Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'ers wachten op beslissing Cocu: 'Ik zou het een hele eer vinden'

Laatste update:

Phillip Cocu moet een knoop doorhakken. De coach van PSV zag Georginio Wijnaldum een transfer naar Newcastle United maken en dus zal hij een nieuwe aanvoerder moeten benoemen. Andrés Guardado en Luuk de Jong lijken de belangrijkste kandidaten te zijn, met Jeroen Zoet als outsider.

/

De Jong wacht de beslissing van Cocu rustig af. "Ik heb geen flauw idee wie het gaat worden", zegt de aanvaller tegen Omroep Brabant. "De trainer heeft nog niemand aangewezen. Ik zou het zelf een hele eer vinden om de band te mogen dragen. We zullen het wel zien."

De 24-jarige De Jong benadrukt echter dat de aanvoerdersband nu ook weer niet zo belangrijk is voor hem: "Of ik nu wel of niet die band om mijn arm krijg, ik zal altijd keihard voor het team blijven werken", belooft de aanvaller, die in zijn eerste seizoen bij PSV indruk maakte, met 20 doelpunten uit 32 competitiewedstrijden. Het is niet bekend wanneer Cocu een nieuwe aanvoerder zal aanwijzen. PSV speelt op zondag 2 augustus tegen FC Groningen om de Johan Cruijff Schaal.

Denk je dat Luuk de Jong een goede aanvoerder zou kunnen zijn voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon die band aan Andres geven. Heeft ervaring, gaat voorop in de strijd en speelt in het as het van het veld dus voor mij nr 1.

16 juli 2015 om 18:06

Moah... ik vind engels of nederlands wel zeker van belang en volgens mij bezit hij dat niet? Doe mij dan maar de Jong.

16 juli 2015 om 18:32

Guardado spreekt goed genoeg Engels en bovendien heeft PSV op het moment een aantal Spaanstalige spelers, Guardado zou er heel goed een geheel van kunnen maken.

16 juli 2015 om 18:51

Als de Jong een doelpuntendroogte heeft hij, ondanks dat hij goed is, minder om op terug te vallen als guardado. Vind guardado heel volwassen overkomen en dat past bij een leider van PSV

16 juli 2015 om 18:29

De Jong is ook echt een aanjager. Nooit beroerd om mee te verdedigen en altijd vol de duels in. Zou Cocu wel begrijpen als hij voor de Jong kiest.

Guardado is de enige die hem zou kunnen dragen.
PSV mist leiders en een spits captain maken lijkt me ook niet het beste idee.

16 juli 2015 om 18:46

PSV heeft meer leiders dan de meeste eredivisie clubs

Denk dat het Guardado wordt, ondanks dat hij geen Nederlands spreekt. Iedereen in de groep lijkt veel respect voor hem te hebben en hij is iemand die echt de boel op sleeptouw nam afgelopen jaar wanneer het niet liep of wanneer het lastig werd (nac- uit, ado- thuis bijvoorbeeld) gaat voorop in de strijd. De aanvoerder hoeft niet per se de grootste prater te zijn, hij moet de leiding nemen, dat kan ook door het goede voorbeeld te geven.

Guardado heeft meer ervaring dan de jong. Dus ik zou voor Guardado gaan

Denk dat Luuk de Jong de beste kandidaat is. Bruma heeft het druk genoeg met zichzelf, Willems ook en Guardado is volgens mij niet echt mondig.

16 juli 2015 om 18:10

Een aanvoerder hoeft niet veel te praten, hij moet op de juiste momenten de juiste dingen zeggen en Guardado heeft er ervaring mee.

16 juli 2015 om 18:22

Haha Guardado niet mondig ? heb je gezien wie er altijd als eerste bij de scheids is als iemand een overtreding maakt op een speler van Psv of omgekeerd ?
Guardado zou de beste aanvoerder voor ons team zijn .. Guardado is ook de moter van dit team en gaat altijd voor op in de strijd.
Gister de wedstrijd tussen Mexico en Trinidad gekeken ( aanrader het was echt smullen 4-4 ) en Guardado is daar ook echt de huncho ( leider ). Bij Mexico gaat het natuurlijk makkelijker omdat ze allemaal spaans spreken maar voor mij is Guardado gewoon de capitan.
Zoet is niet geschikt met z'n peuter gezicht gaat niemand naar hem luisteren haha en Bruma verdient hem nog niet .. Willems is ook nog vaak te jeugdig. Luuk zou een goede 2e aanvoerder zijn.

De jong mag van mij die aanvoerdersband, Guardado zou ook een goeie zijn.

Foutje VZ... PSV moet tegen Groningen ipv Zwolle

Jeroen Zoet? Heb nooit gesnapt waarom een keeper aanvoerder is. Op het veld heb je iemand nodig die de lijnen uitzet en dat is voor een keeper moeilijker.

16 juli 2015 om 18:29

Zie je maar weer, cassilias aanvoerder won de CL, Buffon aanvoerder finale CL en als ik me niet vergis won hij als aanvoerder ook het WK, de aanvoeder moet een voorbeeld prof zijn, zoals guadrado... vind zoet idd niet het type aanvoerder maar bij Ajax kan cilissen het wel zijn na mijn idee... mis laat hij die rare streken dan ook thuis maar hij heeft wel echt winnaars mentaliteit!

Guardado natuurlijk.
Heeft het meest ervaring en is slim in bepaalde situaties.

2e aanvoerder word dan de Jong.

Als affelay überhaupt terug komt moet hij zeker aanvoerder worden !

16 juli 2015 om 19:32

De aanvoerdersband en nummer 10 zijn nog vacant, lees je mee Ibi?

Zou ze allebei er geschikt voor vinden.
Guardado heeft de meeste ervaring en is van nature ook echt een leider zoals je ook bij Mexico ziet.
Maar de Jong vind ik ook erg geschikt ervoor gaat echt voorop in de strijd altijd neemt een ploeg op sleeptouw en spreekt Nederlands. Zou ik allebei geschikt vinden.

Zoet echt niet, totaal geen leider en ook geen uitstraling of type speler voor een aanvoerder.

Guardado. Leeftijd, mentaliteit, kwaliteit, ervaring. Echt een voorbeeld en hij verdient die waardering. Ik vind het nog steeds bizar dat hij in de eredivisie speelt. Luuk moet je ook af en toe wisselen met Locadia en Guardado is zo'n speler die alles speelt mits hij fit is.

17 juli 2015 om 11:20

Die heeft niet eens een basisplaats.en die zal hij ook niet krijgen.

17 juli 2015 om 22:08

Voor de ervaring zou het nuttig zijn, nu heb je alleen Guardado en Poulsen,
waarbij laatstgenoemde ook nog bankziiter is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren