Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV verliest twee keer op rij: 'Hopen dat zij nu een slechte periode krijgen'

Laatste update:

De supporters van PSV hoopten zondagmiddag alvast een vervroegd kampioensfeestje te kunnen vieren, met een overwinning op Ajax, maar de Amsterdammers werkten niet mee aan die plannen. De ploeg van Frank de Boer wist met 1-3 te winnen in het Philips Stadion en verkleinde zijn achterstand op de lijstaanvoerder daarmee van veertien naar elf punten.

De titel lijkt nog steeds uit zicht, maar Lasse Schöne hoopt dat PSV nog aan het wankelen wordt gebracht. "PSV staat nog steeds een straatlengte voor, maar laten we hopen dat zij nu slechte periode krijgen. Ze hebben twee keer vlak achter elkaar verloren, dat is een tijd niet meer gebeurd", doelde hij in gesprek met Metro op de wedstrijden van PSV tegen Ajax en Zenit Sint-Petersburg.

Door de overwinning in Eindhoven is het voor Ajax extra zuur dat de ploeg vorige week niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Willem II. "Maar we hebben niet alleen tegen Willem II punten laten liggen", weet Schöne, die niet meer achterom wil kijken. "We hebben de koploper nu op eigen veld verslagen en dat is goed voor het zelfvertrouwen."

Denk je dat Ajax nog kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als PSV blijft spelen zoals ze dat gisteren deden worden ze gewoon kampioen, daar twijfel ik niet aan. De enige wedstrijd die ik PSV nog wel zie verliezen is Feyenoord uit, de rest moeten ze gewoon kunnen winnen.

2 maart 2015 om 07:16

Jaa inderdaad maar als ze feyenoord net zo durven te drukken als tegen ajax geef ik ze een hele grote kans. In de kuip zal dit denk ik niet gebeuren en zullen ze proberen om in de omschakeling weer dodelijk zijn zoals altijd.

2 maart 2015 om 07:27

Dat ben ik als ajax suoporter helemaal met bootsjungen eens. Ondanks dat psv gisteren (misschien wat onterecht) verloor, is er nog totaal geen man overboord.
Ik zie ze met dit spel niet veel meer verliezen hoor. Toch knap gedaan.
Ik hoop dat ajax in ieder geval 2e wordt dan heb je misschien volgend jaar 2 teams in de CL. Dat zou mooi zijn voor het Nederlandse voetbal.
En wie weet zit er weer een mooi resultaat in tegen dnjerpopetrovsk ofzoiets hahaha

2 maart 2015 om 10:01

Ik ben ook Ajacied maar moet wel lachen om veel van m'n mede fans. De pol geeft aan de 1/3e denkt dat psv geen kampioen wordt. Ik vraag me af waarom? Psv heeft in de hele competitie pas 11 verliespunten gehaald (25 wedstrijden). Dat moeten ze dus in de resterende 9 wedstrijden nog een keer doen en dan moet Ajax verder alles winnen. Dat zie ik allebij niet gebeuren. PSV wordt gewoon 4 speeldagen voor het eind kampioen. Wij 2e en dan maar hopen op plaatsing voor CL.

2 maart 2015 om 13:43

Elk ploegje heeft wel een dipje tijdens het seizoen of het nou Real Madrid is of Chelsea en Psv heeft dit dipje nog niet echt gehad en denk dat vele fans daarop hopen.

Nu effe 27 punten halen en zien we wel waar we eindigen

Hopen mag, maar PSV gaat dit echt niet meer weggeven. Zenith en Ajax zijn wel van een ander kaliber dan de rest van de resterende tegenstanders en daarnaast moet Ajax ook nog maar eens alles zien te winnen.

Niet naar psv kijken... gewoon zelf alles winnen en dan heb je in ieder geval CL voetbal
Psv gaat het nooit meer weg geven daar geloof ik niets van! Daar hebben ze te veel kwaliteit voor

2 maart 2015 om 08:47

Ook nog wat europese punten pakken voor hopelijk een goede potindeling in de cl voorronde

2 maart 2015 om 09:52

dat klopt, ik denk dat het gunstig is voor de kansen op 2 NL ploegen in de CL als Ajax 2e wordt, aangezien dat de enige club is die nog een aardige kans heeft op een geplaatste status bij de loting van de voorrondes. Focus voor Ajax is nu de EL en zorgen dat het gat met de 2e plek zo blijft. Hopelijk inderdaad Europees nog een goede tweede seizoenshelft meemaken en dan heb ik alle vertrouwen in komend seizoen!

Ik hoop dat we zelf blijven winnen. Voor hetzelfde geldt verliezen we aankomend weekend weer.
PSV zie ik niet in een dipje raken. Ze zijn dit seizoen te stabiel.

Als die Amsterdammers zo blijven spelen als gisteren gaan ze zelf echt niet alles winnen.
PSV zal niet echt instorten denk ik alleen die bruma en zoet zijn de laatste tijd wel heel erg slecht zeg zouden bij ons in de 3e klasse gewoon wissel zitten.

2 maart 2015 om 07:50

Rare jongen. Alsof Ajax altijd op de counter gaat spelen? Juist heerlijk om de lampjes een keer te zien verliezen dmv hun eigen laffe countervoetbal. Walgelijk om naar te kijken. Behalve als t Ajax is. Werkse vandaag

2 maart 2015 om 08:09

Als wat jij zegt klopt, kan psv wel helemaal oppassen als ze van dat ajax verliezen!

Zo we verliezen 2x, maar het was in beide gevallen onnodig.

Mede mogelijk gemaakt door Jeroen Zoet.
Hij maakt laatste tijd veel blunders.
0-1 had hij moeten hebben.
1-2 werd van richting verandert en kon hij ook niet veel aan doen.

Met een beetje geluk waren ze beide nooit in het doel geweest.

PSV wordt wel kampioen, want we spelen gewoon goed. Duurt nu even wat langer.
Thuis tegen Heerenveen moet het wel beslist zijn.

Er kan vanalles gebeuren, we zullen wel zien.
Er zit voor mij wel een lichtpuntje aan afgelopen zondag. Ik zie het liefste Ajax mee de CL in gaan.

Laat ik voorop stellen dat verliezen tegen Ajax ( en zeker thuis ) zwaar klote is. Maar om nu te denken dat PSV door dit verlies en het verlies tegen Zenit de weg kwijt zou zijn lijkt mij een beetje overdreven. Had gisteren toch zeker het idee dat er met wat meer geluk meer in had gezeten dan een nederlaag. Maar mocht het zo zijn dat we vanaf nu aan de lopende band punten gaan laten liggen hebben we het ook helemaal aan ons zelf te wijten.

PSV word ook gewoon kampioen die gaan alle thuis wedstrijden wel winnen en uit kan het alleen lastig worden tegen Feyenoord. En wij zelf moeten nog uit Heerenveen en Utrecht dat is ook niet makkelijk.

Er zijn inderdaad twee wedstrijden op rij verloren maar daar is wel een kleine nuance in te brengen. Zenit was gewoon een klasse beter en in die wedstrijd was Psv onder de maat. Maar tegen Ajax speelden ze echt heel goed en Ajax mazzelt zich erlangs. Dat kun je totaal niet vergelijken. Psv heeft gister laten zien de beste ploeg van Nederland te zijn maar helaas niet gewonnen. Het vervelende is dat de druk op de titel enorm is. Ondanks de elf punten voorsprong is het opeens niet meer vanzelfsprekend dat Psv kampioen wordt blijkbaar. Iedereen vergeet opeens hoe zo'n sterk seizoen er tot nu gedraaid is. Dat wordt gewoon weer opgepakt komende zaterdag.

Uiteraard heb je als supporter wel even knijp dat het alsnog misgaat. Maar we hebben nog negen wedstrijden te gaan en elf punten voorsprong. Als dit nog uit handen wordt gegeven kijk ik, bij wijze van spreken nooit een wedstrijd weer. Door het spel hou ik vertrouwen in een goede afloop en door het spel van Ajax hou ik vertrouwen dat die echt niet uit bij Heerenveen en Pec Zwolle gaan winnen. Psv heeft een iets lastiger programma maar niet veel zwaarder. Die moeten nog uit naar Feyenoord en Twente en afgaande op de laatste wedstrijden zijn die ook te pakken.

2 maart 2015 om 11:18

Kan me niet herinneren waneer Psv voor de laatste keer, makkelijk won in Rotterdam. Maar Psv wordt 100 procent kampioen.

en over 3 weken verliezen ze in Rotterdam.

2 maart 2015 om 15:13

Je bedoelt kei hard winnen in Rotterdam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren