Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordzege Atlanta onder Frank de Boer na bizar moment in zesde minuut

Laatste update:

Atlanta United heeft eindelijk weer een overwinning kunnen boeken. Na drie wedstrijden op rij zonder ook maar een zege, inclusief een 5-1 nederlaag bij Chicago Fire, zegevierde de regerend landskampioen van de Verenigde Staten met 5-0 over Houston Dynamo. Dat betekende de grootste zege van de club onder hoede van de Nederlander, die zondag het DC United van Wayne Rooney treft.

De Boer kon door blessureleed en schorsingen niet over zijn sterkste elf beschikken en koos ervoor om Gonzalo Martinez rust te geven. Een apart moment in de zesde minuut was van grote invloed op het verloop van het duel. Na een vermeende overtreding trapte Alberth Elis de bal richting de grensrechter en trok arbiter Christopher Penso een gele kaart. Elis was boos en kreeg meteen ook een tweede gele kaart voor zijn agressieve gedrag richting Penso.

Atlanta profiteerde optimaal van de ondertalsituatie bij Houston Dynamo. Na voorbereidend werk van Emerson Hyndman en Julian Gressel maakte Darlington Nagbe zijn eerste treffer als speler van Atlanta: 1-0. Nog geen twee minuten later stond het al 2-0. Na een goede combinatie tussen Hyndman en Dion Pereira kopte Brandon Vázquez op aangeven van laatstgenoemde de tweede treffer tegen de touwen.

Het restant van de treffers viel na de onderbreking. Josef Martinez nam twee treffers voor zijn rekening: 3-0 en 4-0. Gressel, die aan de rechterkant een van de smaakmakers was, nam met een krachtige inzet de eindstand voor zijn rekening. Door de zege komt Atlanta United op drie punten van de koploper van de Eastern Conference: 33 om 36 punten. Philadelphia Union heeft echter een duel meer gespeeld: 22 om 21 duels. New York City FC staat zevende, met 29 punten uit 18 duels, en heeft het beste vooruitzicht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart seizoen voor De Boer tot dusver. Matige start, daarna weer reeks overwinningen en na afgelopen weken weer veel punten te hebben laten liggen nu weer een dikke overwinning. Blijkt dat andere clubs dus ook regelmatig punten laten liggen. Ben benieuwd of hij kampioen gaat worden. Voor Atlanta is het een verloren seizoen dnek ik als ze niet de titel behalen. Geven veel geld uit en hebben gewoon een van de beste selecties daar. Druk is dan toch best wel hoog denk ik.

18 juli 2019 om 07:44

Hoeveel geld hebben ze dan uitgegeven? Volgens mij nauwelijks. Wel hun beste speler verkocht voor 27 miljoen dacht ik.

18 juli 2019 om 07:53

15 miljoen aan inkomende spelers, maar dat zit eigenlijk geheel in de vervanger van Almiron. Het is dus een positieve transfer balans.

Sowieso geven MLS clubs weinig uit. Zijn een aantal clubs die echt maar een paar ton uit hebben gegeven aan inkomende transfers. En dan ook enkele die 5 tot 10 miljoen uit hebben gegeven, en dat is vaak dan ook aan 1 dure speler.

18 juli 2019 om 09:26

Het is sowieso niet per se een verloren seizoen als ze de titel niet halen, de MLS titel wordt immers zelden geprolongeerd, waarom zou men nu dan niets anders dan prolongatie verwachten? En punt twee, ze hebben gewoon een (ruim) positieve transferbalans, zo veel hebben ze dus ook weer niet uitgegeven. Er zijn tal van clubs (LAFC, Galaxy, NYCFC, NY Red Bulls, etc.) die vergelijkbare uitgaven/budgetten hebben. Raar om te denken dat Atlanta de enige ploeg is die het kampioenschap als doelstelling heeft, zeker in een brede competitie als de MLS met knock-out fase voor de titel. Er zijn daar juist bovengemiddeld veel (lees wel een stuk of 8 - 10) titelkandidaten, i.t.t. bijna elke Europese competitie.

18 juli 2019 om 13:39

@ tomboy,

De reden hiervoor is eigenlijk best logisch als je een beetje bekend bent met gokken op de Amerikaanse sportmarkt. Vanwege de lange afstanden is het zo dat er heel onregelmatig gespeeld wordt (als in grote verschillen in aantal gespeelde wedstrijden tussen teams). New York City FC en andere clubs hebben pas 18 wedstrijden gespeeld terwijl weer andere zoals Chicago Fire er al 22 hebben.

En terwijl het hier heel normaal is dat je om en om speelt, of dat nou 1 week thuis of 2 weken thuis is en dan weer uit is het daar heel normaal dat je vaak een serie thuis of uitwedstrijden achter elkaar speelt. Zo heeft Atlanta United bijvoorbeeld in het begin van het seizoen 4 keer achter elkaar uit gespeeld. Atlanta speelt de komende 2 wedstrijden ook thuis en kan dus weer een mooie serie neerzetten.

Vanwege het play-off en conferences systeem maakt het eigenlijk nog niet zo heel veel uit hoeveel punten ze pakken zolang ze zich maar plaatsen. Daarna begint het pas echt.

Lekker Frank! Nu lekker voortborduren op dit succes en lekker uitbouwen.. 👍🏾

18 juli 2019 om 09:30

Welk succes heb je het over. Vooralsnog zeer wisselvallig en matig. Selectie nagenoeg zelfde als vorig jaar en dus ondermaats. Frank zal nog hard aan de bak moeten.

18 juli 2019 om 12:28

Hij staat 2e lol, met een wedstrijd minder gespeeld. En wat een onzin qua zelfde selectie, ze hebben letterlijk hun beste speler verkocht.

20 juli 2019 om 03:02

Boch winnen is geen succes?

De matige reeks van afgelopen weken is vooral te wijten aan de copa America waar ze een paar belangrijke spelers voor kwijt waren. Te bizar dat zo'n competitie dan gewoon door gaat.

Ik heb veel vertrouwen in Frank, de playoffs halen ze sowieso, daarna is soms ook geluk een factor.

Tsja, tegen 10 man na de 6e minuut. Zit nog weinig stabiliteit in de resultaten. Heeft al heel veel verliespunten maar staat wel 2e.

Wat ik nu ga zeggen boeit de meeste mensen niks en dat neem ik ze ook niks kwalijk. Ik ben een Feyenoord fan van Marokkaanse afkomst. Ik ben echt blij dat Voetbalzone atalanta op de voet volgt zodat wij weten hoe Frank de boer het daar doet. Ik weet niet wat het is maar als ze verliezen dan zit ik er mee dan denk ik echt van shit man ging net zo goed en dan weer onnodig punten laten liggen. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je toch die Nederlandse trots voelt en dat vind ik mooi en bijzonder in het algemeen. Hoop echt dat FdB kampioen wordt en z’n carrière weer een boost geeft. In Italië zijn ze keihard en hebben ze hem de tijd niet gegeven die ze hem beloofd hadden. FdB hanteert een speelstijl dat tijd nodig heeft om dat erin te stoppen/krijgen en dat krijg je bij de grootste clubs niet wat erg jammer is, alleen snap ik dan niet waarom je zo een trainer aanstelt als je weet hoe hij wilt voetballen. Ik neem aan dat je gesprekken voert voordat er een deal komt en dat je daarin alles verteld maar goed. Kort en krachtig ik gun hem het allerbeste.

18 juli 2019 om 14:36

Hele goede reactie, kan me er helemaal in vinden.
Mijn familie woont in Atlanta, mensen zijn er best positief hoor, Atlanta doet vol op mee om het kampioenschap. Je hoeft ook geen eerste te staan, zo lang je maar lekker in vorm aan de playoffs begint.

18 juli 2019 om 15:52

Ja bedankt man. De play-offs haalt hij blind, staat er super goed voor.

20 juli 2019 om 03:04

Mooie woorden, thanks msn10 het ga je goed! Shokran.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren