Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real wil komst Liverpool- en Chelsea-doelwit nog voor WK afronden’

Laatste update:

Alisson Becker is het afgelopen seizoen uitgegroeid tot een van de meest gewilde keepers op de Europese velden en de kans dat hij deze zomer bij AS Roma gaat vertrekken lijkt met de dag groter te worden. De Braziliaan heeft naar verluidt zelf al een keuze gemaakt over zijn toekomst en is bereid om de interesse van andere clubs naast zich neer te leggen als Real Madrid besluit actie te ondernemen.

UOL Esporte meldt maandag dat de Koninklijke in Alisson de beste kandidaat ziet om de concurrentie aan te gaan met Keylor Navas en nog voor het WK zaken wil doen met i Giallorossi. Een overstap van de 25-jarige doelman naar Spanje zou een lelijke streep door de rekening zijn voor Liverpool en Chelsea, aangezien de twee Engelse grootmachten meer dan gemiddelde interesse koesteren voor de sluitpost.

The Blues zijn op zoek naar een opvolger van de mogelijk vertrekkende Thibaut Courtois, hebben volgens Corriere dello Sport vorige week voor het eerst met vertegenwoordigers van Alisson gesproken en zouden maandag met een eerste bod in Rome willen aankloppen. Liverpool heeft daarnaast rond de op Anfield gespeelde interland tussen Brazilië en Kroatië eveneens met het kamp van de keeper om de tafel gezeten, maar het begint erop te lijken dat de twee Premier League-clubs te laat gaan komen.

UOL Esporte weet verder te melden dat Real en Roma vooralsnog tien miljoen euro uit elkaar zitten, aangezien de Champions League-houder een transfersom van zestig miljoen euro in gedachten heeft, terwijl de Romeinen zeventig miljoen willen incasseren. Liverpool, dat Loris Karius graag wil vervangen door een keeper van naam, wil vooralsnog niet verder gaan dan vijftig miljoen, terwijl het nog niet duidelijk is welk bedrag Chelsea in gedachten heeft.

Zou jij Alisson Becker een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is courtois niet meer onomstreden bij Chelsea dan?

4 juni 2018 om 11:21

Courtois weigert vooralsnog zijn contract te verlengen en speelt vrij matig dit jaar.

4 juni 2018 om 11:24

Ik vind Courtois sinds zijn vertrek bij Atleti erg tegenvallen. Wisselt geniale reddingen vaak af met blunders. Erg bizar want bij ons was ie echt wereldtop.

4 juni 2018 om 11:31

Ik vind Courtois nog steeds geweldig ook na een minder seizoen blijft de man een klasbak. Eerste seizoenen vond ik m ook gewoon op niveau Atleti. Maar contract niet verlengen, waar wil hij heen dan?

OT: Je bent Braziliaan, je ziet er goed uit en je keept 1 seizoen goed: gelijk wil de wereld je hebben. Voetbal blijft toch een beetje een hype sport..
Desondanks vind ik dat Real gewoon zn vertrouwen in Navas moet behouden. Is een geweldige keeper die zich dit seizoen gewoon bewezen heeft op topniveau.

4 juni 2018 om 11:32

Courtois:
Is een goede keeper inderdaad. Maar de potentie die ik dacht dat hij had toen hij bij A Madrid speelde is er nooit uitgekomen.

Nooit echt veel beter geworden. Gewoon en goede keeper maar zeker niet de wereld keeper wat de meeste hadden verwacht.

4 juni 2018 om 12:07

Waar wil hij heen? Simpel, Madrid.

4 juni 2018 om 15:15

Courtois wil naar Madrid omdat zijn kinderen daar wonen en hij veel meer van de Spaanse cultuur houdt dan van de Engelse. Momenteel wil hij naar Real Madrid omdat daar een vacature is maar mocht Oblak bij Atleti vertrekken denk ik dat hij net zo graag daar terugkeert

4 juni 2018 om 11:21

Courtois is natuurlijk een prima keeper maar kijk de wedstrijd tegen Barça maar eens terug, hij is niet zo goed als een paar jaar geleden. En daarbij zeurt hij ook nog enorm en zit hij al 2 jaar te loeren op een vertrek.

4 juni 2018 om 11:21

Ja maar hij heeft nog een contract voor 1jaar, en Courtois wilt terug naar spanje.
Dan is het wel logish dat Chelsea opzoek is naar een vervanger.

4 juni 2018 om 11:24

Courtois heeft een contract dat afloopt in 2019 en hij wil deze niet meer verlengen. Courtois is ook bij zowel Real Madrid en Liverpool in beeld en zal hoogstwaarschijnlijk vertrekken.

Gaat nog een leuke transfer soap worden rond deze jongen. Hij heeft natuurlijk een goed seizoen achter de rug maar ik vind zijn landgenoot Ederson persoonlijk beter. Bij Roma is druk natuurlijk ook heel anders dan bij Real en ook dan bij City. Perez kan beter Ederson halen.

4 juni 2018 om 11:28

Becker is echt een klasse beter dan Ederson. Niet voor niets ook de eerste keeper van Brazilie.

Ederson is voetballend echt heel goed ja. Maar vooral kwa ballen pakken (wat toch belangrijk is) is Becker een geweldenaar. Mensen krijgen alleen minder van hem mee omdat hij i de Serie A spelt en niet Engeland.

4 juni 2018 om 11:39

Ederson heeft ook genoeg ballen gepakt. Tegen Manchester United de eerste wedstrijd maakte hij een enorm belangrijke redding op het schot van Lukaku. Qua ballen pakken schat ik ze gelijk in, maar het plus punt van Ederson is dat een enorme goeie trap heeft plus hij kan heel goed meevoetballen.

4 juni 2018 om 11:56

Ja hij pakt in zijn eerste wedstrijd een goede bal... Dat mag toch ook wel daar staat hij voor. Maar Becker is voetballend ook nog goed. Heeft niet de trap van Ederson nee die is bizar. Maar puur in keepen is Becker echt een geweldenaar met de mooiste reddingen.

4 juni 2018 om 13:12

Qua ballen pakken schat ik Ederson en Becker wel gelijk in, Becker wordt overschat en enorm gehyped. Becker doet het bij Roma 1 seizoen goed, terwijl bijvoorbeeld een Handanovic al jaren doet bij Inter wat Becker bij Roma dit seizoen deed. Toch krijgt Handanovic amper lof terwijl Becker een huis kan bouwen van alle lof die hij krijgt.

4 juni 2018 om 14:35

@psv:
Becker word door niemand gehypt. Hij is gewoon heel goed en nog jong.

Gelukkigz ie de trainer van Brazilië end e top clubs het ook anders danjij het ziet.

Maar Handonovic behoort gewoon tot de 10 beste keepers ter wereld. Is alleen al wat ouder en is ook nog eens duur betaald bij Inter. Dus is dan al helemaal moeilijk weg te halen.

Buffon was dit jaar een stuk zwakker en was zeker minder dan deze 2 heren. Sterker denk dat er nog wel 2/3 keepers beter waren dan hemd it jaar in de Serie A

4 juni 2018 om 15:17

Ik vind Alisson ook beter dan Ederson. Ederson heeft dan weer enkele uitzonderlijke kwaliteiten die perfect tot hun recht komen onder Pep.

Bovendien kost Ederson je meteen het dubbele nu

4 juni 2018 om 15:33

@capis Becker wordt wel gehypt. Elke topclub wil hem ineens terwijl er net 1 goed seizoen heeft op zitten. Ederson heeft ook laten zien bij Benfica. Ederson doet echt niks onder voor Becker.

@real8madrid, Becker moet zo'n 90 miljoen kosten ik denk niet dat Ederson 180 miljoen kost. En waarom zou Ederson meer kosten dan Becker? Inderdaad Ederson is beter. PS: Irritant dat ik geen alinea's kan doen op de app.

4 juni 2018 om 16:58

Ederson wordt juist gehyped. Kan goed ballen trappen, dat is nu niet de voornaamste taak van een doelman.

5 juni 2018 om 08:27

@psvchelsea:
Als er iemand word gehypt is het juist Ederson en niet Becker.
Dat de top clubs hem willen is niet hypen dat is kwaliteit, hype is als het publiek je ineens geweldig vind. En dat is met Ederson gebeurd.

En als je niet snapt waarom Ederson duurder is dan houd het al snel op een discussie... Misschien omdat hij eerste keeper is bij City 1 van de rijkste clubs ter wereld en die hem niet kwijt willen. En Becker bij Roma zit.......

4 juni 2018 om 12:21

Waarom zou City Ederson verkopen? Die hebben geld als water.

Dit snap ik nou echt niet. Alisson is een prima doelman maar waarom zou Real Navas vervangen? In het verleden heb ik wel eens getwijfeld of Navas de juiste was voor Real maar dit seizoen was hij (met name in de Ucl) ongelofelijk. Heb hem reddingen zien maken die echt bizar zijn. Ik zou de huidige constructie met Navas en Castilla gewoon intact laten

4 juni 2018 om 11:26

Ik vond hem dit seizoen bij tijd en wijlen een enorm onzekere indruk maken, vooral met de bal aan de voeten. Zijn reflexen zijn van een enorm hoog niveau. Maar door die onzekerheid komt het regelmatig voor dat de verdedigers de bal niet terugspelen aan de keeper, ook al is het de beste optie. Ga er maar eens op letten.

4 juni 2018 om 11:28

2 flaters tegen Juve en eentje tegen Bayern. In de ucl ongelooflijk?

Hij heeft fantastische dingen gedaan, maar als je daarnaast 3x flatert is het allemaal niet goed genoeg. Al denk ik niet dat Alisson een verbetering is

4 juni 2018 om 12:04

Navas heeft ons aardig in de race gehouden voor de CL. Naast die flaters heeft hij tegen Juve en Bayern echt weergaloos gekeept.

Dit seizoen is het even minder en wat meer blunders. Maarja, heel Real speelde niet geweldig in de competitie. Ik zou hem nog onder de lat houden volgend seizoen. Als hij die blunders niet weghaalt, haal je in de winterstop een concurrent.

4 juni 2018 om 12:12

De winterstop is geen ideaal moment om een nieuwe top keeper aan te trekken. Alisson is een uitstekende doelman waar je nog jaren mee vooruit kan en hij zou naar mijn mening de beste optie zijn na Oblak en De Gea voor Real.

4 juni 2018 om 12:15

Hey Oak, long time no see.

Het punt is meer dat dit niet alleen dit seizoen plaatsvindt. Dit is altijd al zo geweest met ome Navas. Genialiteit afwisselen met schlemielige acties. En halverwege het seizoen van keeper wisselen, dat komt amper voor en lijkt mij ook geen strak plan.

Ik hoop op Kepa, De Gea en mijn droomkandidaat is Oblak, maar die zal lekker bij Atletico blijven.

4 juni 2018 om 12:53

@asensio

Courtois niet? We weten dat die de potentie heeft om bij de top 3 keepers van de wereld te zitten toch?

4 juni 2018 om 13:20

Ik denk persoonlijk dat Real Madrid nog steeds hoopt op De Gea en pas schakelt als het definitief duidelijk word dat hij niet haalbaar lijkt.

4 juni 2018 om 11:30

Hij heeft juist in de CL vreselijke fouten gemaakt. (juve en Bayern).
En dat blijft het probleem met Vavas, nooit eens altijd betrouwbaar. Vaak maakt hij de meest onmogelijke reddingen. Maar kan 5min later een mega blunder begaan.

4 juni 2018 om 12:55

Rikkkiee zolang je de artikelen niet goed leest zal het altijd lastig blijven dit te snappen. Er staat dat Real hem de concurrentie wil laten aangaan met Navas. Dat is iets anders dan dat Navas vervangen wordt.

Gaat nog een leuke transfer soap worden rond deze jongen. Hij heeft natuurlijk een goed seizoen achter de rug maar ik vind zijn landgenoot Ederson persoonlijk beter. Bij Roma is druk natuurlijk ook heel anders dan bij Real en ook dan bij City. Perez kan beter Ederson halen.

Dit zou het startsignaal zijn van een flinke schifting in keeperswereld, zoals ik gister al aangaf zal de nieuwe club van Allison leidend worden hierin. Keylor Navas zal bijvoorbeeld geen tweede viool gaan spelen en vertrekken naar een andere Europese topclub en zo zal het ook gaan bij Leno, Cillessen en misschien wel Courtois bijvoorbeeld.

4 juni 2018 om 13:24

Courtois is uit op een vertrek, maar is niet zozeer beter dan doelmannen van andere topclubs, bij Leno is het maar afwachten of hij de druk van een topclub aankan en het is sowieso afwachten of Barcelona Cillessen wel wil laten gaan.

60 miljoen is toch erg veel voor een keeper die naar mijn mening niet zo veel beter is dan Navas. Hij is wel jonger maar qua niveau is het hetzelfde. Ze zouden liever voor De Gea kunnen gaan, hij is wel van een hoger niveau dan Navas.

4 juni 2018 om 11:29

Precies, tik dan toch gewoon 90 of zelfs 100 miljoen af ipv 60. Dan maak je tenminste stappen

4 juni 2018 om 13:24

United kan het geld wel missen en zal ongetwijfeld meer willen dan 100 miljoen voor De Gea.

4 juni 2018 om 15:18

Hangt er van af wat De Gea wil. Als die graag wil vertrekken en hij heeft nog maar een contract voor 1 jaar dan is het op zich al waanzin dat je voor hem een transfersom van 100 miljoen krijgt waarmee het record voor een doelman wordt verdubbelt.

4 juni 2018 om 11:38

Hij is echt zoveel beter dan Navas. Maakt echt belachelijke reddingen en zelden geen fout.

4 juni 2018 om 12:23

"zelden geen fout".

Lees dat nog eens terug.

On: Prima doelman, alleen vraag ik me af of hij aantoonbaar beter is dan Navas. Zou altijd voor de Gea gaan als ik Real was. Bale kan mooi in de deal worden betrokken.

Ik zeg niet dat Alisson slecht is, maar volgens mij lopen veel grote clubs elkaar wel erg achterna en wordt hij helemaal gehyped. Het is een aardige keeper, met een redelijk seizoen. Maar het is nu ook weer niet zo dat hij uitzonderlijk heeft gepresteerd dit jaar... Hij heeft net een basisplek bij Roma... .
Maar ach, wat is een louzy 60 miljoen tegenwoordig.

Vind het gek hoe mensen die geen Madrid-fan zijn en volgens mij niet al te veel wedstrijden van Navas kijken op de cl na blijven roepen dat Madrid vertrouwen moet houden. Ik lees zelfs dat hij zich dit seizoen bewezen heeft op topniveau... Dit was waarschijnlijk zijn zwakste seizoen voor Madrid tot op heden.

Navas maakt soms echt wereldsaves. Op een goede dag is hij van het niveau van Oblak en De Gea. Op zulke dagen hoor je ook overal mensen hun gram halen "zie je wel, Navas is goed genoeg, wat zeikt men toch over een nieuwe doelmand?". Niemand betwist dat Navas geweldige dingen kan, echter is dat voor een doelman niet genoeg. Het probleem is dat Navas ook slechte dagen heeft, dat kan niet. Tenminste niet op zo'n manier. Elke keeper heeft een slechte dag, Navas helaas te vaak en dan zakt hij ook echt ver weg. Dan doet het er simpelweg niet toe hoe goed hij is op zijn goede dag.

4 juni 2018 om 13:27

Precies, bovendien staat er zo'n slechte 2e doelman achter hem in Casilla dat er sowieso een nieuwe doelman moet komen. Allison zou ik wel willen zien komen.

Als Liverpool dan Navas zou kunnen losweken bij Real zou het geweldig zijn. Navas is waarschijnlijk een stuk goedkoper en zal het niet zien zitten om tweede viool te spelen bij Real. Daarnaast is hij meer bewezen en heeft al een flinke duit ervaring. Perfecte man voor onder de lat bij Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren