Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil keepersgilde versterken en voert al een gesprek in de Bundesliga’

Laatste update:

PSV is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij Finn Dahmen, weet Transfermarkt. De 24-jarige keeper van FSV Mainz 05 loopt komende zomer uit zijn contract en heeft volgens het Duitse medium al oriënterende gesprekken gevoerd met de Eindhovenaren. PSV is overigens niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van de doelman: onder meer Schalke 04 ziet de Duitser eveneens graag overkomen.

Dahmen werd op zestienjarige leeftijd door Mainz overgenomen van Eintracht Frankfurt. De Duitse jeugdinternational wist zijn potentie echter nooit helemaal waar te maken en werd in West-Duitsland nooit eerste keus. In de negen jaar bij de club kwam hij tot slechts elf Bundesliga-optredens en ook dit seizoen moet hij genoegen nemen met een plek op de bank. Dahmen gaf onlangs in een interview met BILD aan dat hij ‘wel genoeg op de bank heeft gezeten’ en klaar is voor een nieuw avontuur.

De in Wiesbaden geboren goalie wist zich dit seizoen enkele keren te laten zien. Tijdens de blessure van eerste doelman Robin Zentner mocht Dahmen zes wedstrijden in de basis beginnen en liet zien een betrouwbaar alternatief te zijn voor die 05er. Ook mocht de door PSV begeerde doelman twee keer starten in een duel om de DFB-Pokal. Hij kreeg in deze acht optredens dit seizoen veertien doelpunten om de oren.

Afgelopen zomer werd ook door Hertha BSC gevist naar de diensten van Dahmen, maar het kwam niet tot een akkoord. Mocht Dahmen ervoor kiezen om zijn carrière in Nederland voor te zetten, krijgt hij te maken met concurrentie van Walter Benítez, Joël Drommel en Boy Waterman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft genoeg van de op de bank zitten, dan houdt het toch al op? Gaat benitez niet uit de basis verdrijven

2 maart 2023 om 19:07

Lijkt me ook niet nee. Wellicht als vervanger voor Drommel, kan me voorstellen dat die wel/ook klaar is met op de bank zitten.

Beetje onduidelijk aangegeven of het gaat om een 1e 2e of 3e keeper

2 maart 2023 om 19:53

Nouja als ie bij Mainz op de bank zit is de kans dat hij beter is dan Benitez ongeveer 0 procent lijkt me. Oftewel voor PSV zou hij als back-up gelden. Maar dat wil hij zelf dus niet want hij is het beu om op de bank te zitten, lijkt me dus een lastig parket.

Is deze keeper goed en wordt hij gehaald op basis van zijn kwaliteiten of alleen omdat hij transfervrij is en uit de Bundesliga komt? Ik ken hem persoonlijk niet dus een oprechte vraag

2 maart 2023 om 20:28

@japie:

Talentvolle jonge keeper die zich bij Mainz regelmatig weet te onderscheiden. ik vind hem zeker wel een keeper die, zeker transfervrij, de moeite is om op te pikken.

2 maart 2023 om 22:01

Regelmatig is wel héél overdreven. Hij heeft niet eens zoveel wedstrijden gespeeld dat je überhaupt kan spreken van “regelmatig”.

Een duitser? Weer eentje uit de koker van Schmidt zeker

Oeiii dan ga ik die keeper tegen Hertha nog even goed bekijken over twee weken.

Zal voor de tweede keeper worden. Is alleen maar goed voor benitez. Van Drommel geen concurrentie. Juist met een goede tweede keeper blijf Benitez scherp

3 maart 2023 om 09:23

Ik ken deze jongen niet, dus hij kan natuurlijk meevallen. Maar een reservekeeper van Mainz halen voor de tweede viool geeft me niet het idee dat je hier wat bijzonders mee in huis haalt dat dan je met Drommel hebt. Maar misschien krijg ik hier ook wel de Mwene-vibes van; wmb hebben we middelmaat genoeg. Bovendien geeft deze jongen aan wel genoeg op de bank te hebben gezeten bij zijn huidige club, dus wat zou hem bewegen om als reserve achter Benitez naar PSV te komen?

‘Een betrouwbaar alternatief ‘ die in 8 wedstrijden 14 goals om zijn oren krijgt…..
Lekker in Duitsland laten deze jongen.

3 maart 2023 om 07:14

Hij was schuldig aan deze doelpunten dus?

3 maart 2023 om 09:23

Ja, aan alle 14.

3 maart 2023 om 10:05

Dat is wel mijn punt. Die keeper van Elche liet er afgelopen weekend 3 door en was MOTM bijvoorbeeld. Zo'n simpele statistiek pakken als dat DMS nu doet en dan, enigszins denigrerend, zeggen dat "deze jongen lekker in Duitsland moet blijven" snap ik dan niet. Tenzij hij hem kent

Stop nu eens met die loser keepertjes aan te trekken en kom met iets fatsoenlijks. Boj en Drommel zijn waardeloze aankopen/ alternatieven geweest. Beiden goed voor het rechterrijtje. En nu dit weer. Als ie zo goed is als Unnerstall is het oke. Maar het lijkt weer wat van onze domme staf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren