Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kondigt mutaties aan: ‘Gesprekken zijn inmiddels opgestart’

Laatste update:

Daniel Schwaab is terug bij PSV, dat de verdediger zondag voor een jaar aan de club wist te binden. De snelle terugkeer van Schwaab bespoedigt volgens het Eindhovens Dagblad wellicht het vertrek van Derrick Luckassen en Trent Sainsbury, al wil technisch directeur John de Jong niet specifiek op namen ingaan.

“We verwachten in de komende weken afscheid te nemen van enkele spelers die nu nog minder zicht op speeltijd hebben. De gesprekken daarover zijn inmiddels opgestart”, aldus De Jong op de website van PSV bij de presentatie van Schwaab. Luckassen en Sainsbury voegden zich zondagochtend bij Jong PSV, wat erop kan duiden dat het duo niet langer voorkomt in de plannen van trainer Mark van Bommel.

Luckassen liet onlangs aan Voetbal International weten dat de zoektocht van PSV naar nieuwe verdedigers hem geen zorgen baart. “Ik moet je eerlijk zeggen dat het me helemaal geen bal uitmaakt. Het gebeurt altijd. Ze halen altijd mensen. Ik lig daar niet wakker van.” PSV legde kort na de uitspraken van Luckassen een vijfjarig contract voor aan Timo Baumgartl, die voor tien miljoen euro overkwam van VfB Stuttgart.

Luckassen, die in 2017 voor circa vijf miljoen euro werd overgenomen van AZ, heeft in het Philips Stadion nog een contract tot medio 2022, terwijl Sainsbury over een verbintenis tot 2021 beschikt. Van Bommel begint zondagavond tegen ADO Den Haag met Nick Viergever naast Baumgartl in het hart van de PSV-defensie.

Moet PSV afscheid nemen van Derrick Luckassen en Trent Sainsbury?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter laat dan nooit. Misschien nog 6 a 8 miljoen binnenhalen. Had je in principe Ribery ook van kunnen betalen.

11 augustus 2019 om 19:42

Lijkt me heel veel geld. Andere clubs hebben scouts die kunnen zien wat het niveau van deze spelers is en dat is niet bijster hoog. Als je er totaal 3 a 4 miljoen voor vangt, mag je al blij zijn. Dan verdien je ook nog geld aan het niet hoeven betalen van de salarissen.

11 augustus 2019 om 19:51

Juist, gewoon lekker miljoenen stoppen in korte termijn aankopen als Schwaab en Ribery. Als daarmee miljoenen in de Champions League verdient konden worden, oké, maar nu dit jaartje Europa League waarschijnlijk zou ik lekker inzetten op spelers die Europa League niveau hebben (en dus sterspeler in de Eredivisie) met de potentie om door te groeien naar Champions League niveau voor volgend jaar.

11 augustus 2019 om 20:06

Schwaab is alleen voor dit seizoen (1 jarig contract) dus ze zullen wel degelijk iemand anders voor die positie in de toekomst zien (boscagli en/of obispo.

11 augustus 2019 om 20:10

Schwaab kost niks he, behalve natuurlijk salaris, maar dat kost elke speler. Wat zou PSV dan moeten doen, door gaan met Luckassen / Sainsbury als back up verdedigers? Denk zelf dat Schwaab geen basisspeler gaat worden, dat PSV met Baumgartl & Boscagli gaat spelen dit seizoen (hoop Boscagli ipv viergever in ieder geval).

Dit is zo raar, Luckassen in twee weken van basisspeler naar de uitgang. Totale paniek gewoon.

11 augustus 2019 om 19:41

Heeft niets met paniek te maken . Baumgartl kon nog niet spelen en schwaab was voor psv een goedkoop buitenkansje. Luckasse is gewoon gewogen en te licht gebleken helaas.

11 augustus 2019 om 19:44

Geen paniek maar gebrek aan beter.

11 augustus 2019 om 19:46

Zo vroeg in het seizoen waren spelers als baumgartl natuurlijk nog op vakantie. En laten we eerlijk zijn gezien de kansen hadden ze gewoon van Basel moeten winnen. Spelers als Lucassen, sainsbury kregen gewoon de kans om uit te maken wie er 4e cv werd. Er is kapitaal geïnvesteerd dus dat is wel logisch. Het is dat schwaab terug is en dat ze nu ligt bevonden zijn en kunnen vertrekken, voor een redelijke bedrag.

11 augustus 2019 om 19:47

Dit is niet raar maar volledig verklaarbaar. Luckassen stond er bij gebrek aan beter en met de komst van Boscagli, Baumgartl en Schwaab is hij overbodig geworden. Wat mij betreft ook zeer terecht, ik vond hem zeer wild en bracht daarmee de defensie zwaar in de problemen. Met name in de wedstrijden tegen Basel zeer zwak.
Overigens zou ik hem wel op de plaats van Rosario willen zien, wellicht kan hij daar met zijn power en kracht van waarde zijn.

11 augustus 2019 om 19:56

Of hij heeft een kans gekregen en die niet gepakt.

11 augustus 2019 om 20:17

Lul niet zo stom. Luckassen is verre van PSV 1 niveau. Er was niks anders beschikbaar. Nu wel, klaar.

Einde verhaal voor Luckassen bij Psv, lijkt me. En waar hij dan heen moet, geen idee. Enige plek waar ik heb goed vond spelen, bij AZ, was op het middenveld, als stofzuiger. Als verdediger was het fout na fout, heel regelmatig met een tegengoal tot gevolg.

11 augustus 2019 om 19:52

Marcelo, van der Hoorn en 'Zanka' waren in Nederland niet goed genoeg, maar speelden gewoon basis in de Premier League. Bij clubs waar andere dingen gevraagd worden kan Luckassen best interessant zijn denk ik. Middenmoot Duitsland of onderkant Premier League. Ik sluit het niet uit. Hij is beter dan die 3 namen waren in hun tijd in Nederland.

11 augustus 2019 om 19:55

Ik heb Luckassen als verdediger altijd al erg matig gevonden. Sterker nog, vind alledrie de spelers die je noemt beter dan hem.

Als middenvelder vond ik hem wel goed, overigens, dus als er clubs op zoek zijn naar een Cvm, dan zou het zeker een goede optie zijn.

Ik snap ook werkelijk niet waarom PSV hem maar blijft zien als CV.

11 augustus 2019 om 20:01

Jaja, Zanka en van der Hoorn speelden basis in de Premier League om vervolgens met hun club te degraderen. Ik vind dat niet zo hele sterke voorbeelden. Marcelo wel, die heeft zich echt bewezen. Knap gedaan van hem. Middenmoot Duitsland is Luckassen al geweest en schijnbaar heeft ie in de weken dat ie wel fit was geen indruk gemaakt dat een andere club daar interesse heeft. Hij is absoluut niet beter dan van der Hoorn, Marcelo en Zanka in hun tijd in Nederland. Die waren namelijk niet binnen een jaar door de trainer afgeschreven, in tegenstelling tot Luckassen waar van Bommel vorig seizoen toch wel heel snel klaar mee was. Zeg niet dat ie veel minder was dan Zanka of van der Hoorn. Maar beter echt niet.

11 augustus 2019 om 20:50

De vraag was waar Luckassen heen zou moeten. Ik gaf voorbeelden van spelers die we hier niet goed genoeg vinden, maar in het buitenland alsnog aangetrokken worden. Meer niet.

11 augustus 2019 om 22:04

Oeli

"als middenvelder vond ik hem wel goed, overigens, dus als er clubs op zoek zijn naar een Cvm, dan zou het zeker een goede optie zijn.

Ik snap ook werkelijk niet waarom PSV hem maar blijft zien als Cv."

Omdat hij heeft laten zien als CVM ongeveer álles tekort te komen wat nodig is om bij PSV te slagen. En ja, ik weet het wel, hij deed het bij AZ, zeg jij, op die plek goed, en hoewel ik je geloof is en blijft spelen voor AZ en spelen voor PSV gewoon echt iets compleet anders. AZ is geen topclub. PSV wél. Daarin zit een significant verschil. En niet elke speler maakt die stap.

Ik ben benieuwd. Voorlopig gaat het nog niet zo heel soepel met het verkopen van overbodige spelers. Ramselaar is al een jaar overbodig en die loopt er ook nog steeds rond, terwijl je niks hoort over mogelijk geïnteresseerde clubs. Pereiro die niet vertrekt met een gebroken sleutelbeen. Luckassen en Sainsbury zullen de clubs ook niet voor in de rij staan. Die eerste was vorig seizoen ook al overbodig verklaard. Toen konden ze hem nog in Duitsland kwijt, maar dat werd mede door blessures ook geen succes. Dat Sainsbury vorig seizoen gehaald werd vond ik ook al bijzonder. Dan ook nog eens een 3-jarig contract.

En straks voor het geld van Lozano Calero kopen.

Ik vind het dom. Ook een vreemd signaal richting je eigen jeugd. Je laat Obispo op huurbasis vertrekken. Schwaab wilt zijn transfervrije status verzilveren en laat Psv zitten. Vervolgens geef je lucassen het vertrouwen die nog restwaarde heeft. En nu haal je Schwaab terug en laat je lucassen gaan. Vreemd dit. Je had ook een talentvolle speler kunnen halen. Of je eigen jeugd een kans geven. Is obispo nou slechter dan een siansbury of lucassen hmm

11 augustus 2019 om 22:06

"je had ook een talentvolle speler kunnen halen. "

Wie dan? Noem eens een drietal spelers, die ook haalbar zijn voor Psv? Vooral financieel.

Je haalt nu de beste verdediger van de ererdivisie in 2018 terug, hoezo zou dat voor dit PSV een slechte move zijn precies?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren