Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV lijkt mis te grijpen: gedroomde vervanger Gakpo gespot op Spaanse tribune

Laatste update:

Viktor Tsygankov lijkt in ieder geval niet de vervanger van Cody Gakpo te gaan worden bij PSV. De Oekraïner werd afgelopen weekend gespot op de tribune bij Girona - Sevilla en een transfer naar eerstgenoemde is volgens onder meer AS een kwestie van uren. PSV moet dus elders zoeken.

Tsygankov zag zaterdag hoe zijn beoogde nieuwe club Sevilla met een 2-1 nederlaag naar huis stuurde. Het plan van Girona is om de 25-jarige vleugelaanvaller vanaf juni te laten aansluiten, wanneer hij uit zijn contract loopt bij Dynamo Kiev. PSV had hetzelfde idee, maar dreigt nu achter het net te vissen. Volgens De Telegraaf waren er ook serieuze contacten gaande tussen Tsygankovs management en de Eindhovenaren.

Het transfercarrousel in het Philips Stadion draait sinds het vertrek van Gakpo op volle toeren. Ook Noni Madueke wordt hevig begeerd en Chelsea heeft zich inmiddels met een bod van dertig miljoen euro gemeld in de Lichtstad. Zeker omdat PSV voor geen van beiden nog een alternatief heeft gevonden, heeft het dat eerste bod van tafel geveegd. Het is onduidelijk of de Londenaren met een verbeterde versie gaan komen, daar Mykhaylo Mudryk afgelopen weekeinde al voor honderd miljoen euro werd overgenomen van Shakhtar Donetsk.

PSV heeft het vertrek van Gakpo voorlopig opgevangen door Anwar El Ghazi door te schuiven naar de linksbuitenpositie. Naast Tsygankov doen ook de namen van Ola Brynhildsen (Molde FK), Keito Nakamura (LASK Linz) en David Datro Fofana (Chelsea) de ronde in Eindhoven. Algemeen directeur Marcel Brands verwees afgelopen dcember het gerucht dat ook Jesper Karlsson op de lijst zou staan naar de prullenbak .

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als deze speler zelf Girona boven PSV verkiest, is het wel echt dramatisch..

16 januari 2023 om 11:07

Komt waarschijnlijk omdat er bij PSV gewacht wordt en er slechts nog interesse is. Er had allang doorgeschakeld moeten worden maarja de directie bij PSV heeft geen sportieve ambities

16 januari 2023 om 14:22

Hoewel ik ook vind dat Psv's transfer- en scoutingbeleid letargisch, afwachtend, weinig daadkrachtig en bovendien voorspelbaar is, is de verzachtende omstandigheid hier dat PSV een club is met wie een andere club pas zal handelen als de transfertermijn er bijna op zit. Tot die tijd is er altijd kans dat een betere club met meer geld zich aandient.

Dat Girona het eventueel wint van PSV in de strijd om Tsygankov verbaast minder dan je op het oog zou zeggen. Girona is, net als weinig opzienbarende clubs als Troyes en Lommel, onderdeel van de City Group. Doet Tsygankov het goed bij Girona, dan is een overstap naar Manchester City natuurlijk eenvoudig gemaakt. Bovendien zal hij bij City Group niet voor twee roze koeken op de loonlijst staan, waar ze bij PSV al zullen slikken van zijn huidige salaris.

Overigens geloof ik deze veronderstelde transfer pas als het in kannen en kruiken is. Het is toch moeilijk voor te stellen dat deze jongen op zijn 25ste er vanaf ziet om voor de prijzen en CL-voetbal te spelen. Bij PSV is dat de laatste jaren natuurlijk ook geen zekerheid, maar bij Girona is het uitgesloten. Heb nog steeds hoop dat Tsygankov in februari een PSV shirt draagt.

16 januari 2023 om 11:08

Om moe van te worden wat er allemaal binnen de club gaande is. En ga Brands zeker niet de schuld geven want die is alle rotzooi van John de Jong aan het opruimen.

16 januari 2023 om 11:13

Om vervolgens op 31 januari Madueke te verkopen met de opmerking "er was geen tijd om een vervanger te halen, de selectie die er nu staat wordt goed genoeg geschat om vol voor plek 5 te gaan"

16 januari 2023 om 11:48

Ja, en waarom mag Brands hiervan niet de schuld krijgen?

John de Jong was misschien geen geweldige technisch directeur, maar ook hij heeft zijn goede aankopen en grote miskopen en de reden waarom hij uiteindelijk ontslagen is kwam mij over als een ontzettende dooddoener. Wat Brands betreft vervolgens: Die man lijkt niks fout te kunnen doen sommige PSV-supporters omdat hij in 2015 een leuk elftal bij elkaar kocht, maar vervolgens heeft hij Everton niet echt beter gemaakt en vooral gemikt op grote namen. Nu terug bij PSV doet hij dat precies hetzelfde en is het weer het oude riedeltje van spelers die bijna niks kosten en best een verrassing lijken, maar de volgende verrassing is dan altijd dat de begroting niet rond is en dat er spelers verkocht moeten worden. Die man smijt met dikke salarissen en heeft de schurft aan alles wat verdedigend ingesteld is in een elftal. Hij heeft Benitez gehaald wat een redelijk goede aankoop is, maar centraal achterin heeft hij maar wat gegokt met Branthwaite wat dan toevallig nog redelijk uitpakt en Hoever die keihard tekortkomt.

Ik heb er een hard hoofd in om eerlijk te zijn. Ik weet dat ik als PSV-supporter op dit forum altijd ontzettend negatief jegens mijn eigen club overkom, maar ik heb oprecht gewoon heel weinig vertrouwen in het technisch hart en Ruud van Nistelrooy als trainer. Dat gaat nooit goed op de lange termijn. Of er moet een vakman als trainer komen (liefst wat meer ervaren) of een goede technisch directeur.

16 januari 2023 om 12:04

Nou ja je kan moeilijk Schreuder de schuld geven van het beleid bij PSV. Alhoewel....

16 januari 2023 om 11:24

Het lijkt mij te gaan om geld en de connecties qua constructies met Girona. Ik ben zelf niet perfect op de hoogte maar ik meen dat die ook ergens een plek in die city groep hebben en wellicht dat er hierdoor qua constructies nog wat op te verdienen valt.

16 januari 2023 om 11:34

Hij kiest voor de City Group. Echt een gezwel voor de voetballerij.

16 januari 2023 om 12:58

misschien kunnen we hem dan vast alsnog huren met een ingewikkelde constructie en hem vervolgens bij Jong PSV zijn minuten laten maken

16 januari 2023 om 11:43

Hoezo dan? Spaanse competitie is gewoon interessanter dan de nederlandse voor veel spelers.

16 januari 2023 om 19:20

Hoezo heeft PSV nog geen vervanger gehaald vore hun captain en beste speler? Wat een wanbeleid zeg.. Sterker nog, een beetje fatsoenlijke club had al een vervanger klaar staan voordat je hem überhaupt verkoopt. Dit is het makkelijkste jaar om kampioen te worden voor PSV..

16 januari 2023 om 19:21

Deze speler kiest de club waar hij het meeste geld kan vangen

Iedereen is lyrisch over hem, maar hebben mensen hem ook echt zien spelen? 😅 Ken die hele gozer niet maar speelde op zijn 25e natuurlijk nog wel in Oekraine. Iemand benoemde laatst dat dat ook door salaris kan komen, dus dat speelt zeker mee. Maar alsnog. Als je nu naar Girona gaat.... eiste naar verluidt 3 miljoen salaris. Dat wil PSV gewoon niet betalen.

16 januari 2023 om 11:10

Speelt al jaren basis bij de nationale ploeg van Oekraïne en erg veel betrokken bij goals. Maar hij heeft toch ook sportieve ambities? Girona zal niet snel actief op een Europees toernooi zijn en de stap van Girona naar de top is wel erg groot.

16 januari 2023 om 11:12

Ja vind het erg lastig om zijn niveau te duiden. Het is ook niet dag de Spurs', Roma's en Lyons van deze wereld achter hem aanzaten. Girona, Anderlecht en PSV. Toch vreemd. Als het klopt dat hij 3 miljoen wilde verdienen ben ik ieder geval blij dat PSV niet heeft doorgepakt.

16 januari 2023 om 11:14

Girona is onderdeel van de City group, vandaar dat die 3 miljoen voor hun geen probleem is. Denk dat PSV daarom gewoon niet door heeft gepakt

16 januari 2023 om 11:17

Ah, dat zou een hoop verklaren.

16 januari 2023 om 11:27

Hij zal waarschijnlijk vertrouwen hebben dat instappen in een City group club hem in die structuur hogerop gaat brengen?

16 januari 2023 om 11:31

Misschien dat hij verder niet echt opties had? Clubs die genoemd worden zijn niet van het kaliber die makkelijk 3 miljoen op tafel leggen per jaar. Ik denk zelf (en wie ben ik) dat PSV voor deze jongen pas door had gepakt indien Madueke ging

16 januari 2023 om 11:46

Denk het ook Gapko, deze jongen zou niet als vervanger van Gakpo gezien moeten worden. Is altijd een rechtsbuiten geweest en komt daar ook het beste tot zijn recht.

16 januari 2023 om 11:50

Erger dan dat psv deze jongen zou mislopen is deze opmerking:

“vleugelaanvaller vanaf juni te laten aansluiten“

En dat psv dat ook wil. Ik mag toch hopen dat ze iets fatsoenlijks proberen te halen op kortere termijn, Ipv de inmiddels fameuze buitenkans afwachten

16 januari 2023 om 12:02

Ja daar schijnt Girona nu ook mee bezig te zijn. Die hebben al een akkoord voor juni maar willen hem nu alsnog laten aansluiten. Vreemde volgorde 😅

Als je al afgetroefd wordt door de nummer 11 van Spanje, kun je beter helemaal niets meer proberen te kopen. Dit had allang afgerond moeten zijn, Gakpo is al bijna een maand weg en nog lopen we wat te kwakkelen en zoeken naar spelers. Ik vrees dat straks alsnog Karlsson gehaald wordt. Niet dat hij niet goed genoeg is, maar gewoonweg veel te duur. En dan wellicht ook nog een vervanger voor Madueke zoeken.
Edit: Misschien eens kijken naar Manor Solomon van Kiev (nu op huurbasis bij Fulham). Loopt ook tegen einde contract aan en speelt amper bij Fulham. Misschien is zijn huur over te nemen en kun je hem dan (of direct) kopen/transfervrij binnenhalen.

16 januari 2023 om 11:15

Het kan natuurlijk ook zo simpel zijn dat deze individuele speler het zonnige Italie verkiest boven Nederland. Als oppertunist zou ik dat misschien ook nog wel doen. Beide landen zijn hem in principe vreemd natuurlijk

16 januari 2023 om 11:20

Wel beetje onhandig om elke dag van Italie naar Spanje te moeten rijden 😉

16 januari 2023 om 11:21

Spanje valt niet meer onder het Romeinse rijk hè

16 januari 2023 om 11:22

Buiten dat het Spanje is, blijft je vergelijking staan. Echter speel je bij PSV wel Europees en doorgaans voor de titel, bij Girona meer voor het meedoen met af en toe een wedstrijdje tegen barcelona of Madrid.

16 januari 2023 om 11:25

Hebben ze dat alweer afgegeven? Nondeju, gekke gasten die Romeinen.

16 januari 2023 om 11:39

Iemand die bij Fulham amper aan de bak komt is toch geen versterking voor PSV?

16 januari 2023 om 11:43

die jongen zit al een tijd in de lappenmand met een knie blessure. daarom speelt hij niet

is trouwens een speler van shakhtar niet kiev. niet dat het veel uitmaakt.

16 januari 2023 om 12:07

Klopt indd, Shakhtar. Denk overigens wel dat hij van meerwaarde kan zijn, al zie ik net dat zijn salaris ook al vrij hoog is, richting de 2mln GB-Pound per jaar.

Dat is wel pijnlijk als je het als Nederlandse topclub aflegt tegen met alle respect Girona.

16 januari 2023 om 11:14

Dat hangt er nogal vanaf wat de eisen zijn van Kiev/Tsygankov. Als hij echt 3 miljoen wilde verdienen heeft PSV het niet per se afgelegd maar wilden ze gewoon niet verder gaan. Wellicht dat Girona dat wel bereid was.

16 januari 2023 om 11:32

Exact,

We weten niet wat de redenen zijn dat het niet doorgepakt is.

Enige waar ik mij toch wel vraagtekens over hebt is: alle traditionele topclubs zijn nog afwachtend. Waarom wordt er niet doorgepakt en ben je zo af van de geruchten.

PSV, volgens mij willen ze toch wel een speler hebben die het verschil kan maken zoals Gakpo. En misschien wel een voorbereiding maken voor Madueke die mogelijk kan vertrekken.
Ajax, volgens mij moet er toch wat bij, zeker bij de verdediging?
Feyenoord, idem.

16 januari 2023 om 18:59

Oke, daar heb je idd wel een goed punt als hij daadwerkelijk 3 miljoen per jaar wilde verdienen.

Als psv niet snel een vervanger voor gakpo haalt, vergooit het de kansen naar het kampioenschap. El ghazi scoort te weinig, madueke is zwaar egoistisch en mist ook veel en luuk heeft zn vorm ook nog niet gevonden

Wauw dat zou wel echt triest zijn als die speler Girona verkiest boven een topclub in Nederland. Zegt ook genoeg over de huidige situatie bij PSV. 4e staan is ook een dramatisch prestatie van PSV.

16 januari 2023 om 11:16

Mwoah, die Mexicaanse jongen (Lainez?) verkoos paar jaar terug nog Real Betis boven Ajax terwijl Ajax toen de naam ook enorm mee had. Hoeft dus niet veel over een club te zeggen. Het is natuurlijk breder dan alleen kiezen tussen twee clubs.

16 januari 2023 om 11:31

Dan kunnen wij tenminste onze gram halen als Tsygankov niet slaagt bij Girona. Hoe durft hij hen boven ons PSV te kiezen.

16 januari 2023 om 11:40

Lainez is natuurlijk ook iemand die Spaans spreekt he? Dan lijkt mij een stap naar Spanje ook wat logischer. En Betis vind ik een grotere naam dan Girona met alle respect. Die spelen regelmatig Europees voetbal. Maar goed als jij dat zo vindt. Welke vervanger is er anders dan? Er zijn er niet veel beschikbaar op niveau of wou je het seizoen afmaken met El Ghazi?

16 januari 2023 om 11:40



Ik betwijfel eerlijk gezegd of Ajax wel zo concreet was voor Lainez zoals de media ons wilt doen laten geloven.

16 januari 2023 om 11:41

Vanaf nu is het voor mij een waardeloze speler! 😉

16 januari 2023 om 11:43

@ModricMagic dat is toch precies mijn punt haha, in het geval van Lainez speelden er ook andere zaken mee dan primair kiezen tussen Real Betis, (dat destijds in de middenmoot speelde, paar seizoenen daarvoor uit de Liga 2 kwam en voor het eerst sinds jaren Europees speelde)en Ajax. Zo kan dat natuurlijk ook voor Tsygankov gelden. Vervangers verder geen idee joh, ik ben geen scout haha. En nee, El Ghazi lijkt me geen verstandig plan. Brynhildsen, Nakatomo etc worden genoemd. Ben benieuwd of er wat komt en zo ja, wie.

16 januari 2023 om 11:44

@Arie ik betwijfel eerlijk gezegd of PSV wel zo concreet was voor Tsygankov zoals de media ons wilt doen laten geloven!

16 januari 2023 om 11:54

Wat ben jij toch een achterlijk klein kind, wanneer je geen beargumentatie meer hebt ga je kinderachtige reacties lopen geven. Niet onkennen want ik zie je dit bij meerdere mensen doen.

16 januari 2023 om 11:56

Wat zegt hij verkeerd Arie? Als het je nie uitkomt, geef je zo’n reactie

16 januari 2023 om 12:04

@Arie, ik laat met een knipoog zien dat je vanuit Ajax' perspectief op een andere manier kijkt dan als het bijvoorbeeld over PSV gaat. Als een speler naar Girona gaat ipv naar PSV is het "geeft de statuur van PSV in Europa aan". Maar als Lainez naar Betis gaat ipv naar Ajax is het "Ajax had helemaal geen interesse". En als ik jouw reacties hier op VZ bestudeer afgelopen weken dan lijkt het mij vrij bijzonder dat uitgerekend jij mij van kinderachtige reacties geven beticht, aangezien jij nog niet 1 objectieve, neutrale of normale reactie hebt geplaatst hier. Maar oke. Geen zelfreflectie dus.

16 januari 2023 om 12:14

Mijn punt is zeg maar dat het nu gaat om iemand uit Oekraã¯ne. Dat zou normaal gesproken toch wel makkelijk zijn voor PSV. Zeker omdat Girona normaal een degradatiekandidaat is en dat je bij PSV Europees kan spelen. Maar goed misschien is PSV wel helemaal niet zo concreet. Dat kan ook natuurlijk.

16 januari 2023 om 12:19

Ik vind Real Betis wel van een iets andere statuur dan Girona, is echt een véél grotere club. Daarnaast verdraai je nu mijn woorden. Ik zeg slechts dat ik het betwijfel of Ajax wel zo concreet was als de media ons wil doen laten geloven, dat is heel wat anders dan "ajax had helemaal geen intresse". Zoals ik al zei; wanneer je de discussie niet kunt winnen ga je óf kinderachtige reacties geven óf zelfs woorden lopen verdraaien zoals nu blijkt.

Ik heb de afgelopen weken trouwens vrijwel niet gereageerd, ben alleen de afgelopen week een beetje actief geweest. Wederom een teken dat je informatie naar je hand probeeert te zetten wanneer het je uitkomt. Ik schat jou sowieso niet ouder dan een jaar of 16.

16 januari 2023 om 12:20

@ModricMagic Ik denk (maar weet het ook niet hoor) dat PSV zeker wel concreet is geweest, alleen dat hij gewoon te hoge salariseisen heeft. Hij verdiende in Oekraine al veel en wil daar natuurlijk niet op achteruit gaan bij een transfer. Girona heeft misschien wat meer geld voor salaris door die samenwerking met die City group, zou kunnen. Las laatst dat Brekalo (was ook een leuke vervanger geweest) bijvoorbeeld bij Monza ook doodleuk 3 miljoen gaat verdienen. Tja, daar kun je niet tegenop bieden als PSV.

16 januari 2023 om 12:23

@Arie toen Lainez naar Betis ging speelde Betis paar jaar daarvoor nog in de Liga 2. En daarbij Ajax is ook een grotere club dan PSV. Dus dat heft elkaar weer op. Verder: hoe je het ook zegt, het gaat er om dat je met 2 maten meet. Als het om PSV gaat dan heeft het opeens te maken met de statuur van PSV maar als het om Ajax gaat betwijfel je opeens of de media wel de waarheid sprak. Lekker makkelijk. Volgens mij ben ik hier op VZ vrij actief over het algemeen en ga ik altijd inhoudelijk in op discussies. Dat jij nu op je pik getrapt bent omdat ik je hypocrisie aantoon is niet aan mij. Je beticht mij van 'informatie naar je hand zetten' terwijl je zelf informatie over Tsygankov en Lainez naar eigen inzichten naar je hand zet door te doen alsof de media ons wat wilde laten geloven 😂. En of je nou 4 weken reageert of 1: je reacties zijn allemaal van hetzelfde niveau. Groetjes een 7 jarige.

16 januari 2023 om 12:41

Ja je bent iets té actief naar mijn idee, komt het forum niet ten goede. Dat over "statuur" in Europa is ook niks aan gelogen, want wanneer is de laatste keer dat PSV een degelijke prestatie in Europa heeft neergezet? Kan het me niet herinneren iig.

Zo gek is het niet dat ik er twijfels bij heb of Ajax wel zo concreet was, die zatennamelijk in een totaal andere situatie dan PSV momenteel. Ajax had nog jongens als Tadic en Neres op de flanken lopen, eigenlijk was een extra buitenspeler op dat moment niet eens nodig. Ze wilden Lainez voor het seizoen erop halen en eerst even een half jaartje laten wennen. Zelfde traject als wat ze met Neres destijds gedaan hadden. Zo gek is het dus niet dat ik er aan twijfel of het wel zo "concreet" was als de media ons wil doen laten geloven.

PSV daarentegen is net hun absolute sterspeler in de aanval kwijtgeraakt, die móeten dus wel een nieuwe halen willen ze mee blijven doen om het kampioenschap. Dat is dus een totaal andere situatie jochie.

16 januari 2023 om 12:49

Nee jij voegt veel toe op VZ 😂. Ajax had een akkoord met de club van Lainez. Speler zelf moest alleen nog kiezen. Maar nee, Ajax was niet concreet. Jochie.

16 januari 2023 om 14:13

"ja je bent iets té actief naar mijn idee, komt het forum niet ten goede" Ik denk dat ik voor de menigte mag spreken als we zeggen dat het exact andersom is.. Je reageert totaal niet op het punt. Waaruit exact is gebleken dat PSV concreter is geweest? Welke woorden heb jij binnenskamers gehoord die wij niet hebben gehoord?

16 januari 2023 om 14:18

Dat je je al niet kan herinneren wanneer PSV voor de laatste keer een degelijke prestatie in Europa heeft neergezet, verklaart een hoop. In 2005 op het randje van de finale Champions League, toch niet zo heel lang geleden. Het gros van de VZ-leden heeft dat toch redelijk meegemaakt of is er in ieder geval van op de hoogte.

Gelukkig zat hij niet in Sittard op de tribune denk dat hij dan sowieso niet gekomen was

16 januari 2023 om 11:42

En als hij afgelopen zaterdag in de JC Arena had gezeten dan had hij denk ik de gracht in gesprongen of misschien op het perron van Station Bijlmer Arena. Gedeelde smart is halve smart, toch?

Wow, als een speler Girona boven PSV verkiest moet je je toch echt zorgen gaan maken als club zijnde. Geeft wel een beetje de statuur die PSV momenteel geniet in Europa aan.

16 januari 2023 om 11:16

Ik denk niet dat hij Girona boven PSV verkiest. PSV is bezig het salarishuis te verlagen, dus wil waarschijnlijk gewoon niet betalen wat deze jongen graag wil verdienen.

16 januari 2023 om 12:00

Jij kunt beter stil zijn, zoals je profielfotootje van Taylor ook aangeeft. Waarom moet PSV zich zorgen maken als een speler voor Girona kiest? Volgens mij hebben ze nog niet zo lang geleden Benitez kunnen binnen hengelen, die kwam van wel van Nice naar PSV. Of mag je die situatie dan niet meerekenen?

16 januari 2023 om 12:21

Benitez idd... uitzondering die de regel bevestigt?

16 januari 2023 om 14:16

Xavi Simons, PSG naar PSV. Madueke; Tottenham naar PSV. Luuk de Jong: Sevilla naar PSV. Uitzonderingen?

16 januari 2023 om 12:07

Ach zo gaat het. Er zijn anderzijds ook spelers die de Nederlandse competitie wel verkozen boven een andere, grotere club of competitie, maar die blijken er later geen z*k van te kunnen. Die spelers heb je natuurlijk ook. Die zie jij toch ook wekelijks voorbij komen?

Verrassend. PSV kennende halen ze niemand en geven ze vertrouwen aan Vertessen ofzo. Kutbeleid.

16 januari 2023 om 11:35

Ik herken sowieso amper beleid. Het enige wat ik herken is, hoe kunnen we de verdediging negeren en enkel aanvullen met praktisch gratis spelers die niet goed genoeg zijn.

16 januari 2023 om 12:53

Waren ze maar gratis. Het is natuurlijk geen toeval dat John de Jong afgelopen jaren behoorlijke transfersommen heeft betaald en dat de begroting desondanks altijd sluitend was of in ieder geval financieel te verantwoorden en dat we meteen nu Brands terug is hetzelfde gedonder als altijd hebben wat betreft begroting.

Die man deelt salarissen uit waar je bang van wordt en dat is uiteindelijk een veel grotere gok. Daar haalt hij ook zowel bij PSV als Everton zijn 'grote namen' mee binnen, maar het resulteert er altijd in dat er een sterspeler verkocht moet worden op een kutmoment.

Ik denk dat we als PSV- en Ajaxsupporters voor het eerst in jaren het handje kunnen schudden en gewoon jankend moeten afwachten tot het seizoen voorbij is en er hopelijk capabele mensen komen, zowel in het technisch hart als op de trainersstoel.

16 januari 2023 om 14:01

Nadat die 2 Duitsers voor pakweg 10 miljoen per stuk gehaald zijn, is er amper nog een cent naar de verdediging gegaan. Ramalho kostte iets, verder is het gratis of huur en eigen jeugd waar het talent niet vanaf spat. Met je eens dat die dikke salarissen ook niet de oplossing zijn, zeker als ze ook nog eens tegenvallen op belangrijke momenten (LdJ gisteren bijv.). Ik blijf erbij dat je onbekende spelers (voor het grote publiek) moet vinden in je scouting die relatief weinig kosten in transfersom en salaris en binnen een jaar een versterking zijn. Nee, zullen niet allemaal voltreffers zijn, maar als je er 1 per jaar binnenhaalt die voor Depay tot Gakpo achtige bedragen weggaan, is de begroting sluitend en blijft er nog een elftal over. Afgelopen jaren werden spelers voor 5-10 verkocht en ook weer gekocht. Onder aan de streep is het dan erg karig. Ook nog eens geen CL geld en je gaat heel hard achteruit.
PSV heeft nog een lange weg te gaan tot ze weer echt de aansluiting hebben. Met je eens dat er eerst capabele mensen moeten komen. RvN mist ervaring, welke hij eigenlijk niet bij PSV op zou moeten doen, maar bij een subtopper of zelfs rechterrijtjeclub. De druk bij PSV is te hoog en selectie te matig voor een beginnend trainer.

Wat een sof dit. Psv psv toch. Ben fan in hart en nieren maar zo slecht als we het de laatste jaren doen is een drama voor deze club. Afleggen tegen deze club wil zeggen dat we niets meer voorstellen

Waar blijft toch de tijd dat psv met een verrassing als Balázs Dzsudzsák komt? Zou toch zo fijn voor psv als er een speler komt die er gelijk staat.

16 januari 2023 om 11:25

Dat soort spelers worden massaal opgekocht door de city's, chelsea's en psg's om ze vervolgens te verhuren aan sattelietclubs.

Gewoon Amir Younes halen dan zit het kampioenschap goed voor PSV😜

PSV is te Gierig en Hebzuchtig om te investeren!!!!!
Kijk wat er nu gebeurd sinds het vertrek van Cody, geen 3 punter meer gehaald!
Plek Twee zelfs is niet in zicht als het zondoorstoofd gaat betekent geen CL , daar lopen ze dan Miljoenen mis misschien meer dan wat Cody hun heeft opgebracht!
Die Brands bakt er geen ene moer meer van of is hij aan het Dementeren??🥳

16 januari 2023 om 12:20

Er werd met Gakpo erbij ook wel eens een wedstrijdje afgesloten met minder dan 3 punten hè. Zonder Gakpo nog niet verloren 😉

Gelukkig zijn ze altijd zeer daadkrachtig in eindhoven.

16 januari 2023 om 11:47

Geld is belangrijker dan titel aspiraties dat de fans dit nog pikken...mis tijden dat Psv nog risico's nam. Nou slaan ze echt erin door

16 januari 2023 om 13:04

mis tijden dat PSV risico's nam?

PSV heeft afgelopen zomer een kneitergroot risico genomen door met salarissen enzovoort op CL te begroten en daarvoor hebben ze het deksel hard op de neus gekregen. Het is weer Brands all over again met een opengetrokken blik versterkingen die qua transfersom bijna niks kosten en toch is de begroting weer niet sluitend. Dat moet zijn door de salarissen die hij uitdeelt, van zijn vorige periode is ook bekend dat PSV de dikste salarissen in de Eredivisie uitdeelde terwijl ze veel minder geld hadden dan Ajax, die hebben pas na het grote geld van 18-19 opgeschaald qua salarissen voor topspelers.

Ze hebben een trainer aangesteld die nog nooit een eerste elftal getraind had en die ook absoluut niks bijzonders is als trainer en die hebben ze een ontzettend dure, niet uitgebalanceerde selectie gegeven. Het is geen risico wat te verantwoorden is natuurlijk, maar een risico is het zeker.

Het is momenteel armoede bij PSV, in vele opzichten. Op de meeste posities in het veld (en buiten het veld ook) is de kwaliteit gewoon niet goed genoeg (linksback, rechtsback, centraal achterin, linksbuiten), er is te weinig ervaring op het veld. Daarnaast is het beleidsmatig gewoon echt heel matig. We krijgen allemaal te horen dat Gakpo vervangen zal worden, maar we krijgen ook te horen dat er geen geld is. De ambities van PSV stroken totaal niet met het beleid. Ik snap dat financieel er even een pas op de plaats gemaakt moet worden, maar er gebeurt nu gewoon niets. Ik begrijp er met de week minder van. Dit had het jaar moeten worden waarin je kampioen had moeten worden. Ajax is slecht, en PSV zou beter moeten zijn dan Feyenoord, maar op dit moment is PSV zelfs minder dan Twente en AZ. Het is een gigantische faal.

16 januari 2023 om 12:07

Denk dat ze dit gewoon niet zagen aankomen en ik eerlijk gezegd ook niet. El Ghazi heeft best goed gepresteerd als invaller nu laat hij het afweten. Natuurlijk waren de eerste 14 wedstrijden voor het WK zeker niet perfect maar dat je nu 2 keer achter elkaar gelijk speelt is echt klote met of zonder Gakpo dit had niet mogen gebeuren. Als PSV die wedstrijden wel had gewonnen stonden ze nu gewoon op 1 punt. Je gaat mij trouwens niet wijsmaken dat de kwaliteit niet goed genoeg is, van die 2 teams had gewoon gewonnen moeten worden met dit materiaal. Gister verlies je dan wel op miraculeuze wijze, zoveel pech heb ik zelden gezien.

Al met al hoop ik dat er nog iemand bij komt maar die moet zich ook weer aanpassen. Maar goed ik heb nog wel vertrouwen dat ze het om kunnen gaan draaien, maar dat je tegen deze 2 tegenstanders verliest is slecht en kan het seizoen verpest hebben.

16 januari 2023 om 13:15

Zoveel pech als gisteren heb ik ook zelden gezien, maar feit blijft wel dat PSV moeite heeft om goals te maken. De ene pot er te weinig gecreëerd (vorige week tegen Sparta), de andere pot wordt er genoeg gecreëerd maar is men niet zorgvuldig genoeg in de afronding. Je hebt vaak ook een beetje geluk nodig, maar er zit ook gewoon een groot gedeelte kwaliteit tussen. Veel spelers zijn ook niet in vorm (El Ghazi, Luuk) en dan moet je veel meer kansen creëren voor een paar doelpunten. Verder staat het verdedigend vaak best wel goed, er worden weinig kansen weggegeven, maar elke wedstrijd zijn er wel momenten dat iemand een foutje maakt of niet goed gepositioneerd staat (dat kwam allemaal samen bij die penalty) en dat is ook gewoon een kwestie van kwaliteitsgebrek (tactisch inzicht vooral).

Ik vind voor nu dat er voorin een topspeler bij moet komen omdat we voorin te weinig keuze hebben en weinig kunnen forceren.

Typische psv treuzelen en nooit daadkracht tonen......

Tsygankov speelt op z'n 25e nog in Oekraine, en is qua salaris gewoon een grote gok. Dat moet PSV ook niet meer willen. Als je dan toch investeert, doe het dan in spelers waarvan je weet dat ze wat toevoegen. Iemand die z'n strepen in de eredivisie om te beginnen al heeft verdiend. Zou een Karlsson echt prioriteit maken. Die beschikt net over dat wat PSV nodig heeft: gif, explosiviteit, en een geweldige voorzet/traptechniek. Al is er in de achterhoede ook echt wat nodig, want dat is veel te armoedig voor een topclub.

16 januari 2023 om 14:38

Karlsson is ongeveer een half jaar jonger, is ook geen wereld van verschil. Ook hij speelt nog in de eredivisie. Daarnaast zal die alleen al 15-25 miljoen moeten kostten, veel duurder dus dan Tsygankov, die alleen wat betreft salaris duurder zal zijn. Zijn stats zijn ook gewoon uitstekend in Oekraïne dus denk dat hij het op een vergelijkbaar niveau ook wel moet kunnen, maar dat is altijd afwachtten.

Psv moet voor Sabiri gaan speelde een fantastische WK en doet het goed in Italië en is een talent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren