Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van drie keer de Champions League winnen naar niet spelen bij Real’

Laatste update:

Keylor Navas lijkt zijn plekje sinds de entree van Santiago Solari kwijt te zijn. De doelman speelt de tweede viool achter Thibaut Courtois en kwam op 31 oktober in de Copa del Rey-wedstrijd tegen Melilla (0-4 zege) voor het laatst in actie voor het eerste elftal van Real Madrid. Navas is daar logischerwijs niet tevreden over.

“Van het driemaal winnen van de Champions League ben ik naar niet spelen gegaan…”, aldus de Costa Ricaan in een interview met El Chiringuito. Navas kwam dit seizoen zeven keer in actie voor Real Madrid en kreeg daarin zeven treffers om de oren. Courtois speelde elf duels en incasseerde dertien doelpunten.

Trainer Solari kan verder beschikken over de 32-jarige Kiko Casilla, maar lijkt de voorkeur dus te geven aan de 26-jarige Courtois. De Belg kwam afgelopen zomer voor ongeveer veertig miljoen euro over van Chelsea en zal ook zaterdag tegen Valencia waarschijnlijk onder de lat staan in het Santiago Bernabéu.

De 31-jarige Navas staat sinds medio 2014 onder contract bij de Koninklijke; hij kwam toen over van Levante en verdedigde ook reeds de kleuren van Albacete en Deportivo Saprissa. Navas won met Real niet alleen drie Champions Leagues, maar ook de landstitel, de Supercopa, de Europese Super Cup en drie keer het club-WK.

Wie zou jij eerder opstellen momenteel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap nog steeds niet waarom real courtois geeft gehaald als je Navas hebt. (Oké courtois was niet erg duur voor een keeper met die kwaliteiten) maar is hij echt zoveel beter?
Navas heeft zich in die jaren echt wel bewezen en kan me niet snel rare acties van hem herinneren, en de 3 CL overwinningen zijn zeker ook door navas binnen gesleept.

1 december 2018 om 09:57

Navas heeft net kritiek gekregen vanwege enkele rare acties...

1 december 2018 om 09:58

navas heeft paar keer real bijna de cl gekost. courtois was een koopje, stuk jonger, real wilde die kans niet laten gaan. nu ze courtois hebben is het van belang dat hij blijft keepen en real hoeft niks te verantwoorden aan navas. het is hard maar zo gaat het.

1 december 2018 om 11:26

Raulista. Navas heeft Real Madrid vaak door gesleept met zieke reddingen hield hij Real Madrid in leven. Courtois heeft dat niet is een matige keeper die geen punten voor je pakt...

1 december 2018 om 09:58

Was het niet tegen Juve (1-3) afgelopen jaar dat ie een paar keer opzichtig de mist in ging? Dat ging toen maar net goed. Desalniettemin wel sneu, maar toch ook topsport.

1 december 2018 om 11:28

Hij had toen een compleet off-day, kan iedereen overkomen. Maar stond er 3 jaar lang in elke belangrijk wedstrijd, Zidane weigerde Kepa en De Gea omdat hij enorm tevreden was met Navas.

1 december 2018 om 09:59

Niet helemaal met je eens. Keylor staat bij Real bekend als een zeer wisselvallige keeper. De ene week was hij de beste keeper ter wereld bij wijze van. En de andere week maakte hij een blunder of 2. Desondanks snap ik waarkm hij de gunfactor krijgt, maarvik vind courtois beter.

1 december 2018 om 14:25

BALE DI MARIA situatie.
Di Maria was de aller beste van Real op dat moment en toen Bale kwam moest Di Maria banken.

Dus hetzelfde.
Papa Perez koopt niet in voor de bank. Als je keek naar de finales van Navas dan is Real Madrid echt ondankbaar.
Maar dat zijn ze altijd geweest.

Van Robben , Raul tot Ronaldo.

Arme Keylor, hij verdient zoveel beter dan dit na de afgelopen jaren..

hij verdient dit niet. echter is courtois ook een topkeer, pas 26 jaar die ook nog beter kan worden aangezien keepers over het algemeen pieken als ze tegen de 30 zitten. belangrijk dat courtois dus gewoon blijft keepen, hij ja sowieso de beoogde nummer 1 voor de komende jaren. real is geen liefdadigheidsorganisatie, navas wordt zonder pardon op de bank gezet, misschien wel onterecht, maar het is gewoon business.

Ze konden betet door met Keylor en vervolgens de Gea gratis ophalen in Manchester

Navas had echt geen verdienste aan de Cl winsten. Integendeel zelfs!! Met Courtois heeft Real, sinds het vertrek van Casilias, eindelijk weer een keeper naar het statuut van de club!! Navas vind/vond ik nooit een betrouwbaar sluitstuk en ben persoonlijk zeer blij dat hij 2de keuze is.

1 december 2018 om 11:27

Geen enkel aandeel? Haha waarom laat je niet voor de grap je ogen testen? Ik bedoel 3 CL’s gepakt en hij was elke wedstrijd wel belangrijk.

Was het niet Navas die ervoor gezorgd heeft dat Madrid niet door Bayern afgedroogd werd?

Echt zonde. Heeft ons vaak gered en verdient dit niet. Vind Courtois geen betere keeper dan Navas eerlijk gezegd.

Jammer dat die slapjanus in het doel staat die kan er niks van houd ook niks tegen. Ongelooflijk dat Navas moet wijken voor Courtois, Navas is echt 4 klasse beter dan Courtois die ik een matige keeper vind keept altijd als een zoutzak....

Keylor Navas verdient dit niet, helaas hebben we na Lopetegui nog een laffer coach gekregen. Dansen naar de pijpen van Perez moet je niet doen, Zidane deed dit niet hij zette Bale op de bank, durfde tegen Perez zijn wil te gaan en koos ervoor om Navas in doel te houden, terwijl Perez De Gea of Kepa wou hebben. Courtois is in potentie zeker beter dan Navas maar de vraag is wie past beter voor Real? Courtois knalt 9/10 ballen naar voren terwijl Navas altijd uitvoetbal, Navas is een snel komt altijd uit zijn goal, Courtois wacht af.

1 december 2018 om 12:50

Zidane had het geluk dat hij een legende van de club is. Als Perez hem zonder goede reden zou hebben ontslaan, zouden de fans het nooit vergeven. Lopetegui, en in mindere mate Solari hebben niet de Zidane status bij Real, helaas. Navas hoort gewoon te starten voor Real.

Navas kan nog prima bij elk ander topteam aan de bak als eerste keeper (lees elk ander topteam zonder topper tussen de palen). Hij verdient het ook gewoon om wekelijks op het veld te staan! Er staan mij nagenoeg onmogelijke katachtige reflexen bij wanneer ik de naam Navas hoor.

Toch had navas dit moeten zien aankomen. Real was opzichtig aan shoppen voor nieuwe keeper vanaf periode mislukte de gea transfer. Moet toch aanvoelen dat men hem toch niet goed genoeg vond en courtois niet op bank zal belanden zomaar. In meeste gunstige geval zouden de competities verdeeld worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren