Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid haalt aanvaller voor B-elftal op in Brazilië

Laatste update:

Real Madrid heeft zich maandag versterkt met Willian José. De 22-jarige aanvaller is overgenomen van Grêmio en is gehaald voor Real Madrid Castilla, het B-elftal van de Koninklijke dat onderaan staat in de Segunda División. Willian speelde het laatste half jaar op huurbasis bij Santos en maakte daar vijf doelpunten.

Eerder deze maand verklapte Willian zelf al dat hij op weg was naar Real Madrid. “Ik hoop net als Casemiro via het B-elftal bij de selectie te komen. Het is een geweldige kans voor mij en ik ga er het beste van maken”, beloofde hij toen. Nu bevestigen de Madrilenen ook officieel dat Willian José de club komt versterken.

De één jaar jongere Casemiro maakte een jaar geleden de overstap van São Paulo naar Real Madrid Castilla. Sindsdien mocht hij viermaal meedoen met het eerste elftal. Hij heeft nog een contract tot 2017 op zak, maar Willian is niet zo lang vastgelegd. Die tekende tot de zomer, waarbij Real Madrid de optie heeft op nog een jaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze speler niet iemand enige idee of hij een toekomstige topspeler is?

27 januari 2014 om 17:29

Ik heb hem een paar jaar geleden zien spelen bij Brazilie U-20 en wat ik toen zag was enorm goed; een sterke jongen die de bal voorin kan vasthouden, met een redelijke techniek & ook wel oké scorend vermogen dus ik zie dit als een mooie aanwinst voor RM Castilla! Hopen op eenzelfde scenario als met Casemiro

27 januari 2014 om 17:38

Het is een echte spits: ontvangt de bal in het centrum om hem vervolgens naar de flanken te passen en gaat dan diep. Geen al te beste techniek en maakt sporadisch een actie. Is vooral sterk en houdt overzicht.

Of hij een topper kan worden is niet te zeggen. Bij bepaalde talenten is dat duidelijk. Willian echter, heeft niet veel talent, maar zulk soort spelers kunnen natuurlijk ook toppers worden.

Lijkt me en goeie speler voor real Madrid Castilla

27 januari 2014 om 17:10

Wanneer je dit zo stelt dan neem ik aan dat je ons iets kunt vertellen over de kwaliteiten van deze speler. Voor de meesten is het een volstrekt onbekende speler dus nadere informatie is welkom. Ik ken hem totaal niet en ben wel benieuwd.

Deed Madrid dit ook niet met Casemiro? Gewoon huren met een optie voor langer om te kijken of hij een bal kan raken? Ken deze speler niet, maar Casemiro heeft toch laten zien gewoon mee te kunnen draaien bij Madrid. Speelt goed als hij mag spelen en is pas 21 jaar. Leuke gok van Madrid!

Casemiro moet meer speeltijd krijgen man.

Was Willian Jose niet dat talent van Fifa 13? Dat is het enige waarvan ik hem ken, geen idee hoe goed hij in het echt is.

27 januari 2014 om 17:06

Jaa hahah ik ken hem ook van fifa13 carriere

Ik ken deze speler niet, maar ik vind het toch een rare situatie dat het eerste van Madrid een aankoop doet voor Real Madrid Castilla. Ik geloof dat ze hetzelfde hebben gedaan met Casemiro? Nou ja we zullen zien wat het wordt.

Ik heb hem zien spelen, een goede technische aanvaller, wordt zeker de beste van RM Castilla

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren