Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV raakt overtuigd van buitenspeler van AA Gent en Panama’

Laatste update:

José Luis Rodríguez staat mogelijk voor een transfer naar de Eredivisie. De twintigjarige linkshalf van AA Gent heeft zich tijdens het WK in de kijker gespeeld bij onder meer PSV, zo meldt de Spaanse krant AS.

Rodríguez kwam in Rusland in drie groepswedstrijden in actie, tegen België (3-0 verlies), Engeland (6-1 verlies) en Tunesië (1-2 verlies). In het laatste duel bereidde de Panamees met een schot, dat van richting werd veranderd door Yassine Meriah, het doelpunt voor zijn land voor. Hij kon uitschakeling in de eerste ronde van het eindtoernooi evenwel niet voorkomen.

Rodríguez, die vijf interlands achter zijn naam heeft staan, zou bij PSV in beeld zijn om op termijn de opvolger te worden van Hirving Lozano, die in de belangstelling staat van menig topclub. Mocht Rodríguez naar Eindhoven verhuizen, dan vertrekt hij na twee seizoenen bij AA Gent.

De linkspoot, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, begon zijn carrière bij Chorrillo in eigen land en maakte samen met Ricardo Ávila de overstap naar AA Gent. Eerst op huurbasis, en later op definitieve basis. Rodríguez moet zijn debuut in het eerste elftal van De Buffalo’s nog maken en heeft een contract tot medio 2019.

Denk jij dat PSV serieuze interesse heeft in José Luis Rodríguez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv krijgt wel heel wat nieuwe spelers denk ik. Want er zullen ook heel wat spelers vertrekken. De nieuwe spelers zullen wat tijd nodig hebben om goed ingespeeld te raken. Daar kan de concurrentie van profiteren plus dat Psv ook nog de zware CL kan gaan spelen.

8 juli 2018 om 18:49

Tsja.. Hoort erbij als Eredivisie club zijnde.. Verwacht zelf ook nog wel dat er een hoop spelers vertrekken bij PSV, waaronder Zoet, Arias, Luuk de Jong en mogelijk ook Lozano..

8 juli 2018 om 18:55

Ik denk dat ook Isimat en Bergwijn nog kunnen gaan vertrekken en op Van Ginkel kunnen ze ook niet meer rekenen.

8 juli 2018 om 19:02

Gewoon weer een jaartje zoals het eerste jaar van Cocu. Beginnende trainer, waarschijnlijk veel sterkhouders die vertrekken en veel nieuwe jeugd die op moet staan. Ik hoop gewoon dat het team compleet is als de voorrondes gespeeld moeten worden.

8 juli 2018 om 19:12

En zelf was ik Pereiro nog vergeten..

9 juli 2018 om 11:21

Rombomcu

"gewoon weer een jaartje zoals het eerste jaar van Cocu."

Hoezo dat? Niet aanvaardbaar. Het is niet zo dat er van de 24 selectiespelers er 15 vertrekken of zo. Uiteraard moet PSV nieuwe spelers halen, maar er zal desalniettemin natuurlijk ook gewoon gepresteerd moeten gaan worden. Dat is duidelijk.
Met een nieuwe vormgever op het middenveld en met een nieuwe spits in plaats van Luuk de Jong is PSV al een aardig eind op weg. Dan moet je wel in gaan zetten op de ontwikkeling van de jeugdspelers, maar vooral voorin heb je met Gakpo en Gudmundsson twee briljantjes die je veel speeltijd kunt geven.

8 juli 2018 om 19:04

Dat hoeft toch geen probleem te zijn. Vorig seizoen vertrokken er sterkhouders in Guardado, Pröpper, Willems en Moreno. Als PSV 3 á 4 spelers weet aan te trekken als vervangers en de rest met spelers die al in de selectie zitten kunnen opvangen dan zie ik geen probleem met veel vertrekkende spelers.

8 juli 2018 om 20:19

@mattereazzi:

"psv krijgt wel heel wat nieuwe spelers denk ik. Want er zullen ook heel wat spelers vertrekken. De nieuwe spelers zullen wat tijd nodig hebben om goed ingespeeld te raken."

Ik denk dat hetzelfde geldt voor Ajax. Sowieso kun je er weinig van zeggen. Vorig seizoen zijn vijf van de elf vaste basisspelers van PSV vertrokken (moreno, Willems, Propper, Guardado, Locadia). Desondanks werd PSV kampioen.

"plus dat Psv ook nog de zware CL kan gaan spelen."

Ajax misschien ook. Met als bijkomend verschil dat Ajax vier weken eerder dan PSV al moet beginnen met Europese wedstrijden.

8 juli 2018 om 20:34

Het gaat in deze post toch over PSV, of mis ik iets?

8 juli 2018 om 21:47

En dan vervolgens klagen als een Ajacied over Ajax begint in een topic die niet over Ajax gaat .

8 juli 2018 om 23:08

Nee de post ging over de situatie bij PSV, en dat de concurrentie (waaronder Ajax) daarvan zou kunnen profiteren. Cabibessence geeft daarop aan waarom dit net zo goed voor de concurrentie (Ajax) geldt. Wel degelijk een relevante verwijzing dus.

9 juli 2018 om 10:43

Zoals Skede al zegt, ik geef alleen aan dat PSV inderdaad met enkele lastige factoren te maken zal krijgen, maar dat is voor de directe concurrentie niet anders. En Ajax is nou eenmaal de directe concurrentie.

9 juli 2018 om 11:30

jfisahebdien

Ja? En dus? Als iets wordt geopperd dat zowel voor PSV als voor Ajax, in nagenoeg gelijke en soms zelfs in ergere mate geldt, wat zou er dan op tegen kunnen zijn dat aangestipt wordt: 'prima wat je signaleert, maar signaleer je niet iets dat óók Ajax betreft en dat je dus evenzogoed ook in die context zou mogen betrekken'?

Want 'ja 'jullie' krijgen het lastig, want 'jullie' spelers moeten zich inspelen op elkaar' mag je toch gewoon benaderen als 'ja, klopt wel, maar ook 'jullie' spelers zullen zich in moeten spelen, dus 'jullie' krijgen het even lastig.'??? Snap echt niet wat daar zo problematisch aan is. Als je in staat bent zaken aan te wijzen die echt fundamenteel en objectief verschillen, dan kan je stellen dat je niet zomaar terug kunt verwijzen. Nú, omdat het over een level playing field gaat, kan dat dus wel en is er ook geen steekhoudend argument waarom dat niet zou kunnen. Anders dan 'ja 'jullie' klagen ook al altijd over ons omdat wij in topics het over onze club hebben'. Maar dat is een drogreden.

9 juli 2018 om 11:24

mattereazzi

"de nieuwe spelers zullen wat tijd nodig hebben om goed ingespeeld te raken. Daar kan de concurrentie van profiteren plus dat Psv ook nog de zware CL kan gaan spelen."

Maar voor Ajax geldt toch exact hetzelfde? Die hebben toch ook een fiks aantal nieuwe spelers, die allemaal op elkaar ingespeeld zullen moeten geraken. En ook nog te maken krijgen met een Ten Hag die zijn eigen systeem er eindelijk in kan slepen. Daar moeten die spelers ook nog aan wennen.

Daarnaast, Ajax moet dus al heel snel aan de bak voor hele belangrijke potten in de voorondes CL. PSV heeft langer de tijd om zich in te spelen. Sowieso, dit is toch een elk seizoen terugkerend fenomeen? Daar hebben Ajax en PSV altijd last van.

9 juli 2018 om 12:49

Voor de basis zullen alleen Blind en Tadic als nieuwe aankopen vast gaan spelen. Nou Blind is binnen no time ingespeeld bij Ajax en Tadic heeft zoveel kwaliteit dat hij ook snel ingespeeld zal zijn bij Ajax. Psv heeft veel meer veranderingen in het basiselftal.

9 juli 2018 om 12:53

Labyad gaat ook basis spelen.
Labyad is de lieveling van Ten Hag. Uiteraard gaat die heel veel spelen in het begin.

Verder, nou doe jij net alsof Ajax al een team klaar heeft staan en het kewestie is van Tadic erin gooien en alles loopt direct als een tierelier. Dat lijkt mij geen realistische kijk op de zaak. Uiteraard zal ook Ajax, net als Psv, gewoon in moeten spelen. En dat het bij PSV 'veel meer' zal zijn is echt een aanname.

Het is een linkshalf, maar zou interessant zijn om Lozano op te vangen? Zo ver ik weet heeft Bergwijn bijna het hele seizoen op links gespeeld en ik zou niet weten waarom dat anders zou worden als Lozano zou vertrekken. Ik ben altijd optimistisch over interesse in nieuw onbekend talent, maar ik geloof hier heel weinig van.

9 juli 2018 om 11:35

Giodinho

Bergwijn kan natuurlijk ook uitstekend op rechts uit de voeten.

Sowieso, in de praktijk stond Lozano meestal op papier op rechts en Bergwijn vaak links, maar in de praktijk werd onder Cocu voorin heel vaak van positie gewisseld, waarbij ook Bergwijn dus vaak op rechts uit kwam.

Zou jammer zijn als Lozano nu al vertrok. Zulke spelers trekken het niveau in ionze competitie toch omhoog. Als dit dan zijn vervanger zou zijn, zou dat voor PSV gewoon een hele, hele grote stap achteruit zijn.. Probeer als PSV zijnde dan nog te kijken of jongens als Affelay, Kostic of Dzsudszak haalbaar zijn/wat toe kunnen voegen.

8 juli 2018 om 18:58

Waarom zou PSV naar die jongens kijken dan? Inmiddels zijn zowel Afellay als Dzsudszak al ruim in de 30 en daarbij is Afellay niet eens een buitenspeler. Ik hoop dat PSV weer op zoek gaat naar een “nieuwe” Lozano in het buitenland en het niet houdt op het oude vertrouwelijke.

8 juli 2018 om 19:07

Omdat die spelers qua techniek en ervaring wat toe kunnen voegen aan PSV... En Afellay heeft geregeld als rechtsbuiten gespeeld.. Bij PSV, bij Barça.. En een nieuwe Lozano zou ook schitterend zijn, maar acht ik niet zo realistisch. Dit was een buitenkansje voor PSV, zoals Tadic dat voor Ajax was.

8 juli 2018 om 19:29

Ik volg PSV al een tijdje hoor en heb Afellay nog nooit rechtsbuiten zien spelen bij PSV. Ik weet niet waar je dat vandaan haalt. Hij werd door Bert van Marwijk opeens op linksbuiten geposteerd bij het Nederlands elftal en daar werd ie dan ook gescout door Barcelona. Verder klinkt het allemaal prachtig, maar Afellay heeft al jaren niet meer constant wedstrijden kunnen spelen en Dzsudszak speelt in de verenigde Emiraten waarbij hij een hoog salaris zal verdienen en daar ga je ook niet spelen als je een hoger niveau nog aankan lijkt me. En met een nieuwe Lozano bedoel ik dan ook weer niet dat het een speler moet zijn met exact dezelfde kwaliteiten, maar gewoon een buitenspeler die aardig kan dribbelen. Zo vind ik Lozano veel minder dan Memphis bij PSV was, maar op zijn eigen manier heeft hij er een goeie invulling aan gegeven.

9 juli 2018 om 11:39

De Toekomst

Afellay heeft bij Psv, onder Hiddink en Koeman, inderdaad weleens aan de zijkant gespeeld, maar dat altijd vanaf links, nooit rechts. En eigenlijk was dat altijd een variant die werd gespeeld in de Europese duels, als er met een versterkt middenveld gespeeld werd, en eigenlijk nooit in de eredvisie.

Bij Barcelona heeft hij inderdaad vooral vanaf de zijkanten gespeeld. Dat klopt.

Maar ik denk dat Afellay geen goede aanwinst is voor PSV omdat ik hem vooral blessuregevoelig vind. Ik was altijd een grote fan van die jongen in zijn PSV tijd maar van hem is bekend dat hij niet kan spelen met pijn. Dat maakt je als betaald voetballer kwetsbaar. En ik zie in die zin, ook al omdat hij zo vaak geblesseerd is, geen meerwaarde voor hem bij Psv.

8 juli 2018 om 19:29

Ik denk zelf dat Lozano nog wel een jaartje blijft. Vooralsnog lijken clubs enkel bereid 40 miljoen op tafel te leggen en daarvoor zullen wij hem niet van de hand doen. En 50 / 60 miljoen zie ik Clubs nog niet voor hem over hebben aangezien het gewoon te onzeker is of Lozano kan aanpikken bij een Europese topclub. Laat hem eerst nog maar een jaartje zich bewijzen in Europa bij Psv,

8 juli 2018 om 19:35

Geloof je dat echt? Ik denk namelijk dat als een club 40-45 miljoen voor Lozano biedt dat PSV hem van de hand doet. Memphis Depay was misschien nog wel een groter talent, had een beter seizoen dan Lozano en was nog wat meer aanwezig op een wk en daar nam PSV genoegen met 34 miljoen. Hoe graag ik ook zie dat PSV voet bij stuk houdt, zie ik het eerlijk gezegd niet gebeuren.

8 juli 2018 om 19:45

Dat zou wel echt heel jammer en dom zijn. 40 / 45 miljoen zou echt een koopje kunnen zijn in de huidige markt. Als straks direct blijkt dat hij aan kan pikken in de PL ((verwacht dat hij daar terechtkomt bij een Everton of Arsenal) is zijn waarde na 1 seizoen direct 80 miljoen. Als wij hem nog een jaar kunnen behouden en hij laat het zien in de Europa League of zelfs CL dan kunnen wij hem voor eenzelfde soort prijs verkopen.

8 juli 2018 om 22:13

Voor 60 miljoen krijg je spelers van het kaliber Mahrez, Fekir etc. Denk niet dat een 23-jarige speler van PSV dat ook waard is. Als hij 18 of 19 was zag ik dat al niet gebeuren laat staan 23 jaar.

Ik zou als PSV zijnde 45 miljoen accepteren ook al moet er dan 14 á 18 miljoen naar Pachuca. Denk niet dat er meer inzit, 45 miljoen lijkt mij namelijk al behoorlijk hoog.

20 jaar en moet na 2 jaar bij gent zijn debuut nog maken...

8 juli 2018 om 18:52

Ik heb alle wk wedstrijden gezien maar hij is me niet opgevallen. En inderdaad na 2 jaar bij Gent geen basis plaatst te hebben veroverd zal PSV toch niet denken dat hij wel iets zou kunnen toevoegen aan PSV?

8 juli 2018 om 19:00

Ja kampte met een langdurige blessure geloof ik, nog niet tot spelen toegekomen. Apart bericht dit.

Yassine Meriah is een Tunesiër. Lijkt me sterk dat hij een assist heeft gegeven op een speler van de tegenpartij, dan zou PSV hem alles behalve moeten scouten.

Mij niet echt opgevallen op het WK. En een assist op een goal van Tunesië?

8 juli 2018 om 19:48

Panama scoorde door een eigen doelpunt van die Tunesiër. Blijkbaar had deze speler van Panama een rol in de aanval, waar die goal een gevolg van was. Het staat inderdaad raar opgeschreven, maar met deze uitleg valt dat te verdedigen.

8 juli 2018 om 20:13

Ok logisch dan. Wist niet dat dat ook als assist werd geteld.

Die linksback van Colombia vond ik ijzersterk, hij speelde als linkshalf en was continu dreigend vooral de laatste wedstrijden.
Wellicht een alternatief voor Lozano.

8 juli 2018 om 23:24

Die is over de hele linker flank inzetbaar dus? Dan is hij zeker bruikbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren