Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Keylor Navas verzekerde zich in december van vijf miljoen euro op jaarbasis’

Laatste update:

Keylor Navas heeft afgelopen maand zijn contract verlengd, zo verzekert La Sexta donderdag. Hoewel Real Madrid niet naar buiten is getreden met contractnieuws over de doelman, verzekert de Spaanse televisiezender dat de Costa Ricaan nu een seizoen langer op de loonlijst van de Koninklijke staat, tot medio 2021.

Navas zou door de contractverlenging, die al enkele maanden op het programma stond als dank voor zijn prestaties, inmiddels vijf miljoen euro bruto op jaarbasis verdienen. Beide partijen weten dat de contractuele samenwerking over een half jaar mogelijk beëindigd wordt. Ook voor trainer Santiago Solari is Thibaut Courtois immers de eerste doelman en zodoende blijft voor Navas alleen de Copa del Rey over.

Navas is niet tevreden over zijn rol en staat daarom, tenzij de situatie in de komende maanden verandert, open voor een zomerse transfer. De Costa Ricaan was onder Zinédine Zidane de nummer één onder de lat, maar na het vertrek van de Fransman veranderde alles. Real Madrid nam Courtois over van Chelsea en de Belg ‘veroverde’ enkele weken later een basisplaats. Onder Solari mocht Navas, die een cruciale rol speelde in de drie gewonnen Champions League-toernooien, slechts twee bekerduels met Melilla.

Real Madrid wil geen medewerking verlenen aan een winters vertrek van Navas. Toen de doelman afgelopen seizoen geblesseerd raakte, maakte Kiko Casilla geen goede indruk en een dergelijke situatie indien Courtois zich blesseert of geschorst wordt, wil de club absoluut voorkomen. Spaanse media verzekeren dat Navas een voorkeur heeft voor de Premier League. Enkele jaren geleden leek hij dicht bij een transfer naar Manchester United, maar hij werd de dupe van de mislukte transfer van David de Gea naar Real Madrid.

Denk jij dat Keylor Navas in de zomer bij Real Madrid vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat hij meer respect verdient. Courtois van atletico was erg jong maar geweldig, bij Chelsea is hij uiteindelijk alleen maar een slechtere keeper geworden. Deze Navas stond in de basis toen Madrid 3x de CL achter elkaar won. Hij verdient meer respect of een andere topclub

3 januari 2019 om 22:05

Mensen moeten niet overdrijven Courtois is gwn beter dan Navas. En Navas is nooit beter geweest dan Courtois klaar. Die keept ook steeds beter en wend steeds meer en meer. En is 7? Jaar jonger! Hoe moeten ze hem meer respect tonen? Door een betere keeper op de bank te zetten en Navas te laten spelen? Dit is voetbal.. er is doorgeselecteerd, hij krijgt wat extra geld als bewezen diensten en gaan niet moeilijk doen als hij weg wilt...

4 januari 2019 om 00:20

Zeur niet zo over respect. Respect dwong je af en dat heeft hij nooit gedaan

Ik vond Navas in die 3 jaar wel erg wisselvallig. Wereld reddingen afwisselend met ballen waarvan ik vond dat ze houdbaar waren. Verder is dit gewoon nog een prima keeper voor een grote club. Nadeel is dat de grote clubs allemaal al een goede keeper hebben. Beetje hetzelfde geval als bij Cillissen.

Het is toch echt belachelijk dat deze topkeeper geen 1e keeper is? Heeft het bij real altijd uitstekend gedaan en verdiend echt veel beter dan op de bank te zitten! Hoop dat dit niet waar is en dat hij snel real verlaat zodat hij weer onder de lat kan staan bij een top club!

5 miljoen bruto lijkt zo weinig voor een keeper op dit niveau die voor Real speelt (ondanks dat zijn rol is veranderd).

Ik las laatst nog dat Real hun contracten zo structureert dat er makkelijk bonussen verdiend kunnen worden. Hoop dat dat ook het geval is, zeker na het winnen van die paar Cl's dat ze hebben kunnen cashen.

Maakt vaak blunders en wisselt die af met goede reddingen, niks meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren