Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid kan miljoenendoelwit door 'kleedkamerpact' vergeten

Laatste update:

Asier Illarramendi is een van de voetballers die Real Madrid voor komend seizoen op het oog heeft. Volgens diverse Spaanse media is het echter onwaarschijnlijk dat de 23-jarige middenvelder annex jeugdinternational van Real Sociedad deze zomer de overstap naar het Santiago Bernabéu maakt.

/

Op de eerste plaats heeft Illarramendi, die vorige maand met Jong Spanje het EK Onder-21 won, een doorlopend contract tot medio 2018. Geen enkele andere speler van de club uit San Sebastián staat voor een dergelijke periode op de loonlijst. In de verbintenis is daarbij een transferclausule van liefst dertig miljoen euro opgenomen. De Basken hoeven niet tot verkoop over te gaan en de Raad van Commissarissen heeft al meermaals aangegeven dat voor elke speler de hoofdprijs moet worden betaald.

Een vermeend kleedkamerpact staat een eventuele transfer sowieso in de weg. De voetballers van Real Sociedad zouden mondeling hebben afgesproken dat niemand deze zomer naar een andere club mag, om op die manier te proberen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Real Sociedad eindigde vorig seizoen als vierde en mag via de voorrondes proberen om een toegangsbewijs te vergaren.

/

Illarramendi is bovendien de laatste voetballer die Real Sociedad wil verkopen. Hij wordt gezien als de nieuwe versie van Spaans international Xabi Alonso, die net als Illarramendi de jeugdopleiding van de Basken doorliep en daarna zijn debuut in de hoofdmacht maakte. Afgelopen seizoen won Real Sociedad overigens maar één van de zes duels waarin Illarramendi ontbrak. Spaanse media claimen dat Real Madrid volgend jaar waarschijnlijk meer kans maakt, maar dat de vraagprijs onveranderd zal blijven.

Asier Illarramendi speelt na Real Sociedad...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zouden ze in de eredivisie ook is moeten doen! En dan het liefst voor een periode van 5 jaar ofzo...

3 juli 2013 om 12:01

dan zou je eerst eens de salarisen moeten aanpassen.
dit is een als het zo is een besluit van spelers met een missie.

geef jij mij eens aan wat voor missie spelers in nederland kunnen hebben om een ploeg voor meer salaris betere vooruitzicten niet te verlaten?

3 juli 2013 om 12:24

Jaa pas lekker de salarissen aan en dan zitten we zo in dezelfde shit als Spanje, Portugal, Italië, Griekenland enz.

Laat onze talenten maar gewoon werken voor hun centen, en als ze dat niet doen krijgen ze niks.

Moet je is kijken hoe hard ze gaan hollen

Zou mooi zijn als meerdere spelers bij andere clubs zoiets zouden zeggen.
Maarja geld regeert nou eenmaal.
Jammer, zo zou je wellicht meerdere leuke ploegen in de CL hebben.

Echt een geweldige speler dit. Zoveel rust in zijn spel en zo'n goede passing. Dit kan op termijn zeker de vervanger van Alonso worden. Al denk ik dat hij beter over 1 of 2 jaar de overstap moet maken omdat hij nu nog niet de kans zou krijgen met de huidige middenvelders van Real.

Was, of is, Arsenal ook geïnteresseerd in. Erg sterke complete middenvelder en zijn lange afstand passing is om van te smullen. Gezien zijn clausule lijkt mij dit een kansloze zaak.

Spelers en clubs zeggen wel wat meer tegenwoordig.kleedkamerpact,speciale contracten,en zo voort en zo voort.op het einde van de dag komt het allemaal neer op hoeveel Real Madrid of andere clubs bereid zijn om te betalen.

Vind het sowieso een mooie club. Die Basken zijn bovendien (meestal) erg trouw. Leuke traditie hoor.

3 juli 2013 om 12:50

Bij Sociedad spelen niet alleen maar Basken dat is alleen bij Bilbao zo, Illarramendi is wel een Bask maar vooral een jeugdproduct van de club waardoor hij ook veel binding heeft met de club.

Het is een hechte jonge groep die nu ook wil gaan oogsten met de club en ook natuurlijk kijken naar een WK en bij Sociedad wel garanties hebben voor genoeg speelminuten iets wat ze bij andere clubs veel minder hebben.

4 juli 2013 om 08:58

Dat is ook zo. Ik was even de kluts kwijt. Dank je :-).

Een hele goeie speler die het net als zijn teamgenoten heel goed deed bij Sociedad. Heeft zeker ook zijn aandeel in het behalen van de voorronde voor de Champions League en speelde een foutloos EK. Ik denk dat het voor Illarramendi beter is om nog een jaar bij Sociedad te blijven en om te proberen de groepsfase van de Champions League te halen wat een knappe prestatie zal zijn. Dat betekent dus ook dat o.a. Illarramendi, Xabi Prieto en Inigo Martinez zullen blijven.

De concurrentie is bij Real Madrid op het middenveld moordend. Ik ben daarom ook niet zeker van of deze speler wel aan spelen toekomt wat op deze leeftijd belangrijk is. Met Modric, Khedira, Xabi Alonso en ook nog spelers als Casemiro en Jose Rodriguez daarachter is het middenveld bij Real goed opgevuld!

Ik heb illarramendi een keer zien spelen en was direct onder de indruk. Zijn stijl is mooi om te zien en komt overeen met die van alonso. Hij heeft de uitstraling van een leider. Hoopte dat hij naar arsenal zou komen maar dat is afgeketst.

Ik vond hem tijdens het Ek-u21 ook echt opvallen. Hij deed me inderdaad denken aan Xabi Alonso met zijn lange ballen als opening of om de spits te zoeken. Ook heb ik enkele geniale steekpassen gezien.

Ik vond hem ook goed zijn duels ingaan, lekker fel en staat zijn mannetje. Probeert ook altijd wel naar voren te voetballen en weet precies wanneer die de rust moet bewaren en even een passje terug te spelen.

Deze speler komt er wel als die zich zo blijft door ontwikkelen

Goede middenvelder met een fantastische pass in de benen, ook goed overzicht typeert deze speler. Ik heb gisteren op Youtube nog eens een wedstrijd op het EK U21 gekeken van Spanje en Rusland, en dan zie je toch dat Illarramendi toch wel de motor op het middenveld was met daarnaast Thiago en Isco. Hij was de verbinding met de spits, of een steekpass of een lange bal op Rodrigo of Morata.

Ik zou Illarramendi graag zien komen, maar als ze het op een akkoord hebben gegooid dan kan het moeilijk worden. Als Illarramendi niet komt deze zomer, zou ik voor Kondogbia gaan en anders wachten tot volgende zomer. Dan kan je of wederom voor éen van deze twee gaan of ook nog voor misschien Gündogan. Of gewoon wachten tot Sahin terugkeert, al denk ik persoonlijk dat hij daar gaat blijven in Dortmund.

Illarramendi zou wel een aankoop zijn die zou passen in de nieuwe weg die het bestuur wil inslaan. Meer jonge Spaanse spelers, en jeugdspelers een kans geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren