Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid beticht PSG van tijdrekken en stelt ultimatum over Mbappé

Laatste update:

Real Madrid wil uiterlijk zondagavond van Paris Saint-Germain weten of het tweede bod op Kylian Mbappé geaccepteerd zal worden, zo schrijven Franse en Spaanse media zaterdag. De topclub uit Spanje is van mening dat het veel moeilijker zal zijn om een eventuele deal op maandag of dinsdag af te ronden, daar Mbappé zich maandagochtend bij het nationale elftal van Frankrijk moet melden. Real Madrid beticht PSG volgens Marca en Le Parisien zelfs van tijdrekken.

Real Madrid vraagt zich langzamerhand af of PSG genoegen neemt met het risico dat Mbappé over een jaar transfervrij is, daar hij zijn aflopende contract weigert te verlengen en hij nu of volgend jaar zomer naar Spanje wil vertrekken. De Madrileense grootmacht is niet van plan om het tweede bod van 170 miljoen euro, plus 10 miljoen euro aan bonussen, te verhogen, terwijl PSG naar verluidt toch nog op een beter bod wacht. Het bestuur van PSG heeft er naar verluidt alle vertrouwen in dat de aanvaller in iets minder dan een jaar toch een nieuwe verbintenis met les Parisiens zal signeren.

De start van de interlandperiode hoeft niet per se te betekenen dat een transfer niet meer rond kan komen. Bondscoach Didier Deschamps heeft al laten weten dat hij bereid is om concessies te doen richting de eerste interland tegen Bosnië en Herzegovina om last-minute transfers toch doorgang te laten vinden. De 22-jarige Mbappé stond zaterdag gewoon op het trainingsveld en maakt ook gewoon deel uit van de wedstrijdselectie van PSG voor het uitduel met Stade de Reims van zondagavond om 20.45 uur.

“Kylian heeft zich goed voorbereid voor de wedstrijd van morgen”, benadrukte coach Mauricio Pochettino zaterdag. “Het standpunt van onze technisch directeur en onze voorzitter inzake de situatie van Mbappé is heel duidelijk. Of hij heeft gezegd dat hij de club wil gaan verlaten? Nee, hij heeft tegen mij niet gezegd dat hij weg wil bij PSG.” De transfermarkt sluit dinsdagavond zijn deuren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja de grote vraag is natuurlijk of PSG hier loopt te bluffen in de hoop dat Perez last minute nog een wanhoopsbod doet of dat ze serieus zo gek zijn om 180 miljoen te weigeren.. ik weet het echt niet meer

28 augustus 2021 om 16:48

Ik ook niet het is wel spannend. Als Real van vind ik schandalig zoveel geld voor een speler die “gratis” is over een jaar. Maar nog krankzinniger dat PSG zo’n bod weigert.

28 augustus 2021 om 17:54

Real wilt natuurlijk ook de concurrentie voor blijven... misschien kan hij straks als zijn contract afgelopen is wel veel meer verdienen bij een city... dan is nog maar de vraag of hij real Madrid nog steeds ziet zitten.

28 augustus 2021 om 19:19

Psg heeft geen oren naar biedingen, die hebben geld zat en verkopen niet omdat ze kunnen verdienen.
Ze willen prijzen....geld hebben ze in overvloedige overvloeden, CL's niet, en dat is toch precies wat die sjeik moet en zal hebben om zijn "collega's" gek te maken op de jaarlijkse Qatarese buurtbarbeque.

Moet eerder andersom zijn. Real Madrid moet
Gewoon betalen, simpel.

28 augustus 2021 om 15:41

Lol. Wie zit met een speler dat gratis de deur uit kan vertrekken? Eigenlijk moet PSG tevreden zijn met zo een dikke bod dat Real doet.

28 augustus 2021 om 18:37

Ik vermoed dat psg een gooi wilt doen naar de chqmpions league met mbappe en messi. Dat is wel de kroon op hun project. Daarom riskeren ze denk ik om zoveel geld mis te lopen. Ze hebben liever die beker vermoed ik

28 augustus 2021 om 20:42

Ik denk niet dat PSG wakker ervan ligt als Mbappe gratis de deur uit gaat volgend jaar. PSG zwemt in het geld, met al dat oliegeld.

28 augustus 2021 om 15:42

Wat snap je niet ? Real Madrid wil betalen alleen wil psg nog een vervanger regelen voor Mbappe. Madrid kan daar niet op blijven wachten en Mbappe zelf ook niet

28 augustus 2021 om 17:38

170 miljoen + 10 miljoen is 'gewoon betalen'

28 augustus 2021 om 17:48

Hoeveel is “gewoon betalen”?

28 augustus 2021 om 17:54

Zo werken verbintenissen niet, prutser.

28 augustus 2021 om 20:44

180 miljoen is een koopje bedoel je? Daarnaast slaat je reactie sws nergens op. Ze hebben het bod immers nog niet afgewezen. Gaat het net om, er komt geen reactie en zou is tijd getrokken worden



Alsof ze daarvan wakker liggen, die hele club wordt financieel gesteund door een oliestaat man. Stop dit geld in 3 of 4 andere spelers, stop met deze onzin.

28 augustus 2021 om 16:08

@Appelsap12 En Real Madrid wordt gesteund door EU-leningen, lees de Europese belastingbetaler (jij en ik dus). Ik heb dan liever een oliestaat dan dat mijn geld via de EU naar Spaanse banken gaat en die weer Real 'steunen'. Tsja, allebei geen zuivere koffie dus vanwaar die selectieve verontwaardiging?

28 augustus 2021 om 16:33

Omdat een lening de vormgeving heeft dat het terugbetaald wordt ( met winstmarge voor de bank) dat jij denkt dat jou centjes naar real madrid gaan is natuurlijk helemaal ver gezocht. De Eu gebruikt honderden potjes voor subsidies en leningen. Dus ik heb zo'n vermoeden dat jouw verontwaardiging minstens zo selectief is.

28 augustus 2021 om 16:50

Hoppa!

28 augustus 2021 om 17:10

@dr.Jero Mijn belasting geld gaat naar de EU en die geeft weer leningen uit aan banken soms Griekse en in dit voorbeeld ook Spaanse. Nederland draagt hoe dan ook bij per hoofd/inwoner jij en ik dus ook. Niks selectiefs aan ... Het selectieve is de dubbele standaard die men hanteert als het op PSG aan komt. Dan mogen grote geldbedragen of hoge lonen ineens niet terwijl een Real, Barca of Juve niet anders doen en geen kip ernaar kraait. Of zelfs in de verdediging schiet zoals jij nu ... Ik stel voor dat je de website van de EU eens checkt en kun je precies zien waar het geld heen gaat. Je redeneert alsof iedere inwoner maar 1 EU potje spekt belasting technisch ... Nee @dr.Jero , wij spekken als inwoner ELK Europees potje van de EU en al helemaal aan banken steun. Die Grieken zijn ONS nog aan het afbetalen, niet waar? En daarbij leef jij in de illusie dat dit geld terugbetaald wordt LOL en olieland is mij niks schuldig en spendeert niet op conto van derden. Real technisch gezien wel ... PSG niet want die heeft technisch zelfstandig eigen vermogen. Hebben geen leningen of dergelijke nodig. Dat geld wat 'geleend' wordt aan Real kon elders en beter besteed worden. ... Real piept over de noodzaak van de ESL en gebrek aan geld om vervolgens 180 miljoen op een 1-jarog contract te bieden maar nee vooral naar Paris als kwaad zien. Hoppaa!

28 augustus 2021 om 17:32

@ Savano, ook nederland krijgt miljarden steun uit de EU. Daarbij leg je mij woorden in de mond want ik heb totaal geen probleem met psg of hun financiële huishouding. Griekenland erbij halen is ook helemaal niet nodig.. als Spanje niet voldoet aan je voorbeeld moet er er misschien geen maken. Je zou je misschien eens willen verdiepen in deze materie voordat je van de toren komt blazen op nota bee een voetbalforum.. hou het dan lekker bij voetbal dat zou je sieren, een fijn weekend gewenst iig!

28 augustus 2021 om 17:45

Savano, wat is precies je punt. Elke multinational ontvangt leningen van verschillende banken in de EU. Wil je me nu zeggen dat je dat ook raar vindt? Een bedrijf leent nou eenmaal om investeringen te doen omdat het investeren met eigen vermogen gewoon minder rendabel is. En real heeft z’n zaken gewoon op orde en betaalt het netjes terug. Tevens hebben ze de afgelopen jaren meermaals de CL gewonnen en maar 1 jaar met jovic Hazard etc geld gespendeerd en tussendoor honderden miljoenen aan uitgaande transfers verdient. Real heeft gewoon geld ook al zijn ze geraakt door de pandemie en de renovatie van het stadion. Maar real heeft geen crisis zoals bijvoorbeeld een Barcelona heeft.

29 augustus 2021 om 10:21

Zo werkt het dus niet, Savano. Een lening is iets anders dan directe staatssteun van Qatar. Real Madrid is in staat om de leningen af te betalen en hier ook nog rente bovenop te doen. Dit is juist gunstig voor de Spaanse banken, aangezien ze hier op zeker aan verdienen en dus meer geld ter beschikking krijgen. Zolang Real dus aan de betaalverplichtingen blijft voldoen, is er niets aan de hand. Je verhaal dat jij, ik en iedere werkende Nederlander hier indirect aan meebetaald, is dus bullshit van de bovenste plank. Wat je blijkbaar ook niet begrijpt is dat PSG bijvoorbeeld financieel nooit in staat is geweest om Neymar binnen te halen, maar dat Qatar die jongen gewoon even gekocht heeft via een bepaalde constructie. Ze teren letterlijk op geld van derden (let op: dat je zegt van niet toont aan hoe weinig kennis van zaken je hier hebt), terwijl Real teert op een lening bij de bank, welke zij kunnen afsluiten dankzij hun eigen vermogen, club waarde, etc. Dus beide clubs teren op derde partijen, maar op z’n minst heeft Real dit zelf opgebouwd, terwijl PSG even lief naar de royal family van Qatar kijkt en via een of andere vage constructie ineens weer over 100 miljoen extra beschikt. Nee, dan teer je inderdaad op je eigen geld en niet dat van derden 😂😂

Agh ja, Psg gedraagt zich zo vreemd maar ja ze worden bijna schaakmat gezet. Zou frappant zijn zouden ze dit weigeren. En tsja, prima dan maar over 4 maanden Mbappe een contract aanbieden. Zelf denk ik dat ze enkel tijd willen om een vervanger binnen te halen om het gat te vullen en om niet als losers over te komen. Ben benieuwd iig.

#FreeMbappe from #Prison$aint€ermain! 🛑⚪💯🔥

28 augustus 2021 om 15:43

Klopt idd. Ze willen eerst een vervanger binnenhalen. Haaland of Richardson .. maar Madrid kan daar niet op blijven zitten wachten. Geld trouwens ook voor Mbappe.

28 augustus 2021 om 15:51

Mbappe kan wel wachten toch? Als ik hem was, had ik dit jaar sowieso bij PSG gebleven. Nog één jaar schitteren met Neymar en Messi is toch geweldig? En daarna kan je transfervrij ergens een ongekende tekenpremie/salaris krijgen. Als Mbappe volgend jaar transfervrij is, zie ik hem zo ergens meer dan 125 miljoen euro aan tegengeld krijgen.

28 augustus 2021 om 15:55

Mbappe out Haaland in, zou niet eens een downgrade zijn voor PSG. Neymar-Haaland-Messi is op papier de beste ter wereld, mits Neymar vaker kan spelen.

28 augustus 2021 om 16:11

Alleen moet je binnen 48 uur Haaland binnen hebben, anders ben je te laat. Raiola kennend zal hij nog meer profiteren van de situatie. Denk dat PSG voor een tussenoptie moet kijken.

28 augustus 2021 om 16:14

Mbappe vind ik wel completer dan Haaland, maar inderdaad; het zou nog steeds een zieke voorhoede zijn. Richarlison zou natuurlijk wel een downgrade zijn, maar is wel het type speler die je nodig hebt tussen Neymar en Messi. Dan moet je een speler hebben met diepgang, snelheid en scorend vermogen. Iemand die de ruimtes induikt zonder bal.

28 augustus 2021 om 16:15

Ik bedoel meer dat Mbappe ook wel graag zal willen weten wat het nu word. Word het Madrid of houd psg hem aan zijn contract. Tenminste als ik in zijn schoenen stond wel. Ik zou ook nog een seizoen bij psg blijven en misschien wel de championsleaque willen en vertrekken met die prijs op zak

28 augustus 2021 om 15:50

PSG gedreaagd zich helemaal niet vreemd. Het is toch duidelijk, PSG wil Mbappe alleen laten vertrekken als ze nog een vervanger aan kunnen trekken. Anders houden ze Mbappe gewoon. Ze zullen Mbappe dan echt nog wel een mega aanbod doen. Een offer that you can't refuse.

28 augustus 2021 om 16:35

Hoezo een vervanger? Ze hebben al genoeg aanvallende opties. En daar bij psg moet rond de 180 mil binnen halen ivm. Ffp!

28 augustus 2021 om 17:30

PSG mag die 180 miljoen op alle manieren verdienen, ook door bijvoorbeeld de CL te winnen of extra sponsoren aan te trekken.
Verder is maar afwachten of de Uefa FFP volgend jaar wel gaat handhaven, er zijn zoveel clubs in de problemen door Corona.

28 augustus 2021 om 20:48

Gaat ook niet om de selectie maar om aanzien. Ze kunnen geen ster laten gaan zonder er een terug te halen. Alles dzt die sjeik doet met psg is puur om het aanzien.

28 augustus 2021 om 15:53

Lol ik vind t echt hilarisch hoe arrogant real en barca prateb over PSG.
Eerst t stoere barca, dat ff T.Silva wel zou gaan over nemen. Ejnstand: de 2 grootste barca sterren van toen zitten bin PSG en Barca staat aan de rand van de afgrond.
Nu Real dat blijkbaar PSG schaakmat heeft gezet.
Hoewel de feiten volgens mij zijn dat de absolute captain en boegbeeld van Madrid deze zomer juist gekaapt is doir Psg.

Ik snap Mbappe oprecht niet. Real is in alle opzichten een zinkend schip. Hebben nu ook weer uit wanhoop een coach aangesteld die sinds zn vertrek bij Real letterlijk alleen maar wanprestaties heeft neergezet.
Ik heb geen idee wat Mbappe aan het doen is.

28 augustus 2021 om 15:59

🤣 Vz moet echt gifjes hier toestaan lol.

28 augustus 2021 om 16:01

Ramos gekaapt? Real Madrid wilde hem geen 2 jarig contract geven en mocht vertrekken. Zegt genoeg dat Real wat volgens jou een "zinkend schip" nog steeds de droomclub is van hun toekomstige ster Mbappe.

28 augustus 2021 om 16:17

En richting Barcelona was het wegkapen van Wijnaldum natuurlijk een enorme zet van PSG

28 augustus 2021 om 16:31



Heb zelden zoveel onzin een post gelezen.. Ramos zijn contract verlenging is door Real zelf geweigerd omdat die daar te lang over draalde.. Real is volgens jou een zinkendschip en je trekt ondanks je nooit een dag profesioneel gevoetbalt heb de beslissing van een wereldster als Mbappe in twijfel omdat volgens jou PSG vele malen beter is..

28 augustus 2021 om 17:20

@Kelsb01, en jij trekt met exact net zoveel kennis zijn reactie in twijfel? Dus hij mag eigenlijk geen mening hebben, omdat hij geen prof is geweest, maar jij mag dat dus blijkbaar wel? Bijzonder hoor...

28 augustus 2021 om 17:26

Inderdaad bijzonder, maar dat neemt niet weg, De Toekomst, dat Diegoreyes voornamelijk redelijke onzin verkondigde in zijn comment, daar hoef je weer geen professional voor te zijn om dat te vatten.

28 augustus 2021 om 18:26

Het is hilarisch hoe jij denkt dat instituten zoals Real Madrid, Barcelona, United,... een zinkend schip kan zijn. Ondanks dat zij mindere jaren kunnen hebben blijven ze nog steeds meer aantrekkingskracht hebben dan clubs die nu even een piek meemaken.

28 augustus 2021 om 16:35

Schei toch uit met je #FreeMbappe.. Kylian heeft met z’n volle verstand een contract getekend bij PSG en iedereen weet dat het gewoon moeilijk is om weg te komen bij PSG. OT: Blijkbaar heeft PSG het geld niet nodig, want 170+10 voor een 1-jarig contract moet je altijd accepteren. Snap Real ook echt niet in deze situatie (net als met Hazard toen). Zoveel betalen voor een 1-jarig contract is echt helemaal van de zotte.

28 augustus 2021 om 16:51

Ook dat zou raar zijn als losers. Ik bedoel ze hebben niet de minste speler binnengehaald deze periode.

28 augustus 2021 om 18:24

Gebruik anders die 180 miljoen om Haaland nu te halen en daarmee hun potentiele vervanger (al betwijfel ik dat Haaland voor PSG wil spelen, en wie weet meer spelers in de toekomst). Dan staan ze volgend jaar helemaal met lege handen.

28 augustus 2021 om 20:42

@ConchaEspina Als Psg moeilijk doet prima. Moet Perez gewoon de boel cancelen. Mbappe transfervrij halen, contract bieden over 4 maandjes en hem 100 a 120 mil aan tekengeld meegeven van die 180 mil bij wijze van. Tsja.

28 augustus 2021 om 19:12

Socia. Losers? Heb je de selectie bekeken. Begrijp werkelijk niks van Mbappe. Real kan altijd nog. Prijzen worden de komende jaren waarschijnlijk niet door Real gewonnen, waar ik PSG als een favoriet zie voor de CL

215 miljoen zou Real toch betalen? Dan heb je Mbappe binnen, dat bedrag zal Paris willen zien neme ik aan. Of real heeft zitten spelen en lage bedrag op hem gebonden, kan natuurlijk ook.

28 augustus 2021 om 15:49

als real daadwerkelijk die 215 miljoen bied moet je Perez zsm naar een gekkenhuis brengen.

28 augustus 2021 om 15:52

Transfervrij kan ook, maar heb begrepen dat Mbappe Paris niet wilt verlaten zonder dat paris er fors geld voor vangt.

28 augustus 2021 om 16:54

Dat zeggen alle voetballers Aqua1..

28 augustus 2021 om 18:20

Tja de belofte vn PSG was ook van mee te werken bij een exit van Mbappe, en ze krijgen het aankoopbedrag terug. Zij houden zich ook niet aan hun belofte en kiezen er zelf voor om niets aan hem te verdienen.

Ik kan Perez niet de schuld geven als het niet lukt. Doet er alles aan om een superster binnen te halen waar je de komende 7 a 10 jaar van kan genieten. De speler wilt dolgraag, Real laat al 2 jaar zien dat alle beleid op Mbappe wordt gegooid, want er is geen 1 speler in die 2 jaar gehaald. Ja Alaba, maar die tel ik niet mee omdat die transfervrij is gekomen. Je hebt gewoon te maken hier met een club die het geld totaal niet nodig heeft. 180 miljoen is een absurd bedrag voor iemand met een 1 jarige contract. Daarom zou ik het niet eens zo erg vinden als het niet lukt, dan maar volgend jaar transfervrij en 180 miljoen pompen in de verdediging want die is te kwetsbaar.

28 augustus 2021 om 16:53

Eens ze kunnen beter een Van Dijk halen volgend jaar met dat geld bijvoorbeeld.

28 augustus 2021 om 21:40

@ChrisKoekenberg van dijk? Nee hij is niet nodig bij real ze hebben achterin al miliato-nacho en mendy komt ook terug, anyway hij is overrated en overhyped

Als PSG dit bod van 180 miljoen weigert zijn ze echt gek

Eens moet je tevreden zijn
Anders zou ik als Madrid zijnde de stekker eruit trekken in deze transfer
Dan heb je er alles voor uit de kast gehaald maar helaas niet gekregen wat je ervoor wilde hebben

28 augustus 2021 om 15:51

Het zal echt niet om de hoogte van het bod gaan maar of het nog mogelijk is een vervanger aan te trekken. Het is kort dag allemaal. Real is erg laat begonnen met bieden.

Wie kent d ekapotte fax van united nog hahah

28 augustus 2021 om 16:02

ik denk dat zij daar heel erg spijt van hebben. En ze hebben de gea 4 cl's onthouden.

28 augustus 2021 om 16:07

Valt mee denk ik. De Gea was op dat moment de beste keeper ter wereld naast Neuer, die heeft United vaak genoeg op de been gehouden. Dat hij nu minder is doet daar niets aan af.

28 augustus 2021 om 16:39

Op de been gehouden? Wat hebben ze daarvoor terug gezien dan? De Europa League met Mourinho? De Gea staat hoe goed die ook is, bekend als een van de meest blunderende keepers van dit moment..

28 augustus 2021 om 20:53

Dat heeft de volle 2 jaar geduurd. Sindsdien zitten ze met een overbetaalde, underperforming keeper die ze wel kwijt zouden willen maar niet kwijt geraken. In retrospect denk ik dus dat het een kutsituatie is voor hen. Hadden ze veel meer aan die 60 miljoen of 40 miljoen plus navas gehad. Maar goed, op dat moment was dat niet te voorspellen natuurlijk

Ach real bied gewoon een bod van 100miljoen plus rodry en jovic af. Dan zijn wij af van die 2 en hebben zij hun vervanger binnen.

28 augustus 2021 om 16:13

Hoe verzin jij dit eigenlijk keer op keer? Alsof PSG zit te wachten op Jovic, alsof Real Madrid Rodrygo kwijt wil.. kom op, ik snap dat jij die jonge Braziliaan niet mag, maar jij begint aardig in herhaling te vallen.

28 augustus 2021 om 16:55

Jovic dumpen snap ik. Maar Rodrygo nooit dat word echt nog wat hoor.

Feit dat Mbappe opgenomen is in de wedstrijd selectie zegt al genoeg. PSG gaat het echt weigeren. In Qatar hebben ze ongelimiteerd geld. Ze hebben er zelfs 180 miljoen voor over om Messi en Mbappe 1 jaartje met elkaar te laten spelen.

28 augustus 2021 om 16:41

Dat die morgen speelt, zegt nog niks. Cristiano speelde ook tegen Udinese en paar dagen later was ie vertrokken naar United. Ben het wel eens dat dit gewoon verschrikkelijk moeilijk gaat worden. Je hebt helaas te maken met een club die het geld totaal niet nodig hebben. We gaan het zien tot zondagavond.

28 augustus 2021 om 17:25

Dit is andere situatie omdat het dinsdag transfer deadline day is en ze maandag moeten melden bij nationale ploeg. Is een stuk lastiger om het dan af te ronden. Als psg zou accepteren dan hadden ze dit weekend afgerond.

28 augustus 2021 om 18:22

Anderzijds bevestig je hiermee wel wat iedereen sterk vermoed: dat PSG vrije baan heeft om te doen wat het wil van de UEFA en FFP. 180 miljoen gewoon voorbij laten gaan omdat je daar zin in hebt? Dat doet geen enkele club die bepaalde regels moet volgen.

PSG kan treuzelen hoe lang ze willen, wij moeten ons niet een speler rijker rekenen zolang het akkoord niet is beklonken met de handtekening van partijen. En ook al lopen die sjeiks 180 miljoen mis, dat is voor hen een schijntje, daar worden ze echt niet koud of warm van. En als Mbappe dit seizoen nog in Parijs blijft en PSG als een trein gaat draaien en alle prijzen wint dit seizoen, dan kan hij ook nog altijd gewoon daar bijtekenen. Of volgend seizoen verkassen naar een andere 'hogere bieder' die nog een spaarpotje kan openbreken of wat olievaten kan slijten (city, Chelsea). Eerst zien, dan geloven, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Ik zie voor madrid toch wel een goede toekomst tegenmoet. De vaste waarden hebben bijna allemaal hun contract verlengt en er worden gerichte aankopen gedaan met vooral jonge spelers. Toch wel zuur om te zien als een barca fan maar het is ze gegund!

Je moet een aap niet leren klimmen want dan schijt hij op je kop!!

Je moet een aap niet leren klimmen want dan schijt hij op je kop!!

Als Mbappe zijnde zou ik nog een jaartje in het sterrenensemble van PSG doen, om erna naar Madrid te vertrekken. PSG maakt veel meer kans op de CL dan Real en heeft een veel betere selectie.

28 augustus 2021 om 17:22

Maar laat hij nou net die ene schakel zijn die de weegschaal de andere kant op kan doen kantelen, met hem bij Real Madrid weet ik nog niet of PSG nog zoveel meer kans maakt om die CL te winnen.

Mocht mbeppe naar real gaan dan zijn de kansen voor psg om de champions league te winnen stuk kleiner geworden.

Hoe dan ook: Real Madrid komt er als winnaar uit. Ik hoop dat ze het bod weigeren, dan hebben we effectief aan Mbappe kunnen laten zien dat Perez zijn stinkende best heeft gedaan. In januari kunnen we hem dan gratis oppikken als PSG dat liever wil. PSG heeft het voetbal echt helemaal verziekt. Het spreekt al boekdelen dat zij niet eens wakker liggen van het mogelijk mislopen van een bedrag van 180m! Dat kan alleen als je weet dat geld nooit een issue is, omdat je via constructie oneindig veel geld in de club kunt pompen.

Psg zit helemaal niet op geld te wachten.
Die willen koste wat kost de CL binnen halen.
Dat gaat makkelijker met MBappe, dus houden ze die ondanks dat hij volgens seizoen gratis af te halen is, maakt Psg zich toch niet druk om wat is geld voor die club.....gewoon iets waarvan ze meer hebben dan een ander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren