Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-spits vraagt Van Nistelrooij om advies: ‘Ik stond tegenover Arias’

Laatste update:

Donyell Malen stapte deze week met PSV op het vliegtuig naar de Verenigde Staten, waar de koploper zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De achttienjarige spits debuteerde nog niet in de hoofdmacht van de Eindhovenaren, maar heeft met zijn sterke spel in de Jupiler League namens de beloften indruk gemaakt op trainer Phillip Cocu.

Malen, die afgelopen zomer werd opgepikt bij Arsenal, was in zijn laatste zes wedstrijden voor Jong PSV goed voor liefst acht doelpunten. De belofte maakte op de training van zondag een goedgehumeurde indruk en genoot van het hoge niveau. "Ik moet wennen aan kleine dingen. Soms gaat het wat sneller", zegt hij tegen PSV TV. "Ik stond bijvoorbeeld tegenover Santiago Arias en hij doet toch dingen anders dan spelers in de Jupiler League. Dan vraag ik om advies bij trainer Ruud van Nistelrooij en daar probeer ik van te leren."

De aanvaller was naar eigen zeggen niet verrast door de uitnodiging die hij van Cocu ontving voor de oefentrip van PSV. "Nee, dat niet. Ik moest naar de andere kant komen om met de trainer te praten. Hij zei: 4 januari starten we en ik wil dat jij erbij bent", legt de jongeling uit. "Ik heb hard gewerkt en mijn best gedaan."

Denk jij dat Donyell Malen dit seizoen nog zijn debuut zal maken voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind hem talentvoller dan Lammers, bovendien multifunctioneel. Heeft de laatste wedstrijden uitstekende cijfers kunnen overleggen en het is meer dan logisch dat hij zich nu mag bewijzen.

7 januari 2018 om 23:53

Denk niet dat hij dat mag want nu is Romero aangetrokken en die staat nu boven hem in de pikorde. Daarbij heb je Luuk de Jong ook nog en zelfs Locadia kan in de spits spelen.

8 januari 2018 om 00:21

Waarom blijf je dit toch steeds zeggen, terwijl het al 100x gezegd is hier: Malen speelt op de flanken. Die heeft niks met Romero en de Jong te maken. Locadia zal in de zomer vertrekken dus kan Malen, als hij deze lijn doortrekt, een plekje opschuiven in de pikorde. Bovendien is het geen mening dat hij zich mag bewijzen maar een feit: hij is mee met PSV 1 op trainingskamp. Maar goed, als het niet de financiën zijn dan is het wel de status van jeugdspelers van PSV waarover je onwaarheden verkondigt aangezien je geen idee hebt waar je over praat. Diezelfde onwaarheden worden keer op keer weerlegt met feiten maar je blijft er mee komen. Erg opmerkelijk.

8 januari 2018 om 01:35

Centraal, flanken, spelers wisselen continue. Quirento vergelijkt hem ook met Lammers, zeker ook een flank speler in jou optiek? Locadia speelt tegenwoordig ook op de flank. Net zoals Lozano, Begwijn en zelfs Perreio zie ik soms op de flank. Geloof zelfs dat ik Ramselaar afgelopen jaar een keer op de flank heb zien spelen? Ik sta echt niet raar te kijken als ik straks Romero ook nog zie spelen vanaf de flank.

Nee hoor, ik zie aanvallers als multi functioneel, net zoals Cocu ze inzet. En als ik dan ga tellen, dan heeft onze vriend Malen er heel erg veel voor zich zitten dus verwacht ik geen enkele speeltijd voor hem. En daarmee dus ook geen enkele kans. Wellicht volgend jaar, dan heb je weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Bewijzen doe je niet op de training, je moet het laten zien in kansen die je krijgt in het eerste elftal en die zie ik Malen dit jaar echt niet krijgen.

8 januari 2018 om 01:46

Een keer bij 3-0 voor in 75ste laten invallen

8 januari 2018 om 03:11

Wat een onzinverhaal zeg. Je praat over Malen met betrekking tot de spitspositie, waar hij niet speelt. En dus heeft hij met spitsen en die pikorde niks te maken. Nu maak je er opeens van dat je spitsen als multifunctioneel ziet om je eigen verhaal weer recht te praten. Als je zoals jij redeneert heeft elke speler 10 concurrenten, want in elke selectie zitten zoveel spelers die op meerdere positie eventueel zouden kunnen spelen.
Dat Malen een aantal concurrenten heeft op de flanken staat vast. Maar Locadia zal komende zomer vertrekken, op Bergwijn is zelfs een bod van 10 miljoen afgeslagen en Lozano blijft ook geen 2 jaar meer in Eindhoven. Genoeg potentie voor Malen dus.
Bewijzen doe je niet op training maar in wedstrijden? Ja en hoe moet je laten zien dat je klaar bent voor wedstrijden? Juist, op de training.

Blijf het zonde vinden dat hij bij Ajax vertrok door het gestook van Raiola. Groot talent waar Psv veel plezier aan kan beleven als ze goed met hem omspringen.

7 januari 2018 om 23:45

Snap ik, maar Dolberg is toch als zijn vervanger gekomen? Of was dat voor iemand anders?

8 januari 2018 om 07:23

Dat was voor Malen inderdaad, toch grappig hoe die dingen soms lopen. Donyell liep ver voor op Justin en momenteel loopt Justin een jaar op Eredivisieniveau voor op Donyell, nog geen 3 jaar geleden zou 95% hebben gezegd dat het omgekeerd zou zijn.

8 januari 2018 om 00:02

Ik vond hem verschrikkelijk goed in de jeugd bij ajax. Samen met nunnely in de voorhoede. Kan me nog een wedstrijd herinneren in de future cup waar ze dacht ik psg finaal molesteerden en dan met name die 2 spelers op de flank. Binnendoor, buitenom, met een trucje er overheen, door de benen, werkelijk van alle kanten gingen ze erlangs. Vond het destijd ook echt jammer dat hij weg ging en nu bij de tegenstander speelt. Maar ik wens hem het beste en hoop dat hij zijn potentie waarmaakt want dan kan ie heel ver komen

8 januari 2018 om 01:44

Ja dat is echt jammer voor die jongen, nog vervelender is dat ook Justin Kluivert bij Raiola zit. Ook die contractverlenging gaat niet van een leien dakje en het huiddige contract loopt maar tot 2019. Gelukkig zijn er nieuwe talenten aangetrokken zodat er straks geen gat valt als Kluivert deze zomer verkocht moet worden.

Nog steeds zien niet alle spelers in dat ze in het buitenland geen kansen krijgen. Malen had al verder moeten zijn dan Kluivert, hij is vijf maanden ouder maar loopt inmiddels behoorlijk achter. Moet nu via jong PSV laten zien dat hij volgend jaar bij de selectie kan komen en kan dan beginnen te werken aan zijn doorbraak. Dan loopt hij anderhalf jaar achter op Kluivert, zijn buitenlandse avontuur heeft hem dan dus twee jaar achterstand opgeleverd.

8 januari 2018 om 04:35

Hij loopt niet eens zo overdreven veel achter maar het is wel zo dat Kluivert meer indruk en minuten maakt in het eerste. Vooral nu lijkt Kluivert zich toch echt te gaan ontwikkelen tot een vaste basisspeler. We weten op dit moment nog niet waar ze eindigen want Malen kan gewoon zomaar ze debuut gaan maken binnenkort en je weet niet of iedereen fit blijft bij PSV. Misschien verlengt Kluivert wel niet en gaat hij naar een topclub waar hij op de bank beland en dat Malen dan gewoon altijd speelt. Het is nog te vroeg om dit te zeggen

8 januari 2018 om 22:07

We zullen het zien, door de drukte voorin bij PSV ben ik bang dat malen voorlopig in de JL speelt. En vergis je niet, bij Ajax werd hij echt als een enorm talent gezien, hij was allang doorgebroken als hij gebleven was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren