Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan op het vinkentouw om bepalende speler van AZ te contracteren’

Laatste update:

Tijjani Reijnders kan rekenen op interesse van AC Milan, zo meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. I Rossoneri zien in de 24-jarige Nederlander een serieuze versterking voor het middenveld. Door zijn goede spel stond Reijnders begin maart ook al op de radar van Napoli, Atalanta, Fiorentina en Bologna.

Het is niet bekend hoe concreet de interesse van Milan in Reijnders is. Het afgelopen seizoen was hij onder Pascal Jansen een onbetwiste basisspeler bij AZ, dat knap tot de halve finale van de Conference League reikte. In de Eredivisie eindigden de Alkmaarders vierde. Reijnders was in 54 officiële duels goed voor 8 goals en 11 assists.

Volgens de laatste update van Transfermarkt is de controleur inmiddels acht miljoen euro waard. In januari brak AZ zijn contract nog open tot medio 2027. Die contractverlenging schrok geïnteresseerde clubs uit de Serie A echter niet af, daar Napoli, Bologna en Fiorentina begin maart plaatsnamen op de tribune van Lazio voor het uitduel van AZ in de achtste finale van de Conference League.

De naam van Reijnders werd de laatste maanden ook steeds vaker gelinkt aan het Nederlands elftal. Begin deze maand riep bondscoach Ronald Koeman hem voor het eerst definitief op voor Oranje. De keuzeheer zette Reijnders voor de verloren Nations League-duels met Kroatië (2-4) en Italië (2-3) echter op de stand-bylijst, waardoor de middenvelder nog wacht op zijn Oranje-debuut.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Napoli en ac Milaan zijn leuke clubs maar 8 miljoen is natuurlijk veel te weinig. Die laat az nooit weggegaan voor dat bedrag .

Phoe, AC Milan. Hele mooie club wat ik hem ook zeker gun. Had nooit verwacht dat Reijnders zo belangrijk ging worden voor AZ, maar heeft zich dit seizoen toch echt bewezen. Mooi gevalletje van een laatbloeier!

Betwijfel of Reijnders een meerwaarde zal zijn voor Milan.
Dan zal hij nogmaals dezelfde grote stappen moeten zetten die hij dit seizoen heeft gezet.

8 miljoen lijkt me zelfs voor een openingsbod weinig.

20 juni 2023 om 10:47

De 8 miljoen is de waarde die Transfermarkt eraan heeft gegeven, maar ik denk niet dat AZ zich daar erg door laat leiden. Ik denk dat AZ prima in staat is om de waarde van Reijnders te bepalen. Prijs wordt altijd een afweging tussen vraag en aanbod. Hoe graag wil je kopen/verkopen, hoe graag wil de speler weg en wat zijn eventueel gemaakte afspraken met de speler.

Niet dat het mij nou zo bijster veel uitmaakt (zie soms discussies waar het lijkt alsof de mensen het op de eigen bankrekening krijgen ), maar ik denk dat ze in zullen zetten op minimaal het dubbele.

20 juni 2023 om 12:50

Valt me ook op. “Pietje is dit waard, zeker als Jantje voor zoveel is verkocht.”

Onder aan de streep bepalen de kopende en verkopende club samen wat een speler waard is.

Aan de andere kant vind ik het wel leuk om de waarde van een speler in te schatten als ik de kopende of verkopende club zou zijn. Als AZ zijnde zou ik inzetten op het dubbele omdat hij gewoon een heel belangrijke schakel voor hun is. Als Ac milan zijnde koop je toch op potentie omdat hij in mijn ogen nog wat stappen moet zetten om een meerwaarde daar te worden. Hierdoor zou ik 15 miljoen toch al een gok vinden.

Dit zou ook een absolute versterking zijn voor Ajax, Feyenoord of PSV!!

20 juni 2023 om 10:14

Weet ik niet. Ik vind het een beetje een slappie. Een mindere versie van Veerman.

20 juni 2023 om 10:27

Hele andere speler dan Veerman. De traptechniek van Veerman is beter, al kan Reijnders ook geweldig trappen, en Reijnders heeft een betere dribbel, en kan zo het hele middenveld oversteken met de bal aan een touwtje. Verder is Reijnders ook sneller, en een stuk minder vies van meeverdedigen.

20 juni 2023 om 10:44

Lekker naar PSV in de rol van Van Bommel bij PSV in zijn jongere jaren. Ook het middenveld overstekend en een goede pegel van buiten de 16!

20 juni 2023 om 10:59

Verwacht dat de stap van AZ naar PSV niet snel gemaakt zal worden door Reinders. Niveauverschil is minimaal.

20 juni 2023 om 12:06

Afgelopen seizoen misschien, maar over het algemeen is PSV echt wel een stap omhoog ivm AZ. Het is niet zoals Feyenoord voor dit seizoen was zegmaar. Denk alleen dat PSV Reijnders nooit gaat kunnen betalen, en al zeker niet nu ook half Italië achter hem aan zit. Die hebben nou eenmaal veel meer te besteden.

20 juni 2023 om 14:04

Serieus? Is toch een heel ander type voetballer.. Veel meer diepgang ten eerste. En als je hem een slappie noemt, dan neem ik aan niet ten opzichte van uitgerekend Veerman

20 juni 2023 om 14:16

Ik vind Reinders qua spel en bewegen best wel op Bellingham lijken. Veerman en Reinders zijn totaal andere spelers.

20 juni 2023 om 14:21

Nou beetje een slappie in de categorie Sinkgraven dan. Ziet er leuk en balvaardig uit, maar de oorlog win je er niet mee.

20 juni 2023 om 14:29

Hoezo dat dan? Was juist in de Europese wedstrijden toen het echt moeilijk werd de uitblinker. AZ heeft er toen in ieder geval wel de oorlog mee gewonnen, en verder is er nog niet echt een referentiekader. Lijkt me meer een onderbuikgevoel dat je hebt dan een goed onderbouwde mening.

20 juni 2023 om 14:46

Het is altijd een onderbuikgevoel, want ik heb hem nog nooit op een hoger niveau gezien. Maar beetje ielig mannetje, al 24 jaar (dus niet veel groeipotentieel). Het lijkt mij een typisch geval van een lichtgewicht. maar ik laat mij graag verrassen.

20 juni 2023 om 15:30

Je had hem toch op hoog niveau kunnen zien? Heeft tegen de top 3 in NL gespeeld en Europees tegen oa Lazio en WHU. Wel al 24 inderdaad, maar dat heeft dan weer niks te maken met het zijn van een lichtgewicht. Daarnaast begon hij pas echt met groeien toen hij 22/23 was, en vooralsnog is hij daar alleen maar mee doorgegaan. Niet elk talent is op z'n 18e al goed genoeg, laatbloeiers kunnen ook prima topspelers worden.

20 juni 2023 om 16:13

De drive van Reijnders is niet te vergelijken met de één tempo voetballer Veerman diender meer van zijn passing moet hebben.

lekker verkopen wanneer je kan.. een bedrag tussen 12-15mil zou mooi zijn.

vind dit trouwens een prima voetballer, maar ook iemand waar mee je de oorlog niet wint.
beetje een mooi weer voetballer. opzich prima, zeker voor eredivisie begrippen.
liet zich in europa ook zien, dus ik snap dat hij er goed op staat bij buitenlandse clubs.

20 juni 2023 om 10:36

Als je ziet hoe hij het middenveld aan het heersen was tegen Lazio en West Ham. Speelde in Alkmaar iig een betere wedstrijd dan Rice en Milinkovic-Savic. Daarmee wil ik niet zeggen dat hij beter is, maar wel dat die zeker mee kan op dat niveau.

Wie had verwacht dat iemand die op zo´n relatieve late leeftijd doorbreekt nog zo´n niveau kan aantikken? Het schoolvoorbeeld voor dat we spelers niet te snel af moeten schrijven.

Mits hij niet boven de 10 miljoen zou moeten kosten had ik hem graag gezien in plaats van Van den Boomen/Tahirovic (dan Vd Boomen als optie op 6) bij Ajax. Reijnders is echt een Ajax speler vind ik met een goede techniek, passes en handelingssnelheid. Gun hem een mooie stap naar Italië en hoop dat hij daar gaat slagen. Heeft laten zien tegen Lazio en West Ham een hoog niveau te kunnen aantikken, alleen benieuwd of hij wel bij Milan past.

20 juni 2023 om 16:14

Maar vind je een bedrag onder de 10 miljoen ook realistisch?

20 juni 2023 om 18:04

Weet niet wat AZ er voor wil hebben. Maar nu is het toch niet belangrijk meer, had dan eerder moeten gebeuren.

21 juni 2023 om 13:00

Boven de 10 miljoen kan ik je in ieder geval verzekeren.

Grappig dat ze elke keer bijzetten wat een speler waard is volgens transfermarkt, want Reijnders gaat echt niet weg voor minder dan 15 denk ik zomaar als ik het uitgaande transferbeleid een beetje ken van Az.

20 juni 2023 om 11:18

Eenhoorn heeft het al 2 jaar over het seizoen 2023-2024 omdat er dan 3 Champions League plaatsen zijn. Ik kan mij niet voorstellen dat in het jaar waar AZ moet pieken, dan een sleutelspeler makkelijk van de hand gedaan zal worden. Als ik het bestuur mag geloven wordt alles op dit seizoen gegooid. Dan moet Milaan echt met 20+ miljoen aan komen zetten, anders moet je hem gewoon aan zijn contract houden. Verkoop je hem (zonder dat je een speler ervoor terughaalt die minimaal gelijkwaardig is) dan boek je in op de ambitie die is uitgesproken. Ook met de belangstelling voor Kerkez, Yuki, Pavlidis en Karlsson, kan ik mij niet voorstellen dat AZ ze alle vijf laat vertrekken.

20 juni 2023 om 11:43

Knap dat hij het al 2 jaar daarover heeft, terwijl het pas 2 a 3 maanden bekend is dat we daadwerkelijk op de 6e plek staan en dan een extra ticket hebben. 2 jaar geleden hadden we niet eens durven dromen van de 6e plek...

Daarnaast denk ik dat als ze een bod van 12 a 15 miljoen krijgen, ze dit echt niet zullen afslaan en gewoon Reijnders zullen verkopen. Kunnen genoeg vervangers halen in NL en in Scandinavië (waar ze vaak scouten)..

20 juni 2023 om 13:25

Hoezo zouden ze dat niet afslaan? Momenteel één van onze beste spelers en we zwemmen in het geld. Het is niet zo dat we moeten verkopen om een begroting te dichten oid, alles wat verkocht wordt is gewoon extra. Een vervanger halen in NL of Scandinavië klinkt makkelijk, maar dat gebeurt ook niet zomaar en dan is het nog maar hopen dat die vervanger er ook meteen staat. Er is verder ook geen jeugd die al klaar is om nu die positie op te vangen en Bazoer is al een jaar lang echt heel slecht.

Reijnders is een leuke voetballer voor AZ die zeker weten wel een stapje hoger kan gaan maken maar AC Milan? De beste jongen gaat van z'n leven niet Tonali en Bennacer uit de basis spelen. Dit is zo'n goed duo samen en beide uitstekende spelers. Zijn eigenlijk beetje het oude duo Gattuso/pirlo maar dan in de moderne vorm.
Ik zie Reijnders dier persoonlijk echt niet tussenkomen eerlijk gezegd.

Dat zou een mooie, grote stap zijn voor Reijnders. Ben benieuwd of het er ook echt van gaat komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren