Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV weet na Fofana ook kind van de club langer te behouden

Laatste update:

Jeremy Antonisse heeft zijn contract bij PSV verlengd tot medio 2024, zo heeft de Eindhovense club maandagochtend naar buiten gebracht. De oude verbintenis van de negentienjarige linksbenige vleugelaanvaller liep door tot de zomer van 2022. Het Eindhovens Dagblad wist enkele weken geleden al te melden dat de leiding van PSV druk bezig was met de laatste details rondom het nieuwe contract van Antonisse.

PSV haalt in het persbericht over de contractverlenging van Antonisse nog eens een quote aan uit 2019, toen de jonge buitenspeler zijn eerste profcontract tekende in het Philips Stadion. "De club zit diep in mijn hart", zei de PSV-aanvaller twee jaar geleden. In januari van dit jaar liet trainer Roger Schmidt Antonisse debuteren in de hoofdmacht. Als vervanger van Eran Zahavi mocht hij een minuut meedoen in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen. Sindsdien kwam Antonisse niet meer in actie voor het eerste elftal van PSV.

Antonisse kwam als achtjarige in de jeugdopleiding van PSV terecht en sinds het seizoen 2020/21 maakt de aanvaller deel uit van het beloftenelftal van de club. In de Keuken Kampioen Diviaie kwam hij tot dusver tot 1 doelpunt en 1 assist in 26 competitiewedstrijden. PSV wist eerder al het contract van Fodé Fofana te verlengen tot medio 2025. De achttienjarige spits werd genoemd bij Olympique Marseille, maar koos uiteindelijk voor een langer verblijf in Eindhoven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws dit, eerst Fofana en nu Antonisse die verlengd. toch wel twee grote talenten in aanvallend opzicht bij PSV. het blijft maar talenvolle aanvallers regenen vanuit de jeugd. toch wel opmerkelijk.

23 augustus 2021 om 11:54

@lampen

Teze en Obisipo zijn ook wel talentvolle spelers toch? Sambo tikt ook op de deur. En hoe heet die linksback, Odegaard?

23 augustus 2021 om 11:56

Klopt @mrkrillin, Fredrik Oppegard is de naam. Obispo moet zijn contract trouwens ook nog gaan verlengen, hopelijk binnenkort.

23 augustus 2021 om 12:01

@lampen

Wel goed bezig hoor! Als Ajacied kan ik ook wel jaloers kijken naar spelers als Gakpo, Madueke en Ihattaren.

Gelukkig bij ons ook genoeg, alleen aanvallend mager. Breekt gewoon niets door. Danilo klein beetje, maar komt te kort. Benieuwd of Ramussen veel minuten kan pakken.of Unuvar

Als het langer gaat duren, dan ga ik zelfs beweren dat Neres ook uit de jeugd komt, aangezien hij iets van 5 wedstrijden daar gespeeld heeft

23 augustus 2021 om 12:07

Vond het jammer dat Fofana zaterdag niet even wat minuten mochten maken. Die zou je minuten kunnen gunnen. Hij zat zelfs niet bij de selectie dus dat begreep ik niet helemaal.

23 augustus 2021 om 14:08

Misschien beter voor hem om vanavond 90 minuten te maken tegen FC Eindhoven i.p.v. "wat minuten" tegen Cambuur. Zijn tijd bij PSV 1 komt nog wel.

23 augustus 2021 om 16:01

Ja goed punt. Ben vooral benieuwd als hij meer krijgt dan ‘wat minuten’. Daar moet ik geduld voor hebben denk ik.

23 augustus 2021 om 12:39

Had niet de indruk dat Anthonisse zo'n enorm talent is trouwens. Maar laat me graag verrassen, zoals een ander kind van de club - Armando Obispo - me ook enorm verrast heeft met zijn optredens dit seizoen. Die kun je wel voor een boodschap sturen.

Leuk te zien dat PSV met zelf opleiden, vroegtijdig scouten en doorontwikkelen blijft werken aan de toekomst. Na Fofana en Anthonisse moet Sambo even bijtekenen. Intussen verwacht ik Oppegard en Ledezma vroeg of laat ook als volwaardig selectielid terug te zien in PSV 1 en ben ik erg enthousiast over het vastleggen van externe talenten Tai Abed, Dante Sealy en Konstantinos Evripidou. PSV zal het toch moeten hebben van het door laten stromen van talent en het slim en complementair scouten van directe versterkingen, dat zowel sportief als financieel tot waardevermeerdering moet blijven leiden.

23 augustus 2021 om 12:43

@gomes1psv (Had niet de indruk dat Anthonisse zo'n enorm talent is trouwens) het is inderdaad geen Madueke maar ongeveer twee niveaus lager maar wel een die uiteindelijk echt gaat doorbreken.

23 augustus 2021 om 14:03

Ben vooralsnog sceptisch. Twee niveaus lager denk ik toch eerder aan Mauro / Thomas. Ik verwacht meer van Ledezma.

23 augustus 2021 om 16:02

Ledezma kan wel eens de opvolger van Götze worden. Wat denk jij?

23 augustus 2021 om 16:12

Als hij fysiek nog wat stappen maakt zie ik hem op termijn wel als 10 terechtkomen op die plek. Maar zou hij daar voor volgend jaar, als Gotze waarschijnlijk weg is, al geschikt voor zijn denk je? Momenteel revalideert hij nog, dus zal hij dit jaar naast een handvol invalbeurtjes in het eerste waarschijnlijk in Jong PSV terechtkomen. Dan lijkt het me het voor zijn ontwikkeling het beste hem volgend jaar te verhuren, zodat hij in 2023/2024 als basiswaardige speler aan het seizoen zou kunnen starten. Tot die tijd zou ik wel iemand anders halen. In Mexico werd Sebastian Cordova genoemd; waarschijnlijk is het een loos gerucht, maar die jongen is net 24, volleerd tweebenig en een van de uitblinkers bij Mexico op de OS. Zou ik wel erg interessant vinden.

Wat ik leuk vind aan die buitenlandse talenten is de gretigheid waarmee ze voor PSV willen spelen. Dat kan natuurlijk veranderen, maar met de net gehaalde buitenlandse talenten heb je echt het idee dat ze er echt voor willen gaan en willen slagen voor PSV. Uiteindelijk heb je daar meer aan dan iemand als Ihattaren, waar gewoon een 'verkeerde kop' op zit. Zo zonde dat hij mentaal zo zwak is. Ben ook benieuwd hoe hij zich voelt. Eindhoven in volle euforie. Zonder Ihattaren, die traint en geen enkel zicht heeft op een club die beter is voor hem op dit moment dan PSV. Uberhaupt geen club volgens mij, want Benfica heeft hem geweigerd vanwege zijn houding naar het schijnt.

23 augustus 2021 om 16:15

@raulsilva, vooral afwachten hoe hij terugkomt van zijn ernstige blessure. Als hij doorgaat zoals daarvoor ben ik vooral benieuwd hoe hij met het verschil in fysiek om gaat. Sommige spelers weten daar wel raad mee, andere vallen compleet weg (dan denk ik bijvoorbeeld aan een Dante Rigo)

23 augustus 2021 om 16:32

Ja eens en misschien is het ook een gretigheid om te slagen in Europa omdat daarmee ook voor het thuisfront een totaal ander leven in het verschiet ligt. Nederlandse talenten zijn vaak verwend en hebben daardoor een compleet andere drive en motivatie.

Ledezma begon zo veelbelovend vorig jaar en leek ook echt wel een kans te krijgen. Talent is er maar het moet nu juist gaan vallen. Wellicht is 23/24 daarvoor ook nog te vroeg. Alhoewel hij is inmiddels ook al 20.

Benieuwd naar die Mexicaan. Die ken ik niet. En anders Mario nog 1 jaartje houden!

Wbt ihattaren, ik hoop dat hij goed terrecht komt maar vrees het ergste. Misschien moet hij eens met mentalcoach aan de slag en minder luisteren naar Japie.

23 augustus 2021 om 16:35

@johnny ja ben ook benieuwd. Had het idee dat hij dicht bij een doorbraakje was. En hij is wel erg klein ja. Ik dacht eerst niet veel kleiner dan Gotze maar dat scheelt nog zo’n 8 cm. Dat moet je compenseren met een bak techniek en passing

Mooi! Hoop dat hij vaker bij 1 mag aansluiten. Potentiële vervanger voor Gakpo. Moet nog wat volwassener worden in zijn spel, maar talent heeft ie zat. Na Memphis, Bergwijn, Gakpo weer een linksbuiten uit eigen jeugd.

23 augustus 2021 om 11:51

Memphis, Bergwijn en Gakpo waren op 19-jarige leeftijd wel veel verder in hun ontwikkeling dan deze Antonisse hoor (Madueke en Malen trouwens ook). Zie hem het eerste van PSV eerlijk gezegd niet halen, of hij moet zich nog spectaculair gaan ontwikkelen

23 augustus 2021 om 12:01

Gakpo was relatief ook best een laatbloeier. Had toen hij 19 werd pas 1 minuutje in PSV 1 gespeeld.

23 augustus 2021 om 12:03

Gakpo liep op zijn 19e al bijna 1 op 1 bij Jong PSV. Antonisse komt daar bij lange na niet in de buurt

23 augustus 2021 om 12:14

Er is veel vertrouwen intern in Antonisse. Die komt wel aan zijn kansen te zijner tijd. Zeker als Madueke en Gakpo vertrekken aan het eind van het seizoen. Er komt dan wel een vast plekje op de bank vrij voor hem. Obispo laat nu ook zien, en die is inmiddels 22. 19 jaar is gewoon nog erg jong. Voor z’n 21e moet hij het wel echt gaan laten zien.

23 augustus 2021 om 12:30

@tjoepita,

Denk dat het allemaal wel meevalt. Zijn statistieken zijn gewoon echt belabberd zo eerlijk moeten we wel zijn. Spelers als Piroe, Vertessen, Lammers, Gudmundsson, Abouklah, Malen, Gakpo etc. hebben natuurlijk veel meer laten zien in jong PSV. Ik verwacht dan ook niet dat hij in dit rijtje namen zal komen te staan.

Misschien kan hij een selectiespeler worden maar ik ga er toch wel vanuit dat hij het niet waar zal gaan maken als buitenspeler.

23 augustus 2021 om 12:54

Vooral in de jeugdteams heeft hij ontzettend veel laten zien. Was samen met Sambo de grote uitblinker in de Otten Cup 2 jaar terug. In Jong PSV valt het inderdaad nog mee, omdat hij ook fysiek stappen moest zetten en dit wel heeft gedaan inmiddels. Dit seizoen moet hij het laten zien in Jong en aanhaken in 1. Van wat ik heb gezien heb ik er vertrouwen in!

23 augustus 2021 om 13:32

Op dit moment is hij wissel. Op zijn prestaties in de jeugd heb ik niet zo'n goed beeld maar bij jong PSV is hij mij nou niet echt opgevallen en dit seizoen heeft hij ook nog niet in de basis gespeeld. Als hij echt een plek in de selectie wil krijgen in de toekomst dan moet het toch heel snel omdraaien.

Ik ken deze speler niet maar 1 assist en 1 goal in 26 wedstrijden is niet veel toch? Kan iemand mij hier meer over vertellen?

PSV is zo lekker bezig laatste tijd met contracten. Ook al Boscagli en Mauro. Goede ontwikkelingen dat jeugdspelers zich ook langer aan de club binden

23 augustus 2021 om 11:51

Mauro ben ik liever kwijt dan rijk. Geen niveau wat PSV moet nastreven. ook niet als 13e man. Wil je in Europa vooruit en kunnen wedijveren met Ajax moet je afscheid nemen van Spelers als Mauro.

23 augustus 2021 om 12:07

Eens, Mauro is een speler voor clubs als PEC, Willem II en Heracles, meer niet. En fysiek lijkt het wel een jochie van 12.

23 augustus 2021 om 12:31

Mauro is een fijne speler om erbij te hebben voor in de Eredivisie. Werkt hard, kan op meerdere positites uit de voeten en zeurt niet.

23 augustus 2021 om 13:04

Mauro was zaterdag echt weer de grote dissonant bij PSV. Dat het druk zetten soms niet lukte was omdat Mauro dan weer te laat kwam bij zijn man. En daarnaast: wat is er nou precies allemaal zo 'fijn' aan het spel van Mauro? Ik zie hem nooit spelers uitspelen, een geweldige trap of pass heeft ie ook niet, wat is er precies zo 'fijn' aan hem?

23 augustus 2021 om 13:28

@constant kante de enige reden dat Mauro speeltijd krijgt van Schmidt is dat hij op meerdere posities terecht kan en zich altijd de longen uit zijn lijf werkt ondanks zijn beperkte voetballende kwaliteiten.

23 augustus 2021 om 13:32

@lampen:

Vind ik nog geen redenen om iemand op te stellen. Hij kan inderdaad op meerdere posities spelen, maar nergens goed genoeg. En de materiaalman werkt vast ook heel hard, maar dat beloon je ook niet met speeltijd.

PSV maakt echt reuze stappen, goed om te zien!
Hopen dat het aankomende jaren weer super spannend word in de Eredivisie, met hopelijk wel mijn cluppie als kampioen

23 augustus 2021 om 11:54

Bedankt voor het compliment @burwatti, PSV is inderdaad op de goeie weg de laatste tijd. maar het is nu wel weer eens tijd voor een andere kampioen niet?, Ajax heeft nu wel genoeg kampioenschappen mogen vieren voor de komende 4 jaar.

Fofana schat ik toch wel een stuk hoger in dan Antonisse. Het zou mij verbazen als Antonisse PSV 1 aankan als vaste basisspeler.

Dus voor werkelijk waar elke jeugdspeler die een contract verlengt/ eerste contract tekent krijgen we de eerdere jeugdclubs te horen maar voor deze jongen niet? Hij speelde bij OJC Rosmalen en daarvoor BVV. Leuk voor die club dat een jeugdspeler van hen het heeft geschopt tot dit niveau, zij mogen ook wel eens benoemd worden.

23 augustus 2021 om 12:08

Maar hoelang heeft die daar gespeeld als die al op ze 8ste!!! In de jeugd van PSV speelt. Kan niet veel langer dan een jaar per club geweest zijn.

23 augustus 2021 om 12:18

Hij begon op z'n 4e bij BVV en op z'n 5e bij OJC, omdat hij met 4 nog niet bij OJC mocht spelen. Los daarvan heeft Teylingen ook een vermelding gekregen voor Donny Warmerdam, die ook op z'n 8e bij Ajax begon. Van elke Ajax jeugdspeler weten we hun vorige club(s). Van Fofana weten we z'n geschiedenis. En dan is het niet meer dan fair dat OJC Rosmalen ook een vermelding krijgt voor die paar jaar dat Antonisse op hun velden heeft lopen ballen.

23 augustus 2021 om 12:19

Haha, hij is idd op zijn 8e al naar PSV gegaan en heeft dus bij die clubs letterlijk alleen in de F-jes gespeeld.

Maar goed, bij deze namens mij als PSV-supporter: OJC Rosmalen en BVV, bedankt!

Lekker bezig met de talenten! Hoop dat hij en Fofana dit seizoen al wat wedstrijden mee kunnen pakken in het eerste.

Komende zomer gaat het lastig worden om Madueke en Gakpo te behouden als ze zo doorgaan... Dan is het fijn als je al wat talenten klaar hebt staan die de stap wellicht kunnen maken.

Prima dat we jongens uit de eigen jeugd proberen te houden. Maar deze jongen gaat geen vaste basisspeler worden bij PSV 1. Komt echt kwaliteit te kort. Ik weet dat hij nog jong is maar ik zie de potentie bij hem niet.

Ligt het aan mij of is dit geen geweldig talent? Als ik zijn statistieken in de KKD zie (1 goal en 1 assist in 26 wedstrijden) dan krijg ik niet het idee dat dit perse een nieuwe Gakpo of een nieuwe Madueke is. Nou is er natuurlijk niet zo'n speler in elke lichting aanwezig, maar het lijkt me dat PSV een vervanger aan zal moeten trekken indien Gakpo vertrekt, want deze jongen lijkt het niveau nog niet te hebben (en het is maar de vraag of die dat gaat krijgen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren