Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rakitic adviseert Barcelona: ‘Hij zou een goede trainer voor ons zijn’

Laatste update:

Ivan Rakitic speelt sinds medio 2014 voor Barcelona en verlengde zijn contract met de Catalanen onlangs tot de zomer van 2021. Als het echter aan Luka Modric had gelegen, had zijn landgenoot in het tenue van Real Madrid gespeeld. De middenvelder van de aartsrivaal deed er alles aan om Rakitic naar de hoofdstad te halen.

"Toen ik nog bij Sevilla speelde, zei Modric dat meermaals", zo erkent Rakitic. "Of hij dat nu nog steeds doet? Nee, nu niet meer... We zijn heel goed bevriend en ik heb veel respect voor hem. Als voetballer en als mens. Natuurlijk zou hij bij Barcelona kunnen spelen. Op zijn plek behoort hij tot de beste drie voetballers ter wereld. Met alle respect, Real Madrid is een ander elftal zónder Luka."

Rakitic zou de aanstelling van Juan Carlos Unzué als opvolger van de vertrekkende Luis Enrique alleen maar toejuichen. De Kroatisch international onderhoudt een goede relatie met de assistent-trainer. "Ja, zonder meer. Hij zou een geschikte hoofdtrainer voor Barcelona zijn. Hij kent ons heel goed en we hebben heel veel vertrouwen in hem. Luis Enrique heeft zijn technische staf, maar Unzué heeft zijn ideeën. De filosofie is hetzelfde, al geeft elke trainer iets persoonlijks aan een speelstijl."

Rakitic kon zijn oren niet geloven toen Luis Enrique zijn beslissing bekendmaakte. "Iedereen stond met zijn mond wagenwijd open. Natuurlijk respecteren we zijn beslissing en we staan honderd procent achter hem. We zijn hem dankbaar dat hij het als eerste aan ons heeft verteld. Dat is een detail. Sindsdien is er niets aan onze relatie veranderd. Iedereen weet dat dit het mooiste gedeelte van het seizoen is. Iedereen verwachtte dat hij door zou gaan, maar ik snap dat het niet makkelijk is om trainer van Barcelona zijn."

De aanstelling van Juan Carlos Unzué zou een goede beslissing van Barcelona zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat lijkt me geen goed idee; Barcelona is toe aan een frisse wind. Bij een assistent heb ik het idee dat je meer van hetzelfde krijgt.

17 maart 2017 om 16:46

Dit is precies zoals met vilanova toen zijn assistent hem vervangde dat liep toen toch ook niet echt goed af

17 maart 2017 om 18:26

Haha vervangde? Ik zou het toch we mooi vinden als barca Koeman of de boer aan zou stellen, weer een Nederlander aan het roer bij barca.

Ben ik de enigste die dit een apart stukje vind? In de titel staat dat Ivan Rakitic blijkbaar iemand als trainer wilt hebben, maar vervolgens lees je de intro van dit artikel (het dik gedrukte stukje) en daarin gaat het alleen over Modric, die Rakitic dus naar Real Madrid wilde halen en dat gaat dan verder in de eerste alinea, pas in de laatste 2 alinea's begint het over de trainer die Rakitic graag zou willen hebben.

17 maart 2017 om 18:42

Nee, het zijn eigenlijk twee onderwerpen uit 1 interview die zijn samengevoegd. De betreffende journalist heeft regel 1 van de journalistieke opleiding aan zijn laars gelapt: oprolbaar schrijven. Begin met het belangrijkste nieuws (dit is doorgaans wat in de kop staat) en wijdt dan verder uit.
Nu is het een raar artikel, waarin twee dingen staan die niet aan elkaar zijn gerelateerd.

17 maart 2017 om 19:12

Het zorgt er wel voor dat mensen verder lezen ná de eerste zin. Je wordt namelijk benieuwd naar wat er nog meer gaat komen...

Ja daar was ik al bang voor.ik lees dat de meeste spelers met hem weg lopen.hij zal ongetwijfeld een goede assistent trainer zijn,maar barca heeft wat frisse wind nodig.dit zal straks voelen als een voorzetting van lucho werk.nee daar zitten we niet op te wachten.

Dit barca heeft een trainer nodig die de filosofie van cruijff heel goed kent,tactisch zeer sterk is en ook in staat is om het maximale eruit te halen uit een groepje volgevreten vedetten.sampaoli,bielsa,tuchel,oscar garcia en valverde zijn een paar van die trainers die zeer bekend zijn met de cruijff filosofie.sampaoli zal het waarschijnlijk niet worden,maar een tuchel,een oscar garcia of een valverde zijn wel haalbaar denk ik.helaas zal barca zoals bijna altijd aankomen met een of andere rare trainer waar we niets aanhebben.

Zoals ik eerder a zei hoop ik op een van die trainers die ik net genoemd heb,maar ik verwacht helaas een tata martino gevallletje of een nieuwe tito vilanova.

17 maart 2017 om 19:25

Ikzelf hoop gewoon op guardiola.
Er is geen betere voor Barça.

Maar gaat helaas niet gebeuren.

17 maart 2017 om 20:28

Wenger? Onder voorbehoud dat hij niet verantwoordelijk is voor de aankopen. En wat te denken van Koeman of Allegri? Ach ja, het blijft speculeren. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar Sampaoli vanwege zijn experimentele pressievoetbal.

Het is inderdaad tijd voor een frisse wind. Sampaoli is wat mij betreft de favoriet om te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren