Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Real Madrid bevestigt afscheid van Marco Asensio, weg naar PSG ligt open

Laatste update:

Real Madrid heeft op de clubwebsite bevestigd dat het afscheid neemt van Marco Asensio. Middels de verklaring, waarin de 27-jarige Spanjaard wordt bedankt voor de afgelopen zeven seizoenen, bevestigt de club wat al langer in de lucht hing: Asensio vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Real. Een overstap naar Paris Saint-Germain lijkt daardoor nog dichterbij.

“Real Madrid wil zijn dankbaarheid en genegenheid uitspreken voor Marco Asensio, een speler die ons logo en ons shirt zeven seizoenen heeft verdedigd”, is er onder meer te lezen. “Wij zullen zijn carrière en voorbeeldige gedrag gedurende al die tijd nooit vergeten. Real Madrid is en blijft zijn thuis en wij wensen hem en zijn familie veel succes in deze nieuwe fase.”

Afgelopen donderdag wist the Athletic al met zekerheid te melden dat Asensio zijn carrière voortzet in Parijs, waar hij een langdurig contract zal ondertekenen. Hij heeft een aanbieding van Aston Villa afgewezen: de aanbieding van PSG was interessanter dan die van the Villans en dus is het eigenlijk alleen nog maar de vraag voor hoelang Asensio gaat tekenen in het Parc des Princes.

Asensio werd in 2015 overgenomen van Real Mallorca, toen hij twintig jaar oud was. Sindsdien won hij tal van prijzen: zeventien in totaal, waaronder drie keer de Champions League en drie keer LaLiga. Trainer Carlo Ancelotti gaf onlangs na het duel met Sevilla (2-1 winst) nog aan dat hij graag door had willen gaan met de multifunctionele aanvaller. “Ik zou het jammer vinden als hij zou vertrekken, want hij is een belangrijke speler voor ons. We zullen zijn vertrek hoe dan ook moeten zien op te vangen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer zeg hij had een prima aandeel dit seizoen als rotatiespeler. Zijn beste seizoen qua statistieken ook. Zonde van die blessure in 2019 want daarvoor had hij echt grote potentie. Maar goed ben benieuwd hoe hij het gaat doen bij PSG.

3 juni 2023 om 14:01

Waarschijnlijk zoals alle vedettes het bij PSG doen. Leuk draaien in de Le coq sportif competitie, maar verder geen potten breken omdat het bij elkaar geraapt rotzooitje is.

Op zich een heerlijke speler om erbij te hebben, maar heb me er vaak genoeg kapot aan geërgerd. Als vervanger past Szoboszlai wel in het profiel, maar een Coman of Diaby zie ik liever komen. Als het maar geen Brahim Diaz of Havertz wordt😅

3 juni 2023 om 15:28

Vind trouwens de bank van real wel echt schandalig, op cm na dan.. iedereen die ze moeten vervangen is een stuk minder goed. Je zou bij real toch wel meer keuzes moeten hebben normaal

3 juni 2023 om 20:07

Is Szobo niet rond met Newcastle?

4 juni 2023 om 06:20

Brahim Diaz is echt wel een goeie speler w een sterke seizoen gespeeld vorige seizoen ook trouwens.

Moment dat me van hem het meeste bij is gebleven, is het "helaas pindakaas"-gebaar na z'n goal in de arena. Smaakte goed na de 1-4 later.

3 juni 2023 om 14:15

Zal hem een worst wezen met 3 CL titels op zak.

3 juni 2023 om 16:25

Zal hem een broodje pindakaas wezen*

Gracias por Todos Marco Asensio. Was op weg om 1 van de beste spelers ter wereld te worden, maar helaas gooide zijn zware knieblessure roet in het eten. Dit seizoen qua cijfers heeft die het echt uitstekend gedaan. Ondanks dat ik niet echt heel groot fan ben van Asensio, had ik toch wel liever gezien dat die zijn contract had verlengd. Geweldige speler voor in de breedte.

Ik hoop dat we ook meer gaan weten over Benzema. Je kan de fans in mijn ogen niet aan doen om in de laatste thuiswedstrijd, niet laten weten of je nou wel of niet blijft.

3 juni 2023 om 14:18

Net de reden waarom hij weggaat. Hij wilt geen speler zijn voor de breedte, ik geef hem ook geen ongelijk.

3 juni 2023 om 14:21

Eerder dat hij een nieuwe start wil. Bij PSG zal die ook eerder een bankzitter zijn.

3 juni 2023 om 14:53

Messi gaat weg dus denk echt niet dat hij op de bank gaat zitten hoor. Neymar-Mbappe-Asensio

Een dubbel gevoel. Zal zijn linker enorm missen. Ook het feit dat hij dit seizoen juist veel goals en assists gaf en dit nu alweer zal wegvallen.

De nachtmerrie van Ter Stegen, Spaanse Super Copa 2017. Geweldig. De Duitser heeft toegegeven dat dat de beste goal is die er ooit tegen hem gemaakt is. Hopelijk gaat het Asensio goed, we zullen hem zeer missen bij Real Madrid.

wisten jullie dat hij half nederlands is?

maar psg dus... vage aankoop als dat waar is, vind het een speler voor de breedte anders voor niveau sevilla, villareal en noem ze maar op.

3 juni 2023 om 20:54

Hij mag best nu z’n halve resterende carrière in NL spelen. Met Feyenoord de CL in?

Prima speler. Denk dat de meeste topclubs hem er wel bij zouden willen hebben, desnoods voor de breedte.

Heerlijke speler! Was een tijdje geleden het grootste talent van de wereld! Ik kan me nog de wedstrijden herinneren tegen Bayern. Wat was hij goed zeg pffff. Of die afstand goal tegen Barca echt niet normaal. Ik zou hem als Bayern fan wel bij ons willen hebben. Maar dan wel vol r in de breedte.

Kan het hem niet kwalijk nemen. Als je bij PSG op de bank gaat zitten ipv Madrid maar wel plots 2/3x zoveel verdient dan is het een logische keuze. Fijn om te zien dat PSG hun beleid doorzet en spelers met talent/kwaliteit die niets om de club geven met een mooi loonstrookje blijft lokken. Ga zijn linker wel missen overigens. Een jaar geleden zag ik hem graag vertrekken maar heeft nu wel een zeer goed seizoen achter de rug waardoor ik van mening was veranderd en hem graag zag blijven voor de breedte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren