Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid krijgt strijdlustig Athletic laat op de knieën

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagavond een benauwde overwinning geboekt. Athletic Club verloor weliswaar voor de twaalfde keer op rij in het Santiago Bernabéu, in LaLiga, maar het team van Zinédine Zidane moest tot het uiterste gaan om als winnaar van het veld te stappen. De winnende treffer verscheen pas zes minuten voor tijd op het scorebord. Door de zege is Real Madrid alleen koploper, met 21 punten. Het goed presterende Sevilla heeft één punt minder, terwijl Barcelona en Villarreal twee punten minder verzamelden.

/

De eerste helft in het Santiago Bernabéu was absoluut het aanzien waard, maar de score had zeker hoger kunnen oplopen. Zowel Real als Athletic liet na om het scorebord meer dan een keer in beweging te brengen. Na acht minuten keken de Basken reeds tegen een achterstand aan. Na een lange bal van Marcelo was Enric Saborit weliswaar sneller dan Isco, maar door een misstap kwam de spelmaker alsnog aan de bal. Isco bediende Karim Benzema, die Gorka Iraizoz het nakijken gaf: 1-0.

Real Madrid zette daarna flink druk op de defensie van Athletic, maar liet na om de score te verdubbelen. De bezoekers oogden gevaarlijk zodra men in balbezit was en uiteindelijk nivelleerde Sabin Merino de tussenstand, na miscommunicatie bij los Merengues De ploeg van Zidane kreeg de bal niet weg en het was Sabin Merino die op aangeven van Javi Eraso de bal achter Keylor Navas werkte. Op slag van rust had Cristiano Ronaldo nog een goede mogelijkheid op de 2-1, maar Iraizoz had geen moeite met zijn inzet.

/

Na de onderbreking maakte Athletic een goede indruk: het team van Ernesto Valverde probeerde langdurig balbezit van Real te voorkomen en dwong de ploeg van Zidane tot het maken van fouten. Iñaki Williams had de 1-2 op zijn schoen, maar zijn inzet ging enkele centimeters over het doel van Navas. Real zat totaal niet in de wedstrijd en ook Ronaldo kon zijn team niet op sleeptouw nemen. De Portugees probeerde het uit alle hoeken en standen, maar was erg ongelukkig in de afwerking en had zijn avond niet.

Zidane koos voor de gebruikelijke invallers: Benzema en Isco moesten plaatsmaken voor respectievelijk Álvaro Morata en Lucas Vázquez. Goede mogelijkheden voor Gareth Bale en Vázquez waren een voorbode van de 2-1 van Morata, zes minuten voor tijd. Na een voorzet van Bale schoot Morata het leer in een keer op doel, kon Iraizoz de inzet maar half keren en werkte de aanvaller de bal in tweede instantie tegen de touwen. Het was vervolgens aan Navas te danken dat het bij 2-1 bleef. Eén minuut later voorkwam de doelman dat Williams een fout van Raphaël Varane kon afstraffen.

Denk jij dat Real Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real is hier toch ontsnapt. Bijna het hele team speelde matig behalve Kova, kroos en isco , met isco als de absolute uitblinker aan de kant van Real vond het dan ook een vreemde wissel van Zidane, speelt isco goed haal je hem eraf. Lekker is dat voor een speler die al weinig vertrouwen krijgt. Bale speelde ook niet heel slecht.
Morata held, scoort de winnende op z'n verjaardag.
En oh oh wat was Ronaldo slecht vandaag. Zit echt in een dip. Kijk dat je zo een bal die je kan geven niet geeft en voor eigen succes gaat dat kan gebeuren als aanvaller wil je scoren, maar wat me iriteert is dat wanneer iemand het bij hem flikt hij de hele tijd loopt te mopperen en te schreeuwen maar wanneer hij het zelf doet dan is hij zich van geen kwaad bewust.

23 oktober 2016 om 23:10

En precies jouw laatste deel, ben ik meer fan van een Messi dan een of een type Ronaldo. Vind dat hypocriet en walgelijk, hoe geweldig hij ook is.

Enerverende partij en ik wist dat het niet makkelijk zou worden, want Madrid heeft het altijd lastig tegen Bilbao en vooral thuis..heel bizar! Varane moet echt opletten want, het ziet er niet goed uit..staat stil en lijkt mentaal niet helder ofzo

24 oktober 2016 om 09:06

Vorig jaar 4-2 en het jaar daarvoor 5-0. Real heeft het juist lastig uit bij Bilbao.

Wat een wedstrijd. Wat een scheids. En wat is er met Ronaldo aan de hand?

23 oktober 2016 om 22:52

Niet veel meer dan anders,alleen scoort hij nu niet en dan gaat het opvallen

Deze week is het bewijs dat CL en competitie combineren moeilijk is, elke topclub heeft gelijk gespeeld of nipt gewonnen. En/of ze laten de spelers teveel wedstrijden in een jaar spelen

23 oktober 2016 om 22:47

Dat noemen ze voetballen op hoog niveau, ploegen als real en Barca kunnen zoiets wel aan. Ze hebben een 2de selectie op de bank

Ronaldo had best de bal op Morata kunnen pasen op het einde.

23 oktober 2016 om 22:53

Als er één situatie is waarin hij voor eigen succes had moeten gaan was het deze wel.
Wedstrijd was over en iedereen aan de kant van Real zat op het doelpunt van Ronaldo te wachten, zodat deze ook een beetje vertrouwen kan bijtanken.

23 oktober 2016 om 23:43

Volgens mij is team belang altijd belangrijker dan individueel. Het is belangrijker dat die 3-1 gemaakt word, dan dat ronaldo ze vertrouwen word getankt

23 oktober 2016 om 23:50

Zoals ik al zei was laatste actie van de wedstrijd.

Daarnaast is een medespeler uit een dip halen ook onderdeel van teambelang. Je hebt er namelijk als team baat bij dat iedereen in je team naar niveau speelt. Anders wordt Ronaldo nog langer een blok aan het been van Real.
Morata had die goal zelf niet nodig. Speelt gewoon op niveau.

En je gaat me toch niet zeggen dat je nu op doelsaldo doelt.

24 oktober 2016 om 00:15

Als het andersom was en morata legt hem niet af, dan zou ik graag Ronaldo willen zien..Oh en jouw mening!

Hypocriet, dat is Ronaldo

24 oktober 2016 om 07:57

Ben het niet helemaal met je eens origami, vooral omdat hij deze kans juist niet maakt. Als je deze kans neemt dan moet je hem ook maken..

Vermakelijke wedstrijd. Spannend, zoals zo vaak met Real. De ketchup fles van Cristiano zit nog potdicht helaas. Een sterk Real gezien in de 2e helft, helaas wat pech in de laatste fase.

Mooi om te zien dat de invallers het elke wedstrijd over het algemeen weer goed doen.

Marcelo, Kroos, Isco en Bale sterk. Ronaldo en Varane matig.

23 oktober 2016 om 22:51

Varane was niet echt matig hoor, maakte op t laatst 1/2 fouten maar rest van de wedstrijd was hij gewoon goed. Ronaldo zeer matig. Kroos Isco Bale Kova Marcelo Carvajal zeker goed.

24 oktober 2016 om 09:11

Marcelo was wel, op die geweldige steekpass na, ongelofelijk matig de eerste helft. Tweede helft ging wat beter, maar maakte hij ook een paar foutjes.

Wat maakt Real het zichzelf toch altijd onnodig moeilijk. Ronaldo en zijn gebreken komen ook aan het licht, zodra hij even niet het net weet te vinden heb je voor de rest echt totaal niks aan de man. Leg die bal gewoon breed op het eind en ga gewoon zelf bij die grote kans in de eerstr helft. Hij mist soms echt voetbalintelligentie.. maargoed hij gaat zijn goals natuurlijk wel weer maken alleen het is vaak zo geforceerd opzoek naar een goal..

23 oktober 2016 om 22:57

Vriend, houd gewoon je mond als je niets te zeggen hebt. De afgelopen wedstrijden was Ronaldo meerdere malen belangerijk voor het team met vele assists, en was zijn veldspel erg goed. Nu speelt hij eens een mindere wedstrijd, en 19messi33 is er weer om meteen een hele post vol kritiek over Ronaldo te schrijven.. Als het iets eenmaligs was, reageerde ik niet zo fel als nu, maar helaas is dit een veelvoorkomend iets.

23 oktober 2016 om 23:34

@thejurgenklopp luister vriend,
Ronaldo zijn kracht is scoren. Dat maakt hem een van de beste. Balletjes breed leggen en zo assisten maken, kunnen spelers van de eredivisie ook? Hij speelt gewoon bacher. En hij mag zijn mening erover hebben, wie ben jij om dan te zeggen : hou je mond?

24 oktober 2016 om 21:01

Wat voegt jouw post precies toe?

Iedereen mag zijn mening hebben, maar ik merk dat figuren als 19messi33 en jij zelf maar al te graag Ronaldo naar beneden praten als ze de kans krijgen. Doe dit lekker op je eigen topics, maar ga niet hopeloos op de Real Madrid topics rondzwerven.

Dat je een vergelijking maakt met eredivisiespelers laat al helemaal zien wat voor belachelijk figuur je nu daadwerkelijk slaat.

23 oktober 2016 om 23:04

Zowel afgunst in 1 tekst wauw!
Als jij echt Real volgde (zo doe je het althans voorkomen) dan had je gezien dat Ronaldo in de 2 vorige matches ongelofelijk goed was in de combinatie en in zijn veldspel, daar zag je ook de slimmigheid die hij in zijn spel legde.
Scoorde weliswaar niet maar was zowat de beste man aan de kant van Real, maar Achja als mensen met een gekleurd brilletje kijken zien ze alleen wat ze heel graag willen zien.

23 oktober 2016 om 23:10

Uhm Ronaldo is gewoon een zelfzuchtig mannetje. Zeuren als Morata scoort omdat hij zelf niet scoort, geen bal afleggen als je de 100% procent winst moet pakken. Leuk die assist de vorige wedstrijden, gewoon 2 kaats balletjes lol. Dus doe niet alsof het oh zo belangrijk was.

23 oktober 2016 om 23:34

Ronaldo goed in zijn veldspel? Misschien wel. Hij komt in dit punt echter nog geen centimeter in de buurt van de kleine argentijn. Eigenlijk best matig voor de 'beste speler van de wereld' volgens jullie.

23 oktober 2016 om 23:35

Ronaldo zijn veldspel is van messi niveau, steekpassen geven over 30 m, verdediging kapot maken, mannetje uitspelen. Teamgenoten 1 op 1 op de keeper zette. Joh laat me niet lachen????

23 oktober 2016 om 23:40

Altijd als er kritiek is op Ronaldo is het afgunst of jaloezie. Echt dieptriest. Top voetballers met talloze miljoenen op de bank staan zo ontzettend ver van ons af. Waar moet je in godsnaam jaloers op zijn? Het is toch niet die (voormalig) medespeler die naar de B1 mag terwijl je zelf vindt dat je beter bent ofzo? Het is fucking Cristiano Ronaldo. Of afgunst dat Ronaldo voor Real speelt en niet voor Barcelona? Ik weet niet of je dat dan bedoelt, maar Neymar past veel beter bij Barcelona dan Ronaldo, dus daar is ook geen reden voor jaloezie. Ik snap het echt niet.

24 oktober 2016 om 07:33

Wirshaad weet niet of ik dit nou sarcastisch op moet vangen haha xd

Balen uitslag. Leek dus toch een moeilijkere klus dan ik had verwacht. Normaal gesproken scoort Ronaldo thuis ook wel tegen Bilbao en daardoor rekende ik op een makkelijk klus, maar goed ook dit soort wedstrijden moet je winnen om de titel binnen te slepen. Zagen we gisteren ook bij Barcelona in slotfase. 1-1 zou perfecte scenario geweest zijn voor Barcelona aangezien Sevilla ook Atletico versloeg, maar je kunt ook niet altijd alles mee hebben hehe.

23 oktober 2016 om 23:04

Man man man ik reageer niet vaak maar wat is Ronaldo een matige voetballer. Ik ben al sinds zijn sporting tijd fan van hem maar eerlijk is eerlijk hij is niet eens de linker teen van messi neymar dikke ronaldo Ronaldinho enz. Dat waren/zijn echt klasbakken maar ronaldo is buiten zijn goals gewoon een matige speler. Als die dan niet meer scoort en egoïstisch gaat doen dan ga ik me zwaar aan hem irriteren. Wordt is tijd om hem eruit te halen. Ze hadden hem van de zomer gewoon moeten verkopen. Maarja we staan eerste dus hala Madrid !!!

23 oktober 2016 om 23:20

Ach ja, zo denken meerdere mensen wanneer hij tijdje niet scoort, want je ziet dan dat hij naast zijn goals redelijk beperkt is. Ik blijf het een geweldige speler vinden en qua doelpunten nog altijd beste doelpuntenmachine, maar ik zal 10 keer uit de 10 mogelijkheden voor een type Messi gaan als ik moest kiezen. Ronaldo kan ik nog redelijk opvangen met een Suarez, maar een Messi daar in tegendeel is lastig te vervangen vind ik =p. Als er iets is waarop ik jaloers ben dat Ronaldo wel heeft en meeste andere topspelers niet hebben dan is het wel zijn manier van positioneren. Hoe die man keer op keer in stealth mode een gaatje weet te vinden om een poging op doel te creëren is echt ongekend.

Dat allemaal terzijde, Ronaldo zal toch wel erop los scoren soon TM en dan vinden de fans hem weer geweldig. Hij heeft nou eenmaal ieder seizoen dit soort tussenstops waar hij zichzelf moet opladen om weer volop te knallen. Niks mis mee en hij wordt ook ouder en dat is dan ook heel logisch.

23 oktober 2016 om 23:41

@moyashi. Als er 1 ding is wat ronaldo heeft, dat de andere niet hebben. Dan is dat zijn motivatie, zijn velheid in de (kop)duels

23 oktober 2016 om 23:49

@wirshaad, ''zijn felheid in de (kop)duels" wat je zelf aangeeft is ook precies mijn punt. Hij weet haast altijd een gaatje te vinden om zichzelf perfect in te positioneren en een doelpoging te creëren en of hij vervolgens met de kont of de kop afmaakt doet er weinig aan toe.

Ronaldo hoopte gewoon dat Morata buitenspel stond bij het doelpunt... Wtf!
Ik dacht dat ik alles had gezien, mijn hemel.

23 oktober 2016 om 23:11

lol zo makkelijk is het dus om gehersenspoeld te worden op sociale media..

23 oktober 2016 om 23:15

Doet hij dit altijd dan, als ik vragen mag? Het ziet er simpel gezegd heel raar uit!

23 oktober 2016 om 23:24

Ik weet niet of dat zo was, volgens mij was het zijn slappe manier van zegevieren namelijk. Vaak doet hij arm omhoog met een vuist zo van; ''yes we hebben gescoord". Alleen deed hij het dit keer op slappe manier en god mogen weten waarom, maar het kwam over als of hij inderdaad arm omhoog deed voor offside. Zag er bizar uit en begrijpelijk dat sommige mensen hier iets achter proberen te zoeken, maar volgens mij was het gewoon een manier van viering.

23 oktober 2016 om 23:33

Was inderdaad geen appel voor offside.

Maar hij heeft natuurlijk wel de lachers op de hand =""

23 oktober 2016 om 23:13

Wat denk je dat Real gaat doen zonder Modric en Casemiro? Real fans gunnen de Barca net zo min de titel als andersom, een beetje objectieve kijk is wel gewenst, bovendien is de competitie net begonnen dus er is nog niks zeker.

23 oktober 2016 om 23:31

Wat een bizare uitspraak hier van jou "er zijn barca fans hier die real gewoon niet willen zien winnen." Wat dacht jij dan, dat de rivalen elkaar wel wat gunnen normaal gesproken? Of ben je redelijk nieuw op VZ, want dan kan ik het je niet echt kwalijk nemen dat je zo naïef denkt.

Om nu al te roepen dat Real kampioen wordt is overigens ook riskant. Voor je 't weet gebeurd dat niet en wordt je aan 't eind van seizoen geciteerd op je blonde uitspraak .

Momenteel zijn er nog altijd 3 titelkandidaten en misschien zelfs 4 dit seizoen als Sevilla zo door blijft gaan en daar moeten zowel de Barca als Real fans meeleven.

23 oktober 2016 om 23:38

Raar he dat er barca fans zijn die real niet willen zien winnen? Sjonge jonge wat een reactie hahaha

23 oktober 2016 om 23:38

Omdat jij REAL MADRID gunt. Gaan ze zeker kampioen worden? Vriend doe je ogen open.

Ik heb bijna alle reacties gelezen maar nergens staat dat navas de 3 punten heeft binnen gesleept. Dat was een cruciale redding en williams stond ook op een moeilijke positie, het was niet dat hij een hoek kon kiezen links of rechts maar wat een goeie redding was dat.

Zag net de samenvatting overigens. Inaki Williams had 2 gouden kansen om gelijkmaker te maken en Ronaldo op 't eind nog om te scoren. Wat een kansen vooral die van Inaki en Ronaldo op 't eind 1 op 1 tegen keeper en beide niet scoren.
Tegen Barcelona vind ik die Inaki ook altijd zo freaking goed spelen en vooral zijn snelheid is perfect. Hij kan vast een niveau hoger aan dan Bilbao als hij wat scherper wordt.

Kunnen wel zeiken over ronaldo maar als messi precies hetzelfde doet als cr dan is het opeens wel helemaal geweldig. Messi gezien tegen valencia die is voortaan ook zo stijf als wat

23 oktober 2016 om 23:53

Stijf als wat? Messi komt in een actie meer spelers voorbij dan ronaldo in een hele seizoen. Messi is een andere speler dan eerst. Veel meer in spelmaker en veruit de beste voetballer ter wereld.

24 oktober 2016 om 00:30

Messi is ook net terug van een blessure. Beetje oneerlijk vind je niet?

Misleidende text, real had met dubbele cijfers moeten winnen. Die gasten van bilbao moeten naar n cursus positiespel en verdedigen, want ze deden maar wat

23 oktober 2016 om 23:54

Want bij real ging de bal wel moeiteloos rond. Bilbao tikte de bal aardig rond. Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken.

24 oktober 2016 om 00:39

Waar heb jij het over man? Bilbao creeerde grote kansen uit goed opbouwend spel en had hier zomaar met de winst van het veld kunnen stappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren