Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes scoort fraai en heeft boodschap aan criticasters

Laatste update:

Quincy Promes heeft donderdag opnieuw gescoord voor Sparta Moskou. De aanvaller was in de eerste helft tegen Ural verantwoordelijk voor de 2-0 na een fraaie individuele actie in het vijandelijke strafschopgebied. Na zijn doelpunt leek Promes, die nog altijd verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij, zijn criticasters middels een handgebaar het zwijgen te willen opleggen. Vrijdag is een belangrijke dag voor Promes, want dan hoort de buitenspeler of hij deel uitmaakt van de definitieve selectie van Oranje voor de komende interlands.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 maart 2021 om 18:39

Dat ie vast komt te zitten

Nou de Russische competitie kan je ook niet heel serieus nemen. Je kan slecht verdedigen, of slecht verdedigen. En ik denk inderdaad dat iedereen nu wel even stil is ja. Ach, ik hoop een aantal dingen: voor Promes dat die hiermee zijn frustraties heeft kunnen uiten, voor de criticasters dat zij nu nog rustig kunnen slapen na zo'n uitbarsting van Promes en dat Frank de Boer hem niet selecteert.

18 maart 2021 om 18:43

Haha een van de betere reacties die ik hier de laatste tijd heb gelezen!
Dit is echt dramatisch verdedigd! Amateur niveau, 3e klasse. We hebben bij Sevilla en Ajax gezien hoeveel Promes echt te kort komt ondanks een paar inpissers van Ziyech. Dan deze gebaartjes weer bah bah. Waardeloze speler en waardeloze neef.

18 maart 2021 om 18:51

Daar doe je hem weer te kort mee. Speelde ook prima in de CL. Laten we ook weer niet doen alsof die jonge er niks van kan

18 maart 2021 om 19:25

Waardeloze neef? Dus jij hebt hem al veroordeeld zonder dat er een proces aan te pas is gekomen?

18 maart 2021 om 19:47

Ha Kyle. Zelfs Ajax heeft hem al veroordeeld. Die hebben hem niet voor niets halsoverkop als koopje verkocht.

19 maart 2021 om 08:46

Walvis, hoezo Ajax had hem veroordeeld? Ze hebben hem verkocht, omdat ze niet nog meer imagoschade hierdoor willen krijgen. Vergeet niet dat AJAX een merknaam is. Ook al is Promes onschuldig, alsnog wordt het als negativiteit gezien voor de AJAX-imago.

Ik vind het een redelijk goeie voetballer en of hij nou wel of niet schuldig is dat weten we nog niet. Maar zulke gebaren zijn toch onnodig

18 maart 2021 om 19:03

Onnodig zeker, ik vind het ook jammer dat hij het doet. Maar ergens begrijp ik hem ook wel, heel social media heeft vooroordelen over hem terwijl nog niemand weet of hij schuldig is. Hij is overal in Nederland afgeschreven met soms schandalige reacties aan toe, ook hier.

18 maart 2021 om 19:54

Waarom? Heel nederland heeft al een oordeel over hem klaar liggen terwijl buiten de betrokkenen niemand weet wat er echt is gebeurd. We speculeren allemaal en roepen meteen schuldig terwijl wij niks maar dan ook helemaal niks van die hele zaak weten. Ik snap wel dat je op een gegeven moment klaar bent met al die meningen. Hij is pas schuldig als dat is bewezen. Heel simpel toch? Laten we dan ons mondje ook lekker dicht houden over die hele zaak.

Goede voetballer, onvolwassen man. Als je ervan verdacht wordt je neef te hebben neergestoken, komen daar reacties op. Of het nou bewezen is of niet. Maak het dan in ieder geval niet erger door via de camera zo te doen. Creëer zover het mogelijk is eens wat rust om je heen

Walgelijke gebaartjes man, maar met de juiste aanvoer kan hij wel scoren.

18 maart 2021 om 18:34

Enkel deze goal heeft weinig met de aanvoer te maken eerlijk gezegd, geeft zelf die bal breed op de rechtsbuiten en maakt daarna met een actie ruimte voor z'n schot. Dit was een prima goal, zo maakt ie ze echter niet heel vaak haha!

18 maart 2021 om 18:47

Zoals Sanderk91 opmerkte, in dit geval kreeg hij de bal niet op z'n stropdas, maar creëerde hij de ruimte en actie voor zichzelf.

Vind je zijn gebaar echt walgelijk? Ik heb echt walgelijke gebaren gezien. Dit is hooguit dom.

Haha ik zie het voor me in de rechtbank. Hij heeft gescoord, verdere verdediging onnodig. En nu allemaal je bek houden.

Ja, als je op 3 meter wordt gedekt dan kun je dit doen. Niveau in Rusland is behoorlijk gezakt laatste jaren.

En ik denk dat Promes zich eens drukker moet maken om zijn eigen situaties in plaats van gebaartjes met boodschappen voor de buitenwereld.

18 maart 2021 om 20:18

Als hij scoort dan is het niet goed. Niveau stelt niks voor, verdedigers zijn slecht, ... enzovoort.

Als hij niet scoort dan is het ook weer niet goed.

Kun je nog positief zijn?

Niveau van Rusland was 5 jaar geleden nog wel oke, nu valt het tegen. Desondanks een prima goal van Quincy, speelt met meer flair en zelfvertrouwen, hij is gewoon het mannetje daar. Ik gun hem wel een kampioenschap met Spartak, staan maar 4 punten achter Zenit

Het zegt genoeg over de beleefwereld van de heer Promes dat hij denkt dat hij met een doelpunt scoren in een spelletje kan eisen dat mensen de beschuldiging van poging tot doodslag laten vallen.

Promes gaat lekker mee naar het EK als ie zo doorgaat haha

18 maart 2021 om 20:08

die Russen zijn blijer met hem. is er niet een of andere maas in de wet dat hij nog voor het Russische elftal kan uitkomen? win win situatie voor iedereen

Laat Promes lekker in Rusland. Ik vind dat een Nl elftal speler vrij van iedere verdachtmakingen moet zijn. En vrij normaal in het leven zou moeten staan. Deze Promes kan NL niet meer vertegenwoordigen.

Laat Promes lekker in Rusland. Ik vind dat een Nl elftal speler vrij van iedere verdachtmakingen moet zijn. En vrij normaal in het leven zou moeten staan. Deze Promes kan NL niet meer vertegenwoordigen.

Een goal scoren betekent niet meteen een vrijspraak...en die rare maniertjes mag je achterwege laten...kan misschien weer snel tegen zitten..!!! Iets nederiger gedrag zou je niet misstaan.

18 maart 2021 om 20:00

En je mag ook niet zomaar iemand beschuldigen van dit soort ernstige dingen als je niks van die hele zaak af weet. Maar het lijkt wel alsof mensen vinden dat zij wel alles mogen roepen over iemand en dat die iemand dat allemaal maar even moet accepteren. Te walgelijk voor woorden.

18 maart 2021 om 21:11

Hoezo walgelijk....hij heeft zelf in deze zaak gelogen...dus zit er misschien toch een kleine kern van waarheid in...en dan hoeft meneer niet zo onschuldig te doen en zijn maniertjes mogen iets minder...dan heb je karakter...

18 maart 2021 om 21:11

Hoezo walgelijk....hij heeft zelf in deze zaak gelogen...dus zit er misschien toch een kleine kern van waarheid in...en dan hoeft meneer niet zo onschuldig te doen en zijn maniertjes mogen iets minder...dan heb je karakter...

Ach, ach, daar gaan we weer. Meneer heeft weer een goaltje gescoord en iedereen moet voor hem buigen. Wat is dit vermoeiend zeg... Blij dat hij weg is bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren