Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is optimistisch gestemd over langer verblijf van oudgediende

Laatste update:

Naar alle waarschijnlijkheid speelt Toni Kroos ook volgend jaar voor Real Madrid. De Madrileense clubleiding is 'optimistisch' en 'vol vertrouwen' over een eenjarige contractverlenging van de Duitser. Dat vertelt Fabrizio Romano in een video-item op zijn YouTube-kanaal.

Kroos loopt aan het einde van juni uit zijn contract in Madrid, maar de sportieve leiding van de Koninklijke maakt zich weinig zorgen over de nabije toekomst van de 107-voudig Duits international.

Zij verwachten dat de fijnbesnaarde middenvelder ook volgend seizoen gewoon in het Bernabéu te bewonderen is. “Er heerst optimisme en vertrouwen bij de clubleiding van Real Madrid dat Kroos bij de club blijft, voor tenminste nog een extra seizoen", meldt Romano.

“Real Madrid wacht momenteel totdat Kroos zijn definitieve beslissing over de toekomst heeft gemaakt, maar ze geloven dat er een goede kans bestaat dat Kroos de club trouw blijft.”

Naast Kroos loopt ook het contract van Luka Modric aan het eind van het seizoen af in de Spaanse hoofdstad. Wat betreft de Kroaat is het nog onzeker of hij zijn contract gaat verlengen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de middenvelder bezig is aan zijn laatste maanden bij de huidige koploper van LaLiga.

Real Madrid sorteerde echter al uitstekend voor op het geleidelijke afscheid van zijn routiniers. Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en Jude Bellingham werden aangetrokken om het aanstaande vertrek van de wereldsterren op te vangen. Bovendien heeft Carlo Ancelotti in de vorm van Brahim Díaz en Arda Güler ook nog de beschikking over twee wat offensiever ingestelde middenvelders.

Kroos keerde zaterdag terug bij de nationale ploeg van Duitsland en leidde die Mannschaft bij zijn rentree direct naar een knappe 2-0 zege tegen Frankrijk. Met een fijne pass bediende hij Florian Wirtz, die na zeven seconden op heerlijke wijze de openingstreffer noteerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niks nieuws aan, beide zijn hier vrij duidelijk over geweest. Een goede zaak dat Toni nog n jaartje bij Madrid blijft.

ik denk ook dat vele Madridista's willen dat Kroos blijft het is nog altijd een wereldtopper niet de snelste maar zijn passing overzicht zijn van wereldklasse.

Kroos kan zeker nog 1 jaartje door op topniveau misschien zelfs 2 jaartjes. je ziet ook niet dat hij minder wordt ondanks dat die 34 is..

Als, en dat verwacht ik wel, Madrid volgend seizoen in hetzelfde systeem blijft spelen dan hoop ik van harte dat Kroos verlengd. Hij is zo ontzettend belangrijk voor dit team momenteel. In deze 442/4312 worden zijn kwaliteiten optimaal benut terwijl zijn gebreken opgevangen worden.

Indien men van plan is terug te schakelen naar een 433/4231 dan denk ik dat Kroos weer een zwakte zou worden. Jude gaan ze er niet naast zetten dus dan heb je Tchou/cama/fede naast Kroos in een dubbele pivot. Dat alleen is niet genoeg om zijn gebrek aan defensieve arbeid op te vangen.

Ik hoop dat als Mbappe komt hij de plek van Rodrygo inneemt en het systeem hetzelfde blijft.

Toni Kroos zegt al jaren dat hij zijn carriere afsluit bij Real Madrid, dus het is of verlengen of stoppen. En dat hij een verlenging moet krijgen is evident. Hij draait weer een geweldig seizoen, zoals we wel van hem gewend zijn in dit afgelopen decennium.

Toch apart dat deze man bijna nooit in de top10 Duitse voetballers ooit wordt meegenomen.

24 maart 2024 om 18:18

Tuurlijk hoort Kroos bij de top 10 beste voetballers uit Duitsland aller tijden. Matthaüs noemde hem zelfs de beste middenvelder die Duitsland ooit heeft voortgebracht. Iedereen weet dat Kroos een van de beste middenvelders ooit is in het voetbal.

Heerlijk hoor want hij is gewoon een middenvelder van wereldklasse. Dit seizoen subliem op een middenveld met Tchouameni/camavinga, Valverde en Bellingham. Zijn kalmte en passing is iets wat heel weinig spelers hebben en op dit moment geen één speler die ook maar in de buurt komt van zijn kalmte. Heeft zich ook nog is sterk verbeterd in verdedigend opzicht vergeleken met 21/22 toen die wel door de mand viel. Bij Duitsland zag je dat al goed toen die samen met Andrich een verdedigende blok vormde.

Reminder dat Kroos voor 25 miljoen is gekocht. Toch wel één van de beste aankoop allertijden

24 maart 2024 om 23:02

Modric ook voor maar 30 miljoen. Rudiger transfervrij. Fantastische aankopen gebleken.

24 maart 2024 om 23:27

@sergio Alaba ook transfervrij. Ramos gratis weg en voor Varane 50 miljoen ontvangen daarvoor 2 gratis verdedigers ( alaba , rudiger ).

25 maart 2024 om 08:38

Alaba vind ik geen bijzondere aankoop gebleken.

25 maart 2024 om 12:28

@sergioramoshm, ik was altijd in de veronderstelling dat Modric 50 miljoen had gekost? Ik kan het me niet voorstellen dat Spurs Modric voor maar 30 miljoen liet gaan terwijl ze voor Bale wel echt het onderste uit de kan wisten te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren