Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV heeft de beste ploeg, wij hebben gewoon niet goed genoeg gevoetbald’

Laatste update:

Niklas Moisander is bezig aan zijn laatste weken bij Ajax. De Fin heeft in totaal twaalf jaar in Nederland gewoond en na het seizoen verhuist hij naar Italië, om aan het werk te gaan bij Sampdoria. Voor Moisander is het een ander competitieslot dan andere jaren: de landstitel gaat naar Eindhoven en voor Ajax is het dus een stuk minder spannend dan andere jaren.

/

Volgens Moisander is het voor Ajax alleen nog zaak om de tweede plek veilig te stellen. Hij vindt dat er weinig af te dingen valt op het aanstaande kampioenschap van PSV. “Ik denk dat PSV de terechte kampioen is. Ze hebben de beste ploeg en wij hebben zelf gewoon niet goed genoeg gevoetbald dit seizoen”, aldus Moisander in gesprek met AT5.

Volgens Moisander was de leegloop afgelopen zomer een van de belangrijkste oorzaken van het tegenvallende seizoen: hij wijst op het vertrek van Siem de Jong, Daley Blind en Christian Poulsen. Ajax raakte op die manier drie belangrijke en leidende spelers kwijt. Volgens Moisander heeft Ajax een talentvolle, jonge ploeg. “Maar met die jonge jongens lukt het niet altijd, natuurlijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand kan dit ontkennen, Psv is meer dan de terechte kampioen. Niet voor niks zoveel punten voorsprong.

Vooral het gemis van Blind en Poulsen waren groot voor Ajax. Jammer dat ze dat niet hebben kunnen opvangen. Ergens ook wel tekenend dat PSV een Guardado weet los te weken en te overtuigen om in de ED te spelen, terwijl t Ajax totaal niet lukt. De Jong is een goede speler, maar speelde vorig seizoen weinig door blessures dus dat vind ik geen groot gemis.

17 april 2015 om 19:03

Waar is dat tekenend voor dan?

17 april 2015 om 19:48

@ajaxfank
Tekenend voor Marc Overmars.
Marcel Brants is wel in staat kwaliteit te halen. Overmars komt met idioten als Zimling aan en dat is niet de eerste maar een van de velen uit de lange rij miskopen en mislukte onzin huurlingen

17 april 2015 om 20:03

'zimling uit koker De Boer'

Niet de fel bekritiseerde Marc Overmars maar Frank de Boer zelf stond aan de basis van de huur van Niki Zimling van Mainz 05. "ik heb bij Ajax mijn vinger opgestoken dat we eens aan Zimling moesten denken”, zei de trainer van Ajax'

bron: http://m.t.......f.nl/t........t/voetbal/ajax/arti...

17 april 2015 om 20:52

Voor dit jaar was het juist Brands die de verkeerde spelers kocht. Toen stond jij hem zeker uit te lachen en Overmars te prijzen hansje?

18 april 2015 om 10:57

Nee nadat Overmars Sana aantrok, had ik de hoop op enig succes in deze man al laten varen. Als je min of meer al voor het wk al weet dat er veel interesse voorblind is, heb je nog maanden om een geschikte opvolger te zoeken. Om dan de laatste dag met Zimling komen aankakken is wel zeer triest.
Het jaar ervoor idem met Duarte met dat belachelijke slik of stik bod van Overmars.
Het jaar daarvoor met Vertongen en Moisander. Vertongen vertrekt al eind mei naar Londen. Eind augustus komt Overmars met Moisander aan die de hele voorbereiding mist en zelfs tegen Ajax speelde.

Maar welke verkeerde spelers haalde Brands vorig jaar dan?
Bruma
Rekik
Arias
Maher
Deze spelen nog steeds. Dus ben benieuwd naar je reactie

17 april 2015 om 19:14

Guardado aantrekken was voor PSV een mooie gelukstreffer, natuurlijk ook tot stand gekomen door goede contacten, maar dat hij zo naadloos bij PSV aanschoof en paste, dat lukt niet elke keer opnieuw met nieuw aangetrokken spelers. Mooi voor PSV dat hij bereid was een contract te tekenen voor het komende seizoen.

17 april 2015 om 20:27

Misschien een gelukstreffer maar de laatste 8 jaar is zo'n type 6 altijd gigantisch gebleken bij de kampioen.

Hoop dat wij zo leeg loop beter kunnen opvangen van Depay en Wijnaldum.

17 april 2015 om 19:16

Dat zou inderdaad mooi zijn voor Psv, ook voor de competitie van komend seizoen.

Dat is onzin. Ajax heeft bijna net zoveel punten als vorig seizoen.
Hetzelfde gepresteerd als vorig seizoen alleen toen waren er geen concurrenten.

17 april 2015 om 19:23

Uiteindelijk is er met PSV waar één concurrent boven Ajax geëindigd. PSV was op de beslissende momenten in het seizoen net iets stabieler gebleven als team. Ajax heeft het vooral in het laten liggen in de eerste maanden na de winterstop.

Al met al is PSV de terechte komende kampioen. Ben in ieder geval benieuwd hoe de verhoudingen volgend seizoen zullen zijn.

Jammer voor Moisander en Ajax, dat zijn laatste seizoen als een nachtkaars uitgaat.

Kon het helaas niet meer brengen, wat van hem gevraagd werd.

PSV heeft de meeste punten en is dus gewoon de beste en tevens kampioen.

Denk dat we volgend seizoen weer lekker mee gaan doen.

17 april 2015 om 19:29

Na Suarez en Huntelaar geen doelpuntenmakers meer. De wedstrijden in Europa zouden met betere aanvallers gewonnen zijn. En dat is al jaren zo. Ik vind het vreemd dat ajax supporters het daar weinig over hebben.

17 april 2015 om 19:59

Word absoluut veel over gesproken, maar wie is de juiste man. Ik denk dat Milik kan uitgroeien tot een grote man. Maar een nieuwe spits halen wil Ajax niet, omdat er 3 spitsen in de wachtrij staan.

17 april 2015 om 21:16

Met deze manier van spelen kan een Ajax spits niet veel scoren.
Frank moet een andere strategie aannemen.
De spitens van Ajax kunnen wel een mannetje uitspelen en hebben wel een goed schot.
Maar dat spel is onmogelijk als ze spelen zoals Frank graag wil

18 april 2015 om 13:56

Wijnaldum10,

Je hebt wel een punt, maar daar is de fluwelenrevolutie voor begonnen.

Door de nieuwe manier van opleiden van jeugdspelers, zouden de resultaten na vijf opleidingsjaren zichtbaar worden.

Vanaf ongeveer augustus 2016 zou er een constante toestroom ( 2 à 3 per seizoen) voor het eerste beschikbaar moeten zijn.

Tot die tijd is het een kwestie van uitzingen en waar nodig een aankoop doen.

Gaat allemaal goed komen.

Niet goed genoeg gevoetbald of gewoon kwaliteit tekort? De verdediging is zeer zwak, het middenveld had te weinig creativiteit en de aanval was zeer wisselvallig. Alleen Cillessen, klaassen, bazoer, el ghazi en milik verdienen een pluim voor wat ze hebben laten zien dit seizoen. De rest was pure middelmaat.

Ik ben bang dat het beste eraf is. Nederlands voetbal zie ik alleen nog maar minder worden. De echt echte klasse spelers zijn er allang niet meer. Robben is de laatste van de beste Nederlandse voetballers. Ben ik van overtuigd.

17 april 2015 om 19:45

Ik vind bazoer wel de potentie hebben om een echte klassespeler te worden die bij een grote Europese topclub kan komen. En depay kan ook zeker bij een grote club terecht komen.
En daarna misschien wel nouri, schuurman en vd.beek.

17 april 2015 om 20:00

Ook denk ik dat Klaassen en Wijnaldum erg belangrijk gaan zijn rond hun 28e.

17 april 2015 om 20:12

Er zijn en zullen zeker nog wel goede voetballers zijn. Maar heb je wel enig besef hoe goed Ruud Gullit op zn 20e was? Of Van Basten? Dat soort klasse. Robben is de laatste van dat.

17 april 2015 om 20:34

De klasse van Gullit kan nog geëvenaard worden door Bazoer, wat Gullit zelf zei: Bazoer is verder dan ik was op mijn 17e.

Ajax heeft het niet slechter gedaan dan vorig seizoen. Integendeel hebben ze juist een punt meer. Dit jaar hebben ze niet het geluk gehad van het gebrek aan concurrentie en de waarheid is boven water.ze waren jaren lang de kampioen van armoe.

17 april 2015 om 20:18

En psv is dat dan niet???

Ajax is helemaal niet minder geworden dit seizoen. Is nog steeds hetzelfde niveau als vorig seizoen. Enige verschil is dat PSV nu wel de punten pakt. Vorig seizoen had PSV al de beste selectie maar bakten ze er weinig van, nu valt alles beter op zijn plek en worden ze wel kampioen. Vorig seizoen was het voetbal van Ajax ook het aanzien niet waard, maar toen werd door de stand de boel verbloemt.

17 april 2015 om 21:06

Ajax is wel minder geworden zoals het hele niveau van de eredivisie omlaag is gegaan. Verleden jaar speelde Ajax soms echt aantrekkelijk en ook in de CL. Dit jaar was het gewoon slecht

Het hele Nederlandse voetbal holt achteruit. Dus niet alleen Ajax. Ik denk dat PSV ook weinig potten kan breken in Europa. Nu lijkt de voorsprong op Ajax heel groot, maar het zat echt wel mee. Dat gebeurt ook niet elk jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren