Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid leent doelman in jacht op speelminuten voor derde keer uit

Laatste update:

Andriy Lunin maakt het seizoen op huurbasis af bij Real Oviedo, zo maakt Real Madrid woensdagochtend bekend via de officiële kanalen. De doelman speelde in de eerste helft van het seizoen op huurbasis voor Real Valladolid, maar kwam er daar niet aan te pas. De Koninklijke haalde hem daarom voortijdig terug en leent hem nu opnieuw uit.

Lunin streek afgelopen zomer neer bij het Valladolid van clubeigenaar Ronaldo. De twintigjarige sluitpost slaagde er echter niet in om Jordi Masip onder de lat vandaan te drijven en kwam zodoende geen enkele keer in actie in LaLiga. Voor Lunin was Valladolid zijn tweede werkgever op huurbasis, aangezien hij eerder ook een seizoen lang voor Leganés speelde.

Hier kwam hij in de afgelopen voetbaljaargang echter ook niet verder dan vier optredens in de Spaanse competitie, aangezien de ervaren Iván Cuéllar de voorkeur kreeg. Real Madrid hoopt dat de jonge Oekraïner bij Oviedo, dat uitkomt op het tweede niveau, nu eindelijk een serie wedstrijden op rij kan spelen.

De grootmacht uit Madrid nam Lunin in de zomer van 2018 met het oog op de toekomst voor 8,5 miljoen euro over van Zorya Luhansk. De doelman, die zijn opleiding bij Dnipro Dnirpopetrovsk genoot, wacht nog op zijn eerste minuten in het shirt van Real Madrid. Wel zat hij al eens bij de wedstrijdselectie voor de strijd om de UEFA Super Cup tegen Atlético Madrid.

Denk jij dat Andriy Lunin in de toekomst uit zal groeien tot eerste doelman bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is geen goed teken voor zijn speeltijd in het verleden dat er voor dit bericht een galafoto wordt gebruikt. Hopelijk voor hem gaat dat ditmaal wat beter.

Die Masip is gewoon een hele talentvolle doelman en ik snap dat Valladolid hem ook niet zomaar aan de kant schuift. Dit is de beste optie voor Real Madrid en Lunin. Hij is echt een hele goede doelman en nog jong ook. Is geschout door onze meesterbrein scout Calafat, die ook Rodrygo, Vinicius en Fede naar de club heeft gehaald. Lunin moet nu gewoon veel onder de lat staan, en ik ga zeker een paar wedstrijden van Oviedo proberen mee te pakken nog!

Ik vind dit zelf persoonlijk 1 van de talentvolste doelmannen die er zijn, ik dacht wel dat een club in la Liga geïnteresseerd in hem was. Blijkbaar heb ik het mis

15 januari 2020 om 12:53

Laliga is lastig, helemaal mid season gaat niemand zijn nummero 1 doelman ff aan de kant schuiven (logisch ook). In de zomer gaan ze hopelijk een mooie club voor hem vinden, het liefst een Madrileense club als Getafe of Leganes als die er nog in blijven!

Ik begrijp bij dit soort zaken nooit waarom zo'n jongen niet eerst nog een jaartje op huurbasis voor zijn oude club speelt (zorya Luhansk in dit geval). Ik snap dat je dergelijke talenten zo snel mogelijk onder contract wil hebben en enigszins dat je een speler wilt wennen aan de competitie/speelstijl, maar doe dat dat lekker bij je beloftenelftal (zoals Ajax dat erg goed heeft gedaan met de Jong en wat minder goed met Zivkovic). Dat nodeloze verhuren aan clubs waar zo'n jongen dan ook niet speelt lijkt me nergens goed voor.

15 januari 2020 om 15:40

Real Madrid wil dat zijn spelers naar een club in een sterke competitie wordt verhuurd of een club in La Liga in Spanje. Voor keepers schijnt dit moeilijk te zijn. Lunin wordt gehuurd aan teams die hem zien als een vervanger van hun keeper. Vergeet niet dat bij verkoop van een keeper die goed doet dat deze clubs geld krijgen. Clubs als Valladolid, Leganes en Getafe willen eerst overleven in de hoogste divisie en daarna speler met winst kunnen verkopen.

15 januari 2020 om 15:48

Snap ik, maar Real Madrid Castilla voetbalt ook gewoon in de Segunda division dacht ik, dus waarom zet je die jongen dan niet gewoon daar neer, of hou hem dus nog even tussen de palen bij zijn oude club.

15 januari 2020 om 16:11

Castilla speelt in Segunda Division B, dus is nog een stap lager dan de Segunda Division. Dat is veel te laag voor zo’n keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren