Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV neemt duidelijk standpunt over Babadi in; 2 spelers kunnen vertrekken

Laatste update:

PSV wil de selectie zoveel mogelijk bij elkaar houden, zo schrijft journalist Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De ongeslagen koploper van de Eredivisie is absoluut niet van plan om basisspelers tussentijds van de hand te doen. Als iedereen fit blijft is PSV wel bereid te luisteren naar aanbiedingen voor Shurandy Sambo en Fredrik Oppegård, zo valt te lezen in het artikel van Elfrink.

Volgens Elfrink is het plan van PSV duidelijk. “Deze winter willen trainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart als gezegd niemand kwijt en is het woord ‘nee’ in alle talen geoefend. De huidige groep bleek veel completer dan in augustus gedacht, toen het ontbreken van een ‘extra 6’ nog een issue was.”

De zoektocht van PSV naar een extra controleur lijkt minder noodzakelijk dan een aantal maanden geleden. “Misschien haalt Stewart nog iemand met het oog op de toekomst, maar dat lijkt dan eerder een jong talent of een speler die er in de zomer pas écht hoeft te staan”, aldus Elfrink.

De brede selectie zorgt wel voor een mogelijke uittocht van een aantal spelers, zo schrijft Elfrink. “Als iedereen fit is, is de groep zo groot dat er misschien nog spelers kunnen vertrekken. Voor backs als Fredrik Oppegård en Shurandy Sambo is er bijvoorbeeld maar weinig perspectief en daarom lijkt een transfer logisch, maar bij het huidige PSV willen maar weinig spelers weg.”

Babadi
PSV zit nog altijd in de maag met toptalent Isaac Babadi, die in Eindhoven beschikt over een aflopend contract. De achttienjarige middenvelder uit Nijmegen mag per 1 januari in gesprek met andere clubs, waarna hij komende zomer transfervrij de overstap kan maken. Transfermarkt taxeert Babadi nu al op 4 miljoen euro, maar zijn potentiële waarde ligt een stuk hoger.

Toch maakt de Brabantse topclub geen haast volgens Elfrink. “Dat een speler als Isaac Babadi zijn contract nog niet heeft verlengd, is voor Bosz en Stewart nog geen reden geweest om zware maatregelen te treffen. Bosz kijkt of de middenvelder goed traint en neemt op basis daarvan zijn beslissingen.”

Het lijkt er dus niet op dat de transferperikelen gaan zorgen voor een verbanning van Babadi bij de hoofdmacht. De rechtsbenige jeugdinternational werd de afgelopen maanden gelinkt aan Feyenoord, dat echter nog niet concreet is geworden voor zijn diensten. Ook zouden diverse buitenlandse clubs de situatie van Babadi bij PSV nauwlettend in de gaten houden.

Moet PSV Babadi bij het eerste elftal houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap dat er veel concurrentie is voor Babadi. Maar hij is net 18, als het om geld gaat denk ik dat je meer verdiend door eerst te ontwikkelen bij psv... Saibari goed voorbeeld van.

29 december 2023 om 08:37

Denk dat we pas kunnen bepalen of het voor hem om het geld gaat als zijn vervolgstap bekend is. Denk namelijk niet dat dat voor hem het belangrijkste is. Hij (en zijn zaakwaarnemer) zien op dit moment gewoon te weinig perspectief en dat is op zich niet zo gek. Met Tillman, Saibari en wellicht Til heeft PSV volgend seizoen normaal gesproken drie nummer 10's als concurrent voor hem. Dan kun je graag willen blijven maar voor zijn ontwikkeling moet hij gewoon spelen. Enige wat voor hem nog uitkomst kan bieden is een verhuur, maar hoeveel garantie heb je als je jong ventje bij een Utrecht gestald wordt bijvoorbeeld. Kijk naar Ünuvar bij Twente, die speelt ook nauwelijks.

29 december 2023 om 09:13

Ik vind het voorbeeld van Fossen het beste omschreven.

Je hebt gewoon veel concurrentie op nr 10 en verhuur is niet altijd ideaal.

Saibari is volgens mij beter gaan spelen op nr 10 positie dan vorige jaar op rechtsbuiten positie. Dus niet helemaal een goed voorbeeld.

29 december 2023 om 09:28

Saibari speelt het beste op 8 vind ik. Til maakt veel doelpunten dit jaar en is belangrijk maar misschien in de zomer toch verkopen. Dan heb je alleen nog tillman en babbadi.

29 december 2023 om 09:54

Snap niet waarom je Til zou verkopen. Staat er gegarandeerd tegen ongeveer de onderste 13 van de Eredivisie, veel rendement en klaagt volgens mij ook niet. Europees haakt hij natuurlijk wel af, maar daar kan je hem nog als stormram gebruiken. Grote fout van Ajax geweest om een zelfde type als Klaassen zo makkelijk weg te doen

29 december 2023 om 09:54

Unuvar is een slecht voorbeeld. Als je nauwelijks fit bent is het logisch dat je niet speelt. Maar garantie op speeltijd heb je nergens inderdaad. Ergens moet Babadi een concurrentiestrijd winnen

29 december 2023 om 10:12

@29er, goeie inderdaad. Zie nu dat hij tijdje geblesseerd is geweest.

29 december 2023 om 10:49

Ünüvar heeft wel degelijk de kwaliteiten, maar is inderdaad amper fit en heeft na Ajax-thuis bijna 3 maanden aan de kant gestaan met een blessure. Je ziet wel dat er wat gebeurd als hij erin komt, maar ik denk dat Twente voor zijn ontwikkeling niet de juiste club gaat zijn. De concurrentie is groot voorin (veel spelers die er kunnen spelen) dus een huurspeler gaat in principe niet je 1e keuze worden.

29 december 2023 om 08:48

Saibari is idd het perfecte voorbeeld. Dus verlengen, hard werken en op je kansen wachten.en als ze komen, pakken. Net als Saibari

Ik denk dat PSV zich ook geen zorgen hoeft te maken. Het lijkt me dat geen enkele basisspeler de wens heeft om nu te vertrekken. Je bent door in de Champions League, staat bovenaan in de Eredivisie en iedere basiswaardige speler krijgt genoeg minuten (of is geblesseerd zoals Bella Kotchap en Lang). Het liefst zie ik Sambo verhuurd worden en niet verkocht. Je hebt 3 goeie backs voor 2 posities (Teze, Rest en Van Aanholt) en het kan best zijn dat PSV Sambo volgend jaar hard nodig heeft. Ik zou liever Sambo behouden dan Mauro Jr.

29 december 2023 om 08:36

Sambo heeft een aflopend contract toch? Denk dat hij met zo weinig minuten die ook niet gaat verlengen

Is een toekomstig PSV-1 speler. Maar onderhandeling-technisch heeft hij de pech dat op dit moment Saibari en Tillman echt verder zijn. Ik snap het als daar voor PSV de prioriteit komt te liggen.
Daarnaast is het voor jonge spelers als Babbadi nu meer dan ooit -in een geweldig draaiend PSV- aantrekkelijk om nog een tijdje bij PSV te ontwikkelen.

Ik zou Sambo op de fiets komen halen, als ie nog een half jaartje bij Sparta wil spelen.

29 december 2023 om 09:24

Haha de omgekeerde variant, de laatste jaren spraken wij er vaker van om spelers op de fiets weg te willen brengen. Sambo hoeft van mij niet weg, maar ik gun hem wel zijn benodigde speeltijd om zich te ontwikkelen. Dat kan prima in Rotterdam. Zullen wij ergens halverwege laten wij zeggen bij Breda afspreken scheelt ons beiden een stuk fietsen

29 december 2023 om 09:35

Ik maak die kilometers wel joh, ben toch met de Festive 500 bezig op Strava.

Het is al een jaar duidelijk dat Babadi niet gaat verlengen en zijn entourage op een transfervrij vertrek aanstuurt. Ik snap niet waarom PSV zich niet wat harder opstelt in deze zaak. Niet verlengen is deze winter verkopen of anders terug naar Jong PSV. Lijkt me niet zo moeilijk. Voor Babadi tien anderen

29 december 2023 om 09:10

Speelt hij niet al regelmatig bij Jong PSV? Heb hem laatst tegen NAC Breda gezien en toen speelde hij waardeloos. Als dat exemplarisch was voor zijn instelling, dan mis je er niks aan als hij vertrekt.

29 december 2023 om 09:50

4 wedstrijden gespeeld bij Jong, 255 minuten totaal. Weinig gespeeld dus. Heeft ook wat blessures gehad dit seizoen.

30 december 2023 om 19:05

Ik snap wat je zegt, maar aan de andere kant denk ik dat Babadi met zijn talent en kwaliteiten goede weerstand kan bieden op trainingen om het niveau zo hoog te houden. Hopen dat hij wil verlengen en verhuurd kan worden. Misschien top van België iets? Zoals Vertessen vorig seizoen?

Het is schering en inslag: talenten die uit hun contract lopen en van zichzelf vinden dat ze moeten spelen in het eerste elftal ingefluisterd door hun zaakwaarnemer die ook nog eens een lucratief contract klaar heeft liggen bij een vaak buitenlandse club. Vervolgens zetten ze hun opleidende club in de kou en kiezen ze voor een club waar ze de eerste 3 jaar ook niet spelen en smoort de carrière in de dop. Ik zou als PSV deze jongen echt voor een laatste gesprek uitnodigen en als hij en zijn zaakwaarnemer het been stijf houden zou het traject eindigen en hij nooit meer het shirt mogen aantrekken ook niet in jong. Die zaakwaarnemer ook op de vingers tikken en als hij geen andere spelers van PSV onder contract heeft alle banden verbreken en tot persona non grata verklaren en ook binnen de opleiding waarschuwen dat met hem in zee gaan betekent een andere club zoeken. Wijlen Mino Raiola heeft bij Ajax vroeger heel veel geld gekost door op deze manier te opereren en Ajax stond dit toe helaas maar hier moet je als club keihard in zijn dit soort charlatans maken carrières kapot en kosten clubs veel geld voor eigen gewin.

29 december 2023 om 10:44

Ze hebben toch gewoon een contract met elkaar afgesproken en dat contract loopt nog. Dat psv investeert in de opleiding van een speler is logisch maar hier zitten na zijn contract geen verplichtingen meer aan vast.

29 december 2023 om 19:34

@ djdano

Je wil een van de grootste talenten van zijn lichting toch gewoon aan je binden voor in de toekomst en hopen dat hij definitief bij jouw club doorbreekt en niet ergens anders en er zelf ook nog een leuke transfersom aan verdienen dat is toch heel normaal. Echter vind ik het van PSV gewoon zeer mild dus denk ik dat ze erop gokken dat hij een mooi contract gaat tekenen doordat ze zich zo opstellen.

Kijk voetballend is hij gewoon nu al beter dan Til en die Tilman is huur dus die heb je volgend seizoen mss ook niet meer dat bied genoeg perspectief voor Babadi denk ik maar vaak hebben ze niet het geduld mede doordat hun zaakwaarnemers willen cashen en niet naar hun ontwikkeling kijken.

29 december 2023 om 11:04

Ik denk niet dat de spelers zich goed genoeg vinden voor een basisplaats, maar wel kansen willen zien. En Babbadi ziet weinig perspectief en kijkt dus verder

29 december 2023 om 11:29

Dan onderschat je zaakwaarnemers, de meeste zijn egoïstische personen die spelers ongelofelijk goed kunnen manipuleren om voor het geld te gaan.

Twente mag wat mij betreft wel weer een poging doen om Sambo te halen. Goede voetballer.

29 december 2023 om 10:06

@master

Alsjeblieft niet! hij wou niet naar ons mooie Fc Twente, laat hem dan maar mooi de bank bij Psv warm houden. het is graag of helemaal niet

29 december 2023 om 10:18

Hij ging voor zijn kans bij PSV. Dat begrijp ik dan ook wel weer. Deze jongen heeft wel kwaliteit die wij binnenkort niet meer hebben als Joshua Brenet vertrekt. Alfons Sampsted komt tekort voor het niveau dat Twente nastreeft.

29 december 2023 om 10:51

Ik begrijp wel dat hij voor zijn kans bij PSV wou gaan, ik denk dat iedereen het begrijpt. Maar als je voor 99% rond bent, alleen de medische keuring nog moet doen en dan op de ochtend van de keuring je zaakwaarnemer (!) laat afbellen dan ben je voor mij gewoon af. Dan wordt het een principekwestie. En je gaat mij niet vertellen dat er geen andere Sambo's rondlopen op de aardbol. Bovendien ontwikkeld Sampsted zich gewoon goed. Degelijke en nuttige speler, alleen niet een aanvallende back a la Brenet.

29 december 2023 om 11:27

We moeten niet gaan doen alsof elke speler al verliefd is op een club voordat ze er zijn. Als je het gevoel hebt dat er toch nog kansen liggen bij een grote club als PSV dan is het logisch dat je ervoor gaat. Zolang het contract niet is getekend is dat zijn goed recht

29 december 2023 om 11:35

In het spel dat Twente wil spelen zijn aanvallende backs cruciaal. Sampsted is inderdaad degelijk maar past niet in het systeem dat Twente wil spelen. Sambo wel. Talent met potentie dat relatief goedkoop te halen is. Hij moet zelf wel willen uiteraard, maar ik begrijp dat hij afgelopen zomer eerst voor zijn kans ging bij PSV.

Gevalletje Bakkali wordt dit

29 december 2023 om 19:43

@naitbest

Dat hoop ik voor hem van niet want dan kan hij nu alvast naar RKC of Fortuna gaan want dat zal het dan worden. Ik denk oprecht dat bijtekenen voor 5 jaar en zich laten verhuren(als hij er niet is slaagt volgend seizoen al basisspeler te worden) voor een jaar aan een club uit de middenmoot de allerbeste optie is.

Daar kan hij zich dan wekelijks bewijzen mits hij er daar in slaagt wel basisspeler te worden en zich dan wekelijks aan PSV te laten zien dat is win win voor alle partijen, het zelfde geld voor Sambo want Dest is aan einde van het seizoen weer weg en Teze verwacht ik ook en dan kan Sambo moeiteloos die plek overnemen maar nu niet want Teze en Dest zijn gewoon beter.

Sabari was al 19 toen hij bij PSV kwam, mocht vertrekken bij Anderlecht omdat hij te lui was, van Nistelrooy heeft die luiheid eruit gekregen en Bosz heeft de puntjes op de i gezet. Babadi moet 5 maanden wachten of anders vertrekken als hij niet wil wachten want Sabari zal voor heel veel geld vertrekken, en Tilman heeft een contract bij Bayern waar PSV een "optie" tot koop heeft. Wat er in die optie staat weet alleen Bayern en PSV.

29 december 2023 om 10:08

Toch echt jammer van zo'n Babadi, die jongen is nog maar 18 jaar.. en kan nu al niet opbrengen om op de bank te zitten bij Psv1 en mee te doen met Jong Psv

Psv weet dat hij zal vertrekken. Geld speelt de belangrijkste rol denk ik. Dat is zijn goed recht. We weten geen van allen hoe hard hij geld nodig heeft. En blessure kan zijn het einde betekenen van zijn carriere.
Psv heeft van haar kant volledig gelijk als zij stelt dat hij speler is van de vereniging en dat ze hem zo lang mogelijk willen gebruiken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren