Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet beoogde opvolger van Cody Gakpo definitief naar LaLiga verkassen

Laatste update:

Viktor Tsygankov maakt definitief de overstap naar Girona, zo meldt de Spaanse club via de officiële kanalen. De Oekraïner was lange tijd in beeld bij PSV, waar hij een serieuze optie was om de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo te worden. Tsygankov werd zaterdag al op de tribune van zijn nieuwe club gespot tijdens de wedstrijd tegen Sevilla (2-1 winst), waardoor een transfer naar Eindhoven al bijzonder onwaarschijnlijk leek.

PSV is na het vertrek van Gakpo en de dreigende exit van Noni Madueke naar Chelsea op zoek naar versterking voor de vleugels. Hoewel PSV contact legde met Tsygankov, was een transfer naar het Philips Stadion nooit zeker. Zo berichtte De Telegraaf dat hij 'geen goedkope jongen zou zijn' vanwege vanwege zijn flinke salaris en tekenpremie. Omdat Girona onderdeel is van de City Group, is het financiële plaatje geen probleem voor de nummer elf van LaLiga. De in Israël geboren rechtsbuiten, die ook op de linkerflank uit de voeten kan, kwam tot 94 goals en 64 assists in 236 optredens voor Dynamo Kyiv, waar hij zijn contract na dit seizoen afliep.

Tsygankov tekent in Noord-Spanje een contract tot medio 2027. Girona maakt een transfersom van vijf miljoen euro over naar de Oekraïense topclub. Dynamo heeft bovendien een doorverkooppercentage van liefst vijftig procent afgedwongen. "Ik ben blij dat ik hier ben met mijn familie", laat Tsygankov weten via de officiële kanalen van Girona. "De trainers en het team wilden me hier hebben, dus het belangrijkste is dat ik hier nu ben. Het afgelopen jaar was voor mij en andere Oekraïners het zwaarst, maar we vechten voor onze vrijheid", refereert hij aan de oorlog in zijn land. "Ik bedank het Oekraïense volk en Europa die helpen."

"Ik heb Girona de laatste wedstrijden zien spelen en ze deden het geweldig", vervolgt Tsygankov. Girona is na de overwinning op Sevilla en de gelijke spelen tegen Espanyol (2-2) en Rayo Vallecano nu drie wedstrijden op rij ongeslagen. "Dit is voor mij nu de beste stap. Ik wil mezelf verbeteren en het team helpen omhoog te stuwen. Ik zal mijn best doen en iedere dag leren van de trainer en spelers. De trainer zei dat ik morgen met het team zal trainen en ik kan niet wachten om het team te helpen. Ik hou er niet van om over mezelf te spreken. Ik laat het liever op het veld zien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat PSV dit niet heeft gedaan, het is een goede speler, maar vijf miljoen euro voor een half jaar contract en nog eens 50% doorverkooppercentage er bovenop is een belachelijke deal. Dat moet PSV in de huidige situatie absoluut niet doen.

17 januari 2023 om 17:51

5 miljoen is voor deze speler niet veel, 50% doorverkoop wel maarja het is ook geen linksbuiten dus opvolger van Gakpo is een rare titel

17 januari 2023 om 17:55

5 miljoen voor een speler met een halfjaar contract is heel fors

17 januari 2023 om 17:57

Kan zowel links als rechts, maar speelt het liefst op rechts. Onderaan de streep is het een slechte deal. Wil natuurlijk flinke tekenbonus en drie miljoen per jaar. Z'n restwaarde verdampt daarnaast voor 50%. Denk dat het goed is dat PSV dit niet heeft gedaan.

17 januari 2023 om 23:10

Aan de andere kant is 5 mio voor een speler met zijn kwaliteiten die er meteen staat ook weer niet heel veel. Je zal er geen winst op maken, maar ik denk dat je die 5 mio er makkelijk uithaalt als hij zijn niveau vasthoudt.

18 januari 2023 om 09:23

Vind ik niet, met een contract van 2 of 3 jaar zou deze speler 20 tot 30 miljoen kosten denk ik. Een half jaar voor 5 is dan niet heel veel, je krijgt nergens anders een speler met zoveel ervaring en kwaliteiten voor 5 miljoen euro. Dat stelt in de huidige markt echt helemaal niks voor.

Zucht! Er moet iets gekocht worden en gauw. Gewoon nieuw bloed kan al zoveel doen. El Ghazi heeft het niet! Ben bijna zover dat ik Til in basis wil zien en Simons op linksbuiten.

17 januari 2023 om 17:57

Veerman op links. Speelde hij bij schmidt ook een aantal potten. Dan heb je meer voetbal en voorzetten ipv el ghazi.

17 januari 2023 om 18:11

Veerman wil niet op links dan gaat hij huilen

17 januari 2023 om 18:15

Niet gek toch, het is ook helemaal geen linksbuiten en die jongen heeft ambities.

5 miljoen + 50% doorverkoop + 3 miljoen salaris. Verstandige keuze van PSV. Helemaal nu ze er financieel minder goed voor staan.

17 januari 2023 om 17:52

Eens. Stel je verkoopt hem na 4 jaar voor 40 miljoen maak je bijna verlies.

17 januari 2023 om 18:05

Dan heb je wel 4 jaar plezier gehad van een speler die blijkbaar 40 miljoen waard is.

17 januari 2023 om 23:11

Exact, dan zal hij op het gebied van westrijdpremies en plaatsing CL dat geld er absoluut wel uit hebben gehaald.

50% nog wel. Die wordt voor 4 miljoen aan Troyes verkocht en daarna met winst. Maar bij elkaar gewoon te duur voor PSV, te beginnen met het salaris. Hoe dan ook, er moet echt iets bij voorin, iemand die goals kan maken vanaf de vleugels of een echte back up voor de jong.

17 januari 2023 om 17:56

Zou inderdaad zomaar kunnen. Inter of Atletico heeft eens iets vergelijkbaars gedaan met een speler bij een Chinese club volgens mij. Ik denk met Carrasco in verband met een doorverkooppercentage voor Monaco.

Zo. Dodged a bullet there 😂. 5 miljoen transfersom, 50% doorverkoop en naar het schijnt ook nog eens 3 miljoen salaris, exclusief tekengeld voor een speler die nog een halfjaar vastlag. Hij verkoos dus niet per se Girona boven PSV, maar PSV was er met deze voorwaarden simpelweg niet aan begonnen haha.

17 januari 2023 om 18:00

Vrij bizarre deal, maar het was wel echt een topspeler geweest waarmee de kansen op kampioenschap / CL flink vergroot werden. Is misschien ook een afweging die je moet maken. Hopelijk komt er snel alsnog aanvallende versterking bij want dat is keihard nodig

17 januari 2023 om 18:05

Los van het feit dat PSV niet in de positie is om dit soort idiote bedragen neer te leggen, ben ik in ieder geval blij dat ze zich niet voor het karretje van die TD van Kiev hebben laten spannen haha. Als je hier in meegaat weten clubs dus dat je totaal geen ruggengraat hebt. Ik heb hem overigens nog nooit (bewust) zien spelen dus wie weet dat het wel een echte topspeler is, maar dan nog.

17 januari 2023 om 18:19

Hier kan geen enkel wel denkende club in Nederland in mee gaan zou je denken... Wat een absurde voorwaarden inderdaad. Al die Gakpo miljoenen waren zo weer het afvoerputje in gegooid met dit soort deals.

17 januari 2023 om 18:43

Haha maar echt. Stel je verkoopt hem over 2,5 jaar voor 30 miljoen, heb je er netto 5 miljoen aan verdiend, grof gezegd 😅. Zal in dat geval sportief ook wat opgeleverd hebben maar 5 miljoen + 50% en 3 miljoen salaris voor een contract van nog geen 6 maanden is bizar.

17 januari 2023 om 19:00

Dan zouden we een 27,5 jarige verkopen die uit de Eredivisie komt voor de voorwaarden die jij net stelt. Dat lijkt me niet heel reëel haha. Ben het technisch gezien echt niet vaak eens de afgelopen jaren maar hier moesten we onze vingers gewoon echt niet aan branden.

17 januari 2023 om 19:03

Haha nee helemaal eens. Volgende!

Begin steeds meer een hekel te krijgen aan City group. Volledig terecht dat PSV hier niet in mee is gegaan. 50% doorverkoop voor een speler die nog maar 5 maanden onder contract staat is natuurlijk een no go.

Niet zo rouwig om. leuk spelertje maar het is geen Niveau Gakpo. denk dat er trouwens deze winter geen opvolger komt voor Gakpo.

Wat heb ik nou gemist, waarom kan PSV na een transfer van 50 miljoen niet bijv 12 miljoen herinvesteren?
Weet ook wel dat het geld overal niet tegen de plinten aan klotst, dit is wel heel extreem.

17 januari 2023 om 18:12

Aan het eind van de rit had deze speler wel meer gekost dan 12 miljoen. 5 miljoen aankoopbedrag, 3 miljoen salaris per jaar en 15-20 miljoen aan doorverkooppercentage. Dan wordt het wel een hele dure grap

17 januari 2023 om 18:13

Maak er gewoon 10 van met een lager doorverkooppercentage dan? Verder zal Gakpo ook wel een stevige salarispost geweest zijn neem ik aan.

17 januari 2023 om 18:19

Ja, maar hij zat niet eens in de allerhoogste laag. Daar zitten naar verluidt Benitez en Luuk de Jong in.

Overigens Lierse, PSV lijkt Fabio Silva te gaan huren. Eerste seizoenshelft bij Anderlecht gespeeld, wat vind je van hem?

17 januari 2023 om 18:27

Die jongen heeft wel iets. Maar het is wel een pure spits en dus eerder een concurrent voor de jong denk ik dan.

Hij is best snel, heeft goede techniek, best sterk, groot genoeg en heeft wel wat inzicht. Echter ook wel te inconsistent, relatief egoïstisch en nog niet klinisch genoeg. Dat laatste is hij soms wel kwijt in fases waarin hij in vorm zit, maar die zijn vaak niet lang genoeg.

Zelf vond ik iemand als Zirkzee een betere spits voor een topteam in de Belgische/Nederlandse competitie.

17 januari 2023 om 18:40

Die hadden we nodig, een concurrent voor De Jong. Wordt gematigd positief over je reactie eigenlijk. Toch nog iets teveel vraagtekens. Maargoed, zo'n jongen huren waardoor er nog ruimte is voor een linksbuiten zou nog acceptabel zijn.

17 januari 2023 om 18:50

Een slechte transfer is het zeker niet. Hij zal zijn goals wel maken en brengt toch iets teweeg als hij op het veld staat. Maar een sterspeler zie ik hem niet meteen worden.

Bij Anderlecht had hij wel weinig aanpassingsproblemen en presteerde hij best snel. Dat is ook wel een voordeel.

17 januari 2023 om 18:21

Zou jij willen dat Feyenoord onder deze voorwaarden akkoord was gegaan met deze transfer?

Als de Girona’s van tegenwoordig zich al voor zulke spelers melden en meedoen met de gekte is het wel heel treurig gesteld. Ik denk dat PSV helemaal niemand zal kopen en afwacht tot het einde van de transferperiode om vervolgens bij een grote club de 24ste selectiespeler te huren.

17 januari 2023 om 18:37

Niet heel gek dat Girona zo'n bedrag kan neerleggen en zich voor deze speler kan melden. Girona is lid van de City Football Group, dus wellicht zit er nog een stapje verder voor hem in het verschiet.

Dat probeer ik met FM ook altijd, 50% van de winst bij doorverkoop, lukt meestal ook nog wel. Maar in het echte leven gaat dat een stuk minder makkelijk, lijkt me...

Maar goed, Girona heeft dat wel gedaan dus.

Het NK Achter het net vissen winnen we wel…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren