Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Girona straalt en tikt Barcelona volledig zoek bij uitverdedigen in minuut 46

Laatste update:

Barcelona kijkt zondagavond in de topper tegen Girona bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. De bezoekers, die met Daley Blind en ex-PSV’er Sávio in de basis begonnen, legden in de eerste helft bij vlagen oogstrelend voetbal op de mat.

Barcelona kwam na twaalf minuten spelen op achterstand, nadat João Cancelo een dieptepass van Yan Couto niet wist te onderscheppen. Viktor Tsygankov had vervolgens alle tijd en ruimte om breed te leggen op Artem Dovbyk, die de bal voor het intikken had: 0-1.

De Catalanen wisten met Frenkie de Jong in de ploeg lange tijd nauwelijks gevaar te stichten, maar kwamen na twintig minuten toch uit het niets op gelijke hoogte, toen Robert Lewandowski een hoekschop van Raphina overtuigend tegen de touwen knikte 1-1.

Girona nam vervolgens weer het heft in handen en kreeg twee grote kansen via Miguel Gutiérrez. Voor de linksback werd het drie keer scheepsrecht, want in de 40ste minuut was het wél raak. Met een puntertje trof hij op schitterende wijze doel: 1-2.

De bezoekers speelden in het eerste bedrijf met enorm veel zelfvertrouwen. Dat was vlak voor rust misschien nog wel het meest terug te zien in de wijze waarop er werd uitverdedigd. Met tiki-taka-voetbal speelde Girona Barcelona in enkele seconden zoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt geweldig positiespel van Girona

Girona speelt geweldig

Als ze dit blijven volhouden worden ze kampioen.

Fantastisch gespeeld, maar wat zet Araujo de deur wagenwijd open. Hoe kan een verdediger bij Barça spelen die altijd teveel achteruit loopt. Uiteindelijk moet zelfs Christensen instappen omdat hij weggelopen is en natuurlijk is het dan al te laat.

Maar Blind is wel te slecht voor de Nederlandse middenmoot Ajax 😂

10 december 2023 om 23:08

Blind heeft echt dramatische wedstrijden gespeeld en verdiende vijf miljoen per jaar. Ik snap wel dat je hem dan laat gaan.

11 december 2023 om 07:16

Blind stond gewoon niet op de juiste positie. Hij had bij Ajax ook verdedigende middenvelder moeten staan.

11 december 2023 om 00:13

Daarvoor moet je bij schreuder zijn. Zonder hem was Blind gewoon gebleven. Waren we kampioen geworden en was de situatie dus geheel anders.

11 december 2023 om 01:02

Blind heeft zeker nog wel zijn kwaliteiten maar het probleem is dat hij heel langzaam geworden is. Dan moet je je team erop aanpassen en denk dat dat bij Girona meer gebeurd dan bij ajax.

11 december 2023 om 08:58

Blind in een 4 mans verdediging wel ja, dat heeft hij duidelijk laten zien. In een 5 mans verdediging uitstekend.

Die 1-2 zat er wel lekker in, maar die jongen wordt ook totaal niet aangepakt.

Wat een smerig pisventje die aurojo had van mij er met rood afgemogen voor die actie op het eind. Girona heer en meester vandaag

10 december 2023 om 23:13

Met al die jankers in La Liga had het zomaar rood kunnen zijn inderdaad, wat een aanstelgedrag vertonen ze daar toch allemaal...verschrikkelijk.

Gek seizoen dit wel Girona 1e in La liga Stuttgart 3e in Bundesliga Aston villa 3e in Premier leagueBologna 5e in Serie ABrest 5e in ligue 1

11 december 2023 om 07:57

Vergeet je nog even dat Leverkussen eerste staat in Duitsland. Prachtig om dit soort dingen te zien met een goede selectie in combinatie met een goede trainer is wel veel mogelijk.

Toen Real 0-3 won bij Girona had ik echt niet het idee dat ze lang aan top zouden blijven. Terecht de koploper met mooi voetbal ook

Girona maakt een statement hier hoor. Ik geloof dat Barcelona sinds die 0-4 die ze van Real Madrid om de oren kregen geen vier goals tegen hebben gehad in eigen huis. Wel lastig, ik had liever Barca zien winnen natuurlijk. Opvallend hoe hier de bewierrookte namen worden neergesabeld bij een tegenslag. Araujo, Kounde, Lewandovski, Gundogan, Raphinha, Cancelo, Felix, ze moesten het allemaal ontgelden. Het kan verkeren, zo waren ze gisteren nog allemaal de beste van de wereld op hun posities en nu ineens wil men hen nooit meer in een Barcelonashirt zien. Lachwekkend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren