Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Knotsgekke ontknoping bij voetbalgevecht tussen Liverpool en Newcastle

Laatste update:

Liverpool heeft op wonderbaarlijke wijze een overwinning geboekt op bezoek bij Newcastle United. De bezoekers kwamen al vroeg op achterstand dankzij een fout van Trent Alexander-Arnold. Hij raakte de bal kwijt en zag Anthony Gordon de 1-0 maken. In de 28e minuut werd Virgil van Dijk met rood van het veld gestuurd en leek Liverpool op een verlies af te stevenen. Invaller Darwin Nuñez scoorde in de slotfase echter twee doelpunten en bezorgde zijn club alsnog drie punten: 1-2.

Liverpool en Newcastle gaven elkaar geen tijd om te wennen aan de intensiteit. Alexander-Arnold kreeg na vijf minuten al een gele kaart en had er daarna misschien wel met een tweede gele kaart vanaf moeten worden gestuurd. De scheidsrechter spaarde de Engelsman echter, waardoor Liverpool door mocht spelen met elf man. Diezelfde Alexander-Arnold mocht weliswaar blijven staan, maar beging vervolgens een enorme blunder. Hij liet een terugspeelbal van Mohamed Salah onder zijn voet doorglippen, waardoor Gordon alleen op de doelman afkon en 1-0 maakte.

Een aantal minuten later werd Alexander Isak weggestuurd door Gordon. De Zweedse spits leek op weg naar 2-0, maar werd aangetikt door Van Dijk. De Liverpool-captain kreeg zijn eerste rode kaart in dienst van the Reds en werd na 28 minuten gesommeerd om het veld te verlaten. Na de rode kaart van Van Dijk had Liverpool weinig meer in te brengen. Dankzij een weergaloze redding van Alisson Becker op een uithaal van Miguel Almirón bleef het bij 1-0.

In de tweede helft vergat Newcastle de genadeklap aan Liverpool uit te delen. De ploeg van manager Eddie Howe kreeg via Gordon en Almirón een aantal kleine kansjes op de tweede treffer, maar echte grote kansen wisten the Magpies niet te creëren. Tot de 75e minuut: Almirón dribbelde van rechts naar binnen en haalde hard uit met links. Zijn poging spatte echter uiteen op de paal.

Tien minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd deed Liverpool dan toch het onmogelijke. De ploeg van Jurgen Klopp had nog geen kans gekregen, maar Nuñez kreeg de bal met een gelukje mee en schoot knap de 1-1 tegen de touwen. Bondscoach Ronald Koeman, aanwezig bij het duel op St. James' Park, zag vijf minuten voor tijd Sven Botman het veld geblesseerd verlaten. In de slotfase probeerde Newcastle nog wel aan te dringen, maar de winnende treffer werd gemaakt door diezelfde Nuñez. Hij kreeg de bal in de diepte van Salah en rondde op identieke wijze af en besliste het duel tegen alle verhoudingen in: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gakpo komt helemaal niet dreigend over op het veld Liverpool heeft niets aan hem. Voortaan kunnen ze beter met Darwin beginnen, een echte spits die meer voor zijn team betekent.

27 augustus 2023 om 19:30

Zwaar onverdiend gewonnen door Liverpool, wel mooi voor Nunez is hem wel gegund. Tegelijkertijd, omdat Barns voor eigen succes ging daar waar ie had kunnen afleggen en de 2-0 had kunnen maken, vind ik het wel weer verdiend dat ze verliezen. Maar we kunnen inmiddels wel concluderen dat Van Dijk allang al over datum is? Meest overschatte verdediger in de afgelopen tien jaar…

27 augustus 2023 om 19:34

Iedereen doet altijd zo denigrerend over spelers die over hun top zitten. Dan zijn ze zogenaamd altijd al 'overschat' geweest. Wat een geroeptoeter zeg. Van Dijk is na zijn blessure niet meer op zijn oude niveau gekomen maar was daarvoor een paar jaar de beste verdediger in de PL. Wat respect is op zijn plaats Jayjack.

27 augustus 2023 om 19:34

Wat mij betreft zeer verdiend! Ondanks een onterechte rode kaart gewoon twee keer scoren en daarmee 3 punten pakken, heerlijk!

27 augustus 2023 om 19:36

Als je in een thuiswedstrijd verliest terwijl je 60 minuten met een man meer mag spelen verdien je geen punten.
Hulde voor de 10 spelers van Liverpool.

27 augustus 2023 om 19:37

Onverdiend? Newcastle heeft in de 2e helft werkelijk niets gecreëerd tegen 10 man. 1 solo actie van Almiron was het enige wapenfeit. Liverpool heeft zich het snot voor de ogen gespeeld. Mac Allister, Szoboszlai en Gomez waren overal. Het is niet dat Liverpool veel gecreëerd heeft maar dat is ook niet gek 10 tegen 11. Wel bleef het de hele wedstrijd voetballen en een opening zoeken. Ik vind dat Newcastle dit aan zichzelf te danken heeft. Veel te veel respect voor 10 man van Liverpool.

27 augustus 2023 om 19:31

Staat ook elke wedstrijd weer op een andere positie.

27 augustus 2023 om 20:04

En toch staat Gakpo er enorm goed op. Sterker nog: vorige wedstrijd speelde Gakpo met Salah, Diaz en Jota. Nu kwam Endo op 6 en dat ging ten koste van Jota. En na de rode kaart ging zelfs Diaz eraf. Je kan wel stellen dat Klopp het ziet in Gakpo. Gakpo was niet alleen dé man van de voorbereiding, hij speelde zijn eerste halfjaar in Liverpool enorm goed. Hij gaat het onder Klopp absoluut maken!

Wat een wedstrijd hebben we gezien! Het had echt alles, een fantastische sfeer 2 hardwerkende ploegen in hoog tempo, rode kaarten, slippertjes, mooie aanvallen.

En dan uitgerekend Darwin Nunez die normaal nooit een bal afwerkt die beslist dan met 2 geweldige doelpunten dieze wedstrijd.

Heerlijke pot!

Wat een comeback op het einde van Liverpool! Heerlijk om zo de PL weekend te eindigen.

Goede pot gezien.

Ik denk over het algemeen dat dit ook wel terechte resultaat is als je ( zeker naar de tweede helft keek ). Newcastle erg slordig in de afwerking.

Nunez ook direct zijn waarde weer even laten zien.

Terechte rode kaart, gelukkig is het wel de hele tijd een wedstrijd gebleven.

Op naar volgende week, vermaak me uitstekend met het PL seizoen tot nog toe.

Uitslag verbloemt een hoop. We hebben echt nieuwe spelers nodig en snel. verdedigers en middenvelders…

27 augustus 2023 om 19:39

Ik snap niet wat Liverpool aan het doen is. Ze hadden toch echt wel moeten leren van afgelopen jaren. Als ze niet tenminste nog een verdediger en een 6 erbij halen, dan wordt dit een frustrerend seizoen. We komen nu goed weg, maar het had goed anders kunnen zijn. Misschien was een verlies beter geweest want dat hadden ze meer druk ervaren om iets te gaan doen op de transfermarkt

Newcastle is gewoon niet goed genoeg om het vol te houden. Vorig seizoen geluk gehad dat veel teams gewoon ondermaats presteerde maar ze gaan het echt niet halen. Dit jaar gaan ze geen Europees voetballen omdat de kalender simpelweg te druk is voor hun magere selectie. Spelers als Longstaff of Targett als invallers is niet meer dan middelmaat. Ze komen vaak goed weg door individuele klasse van voetballers als Isak maar dat was het ook. Geweldige comeback van Liverpool.

Darwin Nunez als hij een kans krijgt scoort hij. Wat een spits is dat zeg heeft echt alles; snelheid, sterk en fel. Technische mankementen met aannames, maar dat kan hij trainen.

Liverpool wordt wel sterk benadeeld twee keer.

27 augustus 2023 om 19:46

Ja is dat te trainen? Is toch ook een stukje talent. Hij traint al jarenlang iedere dag en het blijft een zwak punt. Maakte wel heerlijke treffers vandaag zeg, leek wel Haaland zo overtuigend

27 augustus 2023 om 20:44

Heeft echt alles? Afwerken, koppen en een 16 meter spits vind ik het. Hij is ook inderdaad redelijk snel en fysiek sterk. Daarentegen vind ik hem technisch beperkt en vooral zijn first touch. Daarnaast kaatsend en in de combinatie ook niet top. Ten slotte heeft die geen individuele actie of creativiteit. Als die “echt alles” had dan zou het raar zijn mocht Klopp hem niet alles basisspeler zien.

Inderdaad wat DavidDein al zegt, dit is toch amper te trainen? Zeker op deze leeftijd maak je daar echt niet ineens grote stappen in, techniek is inderdaad vooral talent.

27 augustus 2023 om 20:57

Als hij een kans krijgt scoort hij. Meen je dit serieus? Hoop dat je sarcastisch bent. Volgens mij was dit juist het probleem🤣

28 augustus 2023 om 12:04

Dat ligt al lang in het verleden die periode van Nunez. Nu heeft hij al een tijdje zijn zelfvertrouwen terug en is die koelbloedig geworden. 47 wedstrijden gespeeld waarvan 26 gestart en 17 doelpunten. Om de 115 minuten scoort die. Nunez heeft het in zich om een spits te worden die ieder seizoen 20-25 competitiegoals kan maken. Ook de passie en intensiteit waar die mee speelt is spectaculair om te zien, moeilijk om niet verliefd te worden als fan op zo een speler haha.

Fantastisch. Dik verdiend na de de 2e helft. Dikke karma voor speelstijl en de assisent van Newcastle.

Wat een dramadag voor de Nederlanders zeg. Virgil met rood eraf, Botman geeft Nunez een goal kado en moet er ook nog geblesseerd vanaf, en Gakpo zal voorlopig niet op de plek van Nunez verschijnen..

27 augustus 2023 om 19:54

Gakpo moest op het middenveld spelen toch?

27 augustus 2023 om 20:02

Ja daar staat hij de laatste tijd, maar ik herinner me nog dat Klopp met hem in de spits begon toen hij kwam vorige winter. Mochten ze nog een CDM aantrekken dan denk ik dat Cody het kind van de rekening wordt, Mcallister en Szoboszlai zijn net nieuwe aankopen en Nunez haal je er niet snel uit nu. Diaz is fantastisch begonnen aan het nieuwe seizoen en Salah is Salah.

28 augustus 2023 om 16:16

Dan kijk je de wedstrijden niet. Al snel kreeg gakpo de voorkeur boven nunez in de spits en werd nunez naar de flank geduwt. Toen Diaz terug kwam werd Nunez geslachtofferd en bleef gakpo staan. Dit seizoen speelt Gakpo elke wedstrijd en speelt Nunez van de bank. Nunez hrrft imo de potentie om een top spits te worden in de PL, maar kans dat Nunez op de bank zit volge dr wedstrijd. Als Nunez moet spelen wordt Jota gewisseld, maar let op, Gakpo speelt gewoon

Newcastle laat hier toch wel 3 punten liggen. Zeker gezien tot het moment tot de rode kaart en de 1-0 denk je dit wordt nog wel 3-0. Maar Liverpool komt toch nog terug en wint zelfs nog.
Newcastle willen ze echt een gooi doen naar de Premier League titel zullen dit soort wedstrijden nooit meer weg mogen geven want dan word je na een intens Premier League seizoen geen kampioen.
Liverpool toch gewonnen maar ik zou als Klopp zijnde toch echt een vervanger gaan zoeken voor Trent Alexander Arnold die is echt zijn hele vorm en stabiliteit kwijt lijkt het.
Zwakste schakel in de verdediging van Liverpool als je het mij vraagt.

27 augustus 2023 om 19:37

Denk dat vooral Barnes in de spiegel moet kijken. Kom simpel breed leggen op Wilson voor de 2-0, maar wilde liever voor eigen succes gaan.

PL met alle geld uit tv-inkomsten is een superleague geworden. Wat een wedstrijd.
Maar dat laliga / Tebas een strijd wat nooit meer geëvenaard gaat worden niet kon uitmelken om contracten te tekenen voor miljarden euros… messi en ronaldo in je competitie hebben en nog minder dan pl krijgen voor tv rechten. Anders had je een laliga dat net zo goed en misg wel zelfs beter kon zijn.

27 augustus 2023 om 20:07

Probleem van Laliga is dat TV rechten grotendeels naar de top gaan. Daardoor blijft gat tussen grofweg top 3 en de rest te groot en wordt het niet spannend.
Met name Barca en real willen niet van dit systeem af omdat ze bang zijn aansluiting met Europese top te verliezen. Dus die zitten vast in een patstelling

Wat een invalbeurt van Nunez.
Wat en comeback tegen het toch wel sterk Newcastle en op Newcastle thuis.
Proficiat.

Zo doen de echte kampioenen dit! Go reds!!!

Newcastle heeft zichzelf echt tekort gedaan, genoeg kansen gehad voor de 2-0. Salah trouwens belangrijk bij beide goals, blijft een geweldenaar. Mag toch kritisch naar Virgil gekeken worden, want Van de Ven en Botman ogen betrouwbaarder.

Pff wat geeft Newcastle het hier weg zeg. Genoeg mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. Mede te danken aan Harvey Barnes, die liever voor zijn eigen gewin gaat ipv af te leggen op Wilson.

Liverpool kreeg steeds meer vertrouwen en wat een veerkracht om deze wedstrijd nog te winnen na die rode kaart. Nunez is toch wel echt een goaltjesdief.

Het is een zwaar programma zo aan het begin, dan was het lekker geweest als je 6 uit 3 had staan na vandaag. Zeker met de champions league erbij waardoor t al een moeilijk seizoen wordt.

27 augustus 2023 om 20:18

Snap uberhaupt niet dat Gordon eraf moest voor Barnes. Gordon speelde met Arnold vanaf minuut 5 toen Arnold geel kreeg en met die overtreding erna wist dat hij alleen nog als figurant in het veld mocht blijven staan. Nadat Barnes Gordon overnam kreeg je nog die kans met Wilson inderdaad, maar daarna heb ik Arnold amper nog in de problemen gezien. Je hebt ook heel veel pech met Botman waarbij die bal op de meest klungelige manier van zijn rug af floept en Nunez kan scoren.

28 augustus 2023 om 03:00

@nufcmg je weet toch hoe dat elk jaar gaat tegen die ..... club uit de merseyside. Vorig jaar werden we ook genaaid in de 98e minuut (5 min blessuretijd zou er bijkomen en die scheids bleef toen net zo lang doorgaan tot hunnie wonnen) het is elk jaar wel wat tegen ze. Hoe goed we ook zijn, of hoe alles ook gaat tijdens een wedstrijd uiteindelijk verlies je steeds weer. Ik kijk deze wedstrijden ook niet meer want hoe je ook speelt je wint ze toch niet. Laatste overwinning op anfield was in 1994 zegt genoeg. Zelfs al heb je soms een beetje geluk win je nog niet. Van alle clubs in Engeland heb ik aan deze club zo'n ongeloofelijke Pesthekel. Ik hoop oprecht dat City weer lekker kampioen wordt en zeker niet deze club. Gelukkig hebben we ze voor dit seizoen al weer lekker 1x gehad. Inpakken en weg ermee. Op naar volgende week tegen Brighton!! Uiteindelijk gaan we toch wel ergens bij een Europese plek eindigen. Misschien geen CL dit seizoen maar zeker wel Europa League. Er zijn genoeg clubs die nu bij de eerste 8 staan die gewoon ver onder ons gaan eindigen!!

28 augustus 2023 om 08:59

Dit soort reacties maken een overwinning nog net wat lekkerder. Vorig jaar heeft Newcastle ongeveer twintig minuten zitten tijdrekken, waarvan 3 in de extra tijd, dus volledig terecht dat de scheids langer liet doorspelen. Ga vooral zo door met bitter posten. Het is genieten!

Wat een overwinning. Wanneer je denkt dat ze kansloos zijn komen ze nog vaak terug.
Naast Nunez waren Szoboszlai en mac allister ook geweldig

Schandalig dat we hier tegen 10 man niet weten te winnen met een goal voorsprong. Overigens wel een terechte rode kaart. Waar nunez vorig seizoen veel kansen mistte heeft die dat nu totaal niet

Ik zoe een paar reacties van mensen dat ze naar een hele goede wedstrijd hebben zitten kijken, maar het was van beide kanten toch gewoon genant slordig? Zat wel tempo in, maar ze waren de bal allebei ook in rap tempo kwijt. Laatste kwartier was wel vermakelijk. Newcastle was beter, maar goed. Vond het wel leuk dat Liverpool toch nog won.

wilt niet zeggen dat we nog steeds een goeie cdm en cb nodig hebben want zonder konate en virgil en met trent zijn slechte verdedigend werk gaan we nog veel problemen hebben..... trent gaf bena 2 doelpunten weg dat kan echt niet meer zo.... liever gomez dan op rechts

Shanks zei lang geleden: "A player thats been good enough to play for Liverpool, should prepared to run through a brick wall and come out fighting at the other side”.

That "brick wall" loopt al drie wedstrijden op rij met een fluit in zn mond en Liverpool geeft geen krimp.

Shanks zei lang geleden: "A player thats been good enough to play for Liverpool, should prepared to run through a brick wall and come out fighting at the other side”.

That "brick wall" loopt al drie wedstrijden op rij met een fluit in zn mond en Liverpool geeft geen krimp.

Heerlijk gedaan van Liverpool. Gestreden, met 10 man en nog winnen ook. Genoten van ze. Heerlijk om newcastle zo onderuit te zien gaan. En Nunez viel goed in zeg, 2 heerlijke spitsen goals.

Twee hele goede goals van Nunez zeg. En die bij Botman met wat geluk, maar goed, dat kan wel eens hé.

Verder: Barnes viel echt dramatisch in. Veel balverlies, een zeker lijkende goal niet afleggen op Wilson en eigenlijk alleen maar blaffen, maar niet bijten... Terwijl Gordon gewoon sterk speelde...

Overigens viel me wel op bij die tweede goal hoe traag die Dan Burn is. Des te knapper dat die man bijna altijd op linksback speelt. Mijn god hey.

28 augustus 2023 om 09:39

Heeft het tegen Saka ook altijd ontzettend moeilijk, maar blijft wegkomen met heel veel overtredingen zonder een kaart te krijgen.

28 augustus 2023 om 10:22

Dat is waar. Vind hem ook meer een LCV in de 3 mans defensie, maar goed. Bij vlagen vind ik Burn ook wel goed hoor. Zeker met zijn lengte brengt hij toch wat extra's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren