Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ramos naar Barcelona? Nee, hij is een clubicoon van Real Madrid’

Laatste update:

De presidentsverkiezingen bij Barcelona komen eraan en dus duiken er allerlei geruchten op. Zo zou Sergio Ramos, icoon van Real Madrid, in de belangstelling staan van Barcelona. Presidentskandidaat Joan Laporta verwijst de verhalen echter naar het rijk der fabelen.

/

“Ramos naar Barcelona? Nee, hij is een icoon van Real Madrid”, tekent AS op uit de mond van de presidentskandidaat. Laporta wil Ramos niet naar Barcelona halen als wraak voor Luis Figo, die in het verleden de controversiële overstap maakte van Barcelona naar Real Madrid. Laporta wijst op Samuel Eto’o en spreekt vervolgens over Lionel Messi en Luis Enrique.

“Ik hoop dat Messi ons veel zal geven”, aldus Laporta. “Onze coach volgend seizoen? Dat is Luis Enrique. Hij heeft een fantastisch seizoen achter de rug.” Laporta was in het verleden ook al voorzitter van Barcelona: hij regeerde tussen 2003 en 2010 in Catalonië.

Denk je dat het mogelijk is dat Sergio Ramos naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ramos zal bij Real blijven. Ook heeft Barca hem niet nodig. Deze soap duurt maar voort terwijl het eigenlijk al duidelijk is..

5 juli 2015 om 17:10

Eigenlijk hebben ze wel een extra CV nodig, Mathieu vindt ik niet goed genoeg voor de basis, en Mascerano is beter op de CVM positie

5 juli 2015 om 17:59

Het is duidelijk. Die blijft bij Madrid anders was het al lang geregeld.

5 juli 2015 om 18:35

Natuurlijk @ambassador alleen moet hij nog bijtekenen .
Eerst wil United hem kopen, en wilde hij zelf graag daar heen zijden ze.
En nu staat er ramos naar Barca .
Gisteren stond er ook nieuws op V-Z over Ramos bijna elke dag.
Al meer aangegeven, de media blaas de boel veel te veel op.

5 juli 2015 om 18:17

Als barca iemand heeel goed kan gebruiken is het een verdediger als ramos wel

Ramos moet gewoon naar Man U gaan, en dan heeft Man U kans om kampioen te worden, ze moeten gewoon Ramos halen en Otamendi dat wordt dan smullen

Nee, dat gaat nooit gebeuren. Vraag me echter wel af waarom Barcelona nooit voor Otamendi is gegaan. Ze hadden de miljoenen van Mathieu en Vermaelen beter in hem kunnen investeren.

5 juli 2015 om 16:49

Gunzforhire Mathieu heeft gewoon goed gespeeld bij de minuten die hij heeft gemaakt. Mathieu is een stille kracht maar speelt vaak ijzersterk.

5 juli 2015 om 16:57

Ben ik het mee eens Barca. Vermaelen is gewoon altijd een mislukking geweest, Mathieu was zeker een goede aankoop voor niet teveel geld

5 juli 2015 om 17:11

Busi, ben ik niet helemaal met je eens. Mathieu heeft het best goed gedaan, zeker voor een eerste seizoen bij een club als Barca, veel grotere spelers hadden meer moeite met aanpasssn. Echter hij is toch al redelijk op leeftijd. En om dan voor om en nabij 15 a 20 miljoen (meen ik) een oudere speler te halen vind ik niet slim. 10 miljoen had ik persoonlijk genoeg gevonden. Hij hindert immers ook de ontwikkeling van Bartra, die ik in ieder geval beter vind en veel meer potentie heeft. En hij heeft de leeftijd mee. Dus zijn kwaliteiten zijn er, maar de verhouding tussen bedrag, leeftijd enz. vind ik ontzettend scheef.

5 juli 2015 om 18:20

Nudel2 Als Mathieu toch vaker de voorkeur krijgen dan Bartra zegt dat ook wel wat. Daarnaast toen Mathieu gekocht werd keken mensen heel raar en wisten ze niet hoe hij het zou doen. Ik vind dat hij zich uitstekend heeft aangepast en in alle speelminuten die hij kreeg heeft hij het gewoon heel goed gedaan. Met natuurlijk hoogtepunt de goal tegen Real Madrid.

5 juli 2015 om 19:38

Dat hoeft niet per definitie wat te zeggen over de kwaliteiten van Bartra. De reden dat Mathieu de voorkeur krijgt is zijn lengte. Enrique is iets meer gericht op het fysiek van de spelers. Hierdoor krijgt Mathieu dus vaker de voorkeur. Ik zeg ook nergens dat Mathieu het slecht heeft gedaan, op de wedstrijd tegen Madrid na waar die als linksback speelde. Ik zeg zelfs dat veel betere spelers meer moeite hebben gehad om zich zo snel aan te passen, wat juist een enorm compliment is. Alleen vind ik hem soms wat te onrustig en het prijskaartje waar hij voor gehaald is vind ik gezien zijn leeftijd veel te hoog.
Dan heb ik liever dat Bartra de voorkeur krijgt aangezien hij de toekomst heeft en zeker in potentie veel beter is dan Mathieu.

5 juli 2015 om 20:11

@barca Barca Ba
Mathieu heeft het inderdaad redelijk gedaan, maar is geen wereldtop. Dat is Otamendi wel. Bovendien is Otamendi een stukje jonger. Ikzelf had dan Otamendi gehaald.

5 juli 2015 om 22:44

@gunzforhire
Otamendi heeft altijd goed gespeeld maar is zeker niet altijd tot wereldtop gerekend hoor, dus overdrijven is ook een vaak. Het is meer op basis van dit seizoen dat hij zo goed speelde en in the team of the year la liga is terecht gekomen dat hij tot wereldtop gezien wordt.

Mathieu is inderdaad geen wereldtop maar heeft altijd wel heel goed gespeeld en je hoort hem ook nooit zeuren. Daarnaast is er meer nodig dan allemaal goede spelers aangezien je ze ook allemaal tevreden moet zien te houden. Mathieu neemt genoegen met zijn rol.

5 juli 2015 om 22:51

Ja maar potentie is wel iets anders hoor, ik bedoel de enige momenten dat Bartra zijn minuten kan maken is als je tegen de nummer 18,19,20 van la liga speelt. Aangezien je altijd wel moet denken dat Barca en Real allebei wel boven de 85+ punten moeten halen en daarbij is elke wedstrijd winnen belangrijk. Daarnaast heeft rafinha ook potentie maar net als Bartra zijn allebei gewoon net niet spelers op dit moment, en belangrijk is wel dat ze er moeten staan.

Daarnaast is de prijs inderdaad te hoog en dat is dan wel weer jammer.
Alleen heeft Barca op vermaelen na allemaal goede aankopen gedaan als je ziet hoe ze spelen ( Mathieu/suarez/bravo/ter Stegen/rakitic).

Nieuwswaarde: 0,0. Tuurlijk gaat Ramos nooit naar Barcelona, misschien wel naar de BPL. Maar Barca? Dan moet je hem eerst goed met LSD voeren voordat hij zoiets zou doen.

Ik hoop dat hij echt gaat moeten ze maar met meer respect behandelen een clubicoon

5 juli 2015 om 16:45

Gaweg met je naar Man u gaan ze zijn geen topploeg meer (laatste 2 jaar)
En ramos verdiend een topploeg dus lekker in madrid blijfen!

5 juli 2015 om 17:04

Waar zegt hij united? En sinds wanneer is united geen topper meer?? 1 jaartje geen cl en je roept dit soort dingen hmkay.

Zegt clubicoon zijn bij Real wat? Je kan gewoon worden uitgefloten en niet gewaardeerd voelen, dus dan maak het niks uit.

Ook iconen vertrekken van Madrid naar Barcelona.
Iconenzijn vatbarder voor de poen dan voor de clubeer.
Wat heb je later aan eer?????

Als barca iemand heeel goed kan gebruiken is het een verdediger als ramos wel

Wat is er nou geweldigs aan Ramos? Echt overschatte verdediger die te veel kaarten pakt en onbenul handelt als die bal hebt. Barca mag zelfs van mij hem voor 1 miljoen halen. Ik heb liever Varane en Pepe want die verdedigen veel beter dan Ramos.
Als Ramos afgetroefd is door veel spelers waardoor hij achterna moet lopen of onnodig overtredingen maken dan ben je in ogen niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren