Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV-trainer Bosz tikt twee eigen spelers op de vingers na duel met FC Volendam

Laatste update:

Peter Bosz kijkt met een gematigd tevreden gevoel terug op de 1-5 overwinning van PSV op bezoek bij FC Volendam. De trainer is positief over de wijze waarop zijn ploeg zich in de tweede helft presenteerde, maar het spel in het eerste bedrijf viel tegen. Verder laat Bosz zich uit over de optredens van Isaac Babadi en Johan Bakayoko.

De Eindhovenaren begonnen op bezoek bij FC Volendam uiterst moeizaam met een achterstand, maar wisten die uiteindelijk ruimschoots om te buigen. Via goals van Ismael Saibari, Jerdy Schouten, Jordan Teze, Ricardo Pepi en Babadi werd het 1-5 in het Kras Stadion.

“Het was erg moeizaam vandaag”, concludeert Bosz na afloop voor de camera van ESPN. “Dat had ermee te maken dat wij niet goed waren, terwijl Volendam het aardig deed. We moesten spelen in een kleine ruimte en onze oplossingen waren statisch.”

“We scoorden wel redelijk snel na de achterstand. En vaak helpt het wel in de tweede helft als je de tegenstander in de eerste helft veel laat lopen. Misschien raakten we ook wel meer gewend aan het kunstgras, dus de tweede helft ging het een stuk makkelijker.”

“Maar het zit hem vooral in kleine dingen. Ik heb bij Bakayoko aangegeven dat ik vond dat hij veel te veel in de bal speelde en niet genoeg de diepte zocht”, benadrukt Bosz, die met gemengde gevoelens naar doelpuntenmaker Babadi kijkt.

“En hoe Babadi inviel? Hij is bevallen, maar niet met alles. Hij viel redelijk in, ja. Het beviel me dat hij het simpel hield, want dat hij goed kan voetballen is wel duidelijk. Hij moet weten wanneer je simpel moet spelen, en dat was goed.”

“Maar hij moet er ook een paar maken en hij moet er een paar alleen voor de keeper zetten. Bovendien had hij een onnodig balletje met buitenkant rechts. Hij viel echt goed in, maar dan doet hij soms vreemde dingen. En dat moet eruit”, aldus Bosz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Babadi heeft zoveel gogme, ik hoop voor PSV dat hij bijtekent want met 18 jaar hebben ze hier echt goud in handen. Het is lang geleden dat ik bij psv zo’n pure voetballer heb gezien los van Saibari

11 februari 2024 om 20:13

Dan had je vrijdag naar Jong PSV tegen Emmen moeten kijken. Daar liep een middenvelder te schitteren die ik qua talent en puur voetbal vele malen hoger aansla dan Babadi

11 februari 2024 om 20:15

Die Simons van vorig seizoen kon er ook niet zoveel van.

11 februari 2024 om 20:17

Welke speler bedoel je, Tygo Land wellicht?

11 februari 2024 om 20:22

Zeker. Ik weet dat je voorzichtig moet zijn met het hypen van talenten maar ik vind Land echt buitencategorie zoals ik dat (in ieder geval bij PSV) maar zelden gezien heb. Bij Babadi bekruipt me dat gevoel niet, wel gewoon een goede speler

11 februari 2024 om 20:30

Vele malen hoger is natuurlijk onzin. Heb ze beide vaak genoeg in de jeugd gezien en qua puur talent vind ik Babadi minimaal net zo goed. Denk wel dat Land directer is in zijn spel, sneller aan de bal in de dribbel, verdedigend beter en iets soberder. Qua gogme, touch, techniek, wendbaarheid en out of the box inzicht vind ik Babadi beter. Qua overzicht vind ik ze gelijkwaardiger

11 februari 2024 om 20:42

Als je ze vaak in de jeugd heb zien spelen dan verwacht ik ook dat het jou is opgevallen dat Babadi die kwaliteiten alleen laat zien als hij er zin in heeft terwijl Land eigenlijk altijd wel een voldoende scoort. Ik heb dit seizoen meerdere (volledige) wedstrijden van Jong PSV en Jong Oranje bekeken waarin Babadi werkelijk waar de allerslechtste speler op het veld was

11 februari 2024 om 21:11

Meerdere Jong Oranje wedstrijden waarin hij de slechtste was? Noem ze eens op want hij heeft er maar een paar gespeeld en in misschien 1 was hij slecht. Wedstrijden en wedstrijd is een groot vertekend verschil. Ik heb Land ook regelmatig slecht zien spelen waarin hij op eigen helft wilt wegdraaien waardoor er grote kansen ontstonden. Land kan slordig zijn op de verkeerde momenten als 6/8. Babadi is daarentegen soms te overmoedig in mooie oplossingen en maakt zo zijn fouten. In de o18 tegen topteams vond ik Babadi in zijn jaar beter spelen dan Land in zijn jaar. Ik zeg hier niet dat Babadi verder komt, want Land is ook een toptalent maar vind de 1 zeker niet veel beter dan de ander

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren