Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV slaat twee vliegen in een klap: Zoet en De Wijs verlengen contract

Laatste update:

Jeroen Zoet en Jordy de Wijs blijven voorlopig nog even aan PSV verbonden. De doelman en verdediger hebben vrijdagmiddag, direct na de persconferentie van Phillip Cocu voor het duel met Willem II, hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Zowel Zoet als De Wijs tekende tot de zomer van 2019 bij, zo maakt PSV bekend via de officiële kanalen van de landskampioen.

/

Het nieuws dat Zoet en De Wijs gingen verlengen hing al een tijdje in de lucht en vrijdag was het dus zover. De 24-jarige Zoet speelt sinds 2008 voor PSV en werd twee seizoenen verhuurd aan RKC Waalwijk, voordat hij in 2013 terugkeerde naar Eindhoven. Inmiddels heeft hij bijna honderd officiële wedstrijden in het eerste van PSV gespeeld en heeft hij twee interlands voor Oranje achter zijn naam staan.

“Ik ben heel blij met wat ik hier heb”, aldus Zoet over zijn nieuwe verbintenis. “Ik zit vanaf mijn vijftiende bij PSV en heb een goed gevoel bij de club en de stad Eindhoven. Ik kan hier bovendien nog veel leren. Het doel is om dat te doen en hier nog zeker een aantal jaar te spelen. Daar kijk ik erg naar uit.” Het vorige contract van Zoet liep nog door tot de zomer van 2017.

De twintigjarige De Wijs meldde zich in 2005 in de jeugdopleiding van PSV en maakte dit seizoen zijn debuut in de Eredivisie. Bovendien mocht hij al eens meedoen in de Champions League, uit tegen VfL Wolfsburg. “Het is fantastisch dat ik nu dit contract kan tekenen”, zegt De Wijs, die over een aflopende verbintenis beschikte. “Mijn ambitie is om hier ooit basisspeler te worden. Daar ga ik alles aan doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 november 2015 om 15:11

Aycette

Zijn reactie is wat kort door de bocht, maar het staat als een paal boven water. Dat Zoet geen keeper is die punten voor je pakt, en ik twijfel sterk of hij ooit naar zo een niveau zal doorstoten......

20 november 2015 om 16:12

Zoet heeft wel punten voor PSV gepakt. Hij heeft daarentegen ook punten verspeeld door een aantal blunders. Maar mijns inziens achter Cillessen de beste keeper van de Eredivisie als je kijk naar leeftijd-kwaliteit. Het is inderdaad geen Gomes, maar ik ben al lang blij dat er een degelijke keeper voor een langere tijd vaststaat. Niet gaan gokken, anders krijg je wederom Isaksson-Watermanpraktijken. Goede keepers zijn nou eenmaal schaars. Wie zou er bij Ajax onder de lat hebben gestaan als Cillessen weg zou zijn gegaan?

20 november 2015 om 16:13

Zoet heeft vorig seizoen zeker een aantal keren punten gepakt voor PSV. Het is een degelijke keeper die nog zeker kan groeien. Afwachten of dit ook daadwerkelijk gebeurt

Goed nieuws. Er is nog wel eens wat kritiek op Zoet, maar het is gewoon een talentvolle doelman. Inderdaad niet perfect, maar wie is dat wel? Kan nog genoeg groeien.

20 november 2015 om 15:15

Z'n reflexen en het handelen bij hoge ballen / dode spelsituaties moet wel echt beter. Nu bokst hij regelmatig ballen in de voeten van tegenstanders en komt hij niet uit bij corners e.d. Met tegengoals als gevolg. Onder andere bij Cska en Wolfsburg uit.

Zoet kan ik me nog iets bij voorstellen maar is geen geweldenaar. De Wijs is zelfs als opvulling matig ,type Wisgerhof maar dan zonder diens tactische kwaliteiten. Groot , traag, tactisch inzicht van Patricia Paay en een enorme draaicirkel van bijna 3 tijdzones.....maar gefeliciteerd

20 november 2015 om 15:06

is aanvoerder bij jong psv dus kan echt wel wat. zeker talentvolle speler. in weet niet waar jij die informatie h
vandaan hebt

20 november 2015 om 15:41

Volg je Jong PSV wel eens? Want zo slecht als dat jij hem afspiegelt is hij zeker niet.

20 november 2015 om 20:05

Hahahaha, leuke opmerkingen (niet sarcastisch bedoeld)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren