Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola wimpelt voorstel van 37,5 miljoen af: ‘Jullie moeten hem met rust laten’

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma is bij AC Milan momenteel in het bezit van een aflopende verbintenis. De koploper van de Serie A wil het contract van de 21-jarige doelman graag verlengen en heeft hem een nieuwe, vijfjarige verbintenis voorgeschoteld. La Gazzetta dello Sport weet echter te melden dat zaakwaarnemer Mino Raiola andere plannen heeft en Donnarumma voor slechts twee jaar wil laten bijtekenen in Milaan.

Er wordt al langer door de entourage van Donnarumma en AC Milan onderhandeld over een nieuw contract. “Het is geen probleem, ik wil langer bij Milan blijven. Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola zal met de club praten” zei Donnarumma in november tegenover DAZN. Zijn naam werd de afgelopen tijd echter ook in verband gebracht met Chelsea, Internazionale en Juventus. Doordat het contract van Donnarumma komende zomer afloopt, mag hij sinds vorige maand officieel met andere clubs onderhandelen.

Donnarumma verdient momenteel zes miljoen euro bij AC Milan. Als hij zijn handtekening zet onder het door i Rossoneri aangeboden vijfjarige contract, gaat hij 7,5 miljoen euro verdienen. In een eerder stadium was het salaris nog een struikelblok, omdat AC Milan aanvankelijk niet meer dan 6,5 miljoen euro per jaar wilde bieden. Nu heeft de Italiaanse club toch ingestemd met de eisen van Donnarumma, alleen is de contractduur nog een probleem. Raiola verlangt een tweejarig contract, terwijl AC Milan voor vijf jaar wil verlengen.

Bij AC Milan vreest men dat wanneer Donnarumma voor twee jaar bijtekent, men volgend jaar wéér om de tafel moet met Raiola. Het is namelijk niet de eerste keer dat i Rossoneri in deze situatie zitten, want in 2017 verliepen de onderhandelingen over het verlengen van het aflopende contract van de doelman ook al moeizaam. Boze fans van AC Milan gooiden tijdens het duel tussen Italië en Denemarken op het EK Onder-21 in 2017 zelfs bankbiljetten naar Donnarumma, die uiteindelijk tóch voor vier jaar besloot bij te tekenen.

“Jullie moeten Gigio met rust laten, want hij is bezig om iets heel belangrijks voor AC Milan én zijn carrière te bewerkstelligen. Alles zal in het geheim gedaan worden, zonder jullie iets te laten weten. Zo gaat het en zal het altijd gaan”, zo liet Raiola donderdag optekenen door verschillende Italiaanse media. Donnarumma, 22-voudig Italiaans international, speelde voorlopig al 230 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van AC Milan, voor wie hij in 2015 op zestienjarige leeftijd debuteerde.

Zie jij Gianluigi Donnarumma bij AC Milan blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

21 jaar en 230 westrijden. Hij kan heel veel records breken als hij zn hele carrière bij Milan blijft. Dat is natuurlijk alleen interessant als ze weer aansluiting vinden bij de top, dus dit jaar is een hele goede stap

11 februari 2021 om 23:14

die records staan dankzij spelers als Maldini, Baresi en Costacurta natuurlijk al aardig scherp, maar als hij lang genoeg blijft kan het idd wel.

11 februari 2021 om 23:27

Ja vanaf je zestiende keepen in het eerste, ook nog eens een positie waar je lang door kan. Als hij niet buitenproportioneel vaak geblesseerd raakt, gaan zelfs die bizarre records bij Milaan eraan

11 februari 2021 om 23:27

Nu ik deze cijfers zie realiseer ik me (opnieuw) weer hoe jong hij nog steeds is, helemaal voor een keeper. Bizar!

Ik vind het echt fascinerend hoe Raiola zijn clienten vertegenwoordigd. Hij komt echt vaak in dit soort goede posities terecht waarin hij veel leverage heeft en druk kan uitoefenen, echt een klasse apart. Het lijkt me dat Raiola hier bij Milan gewoon wil afwachten of ze de CL in gaan, dan tekent de keeper snel bij, maar zeker niet voor 5 jaar

11 februari 2021 om 23:51

Ik zou met alle clubs afspreken nooit meer zaken te gaan doen met Raiola. Misschien doet ie zijn werk goed voor zijn cliënten, prima, maar hij komt zo vaak op een negatieve manier in het nieuws om weer het een of ander. Zijn cliënten worden ineens geldwolven ipv voetballers. Gaat echt niet meer om de club, de fans. Alles wordt in staat gesteld om de zakken zoveel mogelijk te vullen. En dat mogen mensen top vinden, ik zou het top vinden om geliefd te zijn bij de fans, om ze mijn trots te tonen, om te laten zien dat ik het een eer vindt om voor hen te strijden. En dan echt niet voor een miljoen per jaar meer, als ik toch al tig miljoen verdien, lekker dwars doen. Maar ieder zijn eigen ding.

11 februari 2021 om 23:54

Dont hate the player, hate the game... overigens staat Real Madrid er open voor om in de toekomst zaken met Raiola te doen. Hij heeft wel echt mooie pareltjes in zijn stal

12 februari 2021 om 00:07

Je weet dat ik je positieve draai aan Madrid dingen altijd grappig vind, hou wel van die instelling. Als Raiola daar nou eens 10% van bezat, zou hij al zoveel sympathieker zijn....

12 februari 2021 om 09:58

@formus, ieder zo zijn voorkeuren. Persoonlijk ben ik avontuurlijk ingesteld en niks lijkt mij fantastischer om periodes in steden als London, Madrid en Parijs te voetballen dus laat mij maar regelmatig verkassen.

Waarom zou een club als pakweg PSG ermee akkoord gaan om geen zaken meer te doen? Geld is toch het grootste lokkertje, toevallig hebben ze best wat Raiola clienten daar rondlopen. Levert ze geen enkel voordeel op

Overigens zie je dat zo vaak gebeuren, kijk maar naar Rooney, Ramos of Messi. Alleen heb ik bijzonder genoeg uit mijn hoofd echt geen idee wie de zaakwaarnemer van Messi is. Misschien dat Messi daarom zo vaak geblamed wordt van de financiële problemen. Schijnbaar weet amper iemand wie zijn zaakwaarnemer is.

12 februari 2021 om 12:31

Prime, misschien uitte ik het verkeerd, maar ik bedoelde niet dat je trouw moet blijven aan 1 club hoor. Dat vechten voor je club, de supporters trots maken, dat kan je voor elke club doen waar je speelt. Maar wat bv een Kluivert, Donnarumma, Brobbey doen is imo kansloos. Ga of gewoon weg en wees daar open over. Daar is uiteindelijk ook van je eigen supporters echt wel begrip voor. Of blijf en dan hoef je echt niet zo te dreigen weg te gaan voor 6.5 of 7.5 miljoen euro. Zolang je het maar fair speelt. Dan word je ook goed herinnerd. De supporters mogen het uiteindelijk betalen hè en die hebben echt veel minder te besteden. En de enige clubs die dit idd leuk vinden zijn de clubs die heel rijk zijn (en toevallig ook vaak de clubs die qua moraliteit niet de mijne aanhangen idd 😉). En die steden meepakken in je voetbalcarrière is natuurlijk ultiem. Heb ik ook geprobeerd tijdens mijn studententijd. Goud!

12 februari 2021 om 19:49

@formus, ik ben het toch niet helemaal met je eens. Dest kreeg nog best wat over zich heen omdat men het ondankbaar vond dat hij na een jaartje of nog niet eens een heel seizoen al wilde vertrekken en niet wilde verlengen. Dat vond ik echt wel jammer om te zien. Is er een jongen vanaf het begin duidelijk krijgt hij alsnog stront over zich heen. Dat motiveert natuurlijk niet.

Laten we aub in het geval van Donnaruma nier spreken over clubliefde. Hij en Raiola knijpen Milan financieel volledig uit. Ook het feit dat diens broer reserve-doelman moest worden was bezpottelijk. AC Milan is t ebang om afscheid te nemen van hjn populaire doleman, dat ze maar elk jaar met hem verlengen. Eigenlijk zouden ze afscheid van hem moeten nemen en gewoon een doelman als Cilissen moeten halen. Dan heb je nog steeds een goede doelman, alleen minder duur.

11 februari 2021 om 23:28

Tja, uitknijpen of slim gebruik maken van je contractuele positie. Is maar net hoe je het bekijkt.

11 februari 2021 om 23:29

Cillessen, die tweede keeper van de nummer 12 van Spanje? Ik denk niet dat een titelkandidaat uit de Serie A daar heel happig op is

11 februari 2021 om 23:52

Ja, doe maar net alsof Cilissen er niets van kan. Is nog steeds de 1e doelman van Oranje en nog steeds een goede

11 februari 2021 om 23:59

Hoe weet je nu of hij nog goed is? Op basis van zijn 0 wedstrijden dit seizoen?

12 februari 2021 om 00:04

Ik heb Cillessen nooit een heel goede keeper gevonden. Dat hij nog steeds eerste doelman bij Oranje is, is bij gebrek aan beter. Het is geen belabberde keeper of zo, maar Jaume Domenech is blijkbaar beter. Dat zegt toch genoeg? Als hij zo goed zou zijn, zou hij wel spelen daar. Jij denkt dat Milan daar op zit te wachten?

12 februari 2021 om 09:08

@bobiku29 eye openenr, iedereen die bij Oranje in het veld staat, staat er bij gebrek aan beter.

12 februari 2021 om 09:16

Haha, ja. Zo kun je het ook stellen. 'Cillessen staat er terwijl er beter zou moeten zijn,' maak ik er dan van

12 februari 2021 om 00:33

Cillessen is bij verre na niet het Milan niveau natuurlijk. Een waardige opvolger vinden is onbegonnen zaak, maar Cillessen naar voren schuiven met zn knikkende knieën, is geen optie

12 februari 2021 om 07:25

Een gelijkwaardige opvolger van Donnarumma vinden is inderdaad onmogelijk, maar mocht het zover komen, dan is er binnen Italië genoeg goeds te vinden. Musso, Cragno, Gollini, Audero en Dragowski zijn allen goede en/of veelbelovende keepers

12 februari 2021 om 09:16

Cilissen? Dan haal ik liever Dida terug uit zijn pensioen😉

Uit dat rijtje geloof ik niet dat chelsea interesse hebben. Die hebben toch afgelopen zomer mendy aangetrokken die ook nog vrij jong is . Uiteindelijk zal Dona bijtekenen. Ac Milaan doet eindelijk na heel veel jaren weer mee om de titel en voor een plek in de c.l. Daar kunnen mooie jaren aankomen

11 februari 2021 om 23:52

De andere clubs met interesse zijn Juve en Internazionale... als je als Dona echt stadsvijand nummer 1 wil worden dan moet je naar Inter verkassen. Lijkt me ook dat hij bijtekent zodra ze cl kwalificeren

12 februari 2021 om 00:01

Ik zou het geweldig vinden, mocht hij naar inter komen. Dan is er meteen een opvolger voor Handanovic en dan heeft inter met Donnaruma, Bastoni, Barella en Esposito een aantal van de grootste Italiaanse talenten in huis. Het zal echter wel gewoon bij een droom blijven vrees ik.

12 februari 2021 om 00:34

@Lierse Tuurlijk, dat is net zo onwaarschijnlijk als dat Barella ooit naar Milan zal gaan.. juve is (helaas) wel een optie

Benieuwd of Juve hem binnenhaalt. Die kicken meestal op transfervrije spelers . Deze jongen is ook nog eens jong, international en Italiaans. Kan minimaal komende 10 jaar vaste keeper daar worden. Zou hem groot salaris geven zoals Matthijs, Ramsey en gelijk binnenhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren