Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid bevestigt blessure Hazard; Barcelona-uit niet op de tocht

Laatste update:

Eden Hazard heeft een gekneusde enkel overgehouden aan het Champions League-duel met Paris Saint-Germain, zo maakt Real Madrid woensdag wereldkundig. Volgens AS en Marca is de Belgische aanvaller minstens tien dagen niet inzetbaar voor de Koninklijke. Hazard mist in dat geval de aankomende duels van Real met Deportivo Alavés (30 november) en Espanyol (7 december). Het is de verwachting dat Hazard op tijd fit is voor de kraker tegen Barcelona op 18 december.

Hazard liep de kneuzing op na een tackle van PSG-verdediger en landgenoot Thomas Meunier halverwege de tweede helft. Het was al snel duidelijk dat de vleugelaanvaller veel pijn had en verder spelen was dan ook onmogelijk. Hazard ging met ondersteuning van de medische staf richting de kleedkamer van het Santiago Bernabéu, dat een massaal applaus overhad voor de zomerse miljoenenaankoop. Gareth Bale nam zijn plaats in voor de slotfase van het thuisduel met PSG (2-2).

Bij de medische check-up in de kleedkamer werd geconstateerd dat Hazard in ieder geval geen botletsel had opgelopen door de charge van Meunier. De Real-aanvaller moet de komende dagen rust houden om het herstelproces zijn gang te laten gaan. Over anderhalve week kan er pas weer worden gedacht aan het voorzichtig opstarten van de trainingen. Hazard liep twee jaar geleden een breuk in de enkel op tijdens een interland van de Rode Duivels en was toen drie maanden uit de roulatie.

Trainer Zinédine Zidane uitte dinsdagavond tegenover Marca al zijn zorgen over het uitvallen van Hazard. "Het was meer dan een tik. Hij kreeg een tik en verdraaide zijn enkel daarna ook nog." Zidane lijkt evenwel op korte termijn weer een beroep te kunnen doen op Hazard. Een meevaller voor de Franse coach, daar naast Barcelona ook het Valencia van Jasper Cillessen, op 15 december, binnenkort de tegenstander is in competitieverband.

Gaat Real Madrid het gemis van Eden Hazard opvangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is goed nieuws, was al bang dat we heb moesten missen tegen Barca. Speelt erg goed voor ons, ook tegen PsG was hij ongrijpbaar. Snap nog steeds niet waarom het geen geel was voor Meunier.

Enkel verzwikking ben je na 3 weken echt niet hersteld. Ik kan het weten aangezien na een maand nog steeds niet hersteld ben van een enkel verzwiking... Ik denk dat Hazard na 6 weken pas herstelt is..

27 november 2019 om 14:21

Ook niet met de best of the best healthcare die hazard krijgt? Vergeet niet dat zowel Hazard als Real Madrid er alles aan proberen te doen hem fit te krijgen voor de Classico.

27 november 2019 om 14:32

@ Aqua: met alle respect maar ik denk dat Hazard betere medische behandeling zal krijgen dan jij😉

27 november 2019 om 14:42

Zoals hierboven ook vermeld; de medische zorg bij een topclub als Real Madrid is niet te vergelijken met de medische zorgen die wij verkrijgen. Een doorsnee amateurvoetballer zoals jij(?) en ik, zullen inderdaad wat langer moeten herstellen dan 3 weken, maar op dat niveau is een enkelverzwikking na 3 weken wel in orde hoor.een spoedig herstel toegewenst trouwens.

27 november 2019 om 15:47

Naja, een verzwikking is een verzwikking. Het is niet zo dat ze daar een magic stick hebben ofzo. Ook met de beste nazorg ben je pas na aantal dagen 100 procent fit. Ik denk niet dat Real Hazard 100 procent fit kan krijgen maar wel 70/80 wat ook goed is natuurlijk. Besef: wedstrijd fit is niet 100 procent fit..Hij zal hoe dan ook moeten spelen en zijn fitheid moeten riskeren, wat bijna iedere prof doet. 99 procent spelen met pijntjes, zo ook Hazard tegen Barca vermoed ik.

Geweldig nieuws, maar echt een belachelijke overtreding van Meunier. Nu kan Hazard lekker bij komen, zonder hem komt Real Madrid de komende twee weken ook wel door (alaves uit, Espanyol thuis, Brugge uit en Valencia uit). Ik ben trots op Zidane en hoe hij het team weer aan de praat heeft gekregen. Ik heb veel smsjes ontvangen van mensen die lovend waren over het spel van Real Madrid, en dat terwijl we Modric en Bale nog op de bank hadden zitten. Good time to be a Madridista! Geniet vanavond van een heerlijke CL vanavond dames en heren! Hala Madrid

27 november 2019 om 14:43

Kan je me uitleggen wat er zo belachelijk was aan die overtreding? Het was geen vuile overtreding alleszins, hij zette enkel zijn been achter Hazard om hem te hinderen. Het is brute pech maar dit hoort bij het voetbal.

27 november 2019 om 14:48

Gebruik je nog sms? On: die overtreding van Meunier was gewoon wat ongelukkig en niet belachelijk.

Wat speelde hij gister goed hij dribbelde als van ouds iedereen voorbij. Jammer dat hij deze blessure nu oploopt vlak voor el clasico.

27 november 2019 om 14:24

Leuk en aardig zonder enige rendement het is wederom weer blaffen en blaffen maar nooit bijten maar nooit bijten....

27 november 2019 om 14:28

Wat voor rendement verwacht je van Hazard?

27 november 2019 om 14:29

Hopelijk komt dat rendement nog. Maar voor de rest speelt hij echt een sleutelrol met zijn veldspel bij Real Madrid. Benzema maakt de goals wel

27 november 2019 om 14:34

Goals en assist anders kan je net zo goed Isco op zijn plek opstellen...

27 november 2019 om 14:37

Haha ja nu gaat Hazard de kritiek krijgen die Benzema kreeg tijdens Ronaldo tijdperk😀 Jammer dat mensen niet inzien dat er meer is dan goals... zoals een Benzema vroeger van cruciaal belang was voor Ronaldo maar daardoor minder wel scoorde ( mede door zijn rol kon Ronaldo er dan wel 50 per seizoen inschieten)

27 november 2019 om 14:38

Hazards actie voor de eerste goal van Karim, waar hij 2-3 langsdribbelde en toen de pas aan volgens mij Valverde gaf, die heb aan isco gaf die schoot waarna Benz de rebound scoorde was anders net zo belangrijk als een assist. Door die actie werd de aanval opgezet. Ja het zou beter kunnen, maar Hazard is er pas net. het zal nooit messi ronaldo rendement worden, wat eigenlijk geen enkele speler naast die 2 kan. Aanvallend heeft hij een belangrijke bijdrage en sinds zijn komst loopt de aanval beter.

27 november 2019 om 14:28

Clasico is pas 18 december. Lezen, man

27 november 2019 om 14:31

Ik kan zeker lezen. Maar het is toch jammer dat hij nu die blessure oploopt en daardoor misschien niet 100% fit is en wat wedstrijd ritme mist voor el clasico

Het was zeker de beste wedstrijd van Real tot nu toe. Maar dat je die niet winnend kan afsluiten, is geen goed teken vind ik. PSG speelde niet voluit of die indruk had ik toch tenminste. De eerste tien minuten waren voor hen en toen nam Real over na een kwartiertje. Hazard vond ik wel redelijk goed, niet echt bijzonder goed maar hij was in het spel betrokken. Meteen reden om hem weer op te hemelen door veel fans. Maar het is wel jammer dat ie geblesseerd raakt, want Hazard is een trage als het aankomt op fit geraken. Dus een volledig fitte Hazard zal pas voor na de winterstop zijn. Als die ooit zo fit geraakt als in 2018.

27 november 2019 om 14:34

Je speelt uiteindelijk alleen voor de eer. Als je kijkt hoe Real er voor stond de afgelopen 2 jaar vind ik dat we het gewoon ontzettend goed doen. Bijna iedereen zei dat het een slachtpartij voor PSG zou worden. We hebben laten zien dat dit niet zo was. Als Varane die 2 fouten niet had gemaakt won je hier. Ik blijf een stijgende lijn zien in het spel, daar ben ik ontzettend tevreden mee.

27 november 2019 om 14:39

Mja, als. Als die bal van Isco op de paal niet in de voeten van Benzema belandt, is er geen goal. En zo kan je alles gaan over analyseren. Voetbal is een spel van fouten Real was zeker sterk, heb genoten. Maar ik denk als deze twee elkaar treffen in een knock-out fase, dat PSG iets te sterk zou zijn. En inderdaad, je speelt voor de eer. Tuchel werd helemaal gek aan de zijlijn, die wil geen nederlaag.

27 november 2019 om 14:52

Als die belachelijke VAR-belssising niet was genomen, was Real Madrid waarschijnlijk flink afgemaakt. Overigens speelde Real best goed en hebben ze me zeker verrast. Mocht ook wel na al die aankopen

27 november 2019 om 15:14

Ben ik de enige die gewoon vond dat het een dikke schwalbe van Icardi was en dat het daarom afgekeurd moest worden, niet door dat duwtje wat er niet was? Courtois komt in, trekt zijn benen terug (zijn knieën waren dus het verst naar voren) en Icardi springt er letterlijk overheen met een duik. 0,0 contact en dus gewoon een echte schwalbe. De reden waarom die afgekeurd werd sloeg nergens op, maar het had sowieso geen penalty moeten zijn.

27 november 2019 om 15:22

Van al die aankopen stond er welgeteld eene in de basisopstelling, Hazard.

27 november 2019 om 15:38

Denk dat er weinig zijn die beweren dat het een schwalbe was van Icardi. Hij is op snelheid weg en wordt duidelijk neergehaald door Courtois hoor. Geen vuile fout, maar hij hindert Icardi gewoon. Wat moet een spits daar doen op snelheid dan? Iedereen zou neergaan, dat is logisch.

27 november 2019 om 21:23

Belachelijke var beslissing? Je moet je bril af doen. Twee handen in de rug duwen is gewoon een amateuristische overtreding.

Toch heel jammer. Is/was geweldig in vorm! En nu even een doorbreking van zijn ritme! Kan ook in minder goede prestatie tege Barca uitdraaien. Al hoop ik dat die paar weken rust uitdraaien op een topprestatie in Barcelona!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren