Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-trainer Peter Bosz heeft duidelijke boodschap voor Joël Drommel

Laatste update:

Joël Drommel mag uitkijken naar een nieuwe club, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De doelman van PSV is zijn plek onder de lat al sinds april 2022 kwijt en ook komend seizoen zou hij genoegen moeten nemen met een reserverol achter Walter Benítez. PSV is daarom bereid mee te denken aan een verhuur of verkoop van Drommel.

Benítez staat zondag andermaal aan de aftap bij PSV, dat het in vriendschappelijk verband opneemt tegen Nottingham Forest. De Argentijn maakte eerder deze voorbereiding indruk tegen onder meer FC Augsburg, door onder meer een zelf veroorzaakte strafschop te keren. Zodoende begint Drommel andermaal op de bank en aan dat perspectief lijkt geen verandering te komen, daar trainer Peter Bosz Benítez naar voren heeft geschoven als zijn definitieve nummer één.

Drommel werd in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro overgenomen van FC Twente. De Tukkers deden vervolgens zaken met Lars Unnerstall, die net als Drommel nu niet kon rekenen op een basisplaats. De Duitser, die transfervrij overkwam, is bij Twente inmiddels uitgegroeid tot absolute steunpilaar van de ploeg, terwijl Drommel het afgelopen seizoen tot slechts elf duels kwam. Vier van de elf wedstrijden waren in competitieverband.

In het seizoen 2021/22 kwam Drommel aanzienlijk meer in actie. Toen stond de geboren Bussummer 26 keer onder de lat in de Eredivisie. Drommel maakte echter niet altijd een zekere indruk en raakte in april zijn basisplaats kwijt, nadat hij meerdere keren opzichtig in de fout ging in de wedstrijd tegen FC Twente (3-3). Drommel moest toezien hoe de inmiddels vertrokken Yvon Mvogo zijn basisplaats overnam. Ook na het vertrek van de Zwitser en de komst van Benítez afgelopen zomer heeft Drommel zijn basisplaats niet meer kunnen heroveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een logische keuze. Is gewoon niet goed genoeg voor de Nederlandse top. Lijkt me wel een mooie speler voor een ED middenmotor, misschien FC Utrecht? zonder grappen, er is maar 1 winnaar in deze hele soap en dat is FC Twente. Die kregen er nog een betere keeper voor terug ook.

Benieuwd wat PSV vraagt voor Drommel. Als hij te betalen is kan hij voor een hoop ED clubs zeker nog wat toevoegen denk ik.

30 juli 2023 om 18:03

Lach me nog steeds kapot 3,5 miljoen ontvangen en een veel betere keeper terug krijgen. Hoop dat Lars snel zijn contract gaat verlengen. En Drommel wens ik het allerbeste, maar ik denk dat hij in Nederland wel klaar is.

30 juli 2023 om 18:07

Dit verhaal is exact de reden waarom de interesse van Ajax in Olij zo vreemd is. Drommel zat bij Twente op hetzelfde niveau als Olij nu bij Sparta. Het is voor een keeper vrij makkelijk om je bij een kleinere club te onderscheiden. Bij de topclubs gaat het vaak maar om 2 of 3 ballen per wedstrijd, dan staat er een totaal andere druk op.

30 juli 2023 om 18:23

Olij zal dan ook gehaald worden als 2e keeper. Drommel is ook als 2e keeper prima, alleen te licht als nummer 1

30 juli 2023 om 18:29

baradona: echter, volgens die logica zou je dus nooit een keeper kunnen halen uit de ED? Ik denk dat Olij meer potentie heeft omdat hij ook een stuk meer een leiderstype is dan Drommel, lijtk een betere kop op te zitten. Drommel heeft echt wel de kwaliteit maar lijkt gewoon echt af en toe een soort kortsluiting te hebben als de druk erop komt te staan.

Het blijft altijd een gok natuurlijk, maar die 2 of 3 ballen per wedstrijd ziet Rulli er nou ook niet per se goed uit.

30 juli 2023 om 19:24

Wel als je het over een jong talent hebt, Olij is 27 en speelt dit jaar voor het eerst op Eredivisie niveau. Als je daar dan als Ajax zijnde op uitkomt is dat ronduit armoedig…

31 juli 2023 om 17:25

Dat hangt er van af hoe ze Olij inschalen. Als hij komt als 2e of 3e keeper lijkt hij me een prima optie.
Als ze hem zouden halen als eerste keeper dan komt hij in mijn ogen niet in de buurt van het niveau waar ze naar moeten zoeken.

30 juli 2023 om 19:37

Inderdaad, als PSV-fan heb ik nooit begrepen waarom Unnerstall niet in Eindhoven bleef. Maar met verkoop of verhuur van Drommel zou ik nog even wachten, misschien vertrekt Benitez nog wel.

31 juli 2023 om 11:34

"inderdaad, als PSV-fan heb ik nooit begrepen waarom Unnerstall niet in Eindhoven bleef."

Als PSV supporter heb ik dat wél begrepen. Want we doen nu allemaal wel net alsof PSV met open ogen een wereldkeeper heeft laten vertrekken om Drommel te halen, maar dat is je reinste flauwekul. Check anders nog even de berichtgeving uit die tijd. Of beter, check nog even wat er hier op VA destijds over Unnerstahl gezegd werd als die weer een hele matige pot voor PSV had gespeeld en weer een paar goals om zijn oren had gehad. Dat was echt niet mals. Hij was voor de top totaal ongeschikt, was de algehele consensus. PSV onwaardig.

Sindsdien heeft hij zich bij een subtop club hersteld en laten zien dat hij op dát niveau wél van waarde kan zijn. Overigens, dat was Drommel, toen PSV hem van Twente kocht, bij Twente óók! Dát zegt dus voldoende. Unnerstahl heeft laten zien dat hij een uitstekend doelman is voor de subtop. Maar voor de top is gebleken dat hij tekort kwam.

En het is toch logisch allemaal? Waarom zou PSV destijds zomaar een doelman laten gaan als die destijds dan zo geweldig zou presteren?? Dat zou toch nergens op slaan? Er was destijds gewoon álle reden om Unnerstahl door te selecteren. Dat had PSV dan moeten doen met een andere doelman dan Drommel, maar dat doet niets af aan het gegeven dat Unnerstahl voor de top tekort kwam.

Overigens vind ik dat PSV niet moet wachten om Drommel weg te krijgen. Jongen heeft kansen zat gehad maar presteert het om toch elke keer weer op beslissende momenten een blunder van jewelste te maken. Uiteraard kan dat niet bij PSV blijven dus.

Misschien wat voor FC Utrecht? Denk dat je een mooie concurrentie-strijd kan krijgen daar met Branderhorst en die andere keeper

30 juli 2023 om 18:33

Klinkt wel als een buitenkansje voor zuidam inderdaad.

30 juli 2023 om 18:52

Ssssst, we hebben al ruzie over de keepers momenteel. Misschien wel wat voor Jong FCU.

30 juli 2023 om 21:43

Dat was de grap inderdaad

Lekker ergens eerste keeper worden. Zou persoonlijk lekker naar een mooie Europese club gaan. In de luwte minuten maken en kijken of je opvalt voor stap omhoog.

Hartstikke logisch dat Benitez gewoon eerste keeper blijft. Drommel moet het maar gewoon een niveau later proberen. Had zijn kans gehad bij PSV maar heeft het niet kunnen benutten en daarom had PSV dus een nieuwe keeper gehaald vorig jaar.

Paar maandjes terug leek die naar sociedad of vigo te gaan.
Blijkbaar is dat verhaal ook klaar.
Hij moet gewoon lekker bij een Vitesse/nec gaan keepen oid.

30 juli 2023 om 20:04

Dan is hij meteen kansloos voor de rest van zijn leven om in een topcompetitie aan de slag te gaan. Ik zal als ik hem was gokken op een club als bv Schalke, Hsv, lekker 2de bundesliga in de relatieve luwte, maar als je het goed doet kans op bundesliga

Ik kijk net live het interview met Bosz en die vertelt een compleet ander verhaal. Waar komt dit artikel vandaan joh? Pure speculatie. Waarschijnlijk komt t wel uit, maar wat een slechte journalistiek zeg.

31 juli 2023 om 11:38

Waar dit artikel vandaan komt? Als je het artikel gewoon had gelezen, dan had je het antwoord op je vraag al in de allereerste zin kunnen vinden. Na de komma. Waarmee je ook tevens kunt weten dat het dus niet gaat om 'pure speculatie', maar om het aanhalen van bronnen. En het aanhalen van bronnen is natuurlijk helemaal geen 'slechte journalistiek' maar juist de kern van hoe journalistiek werkt, in de conventionele en meest geaccepteerde vorm.

Je zeurt hier ten onrechte.

31 juli 2023 om 13:14

Bosz zegt 30 minuten nadat dit puur op speculatie gebaseerde artikel is geplaatst in een live interview dat er helemaal nog geen keuze is gemaakt. Afgelopen woensdag heeft het ene elftal gespeelt maar daarin dus Drommel en nu speelt een ander elftal met daarin Benitez en hierna gaat Bosz hier rustig over nadenken wie het word. @Constant Kante ik denk dat jij niet zo moet zeuren dit is gewoon slechte journalistiek.

31 juli 2023 om 14:58

"@constant Kante ik denk dat jij niet zo moet zeuren dit is gewoon slechte journalistiek."

Onzin!
Wat is jouw argument hier? Bosz zegt dit, dus dan is dat zo? Sorry, maar dat heeft niets met goede of slechte journalistiek te maken. Dat is gewoon jezelf zo naief mogelijk gedragen en trainers op hun woord geloven.maar omdat Bosz dat gezegd zou hebben wil dat niet zeggen dat het zo is.

En kennelijk moet jij ook even het artikel lezen. Het is gebaseerd op een stuk uit het ED. Citeren daaruit is niet 'gewoon slechts journalistiek'. Het is waar 80% van de journalistiek op gebaseerd is. Dat jij dat niet weet, maakt het voorgaande niet anders.

Dus nee, VZ heeft hier niet zomaar wat gespeculeerd. Het is gebaseerd op een journalistieke bron. En dus gewoon prima. Jij zeikt kennelijk net als Ouwehouri om het zeiken.

Los hiervan, neem van mij aan dat Drommel PSV gaat verlaten. Dat besluit heeft Bosz al genomen. Ondanks wat hij in het openbaar beweert.

Zo een domme aankoop geweest, was bij Twente al talentvol, maar vaker nog een grabbelaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren