Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quique Setién zorgt voor groot vraagteken omtrent Frenkie de Jong

Laatste update:

Frenkie de Jong begint woensdagavond in de basis van Barcelona in de bekerwedstrijd tegen UD Ibiza, maar het is de vraag op welke positie. Trainer Quique Setién kiest ervoor om te experimenteren en bijgevolg bestaat veel onduidelijkheid over zijn opstelling. In de Spaanse kranten worden vlak voor de wedstrijd verschillende voorspellingen gedaan over exacte posities van de spelers.

Ansu Fati, Ivan Rakitic en Antoine Griezmann zijn de enige drie spelers die hun basisplaats behouden ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Granada (1-0 zege) van zondag. De Jong was voor dat duel geschorst vanwege een rode kaart die hij incasseerde tegen Espanyol. Hij keert nu terug, maar in de officiële aankondigingstweet geeft Barcelona geen helderheid over de positie waarop de Nederlander staat opgesteld.

Frenkie de Jong krijgt eerste basisplaats van Quique Setién

Frenkie de Jong staat voor het eerst in de basis onder de nieuwe trainer van Barcelona.Lees artikel

De Spaanse kranten slaan aan het speculeren. Het lijkt erop dat Setién kiest voor een 3-4-3-systeem of een 3-5-2-systeem, zoals zondag het geval was tegen Granada. Mundo Deportivo gaat uit van 3-4-3 met De Jong als verdedigende middenvelder; rechts op het middenveld zou Sergi Roberto staan, terwijl Rakitic de linkshal is en Riqui Puig als aanvallende middenvelder staat opgesteld.

De krant voegt echter toe dat De Jong ook centraal achterin zou kunnen staan. Marca denkt dat De Jong in een 3-5-2-systeem iets voor Clément Lenglet staat, de enige echte centrale verdediger. Tot slot gaat Sport uit van 3-4-3 met De Jong op het middenveld. De wedstrijd in de derde ronde van de Copa del Rey begint om 19.00 uur op Ibiza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frenky als centrale verdediger zou mooi zijn tegen Ibiza. Ik ben benieuwd of hij kan oversteken van 16 naar 16. Zou mooi zijn.

22 januari 2020 om 18:43

Doet hij al amper als hij ervoor staat, waarom verwacht je dat nu wél dan?

22 januari 2020 om 18:55

@coenkuipers Omdat dat, als je daar het talent voor hebt en dat heeft Frenky, een stuk gemakkelijker is dan vanuit het middenveld.

22 januari 2020 om 19:13

Centrale verdediger? Verdedigende middenvelder.. Talent zie je in 100 dingen, hoeft hij niet voor van 16 naar 16. Owja frenkie is met i e

Toch wel een lastig potje tegen Ibiza,het is 6 uur geweest ben echt benieuwd wat De Jong heeft gegeten hopelijk komt daar ook nog een topic over

Quique Setién ... waar is hij in hemelsnaam mee bezig. Is het nu tijd om te expirementeren?? Oooohhhhh wat wil Barca toch met deze coach! Wat is er met mijn club uit het buitenland gebeurd?? Waar hebben ze deze vandaan getoverd. Iedere topclub vraagt om een topcoach. Denkt Barca nou echt dat Guardiola, Klopp, Zidane, Mourinho, Pochettino of welke topcoach zouden experimenteren met Frenkie?!?!?! Haha kom op man. Hoeveel heeft Barca betaald voor hem? Dan is het toch duidelijk voor welke positie hij is gehaald. Ik neem aan dat dat is besproken tijdens de onderhandelingen. En ik neem aan dat Frenkie ook een mond heeft om aan te geven wat zijn beste positie is om rendabel voor het team te zijn. Pff wat een gedoe allemaal om één positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren