Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real komt met update over blessure Arda Güler en stelt debuut weer uit

Laatste update:

Arda Güler zal dit kalenderjaar naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie komen voor Real Madrid. De club werkt aan een fysiek en mentaal herstel met de Turk, die tot dusver een moeilijke tijd beleeft in de Spaanse hoofdstad. Real heeft erkend dat er eerder een zekere haast was uit angst om de jongeling tekort te doen.

Afgelopen zomer betaalde de Spaanse grootmacht ongeveer twintig miljoen euro om het grootste talent van Turkije over te nemen van Fenerbahçe. Güler wacht door gekwakkel met zijn fysieke gesteldheid nog altijd op zijn officiële debuut in het Santiago Bernabéu. Inmiddels zet hij zijn laatste stappen in het herstel van zijn tweede spierblessure van dit jaar.

Eerder dit jaar keerde Güler namelijk te vroeg terug in de wedstrijdselectie van Los Blancos. Hierna volgde een terugslag die hem langer aan de kant houdt dan eerder werd verwacht.

De Turkse middenvelder werd afgelopen weekend al verwacht in de wedstrijdselectie tegen Villarreal, maar dat duel bleek te vroeg te komen voor Güler. Ook in de wedstrijd tegen Alaves van komende donderdag zal het jonge talent niet van de partij zijn, aangezien Real geen enkel risico meer wil nemen.

De medische staf van Real wil deze keer niet haasten met het terugbrengen van Güler en kiest er dus voor om zijn terugkeer uit te stellen tot 2024. Vorige maand werd Niko Mihic, het voormalig hoofd van de medische afdeling, al ontslagen door geblunder met een knieblessure van Güler. Real lijkt dus geleerd te hebben van die fouten.

Real Madrid opent het nieuwe jaar met een competitiewedstrijd tegen RCD Mallorca op 3 januari. Daarna reist het af naar Aranda de Duero, waar ze in het Spaanse bekertoernooi zullen spelen tegen derde divisionist Arandina. Daarna volgt de beladen stadsderby tegen Atlético.

Güler is de eerste Turkse speler bij Real Madrid sinds Nuri Sahin. Ook hij worstelde met veel blessureleed tijdens zijn periode in Spanje en wist zich nooit echt in de basiself te knokken bij de Spaanse grootmacht. Güler hoopt echter de successen van zijn idool Mesut Özil achterna te gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Oef, hoop dat dit geen gevalletje wordt van het grote talent dat van blessure in blessure beland.

Tja de hype rondom hem is inmiddels ook wel een beetje gewaaid. Kan nu gewoon rustig gebracht worden. Denk dat een aantal weken extra meer goed dan kwaad zal doen. Ben wel erg benieuwd naar zijn 1e minuten.

19 december 2023 om 16:55

Die hype was ook zo kunstmatig. Bij vrij normale acties op de trainingen werd gedaan alsof Maradona weer voetbalde.

19 december 2023 om 16:57

Je hebt m duidelijk niet zien voetballen dan.

19 december 2023 om 17:02

Jawel, en vond het belachelijk dat RM hem haalde. Geen wereldtalent.

19 december 2023 om 17:11

@RealXIIImadrid

Nou zodra Arda zijn debuut maakt en er mentaal en fysiek weer 100% is. Zal die je verbazen hoor. Je hebt Arda niet gezien bij zijn vorige club hij wordt/werd gezien als een van de grootste talenten.

19 december 2023 om 18:17

Begrijp het woord belachelijk niet in je comment. Je kan je vraagtekens hebben bij elke aankoop, maar een woord als belachelijk is volkomen overdreven in deze context. Hoezo is het aantrekken van een talentvolle, jonge speler zo ontiegelijk onvoorstelbaar? Martial werd voor 80 mil gehaald, Madueke 40 mil, Antony 100 mil, De Ligt 70 mil. Bekijk daarbij het recente aankoopgedrag van Real (Odegaard, Kubo, Vini, Endrick, Rodrygo, Camavinga, Tchouameni, Bellingham) en het is juist erg consistent met het beleid van de recente jaren. In het geval van dit soort spelers is er kans dat ze niet bij je club slagen, maar het kan ook erg goed gaan. Lijkt me wijzer het op deze manier te doen dan te veel te betalen voor verwende ‘sterren’ als Pogba, Dembele, noem ze maar op. Het falen van Hazard is denk ik de laatste druppel geweest voor Perez na de ervaring met Bale in zijn laatste jaren. Drie jaar lang 25 mil salaris voor saus betalen doet dat met een CEO.

19 december 2023 om 18:38

Op basis waarvan is het geen wereldtalent? Eerste keer dat ik deze onzin hoor😂

19 december 2023 om 18:52

Armando// belachelijk omdat wij nood hadden aan versterkingen op andere posities.

19 december 2023 om 18:55

Elke topclub in europa wou guler hebben, dan lijkt mij voor 18,5m dit toch op papier een goede deal. Laat hem nou maar eerst een paar wedstrijden spelen voordat jij hem afkeurt.

19 december 2023 om 19:18

De aankoop van bellingham vond je ook al belachelijk. Net als die van Courtois eerder…

19 december 2023 om 20:34

Bellingham heeft goed uitgepakt. Alhoewel ik hem niet nodig vond als middenvelder, doet hij het wel heel goed als valse aanvaller.

Aankoop van Courtois vond ik niet belachelijk, maar het zou een smet op ons shirt zijn als hij nog wedstrijden voor ons speelt.

19 december 2023 om 20:50

Zo'n club hebben we hier in Nederland ook.
Iedereen die daar meer dan 3x kan hooghouden is gelijk toptalent.
Ik weet trouwens niet of je bin deze jongen van extreem talent kan spreken als je al op deze leeftijd een dermate blessure van langere duur op loopt.
Echte topspelers zijn amper geblesseerd, laat staan al op deze leeftijd.
Overbelaste jongen lijkt me meer op zijn plek dan talent.

Het is een bizar seizoen met zoveel blessures. Deze jongen ook al, hele half seizoen al struggelend met blessures. Breng hem gewoon rustig!

Wel erg netjes dat Carlo het gewoon goed doet met dit team ondanks alle blessures. Chapeau! 👏💯

Was ook wel te verwachten. Met al die blessures moet je extra voorzichtig zijn. Dus had hem al niet verwacht voor de wedstrijd tegen Alaves. Hopelijk dat 2024 een veel positiever jaar wordt dan 2023. Blijft zonde dat hij nog niet eens heeft meegedaan in een oefenduel.

Dit wordt wel een Hazard 2.0 met al die blessures

Real draait ook geweldig, gaat nog lang duren voor dat hij in dit elftal komt te spelen.

Hoe kan hij nu nog geblesseerd zijn? Maakt niet eens minuten.
Hopelijk is die snel fit!

Arda Guler moet inderdaad gewoon heel rustig gebracht worden. Ik blijf het jammer en zonde vinden dat die zijn debuut voor Real nog niet gemaakt heeft. Ik hoop voor hem dat ie in 2024 kan spelen. Mocht hij weer een terugval krijgen voor de zoveelste keer. kan dit zomaar een Hazard 2.0 worden

Veel te grote stap. Is een talent, maar ook niet z on wereldhaven die deze stap zo even zou zetten. Jammer, had voor een tussenstap moeten gaan, maarja als Real komt, zeg dan maar een nee

Had beter nog ff bij fenerbache kunnen blijven, en daar gewoon eerst zen meters maken als profvoetballer, mischien zoveel blessures om dat het allemaal te geforceerd gaat op zoon hoog nivo bij real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren