Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan miljoenen vergeten: ‘De indianenverhalen houden maar aan’

Laatste update:

Zakaria Bakkali is bij PSV op een zijspoor geraakt, maar had wellicht toch een droomtransfer kunnen maken. Het Vlaamse Sport/Voetbalmagazine berichtte woensdag namelijk dat Liverpool bereid is acht miljoen euro voor de aanvaller te betalen. De club uit Engeland zou de enkelvoudig Belgsich international dan direct elders willen stallen.

/

Standard Luik werd als mogelijke bestemming genoemd, maar de kans dat het inderdaad van een miljoenentransfer naar Anfield komt, lijkt bijzonder klein. Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, rekent via Twitter af met het gerucht: “De indianenverhalen over Bakkali houden maar aan. Hij is niet in Liverpool en verschijnt maandag bij PSV op een bijveldje op De Herdgang.”

Bakkali heeft al acht maanden lang een aanbieding op zak om zijn contract bij PSV te verlengen, maar heeft nog altijd niet laten weten of hij wil bijtekenen. PSV is aan de andere kant niet van plan om hem zomaar te laten gaan: de Eindhovenaren willen twee tot drie miljoen euro ontvangen bij een transfer.

Denk jij dat Zakaria Bakkali volgend seizoen bij PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En nu de poot stijf houden P.s.v. Dit soort ettertjes met een air als een olifant moet je de zin niet geven. Niet meer na omkijken en geen aandacht meer aanbesteden

18 juli 2014 om 22:28

Zou je mij willen vertellen waarom? Hij wil speeltijd. Ik snap echt niet waarom mensen blijven zeuren over zijn mentaliteit. Misschien moet iedereen een keer beter lezen, want het gaat hier gewoon om speeltijd dat hij gegarandeerd wilt hebben zodat hij zich goed ontwikkelt.

18 juli 2014 om 22:35

Hij is in totaal geen positie om speeltijd te eisen. Hij moet het gewoon laten zien op de trainingen en in zijn invalbeurten en dat heeft hij niet gedaan sinds zijn blessure.

18 juli 2014 om 22:37

Speeltijd had hij echt wel gekregen als hij zich normaal had gedragen. De kans is groot dat depay vertrekt en zo niet, tja dan moet hij het doen met invalbeurten. Ook niet verkeerd vind ik, ik bedoel hij heeft een goede speler voor zich staan, dan is het logisch dat hij niet in de basis zal staan. Daarnaast heeft hij vorig seizoen een paar leuke wedstrijdjes gespeeld maar meer niet. Dus ja, hij heeft een air.

18 juli 2014 om 22:40

Omdat er in het voetbal niemand gegarandeerd speeltijd krijgt, en al helemaal niet een mannetje van 18 dat vorig jaar drie leuke wedstrijden heeft gespeeld en voor de rest niet veel heeft gebracht. Als hij nu eens het probleem bij zichzelf neerlegt en hard werkt om zichzelf te verbeteren, zouden de reacties niet zo zijn. Het is overigens wel een talentvolle speler, maar het schijnt dat je het daar alleen niet mee redt...

18 juli 2014 om 22:40

Denk eens na. Bakkali is linksbuiten. Daar staat het grootste Nederlands talent. Memphis Depay. Is hij dan in de positie om speeltijd te eisen?

18 juli 2014 om 22:46

Hij wil speeltijd
Haha
Ga jij nog maar ff met je knikkers spelen en als je klaar bent kom je over een paar jaar maar in de echte wereld kijken

18 juli 2014 om 23:16

Ik vind ook niet dat een irritant mannetje van 18 meer speeltijd mag eisen. Gewoon keihard je best doen als je de top wilt halen. Ben je goed genoeg, drijf je vanzelf wel boven.
Ik zie hier een aantal keren staan dat hij links buiten is. Stond me bij dat hij rechtsbuiten was.

18 juli 2014 om 23:32

Gast, het moet gewoon over zijn met dit soort irritante mannetjes, het zou nummer 3 worden. De andere 2 wilde ook zo nodig weg en een vertrek forceren en maar niet tekenen. Inmiddels loopt er 1 bij Vitesse rond... Echt lol.
PSV gewoon een voorbeeld stellen en poot stijf houden, is de toon gelijk gezet voor deze medelanders.

18 juli 2014 om 23:33

Ja ik wil je vertellen waarom. Omdat hij PSV al maanden aan het lijntje houdt, hij heeft nog steeds niet duidelijk gemaakt of hij nu wil verlangen of vertrekken.

18 juli 2014 om 23:35

Gewon snoeihard wezen en aanpakken. Dit gedrag is binnen een half jaar de kop ingedrukt. Een goede manager laat zich dit geen 3 keer gebeuren! Anders out!

19 juli 2014 om 00:20

Labiyad, bakali en wie was die derde?

19 juli 2014 om 00:27

Aisatti gok ik

19 juli 2014 om 00:49

Als je op de herdgang gaat kijken zie je direct waarom mensen "zeuren" over zijn mentaliteit.

19 juli 2014 om 09:20

@grunmanutd
Oh zou kunnen. Aisatti werd wel bij Ajax vriendelijk de deur gewezen toen meneer vond dat het Salaris van zes of zeven ton te laag was. Kan me niet herinneren dat hij daar in onvrede leefde met Psv. Hij was gewoon niet goed genoeg. Iets dat Bakkalli ook nog maar eens moet bewijzen

18 juli 2014 om 22:41

Bakkali stelt zich natuurlijk niet goed en onvolwassen op maar ook PSV heeft zich van een heel domme kant laten zien. Op het moment dat hij terug is van een blessure Ruiz halen terwijl er afspraken waren sat er niemand gehaald werd voor de positie waar hij speelde, op dat moment rechtsbuiten.

En dan laat je hem nog eena paar x een handjevol minuten maken zodat hij niet eens meer gerechtigd is om in de JL te spelen.

Dat zou er voor mij ook onaanvaardbaar zijn en ik zou dan ook wel eens eventjes afwachten met een nieuw contract maken. Waarom zou hij dan wel zijn belofte moeten nakomen als PSV het ook heeft nagelaten?!

Dit gaat nu wel naar het uiterste natuurlijk en voor alle partijen moeten er nu eens duidelijkheid komen. Het is en blijft ewn groot talent maar hii mag nu niet nog eeb jaar blijven stilstaan in zijn ontwikkeling

18 juli 2014 om 22:43

Oh ja en dan nog even ontopic over Liverpool, tuurlikk was dat onzin, was een bericht dat ze 7/8M gingen neerleggen terwijl er een vraagprijs van 5M minder was. Als er ook maar iemand was die dat bericht serieus nam dan moet die toch even beter nadenken

18 juli 2014 om 23:03

Pffffff.... Eindelijk iemand met inzicht. Iedereen doet alsof PSV een nonprofit organisatie is met heel veel goodwill. Het is gewoon een bedrijf en het wil gewoon profiteren of verdienen.

18 juli 2014 om 23:48

@benjj

Ben het er niet mee eens. Bakkali stond eerst rechtsbuiten omdat er niemand anders voor die positie was op dat moment, hij is eigenlijk een linksbuiten. Je doet nu ook of dat PSV het Bakkali was verschuldigd dat hij weer mocht spelen na zijn blessure. Daar is totaal geen sprake van! PSV heeft in de winterstop de selectie geevolueerd en kwamen tot de conclusie dat er een impuls nodig was in de aanval. Bakkali en ook Narsingh haalden beide niet het gewenste niveau en Park en Wijnaldum(stand-ins op rechtsbuiten) waren geblesseerd.
Bakkali is gewoon gepasseerd omdat hij niet genoeg op de training liet zien. Het is sowieso een teken aan de wand als Jozefszoon je passeert in de pikorde. PSV is geen liefdadigheidsinstelling en moet gewoon zo hoog mogelijk eindigen, dan vallen er slachtoffers.

Het enige wat niet slim is geweest, is dat PSV Bakkali een paar keer ook echt maar een minuut liet invallen. Die paar invalbeurten hadden geen nut en hielden hem weg van Jong Psv. Het is echter wel zo dat in die andere 10 wedstrijden, Bakkali in 8 wedstrijden lang genoeg de tijd heeft gehad om iets te laten zien (na zijn eerste 2 goede wedstrijden). Dat heeft hij verzuimd.

19 juli 2014 om 00:02

Ho wacht even je legt me woorden ib de mond. Ik zeg nergens dat Bakkali moet spelen na de blessure!

Het was duidelijk dat Bakkali zich vorig seizoen op de rechtsbuiten moest richten en dus heeft psv zich in dat opzicht niet aan de afspraak gehouden dat ze geen extra speler zoude halen en anders moet je die belofte niet doen en al helemaal niet als je met contractonderhandelingen bezig bent.

Ik kan me dan best voorstellen dat je dan denkt van hallo ik mag geen wedstrijd meer spelen dit seizoen en datkomt door jullie fout en jullie houden je niet aan de afspraak dus waarom zou ik dat wel doen?

Als ik in een bedrijf werk dat 2 panden heeft en ze zetten iemand anders op de loonlijst terwijl ze me gezegd hebben dat ik die bepaalde functie zal vervullen en dan door technische redenen ook niet in het andere pand kan werken en dus eigenlijk niets te doen heb dan word ik daar ook echt niet blij van en dan hoeven ze niet te verwachten dat ik het nieuwe contract nog ga tekenen

19 juli 2014 om 00:55

Nee hoor, Bakkali hoefde zich niet op de rechtsbuitenpositie te richten. Hij speelde daar puur aan gebrek van andere spelers. Er is ook geen belofte gedaan!

Bakkali heeft ook in 7 van de eerste 12 wedstrijden basis gestaan en in 10 meer dan een half uur gespeeld en in all meer dan 20 minuten. Slechts zijn laatste 2 wedstrijden waren korte invalbeurtjes van 5 minuten. Dus genoeg tijd gehad om te laten zien dat er geen vervanger nodig was.

Dat hij speeltijd eist is gewoon belachelijk!

Zou mij niets verbazen als hij bij rutten helemaal tot wasdom komt. Echt een speler voor de trainer rutten.

18 juli 2014 om 22:29

Het zou wel een flitsende voorhoede kunnen worden met Boetius, Manu en Bakkali. En ja, ook met Rutten zou het een goede match kunnen zijn, maar ik zie Feyenoord niet het gewenste bedrag op tafel leggen voor dit ventje.

18 juli 2014 om 22:36

Mwah, Rutten had een klik met Reis. Er zijn echter meer moeilijke jongens geweest waar hij nu juist niet mee om kon gaan dan die hij wel tot voetballen kreeg.

21 juli 2014 om 09:49

@ Baloog, mm.

Hij kon toch ook goed met Affelay en Lazovic bijvoorbeeld opschieten. 2 spelers waar andere trainers zich nog wel eens aan ergerden.

19 juli 2014 om 00:18

Echt een speler voor feijenoord ook : mouwen opstropen , keihard werken ,geen woorden maar daden,topsortmentaliteit en karakter....
Hij bezit eigenlijk alles om in rotterdam te gaan slagen.

21 juli 2014 om 09:52

Ja precies.. Ik denk zelfs dat de andere spelers zich aan hem kunnen optrekken.. Jongens als Clasie en Immers kunnen binnen no time een voorbeeld aan hem nemen wat betreft het keihard werken....

Zodra er een redelijk bod binnenkomt, dan moet PSV het meteen accepteren. Zakaria Bakkali zal z'n contract toch niet verlengen en zolang hij onder contract blijft staan bij Psv, blijven er alleen maar problemen komen.

Ik las laatst ook dat PSV hem probeerde te betrekken in een ruildeal met Steven Defour, van FC Porto. Als FC Porto daar zelf ook mee akkoord gaat, dan zou ik het meteen accepteren, want eigenlijk is het dan een win-win-situatie: PSV is eindelijk van Bakkali af, ze hebben met Defour er een uitstekende middenvelder bij en FC Porto krijgt een nieuw talent, alleen is het dan te hopen dat hij het, in tegenstelling tot Zakaria Labyad bij Sporting Lissabon, wel waarmaakt.

18 juli 2014 om 22:37

Deze ruildeal is waarschijnlijk ook een indianenverhaal.

18 juli 2014 om 23:06

Bakkali is nu handelswaar geworden? Hij bepaalt toch zelf ook waar die wel of niet heen wil.

Hup Ajax 3 miljoen betalen is de gok wel waard denk ik kan uitgroeien tot een wereldtopper.

18 juli 2014 om 22:32

Wij hebben Muric, Fischer, Kishna, Cerny en nog een paar van dat soort gasten al voor de komende jaren. Zo'n jongen wil Ajax er daarnaast juist niet bij hebben.

18 juli 2014 om 22:38

Klopt, maar deze jongen staat er meteen en hij is basisspeler waardig...al vind hij dat zelf alleen...

18 juli 2014 om 22:32

Ajax heeft met spelers als Fischer, El Ghazy, Becker, Muric (als hij komt) en Kisnha genoeg talentvolle vleugelspelers.

18 juli 2014 om 23:49

Uitgroeien tot een wereldtopper?
Met zijn houding en inzet en misplaatste arrogantie haalt hij dat nooit.

Bakkali is een speler met een mooie toekomst voor zich, als hij maar de juiste keuzes maakt. Bij PSV heeft hij niet heel veel tijd gekregen en ook botert het niet goed tussen PSV en Bakkali dus het beste lijkt me een uitlening naar een club als FC Groningen en proberen minuten te maken

Voor 2 a 3 miljoen doe je een koopje bij PSV, kan zich bij zijn volgende ploeg geen misstap permiteren en zal wel niet moeilijk doen anders fin de carriere. Met zn 17 jaar nog altijd een potentiele topper.

18 juli 2014 om 22:39

Hij is inmiddels alweer een half jaar 18. Al is dat natuurlijk nog steeds jong. Je neemt altijd een risico want heel veel heeft hij nog niet laten zien.

Wordt zo moe van dit gedoe. Eerst al met Labyad en nu met Bakkali. Twee hele grote talenten die voor veel geld verkocht zouden moeten worden en allebei vertrekken ze voor een fooi, echt zonde. Ondanks dat je automatisch een soort aversie tegen deze gasten opbouwt, ligt het natuurlijk ook grotendeels aan de omgeving. Vervelende zaakwaarnemers en tussenpersonen die als aasgieren om deze jongens heen dwarrelen en ze constant proberen te beïnvloeden. Als 17/18-jarige kan je daar natuurlijk erg gevoelig voor zijn. En dan heb je nog de thuissituatie, je bent ook grotendeels een product van je omgeving. Nu heb ik altijd gehoord dat het bij Bakkali wel goed zat met z'n tante, maar bij Labyad bijvoorbeeld weer niet met z'n vader.

Maar nogmaals het is gewoon zonde, wat de precieze oorzaak ook is. Maar gelukkig hebben we Depay die wel voor de weg der verstandigheid kiest.

18 juli 2014 om 22:51

het is gewoon een consequentie van de regel dat een voetballer voor zijn achttiende verjaardag slechts voor drie jaar kan tekenen. Blijft een doorbraak de eerste jaren uit, dan wil de speler weg en verlengt hij niet meer. En dan kom je automatisch in deze situatie uit.

18 juli 2014 om 23:43

Probeer er een 1-2tje van te maken, en kom tot overeenstemming. Ook al verkoop je hem, na het verlengen direct... Hij iets meer PSV iets meer. PSV moet dit beter organiseren coor de toekomst en vanaf de jeugd dichttimmeren. Bakkali toon respect naar de club die jou op de kaart heeft gezet, i.p.v. deze arrogante houding!

18 juli 2014 om 23:44

Wij kunnen et allemaal zzo verschrikkelijk vinden maar uiteindelijk heeft ook Labyad niks verkeerds gedaan. PSV stelt een onrechtmatig contract op en snijdt zich zelf in de vingers maar wij kijken alleen met een schandelijke blik naar een jonge jongen die dsnkt een betere stap te kunnen zetten. Waarom niet naar Psv? Zij maken toch de fout en niet Zakaria. Dat het niet netjes is tja dat is een tweede maar die jongens worden aangevallen alsof het landverraders zijn

18 juli 2014 om 23:53

LOL ... Landverraders hun? ... Natuurlijk waar 2 "ruzie" hebben, hebben ook 2 schuld, maar het is niet toevallig dat labyad, bakkali, aisatti, el Hamdaoui van dezelfde kom af lastige jongens zijn.
Nog maals ik bedoel dit niet racistisch, zit gewoon in hun cultuur.

19 juli 2014 om 00:00

Mooie deal lijkt me, Feyenoord haalt hem gratis. Contract van 4 a 5 jaar laten tekenen en na 2 a 3 seizoenen verkopen, Feyenoord en PSV ieder 50procent van de verkoop minus de betaalde salaris. Lijkt mij een win win situatie voor beide clubs.

19 juli 2014 om 00:31

Geen landverraders maar geldwolven .
Labyad had zijn mondeling accoord al gegeven aan psv .toen de tijd rijp was dat zijn contract daadwerkelijk verlengd mocht!!! worden volgens de regels wist Labyad nergens van .
Labyad zag het grote geld liggen in Portugal en begon prompt met stront te gooien naar de club door onder andere zich onmogelijk op te stellen.

Bakkali is in veel opzichten vergelijkbaar alleen is zijn schip met geld nog niet gearriveerd.
Bakkali heeft een keurige aanbieding liggen die valt binnen de mogelijkheden wat psv hem kan bieden.
Ook hij had , voordat hij in zee ging met zijn huidige zaakwaarnemer zijn woord gegeven.
Toen hij 18 werd zou het contract getekend mogen worden alleen trekt ook bakkali nu zijn erwten in.
Via zijn zaakwaarnemer (want zelf maakt de introverte bakkali nauwelijks geluid) heeft hij aan psv laten weten dat hij 25 tot 35 wedstrijden eist komend seizoen.
Een 18 jarige die Breuer dolgedraaid heeft en een potje tegen een belgische suptopper aardig speelde gaat eisen stellen......

Tel daarbij op zijn houding mentaliteit , werklust en sprotiieve vooruitgang dan is het niets meer dan normaal dat psv hier een streep trekt.

Persoonlijk zou ik hier vele andere bewoordingn willen gebruiken maar we weten wat er dan gebeurd dus doe ik dat maar niet.
Maar Bakkali is een zwarte vlek binnen de club en is het mooie shirt niet waard.

Ik snap dat Brands en psv aan de financien moeten denken en dat ze een vergoedingssom voor hem willen hebben maar ik trek er een flesje bier meer voor open op de dag dat ze hem buiten trappen.

Zal nog n probleem worden om van deze omhoog gevallen snotneus af te komen.

Uhhhuu 2/3 milj vragen en 8 bieden... Onzin gerucht dus

Blijft toch wel een talentje! Jammer van zijn rare gedrag inderdaad. Als hij zo graag speel minuten wilt maken wat ik ook wel begrijp, zou hij ook gewoon in gesprek met psv kunnen gaan en vragen of die een jaar verhuurd kan worden om zich zo te bewijzen! Maar goed laat hem dan eerst maar een nieuw contract tekenen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren