Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid laat overbodige doelman vertrekken naar Marcelo Bielsa

Laatste update:

Leeds United heeft zich versterkt met Kiko Casilla. De doelman had bij Real Madrid nog een contract tot medio 2023, maar heeft nu voor vierenhalf jaar getekend bij de club uit de Championship. Casilla speelde sinds medio 2015 in het Santiago Bernabéu.

De Koninklijke nam Casilla destijds voor circa zes miljoen euro over van Espanyol, maar een vaste waarde werd hij nooit. De enkelvoudig international van Spanje speelde 43 wedstrijden in het eerste elftal en daarin kreeg hij 50 doelpunten om de oren. Casilla kwam ook nog uit voor Cartagena en Cádiz.

De 32-jarige sluitpost gaat bij zijn nieuwe werkgever, die eerste staat in de Championship, de concurrentie aan met Wil Huffer en Bailey Peacock-Farrell. Het team van Marcelo Bielsa neemt het zaterdag op tegen Stoke City en mogelijk maakt Casilla dan al zijn debuut.

Een goede aanwinst voor Leeds United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Real madrid helemaal niks aan. Zn stap van La Liga naar de championsship is wel heel erg naar beneden ahahaha. Maar goed misschien is leeds united op dit moment beter dan Real Madrid :D

17 januari 2019 om 12:51

Is eigenlijk heel slimme keuze van hem aangezien Leeds een goeie kans heeft om te promoveren naar de Premier League.

Was gewoon een zeer goede keeper in zijn tijd bij Espanyol, ik weet nog die wedstrijd tegen Barcelona (het jaar voordat hij bij Real Madrid kwam) dat hij alles tegen hield.

Bij Real Madrid is het er nooit aangekomen, wellicht een gebrek aan ritme of dat hij bij Espanyol boven zichzelf steeg.

Gewoon weer goeie transfer van Leeds, Bielsa heeft blijkbaar een hele grote aantrekkingskracht tot spelers, haalt gewoon veel goeie spelers naar de Championship,zit ook wel meer geld in dat in de tweede klasse van andere landen maar toch.

17 januari 2019 om 12:51

Je kan er ook donder op zeggen dat Bielsa 'm uitvoerig gescout heeft.

Bielsa heeft inderdaad ook een grote aantrekkingskracht, maar bovendien staat Leeds natuurlijk ook op een promotieplek naar de Premier League. Dan is dit toch een uitstekend moment om in te stappen.

17 januari 2019 om 12:53

Klopt, alles staat wel nog dicht bij elkaar en er is nog veel mogelijk maar hoop dat Leeds het nog eens haalt. Blijft toch een traditieclub

17 januari 2019 om 14:28

Jaa klopt en Leeds heeft er - net als Derby bijvoorbeeld - nogal een handje van om het op het laatste moment toch weg te geven de laatste jaren. Maar heb er wel vertrouwen in dat het onder Bielsa gaat lukken. En hoop het net als jou ook dat ze terugkeren. Zou prachtig zijn om Elland Road weer in de Premier League te zien, zoals ik dat ook met Craven Cottage had.

17 januari 2019 om 12:56

Is het Bielsa met de aantrekkingskracht of toch het geld? Wolves haalde ook Neves en paar andere goede spelers naar de Championship, niet vanwege het weer of de competitie hoor.

17 januari 2019 om 13:31

Bielsa en in combinatie van dat ze volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk in de PL komen. Het is een leuk club voor hem.

Gun deze jongen de speeltijd. Is gewoon een uitstekende keeper en zal vast en zeker slagen bij Leeds. Het ga je goed Kiko!

Dit zat er al lang aan te komen. Ik gun hem deze transfer want hij was gwn 3de keus terwijl 2de keus al frusterend genoeg is. Hij wilt gwn keepen en dat gaat sinds courtois er is niet meer gebeuren. Zal dat moment nooit van hem vergeten in de CL finale tegen juve toen hij zn eigen rugnummer op het bord zette😂. Gracias Kiko

17 januari 2019 om 14:23

Nee dat deed hij omdat Real de 12e CL won, toch?

17 januari 2019 om 16:22

Dat kan ook

Nja het was duidelijk dat hij niet meer aan spelen toe kwam. Alleen kon hij toch ook wel naar een la liga club gaan. Wel een mooie avontuur voor hem in Engeland. Het gaat em goed.

Benieuwd wat Navas straks gaat doen. Dan zal Real Lunin moeten houden als 2e doelman maar dat is ook niet echt voordelig voor zijn ontwikkeling.

Wat zou het gaaf zijn als Leeds weer de PL ingaat. Staan mooi eerste. Dit lijkt me een goede aanwinst maar een keeper wisselen doe je niet snel. Iemand een idee of er nu een koekenbakker op goal staat bij Leeds ??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren