Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Real Madrid wil Man United aftroeven en gaat gas geven in strijd om Harry Kane

Laatste update:

Carlo Ancelotti heeft binnen Real Madrid aangegeven dat hij Harry Kane graag aan zijn selectie zou willen toevoegen. Dat meldt The Athletic. Eind mei werd al bekend dat de Koninklijke het aantrekken van de 29-jarige Tottenham Hotspur-spits overwoog, maar nu lijkt het er dus op dat de club definitief een poging gaat wagen om Kane in te lijven.

De Engelse sportwebsite meldt zaterdag dat belangrijke personen binnen Real afgelopen donderdag een gesprek hebben gehad. Dat ging over de wederopbouw van de club, zowel aankomende zomer als daarna. Onder meer president Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez waren daarbij aanwezig, net als Ancelotti.

Bronnen hebben The Athletic vervolgens gemeld dat Ancelotti gevraagd heeft om Kane komende zomer te halen. De directie gaf aan dat te gaan proberen om dat voor elkaar te krijgen, al werd er wel benadrukt dat het moeilijk kan gaan worden. Tottenham wil Kane namelijk niet per se verkopen, waardoor er een flink prijskaartje aan de Engelsman zal hangen. Daarnaast is bekend dat ook Manchester United geïnteresseerd is in Kane.

Eerder op zaterdag kreeg Ancelotti op een persconferentie nog vragen over Kane. “Harry Kane is een topspeler, maar we moeten Tottenham respecteren. Hij is een speler van Tottenham”, reageerde de oefenmeester. “Maar ik kan je garanderen dat Real Madrid volgend seizoen opnieuw een uitstekend team zal hebben.” Of de interesse in Kane iets zegt over een eventueel vertrek van Karim Benzema, is overigens niet bekend. De Franse spits werd eerder deze week hevig gelinkt aan een overstap naar de Saudi-Arabische competitie, maar even later meldde Marca dat Benzema juist bij Real blijft.

Bij welke club speelt Harry Kane volgend seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het leuk vinden om Kane bij Bayern te zien of anders Real, maar denk dat hij vanwege de kans om all time PL topscorer te worden in Engeland zal blijven.

3 juni 2023 om 15:37

Ik denk het ook. Absoluut geen begrip voor overigens van mijn kant. Straks sluit ie zijn carriere af als all time topscorer maar met niet 1 titel of CL op zijn palmares om vervolgens zijn record 3 jaar later verbroken te zien worden door Haaland en over 15 jaar vergeten te zijn.

Denk dat de primaire focus van Kane nu op United ligt. Die weet dat hij daar nummer 1 voor de 9-positie is, volgend jaar CL speelt en dat hij zijn jacht voort kan zetten op de PL topscorer alle tijden. Uiteindelijk zie ik hem wel verkassen, mocht het einde periode niet gelukt zijn, zal hij wel naar Real verkassen.

3 juni 2023 om 14:34

Je speelt toch niet mee om de prijzen bij United, wat heb je aan de topscorer titel. Beetje pech verplettert Haaland dat record binnen no time. Heb je niks gewonnen. Plus waarom zou Spurs United beter willen maken, dat zijn directe concurrenten om aan te haken bij city. Is volslagen onlogisch.

3 juni 2023 om 14:37

Ze hebben de League Cup gewonnen en staan in de FA-cup finale. Kwartfinale EL gehaald. Nee hoor, ze spelen echt niet om de prijzen.

En als je niet kan in zien dat we volgend seizoen met een aantal gerichte aankopen alleen maar beter kunnen worden dan dit seizoen, wordt het tijd om naar een andere sport te gaan kijken.

3 juni 2023 om 14:47

United zit in de lift en gaat denk ik komend seizoen gewoon meedoen om de titel. Ik begrijp je punt wel, maar van de Spurs naar United is momenteel een stapje hogerop. Als City de CL wint verwacht ik dat Guardiola vertrekt en wie weet hoe het allemaal gaat lopen. Hoe dan ook gun ik Kane een mooie transfer.

3 juni 2023 om 15:22

@Red, klinkt leuk wel, maar ff op een rijtje:
League Cup tegenstanders: Aston Villa, Burnley, Charlton Athletic, Nottingham Forest en Newcastle.
FA Cup tegenstanders: Everton, Reading, West Ham, Fulham, Brighton en nu City.
En de kwartfinale van de EL is nou ook niet echt een prestatie. Ik ben enorm fan van Ten Hag en vind United een prachtige club, maar het is echt niet zo rooskleurig als het lijkt… Slecht gaat het ook zeker niet, dat bedoel ik niet, het is geen haat o.i.d.

3 juni 2023 om 15:32

''en als je niet kan in zien dat we volgend seizoen met een aantal gerichte aankopen alleen maar beter kunnen worden dan dit seizoen, wordt het tijd om naar een andere sport te gaan kijken.''

Datzelfde geld toch ook voor Spurs, of niet dan? Leuk zo'n kwartfinale EL, maar Spurs stond vrij recent in de finale CL. Is toch een stuk indrukwekkender lijkt me. Toegegeven, ik schat de kans groter in dat United een prijs pakt dan Spurs, maar om je clubliefde aan de kant te zetten voor een iets grotere kans op een prijs? Zo groot is het verschil nou ook weer niet, enkel dat United wat meer stabiliteit heeft. Anyhow, succes met de wedstrijd straks. Hopelijk winnen ze. Dan kan mijn betoog ook weer de prullenbak in over het prijzenverhaal

5 juni 2023 om 09:17

@ thanks Karn ik wilde dat lijstje al es opzoeken. @ reddevilgaz tsjah als jij dit echt voor de prijzen vindt voetballen. Europa league kwartfinale toe maar. De Carabao cup was behoorlijk gelukkig qua loting net als FA. Kijk gewoon ff naar het punten aantal van Arsenal (dit jaar) en van City en Liverpool afgelopen jaren. Champions league is al helemaal ver weg. Kane is van t niveau City, Madrid, Bayern etc. Maar tuurlijk hij gaat wel ff voetballen voor de kleine prijsjes bij de slechtst gerunde club vd premier league.

3 juni 2023 om 14:38

Waarom zou je je favoriete Engelse club vervangen voor een MANU? Er is maar een Engelse club die ik kans zie maken op Kane en dat is City; anders wordt het, het buitenland al is het nog heel vreemd om te bedenken Kane in het buitenland. Engelsen zijn net als de Italianen, blijven toch graag in eigen land en Kane beschouw ik als een old skool Engelsman. De nu 21 jarige of jonger zie ik wel eerder vertrekken

3 juni 2023 om 16:29

Wat bedoel je met je laatste zin? Als zijn periode bij ManU niet lukt, verkast hij naar Real? Zo ja, dan denk ik dat Real hem snel weer vergeet hoor.

Ja dat snap ik wel een spits die gewoon fantastisch kan voetballen en afmaken. Ben benieuwd of harry dat wil naar spanje.

Snapte sowieso niet waarom we bij United er zo zeker van zijn dat ie naar United wil komen. Helaas is Madrid toch vele dimensies betere optie.

3 juni 2023 om 14:35

Zolang Benzema er zit, zie ik Kane niet direct daarheen gaan. Plus dat ik Engelse spelers buiten Engeland vaak vind tegenvallen. United geef ik alsnog de beste papieren. Vooral ook omdat die betalen wat Levy vraagt, hoe absurd hoog dan ook.

3 juni 2023 om 14:46

Ik denk niet dat Levy Lane gaat verkopen aan een engels team laat staan een concurrent. Kane zou Benzema op deze leeftijd er toch uit morten kunnen spelen.

3 juni 2023 om 14:55

Sorry, maar ik zie je in drie posts achtereen inmiddels alleen maar onzin verkondigen. Zit je aan de pils met dit warme weer? Benz, clublegende. Denk je serieus dat Kane hem er een twee drie uit speelt? Het gaat er ook om wat Kane zelf wilt. Jij denkt dat hij niets om die alltime topscorers titel geeft, bullshit. Dat is hem ontzettend veel waard. Haaland gaat dat toch nooit uit de boeken schieten. Die zie ik in de toekomst nog wel naar Real vertrekken namelijk.

3 juni 2023 om 14:59

Benzema op deze leeftijd -mits goede aanvoer wat nog wel eens een dingetje is bij RM- top 3 beste spitsen (makkelijk) die zeer zeker niet gaat banken voor Kane+ Madrid fans zouden dat ook nooit accepteren, aangezien dit waarschijnlijk het laatste seizoen wordt voor deze legende.

3 juni 2023 om 15:01

Lees ik nu serieus op een warme zaterdagmiddag dat Benzema eruit gaat worden gespeeld door Kane???? 😵‍💫

Dat Kane gaat vertrekken lijkt mij een zekerheidje, maar hij gaat niet buiten de PL voetballen. Hij wil het all-time doelpunten record gaan pakken. Als je ziet met hoeveel gemak hij er zelfs dit jaar scoort, dan gaat hij bij een echt aanvallend team vlammen. Ik neem hem een vertrek absoluut niet kwalijk, zoals de rest van de supporters.

3 juni 2023 om 14:36

Wel een beetje tegenstrijdig dat Levy hem niet aan een club uit de PL wil verkopen dan..

4 juni 2023 om 09:08

Levy heeft na jaren wanbeleid niet meer zo veel te zeggen. Als Harry aangeeft dat hij nu wil vertrekken dan moet Levy wel instemmen. Het overgrote deel van de fans is allang klaar met Levy namelijk.

4 juni 2023 om 12:16

Kan ik me goed voorstellen. Maar blijft hij of is zijn functie instabiel?

3 juni 2023 om 14:37

Hoe groot is de kans dat Levy hem naar United laat gaat? En hoeveel zal hij wel niet vragen?

3 juni 2023 om 15:21

Volgens mij is geld geen probleem bij United. Die betalen astronomische bedragen voor middelmaat en zelfs daaronder. Die betalen Levi echt wel wat hij vraagt als ze Kane kunnen krijgen. Maar wil Levi hem aan United verkopen? Dat is de grote vraag.

3 juni 2023 om 15:26



Nou ja, Levy kan zomaar 150 miljoen vragen. Dat lijkt mij op dit moment niet mogelijk voor United. behalve als ze overgenomen worden door die sjeik. Levy wil vast niet aan een concurrent verkopen.

Zou mooi zijn want het is echt een topspits. Alleen denk liever dat hij wil blijven in Engeland. Hij kan het record van Shearer uit de boeken schieten.

Kijk dat zijn de namen waar we op zitten te wachten als Madrid supporters. Ben benieuwd of hij de Engelse competitie wil verlaten. Laten we hopen dat Madrid hem kan overtuigen.

3 juni 2023 om 14:52

Kane is een absolute topspits en zou voor elke topclub wel een aanwinst zijn, toch snap ik niet dat clubs hem willen. In de zomer wordt hij alweer 30 en zal ook rond de 100 miljoen kosten. Als je geluk hebt gaat hij vier jaartjes mee, terwijl je voor dat bedrag meer moet verwachten.

3 juni 2023 om 15:02

@aze Vragen ze 100 miljoen voor een jaar contract bij spurs? Dat is idd een hoop geld . Had eerder rond de 70 /80 gedacht . Het probleem is dat er op dit moment weinig top spitsen beschikbaar zijn . Heel mager
Haaland zit nog wel een tijd bij city
Oshimen betaal je meer dan 130 Miljoen voor
Vlahovic weet ik niet wat juve wil
en dan heb je nog een lukaku die je misschien wel als optie kan halen als invaller voor benzema. Weet niet wat Chelsea vraagt ..
Verder kom ik eerlijk gezegd niet .
Bayern zoekt een spits. Psg zoekt een spits en real Madrid mocht benzema echt vertrekken .

3 juni 2023 om 15:25

Oshimen is dan ook wel duur maar wel een stuk jonger, die kan je nog een jaar of 8 tot 10 in de spits hebben. Dan ben je dat geld meer waard dan een Kane die na 4 jaar(max) wel klaar is. Als bewezen spits heb je ook nog Lautaro Martinez.

Er lopen ook een hoop getalenteerde jonge spitsen rond die absoluut de wereldtop kunnen halen. Kolo Muani, Ramos, David, Julian Alvarez. Allemaal spelers die hebben laten zien dat ze kunnen scoren en een stap hoger willen. Alleen Alvarez zit bij een topclub maar die zal ook wel een keer klaar zijn met tweede viool spelen achter Haaland.

3 juni 2023 om 15:34

Klopt dat Oshimen jonger is maar Endrick komt er ook aan bij Real Madrid en daar zien ze terecht een grote toekomst in. Haal je nu een Oshimen kan dat de ontwikkeling van Endrick kosten.
Dus in alle opzichten is Kane eigenlijk de perfecte vervanger van Benzema. Je hebt voor de aankomende 3 a 4 jaar een topspits die goed kan meevoetballen technisch kopsterk en veel doelpunten maakt.
Kan Endrick langzaam gebracht worden met genoeg minuten zoals Vini en Rodrygo en daarna samen met zijn 3e Braziliaanse super trio vormen.

Lijkt me een goeie speler voor Real. Word tijd dat Kane eens wat ambitie toont en Tottenham verlaat. Bij Bayern zou hij ook passen.

Ca. 130 miljoen voor Bellingham + ca. 100 miljoen voor Kane. Knap waar ze steeds het geld vandaan halen.

3 juni 2023 om 15:13

Santander.

3 juni 2023 om 15:17

Als je niet weet waar het geld vandaan komt zeg dan niks. Want je hebt totaal geen idee over wat Real Madrid heeft gedaan de afgelopen 10 jaar😂

3 juni 2023 om 17:13

Het is ook een hele lastige materie voor mensen als ze oogkleppen op hebben

3 juni 2023 om 15:46

Heel simpel hoor: verstandig beleid. Qua netto uitgaven op de transfermarkt de laatste 12 jaar slechts 31e, onder cluppies als Everton, WHU, Zenit, Wolfsburg etc. Nog geen 15 de uitgave van een City of United, 20 van PSG, 25 van Barca en Arsenal en ga zo maar door. Zelfs maar een paar miljoen meer dan een clubs als Parma, Stoke of Galatasaray. Volgens de laatste jaarrekening 550 miljoen beschikbaar.

Bellingham is volgens de betrouwbare bronnen overigens 100M plus bonussen. De vaste some zijn de clubs akkoord over terwijl er over de bonussen nog wordt onderhandeld.

3 juni 2023 om 16:04

@ Hol. Alleen vorig seizoen al 130 miljoen aan championsleaque geld verdiend en verdubbeld met nog eens 130 door Fly emirates. Daarnaast maar 8 miljoen uitgegeven vorige zomer . 80 miljoen voor touchameni en Casemiro verkocht voor 72 miljoen . Rudiger was gratis . Daarnaast bezuinigingen op salarissen o.a bale , isco en Marcello vertrokken en geen vervangers nog gehaald

Kijk dit lees ik graag! Kane is de beste opvolger van Benzema, en ik ga er ook van uit dat ze prima samen kunnen spelen. Zou een mooi aanzicht moeten zijn om de twee spitsen die het beste zijn in meevoetballen in een team te hebben, kunnen in theorie dan mooi afwisselen wie diep staat en wie uitzakt voor de opbouw van de aanval. In realiteit kan het ook zomaar betekenen dat ze allebei weg zijn uit de punt en er helemaal niemand zal staan 🥲

Ik kan er allemaal niet meer aan uit. Gaat Benz nou weg of niet? (een beetje duidelijkheid ipv het uit te melken voor insta clout zou fijn zijn Karim!) Wil Madrid Kane nou als vervanger van Benz indien die vertrekt of willen ze hem tout court? Hoe zit het met Joselu?

Ik ben absoluut geen voorstander van Kane. Ik vrees voor een Hazard scenario gezien het prijskaartje en het verwachte salaris + contractduur. Een 30-jarige een contract aanbieden voor 5 seizoenen aan een gigantisch salaris is ronduit idioot imo maar aan de andere kant is een speler kopen voor 100+ miljoen om hem slechts 3 jaar vast te leggen even goed onzinnig. Als Benzema vertrekt moet je wat dus dan snap ik het bij gebrek aan beter en hoge nood. Als Benz blijft hoop ik dat Kane ver weg blijft van Madrid en Joselu snel wordt aangekondigd. Uitstekende speler Kane maar gezien zijn leeftijd het prijskaartje absoluut niet waard imo, laat United dat soort spelers maar kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren