Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid komt weer niet tot winst en is bezig aan zeldzame reeks

Laatste update:

Real Madrid lijkt volledig de weg kwijt te zijn. De ploeg van Zinedine Zidane kwam zondag in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen Eibar en dat betekende alweer het vierde opeenvolgende gelijkspel voor los Merengues in alle competities: 1-1. Een dergelijke reeks kwam pas acht keer in de rijke geschiedenis van Real Madrid voor en voor het eerst sinds 2006. Real Madrid en Atlético hebben na zeven duels evenveel punten, vijftien. Barcelona kan op zestien punten komen als vanavond van Celta de Vigo wordt gewonnen.

/

De supporters van Real Madrid kwamen voor een klinkende zege naar het Santiago Bernabéu, maar de middag verliep compleet anders. De eerste aanval van Eibar, in de zesde minuut, was meteen raak. De voorzet van Pedro León op Fran Rico was perfect, waarna de middenvelder met een dito kopbal de 0-1 achter Keylor Navas werkte. Een hard gelag voor Real Madrid, dat duidelijk de inspiratie van Luka Modric miste.

Tien minuten later nivelleerde Bale reeds de tussenstand. Cristiano Ronaldo had een goede actie aan de linkerkant en uit diens voorzet richting de tweede paal kopte Bale de 1-1 tegen de touwen. Het team van Zidane domineerde de eerste helft en had ook weliswaar meer kansen dan Eibar, maar de Basken stonden niet onder druk en hadden vrede met het noodgedwongen countervoetbal.

Na de rust keerden Karim Benzema en Raphaël Varane (fysieke klachten) niet meer terug: het duo werd vervangen door Álvaro Morata en Nacho Fernández. Real Madrid kreeg in de tweede helft volop kansen op een tweede doelpunt, maar de gebrekkige afronding werd de thuisploeg uiteindelijk fataal. Zo kopte Bale op de paal en moest Asier Riesgo er alles aan doen om onder meer Ronaldo en nota bene zijn eigen collega Mauro Dos Santos van het scoren af te houden.

Denk jij dat Real Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen woorden voor deze beschamende vertoning van real. Geen inspiratie, geen inzet, geen creativiteit. Isco is gewoon het shirt van real niet waardig, en heeft geen enkele meerwaarde op het spel. Respect voor kovacic en ronaldo die bleven proberen en bleven gaan. Laat vasquez, mariano en asensio dan spelen, zij gaan tenminste alles geven. Benzema is gewoon hopeloos uit vorm en de grootste fout was om morata niet te verkopen voor een zak geld aan chelsea ! Ik weet echt niet wat het probleem is, maar dit is echt real onwaardig.

2 oktober 2016 om 18:16

Ik vond bale man of the match, kovacic goed gespeeld, en de rest waardeloos

2 oktober 2016 om 18:26

Inderdaad, ik erger me al tijden aan Benzema die als een zoutzak een beetje over het veld hobbelt. Wat mij betreft mag Morata de komende tijd de kans krijgen als eerste spits. Ik denk dat wanneer die jongen een aantal wedstrijden het vertrouwen krijgt, hij zijn Juventus vorm wel hervindt. Jammer ook dat je Jesé van de hand hebt gedaan. Die zou het onmogelijk slechter gedaan hebben dan Benzema momenteel...

En wat Zidane in godsnaam tegen James heeft zal ik nooit begrijpen. Ik zie hem liever dan Isco, die helemaal niks presteert.

2 oktober 2016 om 18:34

Ben ik met je eens, ik zou james ook liever opstellen in plaats van isco

Op basis van deze wedstrijd krijg ik de indruk dat er bij Real intern wat problemen zijn.
Punten verliezen kan altijd, dat overkomt elke ploeg.
Maar de manier waarop, het leek erop dat Real niet wou winnen, totaal geen inzet.

Zidane mist overduidelijk de ervaring om een ploeg als Real te coachen. Het team is wel hecht en hij heeft het respect van de spelersgroep, maar Real had voor een Conte of een Sampaoli moeten gaan. Real speelt nu gewoon zonder spelopvatting en is puur afhankelijk van de individuele kwaliteit van de spelers. Dit zeg ik overigens niet nu het een tijdje slecht gaat, maar ik vond sowieso dat het moest blijven bij de (succesvolle) interim periode van Zidane.

2 oktober 2016 om 18:24

Joh, ik weet even niet wat er gaande is. Wat een drama man. Zodra Modric er niet is, is het vaak gelijk een drama wat betreft de opbouw. Er is helemaal geen duidelijk spelbeeld terug te zien, een heerlijke combinatie voetbal waarbij er slim bewogen wordt zonder bal. Spelers als Ronaldo die het spel zowiezo daarbij benadelen en vaak voor eigen succes wil gaan. Tjsa ik weet het even niet! Ik denk dat er ook gewoon snel wat veranderingen moeten komen wat betreft de spelers. Dat ik niet nu, maar al langer en wat mij betreft mag een Ronaldo, Benzie en Isco zo vertrekken. In ruil daarvoor haal je een Hazard en echte doelpuntenmaker en een slimme middenvelder ala Modric. Met kovacic heb je opzich al een prima middenvelder. Nee ik stop hier, want dit begint wel erg frustrerend te worden. Hoe kan je niet winnen van Eibar, van Las P, van Villareal en bijna verliezen tegen een Sporting P. Aghh*

2 oktober 2016 om 18:28

Een modric is niet te vervangen hoor. Iniesta is een van de enige maar die komt nooit. En Ronaldo speelde niet heel slecht hoor. Had een assist kunnen hebben als Isco hem had gescoort.

2 oktober 2016 om 18:54

Nou nee, ik haat hem niet? Waar zeg ik dat? Ik ben gewoon geen fan van zijn voetbal. Ja hij is een fenomeen en ben hem dankbaar voor zijn goals e.d. maar ik ben een type dat van combinatie voetbal houdt, goed positiespel en ik zie vaak dat het bij hem stokt. Of hij gaat voor eigen succes of hij weet niet hoe hij in het spel moet deelnemen. Los van dat is het zeker een fenomeen!

2 oktober 2016 om 19:51

Helemaal met je eens. Hoe veel sympathie Zidane ook bij mij heeft als persoon, dit werkt gewoon niet. Het ziet er niet uit. Het is tijd dat er een flinke bezem gaat door de selectie. Spelers die de vedette uithangen en niet willen mee verdedigen/druk zetten verkopen. Het is werkelijk waar zielig om het gebrek aan collectief druk zetten waar te nemen. Het is altijd één speler, soms twee, waardoor de tegenstander zich te allen tijde makkelijk er uit kan voetballen.

Dan een coach aanstellen die aanvallend wil spelen en heeft bewezen dit te kunnen implementeren. Dan zou ik zo'n gelijkspel namelijk prima kunnen verdragen, terwijl ik nu én een zaadpartij heb gezien én puntverlies. Ik ben ook een voorstander van Sampaoli, laten we hopen dat hij de kans gaat krijgen. Ik ben echter bang dat zijn naam niet groot genoeg is.

ik heb het eerder gezegd zidane tegen januari out

niet alleen heeft hij geen vervanger voor casimero gehaal terwijl ze kante konden halen of sissoko

het spel is bedroevend , een miljardenteam die op de counter loert en resultaatvoetbal speelt

daar bouw je geen legacy mee

3 oktober 2016 om 09:01

Alleen maar coaches ontslaan helpt zeker. Word je net als Inter. Alsof Zidane een slechte coach is. Kwam gewoon dochtbij kampioenschap en wist de champions league te winnen. En zoals jij denkt, dan kan Guardiola ook gaan. Tegen Celtic gelijk gespeeld en tegen Tottenham verloren, terwijl Real nog niet verloren heeft. Ook Luis Enrique doet het niet goed en niemand zegt dat hij ontslagen moet worden. Waarom zijn mijn Real fans niet zo. En wie zou moeten komen dan als coach? LVG?

3 oktober 2016 om 16:43

LA Liga werd door barca bijna cadeau gegeven los van het feit dat madrid een winstreeks had
champions league is te wijten aan geluk met de lotingen
zelfs de finale was kwestie van geluk ipv overtuigend tegenpartij ovewinnen

vele fans kijken enkel naar scorebord om te kijken wie beter is terwijl waarheid vele malen ingewikkelder in mekaar zit

zidane heeft in zeer korte termijn zeer veel geluk gehad maar dat duurt niet lang
zijn grote succes is dat hij zijn spelers heeft kunnen verenigen toen het niet goed ging

nu heeft hij tijd gehad om zijn spel over te brengen aan zijn selectie
hij heeft kans gehad om spelers te kopen of te verkopen

real madrid kan veel beter spelen dan wat zidane ze laat spelen
real madrid kan een veel beter team hebben maar zit vast met overbetaalde ego's
real madrid kan veel beter geleid worden dan wat perez en zidane laat zien

mijn mening is dat madrid een president nodig heeft die een coach kiest die evenwichtig en attractief voetbal kan spelen die zowel door de madridistas als de neutrale fans leuk vinden en 2-3 seizoen krijgt om een clubteam te bouwen die lang mee zal kunnen concurreren

ondanks kort termijn succes is real madrid een club die vast zit in een vicieuze cirkel van onderpresteren die hier en daar afgelost wordt met een titel dat meestal niet product is van hun lange termijn prestaties

florentino perez kiest met mourinho ancelotti en zidane coaches die onder druk resultaten moeten leveren en dat lukt mischien wel om uit de hoge druk te komen maar je blijft wel zitten met een club die niet kan domineren nog nationaal als internationaal en dit al een decennia lang

Ronaldo veel kansen gemist maar wel voetballend dan weer goed samen met Kovacic en Bale.

Jammer dat Real geen fatsoenlijke spits heeft momenteel. Die pass van Ronaldo op Isco was geniaal. Die kon zo de bal schieten op doel en dan gaat hij toch weer dribbelen om Bale te zoeken. Isco kan je irriteren. Dure punten dit voor Real.

2 oktober 2016 om 18:25

Isco had em inderdaad gelijk op doel moeten rossen maar nee. Daarom zit hij dus op de bank, teveel van dat soort rare keuzes en fouten.

2 oktober 2016 om 18:34

Isco is meer een zaalvoetballer dan een veldvoetballer, hij kapt echt te vaak... Wat kan ik me soms ergeren aan hem.

De enige die nog inzet toonden waren Kovacic, Bale en Ronaldo (ookal was Ronaldo niet echt goed). Ongelofelijk slecht gespeeld en Morata kan passen, maar speelt toch alleen. Capa was echt heel goed.

Zonder Modric en casemiro verloopt het toch wel stroef, aan Zidane om daar een oplossing voor te vinden. Had dit niet verwacht, zie overal al vele barca supporters lachen. Erg dom want we Moeten nog tegen celta uit vanavond, word ook nog is een feest zeg. Hoop dat Barca wint, aan Zidane om weer de boel te laten draaien want dit kan natuurlijk niet zo.

Ronaldo en Kovacic, goede match gespeeld. Bale vond ik in mindere maten ook wel een goede indruk maken maar de kansen moesten afgemaakt worden.

Ik snap niet dat Zidane nog steeds benzema opstelt, die man is niet in vorm en doet niks. Gewoon met Morata beginnen en gaan. Ons middenveld vond ik niet eens zo slecht maar dat heeft denk ik met Eibar te maken...

Weer onnodig puntenverlies in eigen huis en dat begint nu toch kritisch te worden, wat gaat Zidane doen? Real had Ancelotti nooit moeten laten gaan.

2 oktober 2016 om 18:26

Ja pff Ancelotti was gwn de beste coach voor de komende jaren bij Real. Die beslissing doet gwn nog pijn. Dat seizoen hadden we wel geen prijzen maar het voetbal was om u tegen te zeggen.

2 oktober 2016 om 19:13

Ancelotti was een fantastische coach. Echter denk ik niet dat hij hier een oplossing voor had kunnen vinden. Dat was hem 2 jaar geleden ook niet gelukt toen modric geblesseerd was. Het grootste probleem bij real is dat ze niemand hebben behalve modric die een fatsoenlijke steekbal kan heven. Hierdoot zijn ze elke keer geforceerd om naar de flanken te gaan en voorzetten te geven. Tegen teams die vooral op de verdediging leunen werkt dit niet omdat het strafschopgebied overvol is.

Pfff wat is dit weer slecht zeg. Kvond Ronaldo best goed en Kovacic ook maar de rest was gwn puur slecht. Isco is echt dramatisch en mag van mijn best verkocht worden. De knop moet om want dit gaat de slechte kant op. Van eibar moet je gewoon winnen en zeker in het bernabeu.

Eibar is toch echt bijzonder bezig tot nu toe. Kan Granada nog wat van opsteken

Het werd gezegd dat het allemaal kwam door Casilla blijkbaar is dat niet want de probleem is duidelijk het middenveld van Real madrid. Zonder Casimero en Modric kan kroos en Kovacvic geen oplossing vinden dus de opbouw zeer zwak is en dat maakt het moeilijke voor madrid ook cr7 zit uit vorm want alleen hij kan het verschil maken de rest van spelers vind ik ze matig. Hopelijk kan real in de rails krijgen

Het is ook ongelooflijk gesteld met de medische staf van real. We hebben vorig seizoen en het seizoen ervoor al cruciale spelers op cruciale momenten moeten missen. Modric al de zoveelste keer. Nu in de rust ook Benzema en varane weer met pijntjes. Casemiro is al out samen met marcelo. Wanneer houd het op? Wie grijpt er in bij real? Het is elk seizoen hetzelfde verhaal

Grappig hoe de absolute top de laatste weken speelt. Barca verlies, Bayern gelijk en Real ook gelijk. Wanneer het echt om gaat gaan ze allemaal wel vlammen.

On: Het kan niet zo zijn dat wanneer Modric uitvalt Real enorm verzwakt is, ik denk dat het meer aan Zidane ligt hij is een goede motivator maar meer niet.

Deze dip in vorm zat er natuurlijk een tijdje aan te komen voor Real Madrid.

De ploeg speelt al een hele tijd heel matig, maar weet door een overvloed aan individuele kwaliteit vaak alsnog een positief resultaat te halen. Dat is natuurlijk niet ideaal voor langetermijn successen. Het is toch ook wel duidelijk dat Zidane zeker nog niet bij de betere trainers ter wereld hoort, maar hopelijk kan hij zichzelf als coach wel verder ontwikkelen.

Ik denk dat dit een probleem is waar Real al veel langer mee te kampen heeft. Het is nog steeds een ploeg die het meer moet hebben van hun individuele kwaliteit. dan een goed systeem wat de basis vormt van consistent goede (langetermijn) prestaties. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat ze het in de competitie vaak afleggen tegen Barça en in de laatste jaren ook Atlético.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren