Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wint maar administratieve blunder kan eliminatie betekenen

Laatste update:
/

Real Madrid heeft het eerste bekerduel met Cádiz in de zestiende finales van de Copa del Rey in winst omgezet. De ploeg van Rafael Benítez zegevierde met 1-3, maar al tijdens de eerste helft ging het hoofdzakelijk over de aanwezigheid van Denis Cheryshev in de opstelling van los Merengues. De aanvaller was woensdag in principe geschorst en zodoende dreigt Real Madrid uit het bekertoernooi te worden gezet.

De eerste helft in Cádiz werd gekenmerkt door een hoog tempo en mogelijkheden voor beide ploegen. Na drie minuten nam Real Madrid al de leiding; na een heerlijk staaltje voetbal van James Rodriguez werkte nota bene Cheryshev de bal achter doelman Pol Ballesté. Het was aan enkele goede reddingen van Kiko Casilla te danken dat de bezoekers voor rust niet een gelijkmaker om de oren kregen, al hadden Isco, James en Lucas Vázquez ook de 0-2 op hun schoen.

/

Na de onderbreking was Real Madrid duidelijk een maatje te groot voor Cádiz, dat in de laatste 25 minuten nog twee tegendoelpunten moest incasseren. Na een uitstekende pass van Casemiro schoot Isco in de 65e minuut de 0-2 achter Ballesté en negen minuten later stond James met een genialiteit ook aan de basis van de 0-3 van wederom Isco. De Colombiaan mocht na 78 minuten plaatsmaken voor Philipp Lienhart, die daarmee zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Real Madrid maakte. Dani Güiza had daarna nog een kans op de 1-3, maar de veteraan schoot naast. Het was uiteindelijk Kike Márquez die het scorebord alsnog in beweging kreeg.

Het is nog onduidelijk wat Real Madrid precies te wachten staat, ook al ligt het voor de hand dat de Spaanse topclub uit het toernooi wordt gezet als Cádiz voor donderdag 14.00 uur beroep aantekent. Er wordt echter ook gesuggereerd dat Real Madrid hooguit een 3-0 nederlaag krijgt toegewezen of dat schorsingen uit een vorige editie van een bekertoernooi na de derde ronde vervallen. Real Madrid speelde vanavond in de vierde ronde. Er zijn echter ook berichten dat deze regel alleen geldig is voor clubs uit de Segunda División B of Tercera División.

LOL! Gerard Piqué maakt zich nóg populairder in Madrid!

Posted by voetbalzone on woensdag 2 december 2015

Denk jij dat Real Madrid uit de Copa del Rey wordt gezet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie het gebeuren we hebben het over Madrid de president van la liga is een real fan..

2 december 2015 om 23:51

Niet gebeuren* natuurlijk

2 december 2015 om 23:54

Ben benieuwd. Zou zo kunnen dat ze er geen probleem van maken. Maar nu heeft hij ook nog gescoord, en dat kan het wel eens lastig maken.

Lijkt me ook dat je dan als club jezelf onmogelijk maakt bij je eigen supporters.

2 december 2015 om 23:59

Doordat hij gescoord heeft? Zodra hij 10 seconden in het veld staat is het al onreglementair. Real heeft stomme fout gemaakt als dit klopt dan liggen ze er gewoon uit.

3 december 2015 om 00:03

Eigenlijk vanaf het moment dat hij tot de wedstrijdselectie hoort.

Speler mag niet eens op de bank zitten.

3 december 2015 om 00:11

@mattijs
Begrijp je wat ik zeg als je ziet waarop ik reageer?

2 december 2015 om 23:57

Wat heeft dat ermee te maken? Juist, helemaal niets. Dit is gewoon puur provoceren, want Real is afhankelijk van Cadiz. Zolang zij geen aanklacht indienen, is er niets aan de hand. Zonder aanklacht kan de bond namelijk niets doen. Als je dan had gezegd dat de voorzitter van Cadiz een oud-Madrileen is, had je al een stuk geloofwaardiger geweest

3 december 2015 om 00:08

De president van Cadiz is een real supporter. Dus zie het niet snel gebeuren dat hij de aanklacht zal indienen, want Cadiz vliegt er dan de volgende ronde toch uit.

3 december 2015 om 06:43

En er is zojuist een persbericht uitgegaan dat ze wel een aanklacht indienen. Dus doei Real

Oh wat oerstom van RM. Foutje kan gebeuren, maar RM heeft zon grote behoefte aan prijzen en dan gebeurt dit.

Hoopte er al op dat Piqué even van zich liet horen en jawel. Haha, geniale vent is het ook. Kan hem gelukkig ook niks schelen hoe men over hem denkt.

3 december 2015 om 00:01

Kun je aub zeggen wat piqué erover zei?
Thx

3 december 2015 om 00:09

Hij gebruikte wat emoticons, meer niet. Maar kon er toch om lachen. Even zn Twitter account checken.

3 december 2015 om 00:11

Heel veel lachende en een paar huilende smileys.

3 december 2015 om 00:14

Pique zei niets met woorden maar gooide alleen een rij lachende emoji's op twitter. Natuurlijk is het dan duidelijk dat dat naar Madrid bedoeld is.

3 december 2015 om 00:25

Heb geen social media :/ dank je wel allemaal. Heb het net gecheckt op Google my friend.

Heb de goals gezien en stukjes van de tweede helft. James met prachtige assists en Isco met een hele mooie 0-2. Maar het veldspel was niet goed. Zelfs met een B-team moet dat beter.

Niks aan de hand denk ik, de accumulaties en schorsingen gelden tot en met de derde ronde. Dit was de vierde ronde.
Mocht het wel degelijk gevolgen hebben, enorme faal van de technische staf.

2 december 2015 om 23:55

Het zou belachelijk zijn als ze niet gediskwalificeerd worden. Je stelt een geschorste speler op die ook nog eens scoort... Dat lijkt me niets anders dan diskwalificatie waard.

3 december 2015 om 00:00

De namen stonden echter wel vermeld als geschorste spelers op een document van de Spaanse voetbalbond. Geschorste spelers kunnen en mogen niet spelen.

Dit mag toch niet gebeuren als je Real Madrid heet.... En die tweet van Pique is kinderachtig, maar je ziet gewoon dat die jongen een fan is. Gewone fans doen dit soort dingen ook dagelijks. Lekker boeien laat hem maar gewoon.

2 december 2015 om 23:56

Laat die Pique lekker. Hij weet zelf dondersgoed ook wel dat het kinderachtig is. Maar als ze in Madrid hem zo achter de broek zitten om alles wat hij doet, kunnen ze het krijgen ook.

3 december 2015 om 00:39

Pique moet volwassen op reageren wat hij nou doet is gewoon ene gedrag van iemand van 12 jaar oud. Kennelijk is wel geraakt door wat iedereen van hem vind en van het uitfluiten. Hij laat zich echt kennen.

3 december 2015 om 01:19

Ik vind juist dat Pique sinds hij uitgefloten wordt uitstekend speelt. 2e seizoenshelft vorig seizoen tot nu toe speelt hij echt weer als een beest. Zowel verdedigend als opbouwend.

Een paar miljoenentjes overmaken en dan komt het goed toch? Maar wat een domme fout, bij zo'n club hoort dit toch niet te gebeuren.

Die Pique ongelooflijk hij moet die club wel ontzettend haten hij maakt zich er zo druk om.

3 december 2015 om 00:03

Vind je het gek dan? Hij wordt zowel bij het Spaanse nationale team als bij Barca 90 minuten uitgefloten door die fans. Je kan er van alles over zeggen, maar elke fan zou dit doen denk ik.

3 december 2015 om 00:05

Mwah je kan beter het vuur uit doen dan verder opstoken.

3 december 2015 om 00:36

Kennelijk zit hij ermee dat hij wordt uitgefloten. Pique moet niet zo kinderachtig doen, was Puol er nog maar die kon gasten als Pique op hun plek zetten. Vroeger zetten hij Pique hen plek nadat hij de boel op wauw stoken door voorwerp naar de arbiter te brengen dat werd mooi in de kiem gesmoord Puyol die dat weggooide en afpakte dat is pas een boegbeeld die wel respect heeft voor Real.

3 december 2015 om 00:31

90 procent van zijn tijd is hij met Real bezig. Wat blijft et een zielig geval dat last heeft van minderwaardigheid,s complex.

3 december 2015 om 00:42

90 procent? Overdrijven is ook een vak

Op unibet id mijn bet voor real goedgekeurd maar is het dan nog mogelijk dat ze dit kunnen terugdraaien als morgen bepaald wordt dat real 3 0 automatisch gaat verliezen?

3 december 2015 om 00:06

Als het goedgekeurd is, heb je je gewonnen geld toch gekregen, of niet dan? Of hou je er nog rekening mee dat Unibet dat geld gewoon weer van je afpakt. Snel overmaken naar je bankrekening, zou ik zeggen. Dan ben je sowieso veilig.

3 december 2015 om 00:12

Het probleem is dat ik nog 1 wedstrijd moet voor morgen. Villareal moet morgenavond winnen en dat zie ik wel gebeuren daarna wil ik snel alle geld naar mijn rekening sturen maar ik vroeg me dus af real is dus al goedgekeurd of het mogelijk is dat ze dit gaan terugdraaien na de reglmentaire uitschakelijg van real?

3 december 2015 om 08:18

Ja, als het om een combinatie gaat, kunnen ze de weddenschap ongeldig verklaren, maar het is maar de vraag of ze dat ook gaan doen, aangezien er natuurlijk heel wat mensen zijn die deze weddenschap (als single) hebben gewonnen en hun geld al binnen hebben. Het zou uiteraard onethisch en onrechtvaardig zijn als ze van sommigen wel hun winst afnemen en van anderen niet, dus dat gaan ze waarschijnlijk ook niet doen. Doen ze dat wel, dan heb je het recht om daar officieel beroep op aan te tekenen met bovengenoemde argument. Ik zou me er in ieder geval niet al te druk om maken als ik jou was.

Haha, dan hadden ze misschien nog het argument kunnen gebruiken dat hij geen invloed heeft gehad op de uitslag, en dan scoort ie de openingstreffer. Wel heel lullig natuurlijk als je er zo uitvliegt en ik denk dat Benitez er ook niet populairder om zal worden in Madrid.

Volgens mij liggen ze er niet uit of diskwalificatie maar verliezen ze de duel met 3-0

3 december 2015 om 00:12

Nee, je wordt dan gediskwalificeerd. Gebeurde vorig jaar ook met een andere club om dezelfde reden.

3 december 2015 om 00:16

Met de kanttekening dat Cadiz voor morgen 14:00 een klacht indient. Ik weet niet of de Spaanse Bond vanuit zichzelf iets kan doen maar dat zie ik niet gebeuren. Dus als er vanuit Madrid een mooie zak geld wordt aangeboden dan ben ik eens benieuwd hoe sterk ze bij Cadiz in de schoenen staan.

3 december 2015 om 06:45

Cadiz heeft naar buiten gebracht dat ze wel een aanklacht indienen.

3 december 2015 om 00:17

Nee ze worden meteen gediskwalificeerd ! En die 3de ronde regel gaat ook niet op aangezien Madrid pas bij de 4de ronde is ingestroomd en de 1ste rondes niet zelf gespeeld heb.. Schorsingen gelden voor dat concept daarbuiten is het de eerst volgende wedstrijd de schorsing en dat was dus vanavond ... Buiten dat zongen alle fans van Cadiz al dat ze doorgingen na de volgende ronde ! Die waren al aan het feest vieren op de tribune ! Zag ook het interview net van de aanvoerder die zei dat ze in beroep zullen gaan ! Dus het is helaas echt afgelopen voor Madrid in de beker

3 december 2015 om 00:50

Heeft niets te maken met de 3 of 4de ronde. De kaarten worden misschien terug op nul gezet, maar schorsingen blijven.

waarom speelt martin ødegaard zo'n wedstrijd als deze niet mee? weet iemand hoe die jongen het doet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren