Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid is gecharmeerd van duo én trainer Borussia Dortmund’

Laatste update:
/

Dinsdagavond staat er in de Champions League een fraai affiche op het programma in Duitsland: Borussia Dortmund neemt het dan op tegen Real Madrid. Die Schwarz-Gelben staan in eigen land tweede achter Bayern München en Real Madrid leidt vooralsnog de dans in LaLiga, ondanks twee remises in de afgelopen speelronden. El País weet dat Real behoorlijk beducht is voor de Duitsers.

De Spaanse krant schrijft maandag dat de bestuurders van de Koninklijke dinsdag met speciale aandacht kijken naar twee man van de tegenstander: Pierre-Emerick Aubameyang en Julian Weigl. Dat de 27-jarige Aubameyang wordt gelinkt aan Real Madrid is niet nieuw: de spits doet het goed in de Bundesliga en werd het laatste jaar al vaker in verband gebracht met de Spaanse grootmacht. Zelf zei hij al dat hij Real Madrid wel als zijn droomclub ziet.

/

Ook teamgenoot Weigl staat er echter goed op in Madrid, stelt de krant maandag. De 21-jarige middenvelder is bezig aan zijn tweede jaar in het Signal Iduna Park en heeft dit seizoen een vaste plaats in het team. Real zou hem volgen en in de gaten houden voor de komende jaren, waarin er wellicht weer wisselingen kunnen komen op het middenveld. Weigl ligt vooralsnog tot medio 2019 vast bij zijn huidige club.

Tot slot is men in de Spaanse hoofdstad ook gecharmeerd van trainer Thomas Tuchel. Na zijn goede werk bij FSV Mainz 05 volgde hij Jürgen Klopp op in Dortmund en zijn werk aldaar blijft niet onopgemerkt. De directie zou Tuchel op een schaduwlijst hebben staan en hem veel kwaliteiten toedichten. Mocht er in de toekomst iemand anders op de stoel van Zinédine Zidane moeten komen, dan wordt Tuchel zeker gezien als optie.

Wie zie jij zeker terechtkomen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word er een beetje moe van dat een zogenaamde "topclub" net voor een wedstrijd interesse moet tonen voor een speler van de tegenstander. Zwak

26 september 2016 om 15:33

Waarom dan? Als het goed is kan er hooguit bewijzingsdrang plaatsvinden bij auba en Weigl en dat zou betekenen dat real het zwaarder zou krijgen

26 september 2016 om 17:32

Het tegenovergestelde kan ook gebeuren uiteraard. Misschien gaan ze wel bewust minder goed spelen omdat ze hun "droomclub" geen pijn willen doen. De timing is gewoon erg goed om ineens interesse te hebben.

26 september 2016 om 18:31

En waar wordt bevestigd dat Real interesse heeft? Beter nog: door wie wordt dit bevestigd? Nergens in het artikel is iemand met bevoegdheden van Real geciteerd en het artikel geeft nog aan: El Pais weet te melden... Dus omdat een krant het meld, heeft Real interesse? De media is gewoon weer achterlijk bezig en in plaats van dat mensen even de tijd nemen om na te denken, gaan ze maar op Real lopen bashen. Hou toch op zeg haha; simpele zielen.

26 september 2016 om 19:05

Nog grappiger is dat real helemaal niemand kan halen dus geruchten van niks.

26 september 2016 om 15:33

De media vraagt daarnaar, omdat deze wedstrijd eraan komt. Vrij logisch toch?

26 september 2016 om 15:48

Volgens mij zijn dit doodeenvoudige truukjes, kaliber amateurpsychologie van de koude grond. Netjes is het natuurlijk niet maar dat is een andere Psalm.

26 september 2016 om 15:50

Dit zijn gewoon 2 top spelers die zeker real zouden versterken. Weigl is een uitstekende vervanger voor casemiro en die zeker in de toekomst van waarde kan zijn. Pierre zou helemaal passen bij Real. Zijn speelstijl past erbij en het is een echte killer.

26 september 2016 om 17:07

Casemiro is ook jong, dus dan zou er waarschijnlijk één banken en dat zou verspilling zijn.

26 september 2016 om 18:25

Het is toch gewoon logisch? Nu kunnen ze die spelers (en trainer) aan het werk zien tegen hun eigen team. En die interesse in Aubameyang is echt niet ineens van vandaag ofzo

Ben bang dat Real hier gaat verliezen, en dan zal de kritiek op Zidane wel weer flink toenemen... Kan altijd snel gaan in het voetbal

26 september 2016 om 15:37

Ik hoop het juist dat BVB wint. Ik zie BvB nog wel 1ste worden in deze poule en real nummer 2. Ik acht de kans sowieso best groot dat de 3 grootste en beste clubs in CL (Real, Barca en Bayern), gewoon 2e worden in hun poule ipv 1ste, als je kijkt in welke poules ze zitten. Dortmund gaat dit Real, wat uit vorm is, gewoon slachten. Ik zie niet in waarom het niet zou kunnen.

26 september 2016 om 16:03

slachten geloof ik nou ook weer niet in. Ondanks dat Real Madrid uit vorm is en BVB in vorm heeft Real Madrid al eerder laten zien dat ook al zitten ze totaal niet in de wedstrijd, ze uit het niks toch de boel kunnen omdraaien. Daarnaast zijn we ook ontzettend sterk in standaardsituaties, met name corners. De beste papieren lijken voor BVB te zijn, maar Real Madrid moet zeker niet onderschat worden.

26 september 2016 om 16:41

Vergeet niet hoe dramatisch Real speelde qua verdediging de weken voor de 2de clasico. En ze kregen maar 1 goal tegen in het Camp Nou door georganiseerd te verdedigen. Zou me niet verbazen als Real gewoon met 0-2 wint

Real speelt 2 wedstrijden gelijk dus de geruchtenmolen over wie er allemaal gekocht moet worden en wie er weg moet Begint weer..

Leuke spelletjes die altijd gespeeld worden, bij aanvang voor zo een wedstrijd.
Iedereen is gewild in de voetbal wereld en zeker Real Madrid houdt veel mensen in de gaten.
Ik denk dat zij al genoeg spelers hebben die minimaal even goed zijn, of misschien nog wel beter.

Een hele goede, onderschatte trainer. Klopp eindigde in de middenmoot en een jaar later liet Tuchel zien hoe het wel moet. Veel meer punten en veel aantrekkelijker voetbal.

26 september 2016 om 15:49

Laten we ook niet vergeten wat klopp met Dortmund heeft bereikt. We zullen eerst maar eens zien op tuchel dat ook kan

26 september 2016 om 18:20

Klinkt een beetje ondankbaar hoe je het brengt. Tuchel heeft idd nieuw leven in Dortmund ingeblazen, maar Klopp was gewoon een beetje opgebrand daar. Vergeet niet dat de seizoenen daarvoor Dortmund geweldig spel heeft laten zien, en ook nog 2x kampioen werd voor de sterspelers weggeplukt werden (sahin, Kagawa, Lewa, Götze).

26 september 2016 om 19:42

Word hij onderschat? Het lijkt mij overduidelijk wat hij laat zien bij Dortmund.

26 september 2016 om 23:20

Weet je wel wat Klopp heeft bereikt met Dortmund?

Thomas Tuchel z.s.m. i.p.v. Zidane a.u.b.

En Weigl meenemen om Casemiro te vervangen.

26 september 2016 om 16:07

Waarom zou in uw ogen Zidane vervangen moeten worden dan?

26 september 2016 om 16:43

Hij heeft weinig kaas gegeten van voetbal.

Is een simpele motivator, en dat is exact hetgeen Real Madrid nodig had na het debacle met Benitez. Positieve sferen zodat de spelersgroep weer geprikkeld zou worden om te presteren op het veld. En dat hebben ze gedaan, door de CL te winnen.

Dat moet je als bestuur kunnen inzien en hem slechts een interim-functie aanbieden.

26 september 2016 om 18:44

Er worden resultaten geboekt, we komen in de buurt van records, we winnen weer. Het spel ziet er af en toe niet uit, maar we winnen. Daarnaast zie je eindelijk weer at er veel inzet wordt getoont. Zidane is tactisch niet de sterkste, maar hij zorgt wel voor resultaat. Daarnaast zou het onslag van Zidane Real madrid meer een trainerskerkhof maken, dit zou invloed kunnen hebben voor het aantrekken van trainers/spelers in de toekomst. Als we eind het eind van het seizoen zonder prijzen zitten. Dan mag hij wel vertrekken.

26 september 2016 om 16:09

Lekker kopen want het gaat niet goed? Walgelijke instelling die het moderne voetbal kapot maakt.

26 september 2016 om 16:16

De koopwoede is minder, maar een extra verdedigende middenvelder is zeker geen overbodige luxe. Tuchel hoeft niet te komen. Laat het qua trainers maar even rustig blijven, De clublegende heeft rust gecreeerd rondom de ploeg en tevens de CL gewonnen.

26 september 2016 om 16:22

Ten eerste wilde ik Zidane vorig seizoen reeds de deur uit zien gaan, daar hij teleurstellend voetbal etaleert (hij heeft er geen kaas van gegeten). Heeft weinig met de (recente) resultaten van doen.

Ten tweede is (ver)kopen omdat het niet goed gaat in de meeste gevallen de beste oplossing voor een probleem in een voetbalteam, en de normaalste zaak in de wereld. Dat is verder ook niet hetgeen het moderne voetbal kapot maakt. Deze pavlovreactie bij iedere willekeurige post aangaande vervanging in een team is schrijnend.

26 september 2016 om 16:17

Casemiro is een van de beste spelers van Real en ter wereld op zijn positie, die heeft geen vervanging nodig eerder een back up. En Weigl is een toptalent, maar komt ook pas net kijken. Laat hem het eerst maar 2 seizoenen bewijzen voor hij zo'n stap naar Real gaat maken.

26 september 2016 om 16:37

Hij heeft zich bewezen. Dat hoeft niet meerdere seizoenen achtereen indien de kwaliteiten overduidelijk zijn, wat in dezen het geval is.

Casemiro was voor Real Madrid inderdaad prima, gezien het een erg verdedigend team is onder Zidane. Hun summum is echter reeds bereikt door de CL te winnen. Nu zouden ze weer moeten sleutelen omdat vernieuwing broodnodig is na succes te hebben gerealiseerd. Weigl is een type Busquets en zou dit team mijns inziens beter maken i.p.v. Casemiro.

26 september 2016 om 16:45

Dit is gewoon kopen om het kopen Gutihaz, en je komt er nergens mee.

De coach ontslaan een half jaar nadat hij de CL heeft gewonnen, terwijl hij nog steeds 1e staat in de competitie. Je hoort dit alleen bij Real Madrid! Triest eigenlijk hoe sommigen enkel succes voor ogen hebben, want dit soort gedrag (van Perez) is waarom Real Madrid behalve de meeste fans, ook een van de meest gehate clubs ter wereld is.

26 september 2016 om 17:00

In elke reactie op mij laat je blijken niet te kunnen lezen en breng je louter uitgekauwde quatsch te berde. Na een paar keer je het voordeel van de twijfel te hebben gegeven word je op een gegeven moment moe van het corrigeren. Vat dit op als een tip.

26 september 2016 om 19:43

Lijkt mij een zeer geschikte vervanger. Laat Zidane nog maar een andere klus doen.

Het zal nog een zware avond worden morgen in Dortmund en met een gelijkspel kan ik zeker leven. Na de wedstrijden tegen Sporting, Villareal en Las Palmas moet de knop nu echt om. Ik hoop dat ook echt dat Ramos nu op het middenveld staat als een extra buffer. En een centrum met varane en pepe. Daarnaast zou navas op doel een stuk fijner zijn, want het is een echte puntenpakker. Al met al is het natuurlijk ook helemaal geen schande om van zo n goede ploeg te verliezen. Maarja als je de beste wilt zijn zullen we toch moeten winnen.

26 september 2016 om 15:49

De poging om ramos op het middenveld te zetten heeft real al een paar keer gedaan. En goe goed hij ook is als cv. Op het middenveld was hij heel slecht

26 september 2016 om 15:53

Met 3 aanvallend ingestelde middenvelders tegen Dortmund spelen lijkt me ook kamikaze voetbal. Zeker in de omschakeling als je tegen spelers als Patrick moet. Kovacic zou eventueel nog kunnen maar dan heb je nog steeds het probleem dat Real Madrid body mist op het middenveld. Hoe dramatisch het ook klinkt, zoveel beters dan Ramos op die positie is er eigenlijk niet in de selectie.

Edit: spelfouten

26 september 2016 om 16:49

Ramos als controleur is altijd een fout, ongeacht al dan niet adequate vervanging van de afwezige controleur. Een willekeurige middenvelder zou het altijd beter doen.

Dit team heeft Kroos, wie die rol reeds voor lange periodes heeft bekleed. Dat zal hij morgen ook weer doen.

27 september 2016 om 11:14

Dat ik ervoor zou kiezen om Ramos door te schuiven heeft dan ook puur te maken in dat ik denk dat je eigenlijk nooit goed zonder 'nummer 6' kan spelen. Hoewel Kroos tegen Las Palmas ook liet zien dat hij zeker een bal af kon pakken zou een stofzuiger op zijn positie in mijn ogen beter zijn. Zodat de andere middenvelders zich kunnen focussen op de creativiteit. Natuurlijk kan Kroos Casamiro vervangen. Maar Kroos kan met zijn passing wedstrijden beslissen.

Geen van deze gasten zijn nodig bij Real. We hebben genoeg goede en soortgelijke of zelfs betere spelers. Ik zie Aubameyang niet echt als een geweldige spits. Een benzema in vorm zet deze man in zijn zak. Oh ja....en Real wint gewoon eventjes van Dortmund hoor.

Zelfs Francis Frits is beter dan Aubameyang

Dortmund zit als club gewoon goed in elkaar. Ondanks dat ze elk jaar weer meerdere toppers kwijt raken staat er altijd een sterk elftal. Tuchel blijkt een prima vervanger van Klopp te zijn. En qua spelers worden er atlijd weer nieuwe talent opgevist en de juiste ervaren spelers toegevoegd. Aubameyang zal wel de volgende toptransfer zijn. Ik vind dat Reus een beetje onderbelicht wordt, dat vind ik ook een geweldige speler. Beide spelers zie ik wel uiteindelijk naar de PL gaan. Weigl kan beter nog twee seizoen bij Dortmund blijven, maar als die jongen volgroeid is zie ik ook hem bij een nog grotere club belanden.

Dortmund is voetballend veel verder dan Real op dit moment. Een grote uitslag in het voordeel van de duitsers zou geen verassing zijn.

Langzaam begint het Bernabeu zich tegen Zidane te keren. Mocht het voetbal van deze aard blijven, dan is het publiek meedogenloos, en zal er een ander aangesteld worden. Icoon of geen icoon, er moet en zal goed gevoetbald worden. Dat is nu niet het geval. Een mogelijke blamage tegen Dortmund zal een crisis in de hand werken.

Tuchel is een droomkandidaat, want die weet wel hoe je attractief voetbal vanuit balbezit moet spelen.

Zidane staat voor een examen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren