Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV slaat na contracten voor Malen en Bergwijn opnieuw grote slag

Laatste update:

PSV heeft het contract van Cody Gakpo opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023, zo maakt de club donderdagavond bekend. De vorige verbintenis van de aanvaller liep een jaar eerder af. PSV 'beloont en investeert in de ontwikkeling van de aanvaller uit de eigen jeugdopleiding', zo verklaart men via de officiële kanalen.

De contractverlenging van de twintigjarige Gakpo zat al even in de pijplijn. Nadat eerder de verbintenissen van Donyell Malen en Steven Bergwijn al werden verlengd, werd deze week duidelijk dat PSV werkte aan een nieuwe verbintenis voor de twintigjarige Gakpo. Dit seizoen brak hij definitief door in de ploeg van trainer Mark van Bommel: mede door het vertrek van Hirving Lozano en de blessure van Bruma stond Gakpo de laatste vijf wedstrijden van PSV in de basis.

De jongeling, die nauwelijks een jaar geleden werd toegevoegd aan de A-selectie, zegt dat de keuze 'niet zo lastig' was. "Dit nieuwe contract geeft me het gevoel dat de club mij waardeert. Dat zijn dingen die je als voetballer moet koesteren", aldus Gakpo, die 'hartstikke blij' is met zijn nieuwe contract. "Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen." Hij speelt al sinds de F'jes voor PSV en heeft in totaal 31 officiële optredens achter zijn naam voor het eerste elftal.

De afgelopen jaren bewoog hij 'stapsgewijs' richting de A-selectie, vertelt hij. "Via Jong PSV, trainingen bij het eerste, een vaste plek in de selectie en af en toe minuten tot de situatie zoals die nu is. Ik voel me fijn hier in mijn eigen stad." Vorig seizoen kwam Gakpo in totaal tot zestien competitieduels, waarvan veertien invalbeurten. Dit seizoen staat de teller op vier Eredivisie-wedstrijden, waarin hij een keer scoorde.

Verdient Cody Gakpo zijn basisplaats bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Jongen uit de jeugd en uit Eindhoven met de juiste instelling en zoveel talent. Good job PSV!

12 september 2019 om 18:41

Dat Ajax en PSV gezamenlijk de eredivisie maar naar een hoog niveau mogen brengen. KNVB is al wat behulpzamer, maar met het oog op kunstgras mogen ze van mij een stuk sneller handelen, die troep moet er echt uit. Ook een BeNeBeker ipv KNVB Beker lijkt me een leuk idee.

Zo dit is mooi nieuws. In februari Ihattaren ook nog een mooie contract verlenging geven en je zit echt op rozen als het op de aanval aankomt voor de komende 3 seizoenen.

12 september 2019 om 18:16

Lammers mag ook wel beloond worden met een nieuw contract tot 2024

12 september 2019 om 18:49

Heel mooi nieuws maar van de komende 3 seizoen zou ik niet uit gaan. Als Malen echt zo goed word als we denken dat is hij binnen 2 jaar weg ben ik bang. Zelfde gaat op voor Ihattaren. Maar goed, met deze verlengingen is PSV in ieder geval zeker van grote bedragen als ze vertrekken.

De talentvolle aanvallers van PSV zullen de komende jaren ook de bankrekening spekken. Ik ben zeker van mening dat de Eindhovenaren Ajax niet uit het oog laten. Ook dit jaar zal het een leuke en spannende titelrace gaan worden.

12 september 2019 om 18:20

Mooi toch, jarenlang een erbarmelijke Eredivisie mogen kijken maar behalve dat er nu leukere spelers zijn, verlengen ze ook nog eens de contracten waardoor we weer iets langer dit kunnen volhouden met zn allen.

12 september 2019 om 18:38

En mochten ze dan vertrekken dan kan je er ook wat meer voor vragen

12 september 2019 om 18:42

Moeten ze wel echt CL gaan voetballen. Al moet dat met dit talent en jaarlijks wat gerichte aankopen ook geen probleem gaan worden.

12 september 2019 om 18:51

Ligt niet aan de aanvallende talenten. Eerder dat John de Jong pas een verdediger koopt na de uitschakeling. Maar goed, hij leert vast van zijn fouten. Overmars overkwam hetzelfde in zijn eerste jaren, pas sinds vorig seizoen heeft Ajax constant de selectie op tijd in orde.

12 september 2019 om 19:13

Messibazoer, wat veel kwalijker is, is dat John de Jong geen enkele middenvelder heeft aangetrokken terwijl spelers van het kaliber Rosario en Hendrix daar rondlopen.

13 september 2019 om 09:32

Gezien dat ajax in de positie zit altijd 150% meer te kunnen vragen voor een speler vanwege naam en reputatie t.o.v. PSV zal het wel verder gaan uitlopen. is onvermijdelijk

Heerlijk talent met een grote toekomst voor zich als hij zich zo door ontwikkeld. PSV is goed bezig.

PSV is goed bezig met de jeugd. Met Ihatarren, Malen, Bergwijn en Gakpho gaat PSV sportief en financieel nog veel plezier beleven.

12 september 2019 om 19:00

Hoe lang loopt het contract nog van ihatarren? Hoop dat we nog lang van deze jongens kunnen genieten.

12 september 2019 om 20:37

2022

Ben zelf Ajacied, maar Gakpo is echt wel een speler van wie ik echt wel gecharmeerd ben bij Psv.altijd als ik Gakpo zie spelen, dan maakt hij een prima indruk. Hij is snel, heeft een goede techniek, scorend vermogen, goed overzicht, voetballend goed en brengt andere spelers regelmatig in stelling om te scoren en hij heeft echt wel veel potentie om tot een zeer goede vleugelaanvaller uit te groeien.als Ajacied ben ik toch wel jaloers op 3 spelers die PSV heeft: Steven Bergwijn (of in ieder geval, als hij vanaf de vleugels speelt), Donyell Malen en dus Gakpo. Ik hoop dat ze zich alle drie goed zullen ontwikkelen, want dat zou ook wel goed zijn voor het Nederlands voetbal en het Nederlands elftal.

12 september 2019 om 19:42

Ik vind het geweldig dat Ajax en PSV de grote talenten iets langer vast kunnen houden! Ook goed voor de Eredivisie. Wat ik niet begrijp is waarom je jaloers bent, terwijl je als Ajacied de beschikking hebt over Tadic, Ziyech en Neres op diezelfde posities.

Ben ik dan de enige die jongens als Sadilek, Ihattarren en vooral Gakpo niet zo bijzonder vind ?vooral deze Gakpo heeft me vooralsnog totaal niet kunnen bekoren, ik weet ook niet op basis van wat hij zo hoog wordt aangeschreven.

12 september 2019 om 18:53

Ihattaren = totaal mee oneens. Groot talent, draait zo makkelijk weg en vindt eenvoudig ruimtes. Techniek druipt er van af. Gakpo = gedeeltelijk eens. Goede voorzet, goede trap, maar niet super snel of wendbaar voor een buitenspeler. Sadilek = Eens. Ik weet niet echt waar deze jongen goed in is, behalve dat hij mentaal uit het juiste hout is gesneden en altijd volledige inzet toont. Verder echter maar een vlees noch vis voetballer, zowel op middenveld als back.

12 september 2019 om 19:02

Ihattaren is 17 en springt eruit in positieve zin maar jij vind het ‘niet zo bijzonder’ kan iemand deze man laten nakijken??

12 september 2019 om 19:05

Ihatarren is 17 jaar en een van de belangrijke spelers van PSV dit seizoen, en jij snapt niet waarom hij hoog wordt aangeschreven? Dan ben je inderdaad de enige. Verder heb ik nog nooit iemand gehoord die Sadilek een bijzondere speler vindt, dus snap uberhaupt niet waarom je die vraag stelt aangaande hem.

12 september 2019 om 19:02

Haha hoe kun je ihattaren nou geen bijzonderen speler vinden? 17 jaar en nu al zo veel techniek en zo nadrukkelijk een stempel op het eerste elftal drukken? Sadilek ben ik het zeker mee eens. Gakpo moet nog even blijken.

12 september 2019 om 19:03

Die Gakpo ben ik ook niet zo kapot van. Aardige trap maar verdere weinig techniek, geen snelheid en houterige motoriek.

12 september 2019 om 19:49

Weinig techniek en houterige motoriek? Heb jij de aannames van die jongen wel eens gezien. Vooral vanuit de lucht de bal ineen keer dood maken.

12 september 2019 om 19:18

Sadilek is inderdaad niet zo bijzonder. Gakpo is een heel aardige speler die zich heel snel aan het ontwikkelen is en waar nog heel veel rek in zit. Maar Ihattaren 'niet zo bijzonder' noemen... Dan vraag ik me af of je hem wel eens ziet spelen.

12 september 2019 om 23:46

@raubahtnee wat ik vorig jaar met Rosario had, heb ik nu met Sadilec. Dat vind ik ook niet veel inderdaad. Gakpo totaal niet met je eens. Gaat veel dreiging vanuit

Wat mij vooral zo aan deze jongen opvalt is zijn traptechniek. Heeft ook echt een hele fijne afgemeten voorzet in zijn poten. Denk dat hij echt tot een sterkhouder van PSV kan uitgroeien, mocht hij zijn potentie waarmaken. Samen met Bergwijn en Malen beschikt PSV toch wel echt over een hele getalenteerde voorhoede!

12 september 2019 om 21:49

Had echt gehoopt dat hij met luuk een seizoen lang kon spelen dat was echt een droom duo

12 september 2019 om 22:42

Ja heb je gelijk in. Willems had bijvoorbeeld ook een goede voorzet en had zelfs al meer dan 5 assists als linksback op Luuk de Jong volgens mij. Ik denk dat Gakpo minimaal 10 assists had kunnen hebben als hij op linksbuiten zou spelen en Luuk de Jong in de punt van de aanval.

13 september 2019 om 00:37

Hij had vorig jaar volgens mij in 400minuten iets van 7asisst gegeven en had daar de minste minuten van de ed voor nodig zegt wel veel

Geweldig nieuws, met Bergwijn en malen erbij drie jongens verlengd die nog jaren mee kunnen en ons een hoop plezier/geld kunnen opleveren.

Duidelijk te merken dat het NLse voetbal in de lift zit. In het verleden waren dit soort talentvolle jongens al verkocht. Dat ze nu bijtekenen is alleen maar goed voor het niveau van de eredivise.

Goede zet, Al vind ik Malen en Bergwijn (nog) wel van een ander niveau. Cody vertoont gelijkenis met een speler als Perreiro : niet extreem snel, wel slim met en zonder bal en met een goed (afstand) schot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren