Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid komt met slecht nieuws: Bellingham voorlopig uit de roulatie

Laatste update:

Real Madrid moet het zaterdagavond in de LaLiga-wedstrijd tegen Valencia stellen zonder Jude Bellingham. De twintigjarige Brit heeft een schouderblessure opgelopen, zo meldt de Koninklijke in een statement op de clubwebsite. Volgens Fabrizio Romano ligt de aanvallende middenvelder er naar verwachting twee weken uit.

“Uit de tests die Jude Bellingham vandaag heeft ondergaan, is gebleken dat er sprake is van een instabiele linkerschouder. Dit is het gevolg van een recente ontwrichting. Bellingham is niet in staat om te spelen tegen Valencia vandaag (zaterdag, red.)”, is er te lezen in het statement.

Bellingham liep de blessure op voorafgaand aan het LaLiga-duel met Rayo Vallecano (0-0) vorig weekend. Toch speelde hij dat hele duel mee. Enkele dagen later, tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Braga (3-0 zege), zat hij de volledige negentig minuten op de bank.

Vrijdag kondigde trainer Carlo Ancelotti nog aan dat Bellingham wél in staat leek om te spelen tegen Valencia. "Hij is beschikbaar en als er niets gek gebeurt, denk ik dat hij zal spelen", liet de coach weten. Nu blijkt de Engelsman dus niet fit, en dat is een hard gelag voor Real. Bellingham is dit seizoen misschien wel de meest bepalende speler in de selectie van Real. Dat blijkt ook uit zijn cijfers: dertien goals en drie assists in veertien wedstrijden.

Mocht Bellingham inderdaad de komende twee weken niet beschikbaar zijn, dan moet hij ook de EK-kwalificatieduels van Engeland met Malta (17 november) en Noord-Macedonië (20 november) aan zich voorbij laten gaan. Overigens heeft Engeland zich al geplaatst voor het EK van volgend jaar.

Arda Güler
Eerder deze week werd ook al bekend dat Arda Güler voorlopig nog steeds niet in actie kan komen voor Real. De Turkse middenvelder kwam afgelopen zomer over van Fenerbahçe, maar speelde dit seizoen nog geen minuut, daar hij eerder ook al kampte met twee andere blessures.

Afgelopen week liep het talent echter een nieuwe blessure op, en de verwachting is dat die kwetsuur hem ongeveer een maand aan de kant zal houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het stopt maar niet, wat een gedoe met al die blessures. Gaat dit normaal worden ofso? Eerst giga blessures met Courtois en Militao. Daarna vielen Ceba en mendy weg. Guler is al de gehele tijd geblesseerd. Vini was er een maand uit. Nu dit met Bellingham! Pff frustrerend!

11 november 2023 om 17:17

Het maakt op zich niet zoveel uit, de CL overwintering is niet in gevaar, zolang de ziekenboeg maar leeg blijft van Feb tot Mei.

11 november 2023 om 17:49

Nou nou wat een rampspoed toch allemaal voor dat arme Real Madrid. 100-en miljoenen te besteden en nu doen alsof het een wereldramp is als iemand 2 weekjes niet mee kan spelen

Nog steeds dus die ongelukkige schouderblessure die Bellingham opliep tegen Rayo. Jammer dat hij vandaag niet kan spelen, maar ze zeggen dat hij er maar 2 weken uitligt. Wat zeker een voordeel is omdat er straks weer interlandbreak is.

11 november 2023 om 18:36

Het is een oude blessure die hij volgens mij al eerder had opgelopen die opnieuw opspeelt na die vreemde val tegen Rayo.

Ai. Tegen Valencia heb je hem wel nodig. Tegen braga kon nog maar tegen Valencia… dan maar vini en Rodrigo voorin met Diaz daar achter. Diaz deed het wel prima afgelopen week .

Zeer zuur, zeker als je ziet hoe erg de selectie geplaagd wordt door blessures in het algemeen. De club moet imo echt kijken naar de medische staf want dit begint absurde vormen aan te nemen.

Enige mazzel is dat Madrid haar zwaarste wedstrijden uit de heenronde al achter de rug heeft: Barca uit, Atleti uit, Athletic uit, Sociedad thuis, Sevilla uit en Girona uit en zijn ze reeds geplaatst voor de KO-fase van de CL. Dus zelfs als deze blessure langer aansleept dan gedacht zou het geen problemen mogen opleveren gezien het schema. Ook is dit de laatste wedstrijd voor de interlandbreak. In het ideale geval is hij dus maar 1 wedstrijd uit roulatie. Daarnaast was Brahim deze week ook uitstekend tegen Braga dus hopelijk zet die zijn vorm door en kan hij Bellingham adequaat vervangen. Dat gezegd zijnde is Valencia altijd een zure pot.

Blijkbaar wordt er toch te zwaar getraind bij Real. De spelers worden fysiek beter, het verschil is bij Arda heel duidelijk zichtbaar. Maar telkens opnieuw uitvallen, zal denk ik ook bij hem voor frustatie zorgen. Hopen dat ze allemaal op tijd terug zijn, voordat de belangrijke 3 punten worden verdeeld

11 november 2023 om 17:41

Dit van Bellingham kun je niet op te hard trainen gooien, dit is het gevolg van de valpartij afgelopen week. Voor de rest kan je best gelijk hebben, met name Guler

Nog nooit zo blij geweest met een interlandperiode.

Slecht nieuws. Rudiger ook niet bij de selectie. Tchou met een voetbreuk, het gaat maar door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren