Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slowakije is geïnteresseerd in mij, maar ik droom van het Nederlands elftal’

Laatste update:

Ludovit Reis hoopt Hamburger SV dit seizoen terug te brengen naar de Bundesliga. De gevallen topclub bivakkeert alweer voor het vijfde jaar op het tweede niveau en dat laat zich voelen. Reis is een van de dragende spelers en is bijna wekelijks van waarde voor de Noord-Duitsers. Voetbalzone bracht een bezoek aan Hamburg en sprak de 22-jarige middenvelder onder meer over de grootte van de club HSV, de jacht op promotie en zijn interlandcarrière.

Bekijk hieronder het interview met Ludovit Reis:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie hem erg graag naar Feyenoord komen voor Kokcu. Lijkt qua speelstijl wel veel op hem volgens mij en een zeer talentvolle speler. Past volgens mij goed in t plaatje voor Feyenoord komend seizoen.

25 april 2023 om 15:33

Ik zou als ik Feyenoord was eens kijken of Dirk Proper voor een zacht prijsje te halen is. Denk dat die onder Slot goed kan gaan renderen. Zie ik meer in dan in deze Reis

25 april 2023 om 15:42

Daar hebben we Vd Beltt al voor gehaald. Reis is dragende speler bij Hsv.speelt een uitstekend seizoen. Is een redelijk betaalbare en direct inzetbare vervanger voor Kokcu.

25 april 2023 om 17:39

Ik vond hem bij jong oranje niets bijzonders maar wellicht heeft ie zich goed weten te ontwikkelen

25 april 2023 om 21:03

Zou vergelijkbaar kunnen zijn met Koopmeiners. Speelt bij Atalanta vaak erg sterk, maar in Oranje slecht.

Één van de meest creatieve spelers van de 2e Bundesliga. Heb hem een paar keer zien voetballen dit seizoen en ben van hem gecharmeerd. Maar dat niveau stelt ook niet heel veel voor. Kan je vergelijken met een NEC, Vitesse of Heerenveen ofzoiets. Als Reis volgend seizoen stappen maakt in de Bundesliga wordt hij pas interessant om te volgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren