Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat onderuit in Chatillon en beëindigt trainingskamp

Laatste update:

PSV heeft vrijdagavond de vriendschappelijke ontmoeting met AS Monaco verloren. In Chatillon werd het 3-1, nadat Jürgen Locadia zijn team in de tweede helft nog had teruggebracht naar een gelijke tussenstand tegen de Monegasken. PSV heeft in de voorbereiding nu tweemaal gewonnen (van SV Dosko en Olympique Lyon) en tweemaal verloren (van FC Basel en AS Monaco). De club leeft nu toe naar de Open Dag en de laatste twee oefenduels van volgende week.

Donderdag kwamen Phillip Cocu en zijn selectie aan in La Salle voor het laatste deel van het trainingskamp en vrijdagavond stond de laatste buitenlandse ontmoeting op het programma in Chatillon. Cocu liet Davy Pröpper, Gastón Pereiro en Maxime Lestienne nog op de bank, maar bracht ze gaandeweg de tweede helft wel binnen de lijnen. Na twintig minuten greep Monaco de leiding in de wedstrijd: de strafschop was twijfelachtig, maar werd wel gegeven en Ivan Cavaleiro schoot die tegen de touwen.

Bij die score zou het geruime tijd blijven. Cocu bracht na een uur spelen Pröpper erin ten faveure van Rai Vloet en stuurde met nog twintig minuten te gaan ook Lestienne binnen de lijnen. Voor de laatste tien minuten maakte Luciano Narsingh plaats voor Pereiro en zo kregen alle drie de nieuwelingen van PSV speeltijd tegen AS Monaco. In de 84ste minuut combineerden Pröpper en Lestienne fraai, waarna de bal werd teruggelegd op Locadia. Die haalde strak uit en schoot fraai de 1-1 tegen de touwen.

Toch kwam Monaco een minuut daarna alweer op voorsprong: nieuwkomer Stephan El Shaarawy kreeg een pass van de linkerkant en tikte met binnenkant voet de bal in de hoek. Daarna werd het ook nog 3-1 via Anthony Martial, in blessuretijd. PSV heeft komende dinsdag de Open Dag en speelt dan ook de lichtstadderby tegen FC Eindhoven. Vier dagen later is het laatste oefenduel in de voorbereiding: dan neemt de ploeg het op tegen Valencia. Sinds deze zomer staat Zakaria Bakkali bij die club onder contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand waarom Bergwijn niet meedeed? Echt jammer, want had hem graag zien spelen.

Verder moet Psv wel duidelijk iets aan de verdediging doen, want die is echt dramatisch!!

17 juli 2015 om 21:09

Bergwijn zat niet bij de selectie, reden onbekend.

17 juli 2015 om 21:13

Ik denk omdat cocu wil voorkomen dat hij overbelast raakt.

17 juli 2015 om 21:16

Gun die jongen ook eens wat rust. Nog erg jong en moet ook zijn rust nemen. Ik kan me herinneren vorig jaar tijdens de training in de winterstop had Bergwijn ook wat oververmoeidheid. Is logisch ook omdat het niveau van Psv1 natuurlijk een stuk hoger is dan de jeugd elftal.

17 juli 2015 om 21:19

Die jongen heeft woensdag een hele wedstrijd gespeeld en hij is pas 17. Dat is de reden en om de zelfde reden speelde de Wijs niet echt goed.

Leuk dat Pröpper, Lestienne en Pereiro debuteerden. Knappe goal van Locadia. Verder was Monaco oppermachtig.

17 juli 2015 om 21:11

Psv was gelijkwaardig maar ze kwamen makkelijk door het centrum heen. Brenet en bruma kan echt niet wat zijn dat toch matige spelers

17 juli 2015 om 21:15

gelijkwaardig zou ik echt niet zeggen, er moet zeker een CV bij idd en Brenet was echt ondermaats.

17 juli 2015 om 21:18

Vertel me is wat nieuws, Brenet is altijd al van het niveau Dordrecht geweest het is een schande dat hij bij PSV in het 1ste speelt.

17 juli 2015 om 21:32

Normaal staat Arias ook gewoon RB. Brenet is gewoon een stand-in..

17 juli 2015 om 21:17

Oppermachtig ? 2e helft was Psv de betere hoor ..

17 juli 2015 om 22:04

Gezien door een rood-witte bril wellicht maar als je objectief keek was Monaco wel een paar klassen beter

17 juli 2015 om 22:21

Moest je niet in de arena zitten?
PSV kwam in de tweede helft goed in de wedstrijd, Lestienne gelijk belangrijk (assist), Propper een paar mooie acties en Pereiro te kort gespeeld om te beoordelen.

17 juli 2015 om 22:59

Hoe weet jij dat nou ? keek je niet naar je eigen club ofs ? Rood witte bril .. Van As Monaco ofu ? Psv was de 2e helft gewoon de betere !

18 juli 2015 om 00:29

duidelijke de betere psv idd, 3-1 verliezen waarvan twee goals tegen in de 2e helft...

18 juli 2015 om 00:58

waarvan 2 in 2/3 minuten nog in rond de 85ste minuut .. weet beter wat je praat.

Mooie wedstrijd en terecht resultaat. Begrijpelijk uitslag aangezien psv nog bezig is met twee Cv's. Ben benieuwd of Brands dit met een normaal budget voor elkaar krijgt of dat hij alsnog de knip moet trekken.

Verdedigend vond ik PSV matig. Er moet inderdaad een verdediger erbij. Ook is het meteen duidelijk hoe belangrijk Willems wel niet is voor de aanvoer richting Luuk de Jong.
Propper viel prima in, Lestienne en Pereiro te weinig aan de bal geweest om wat te zeggen.
Vloet hoort overduidelijk niet in PSV 1. Matige middenvelder. Ik denk dat Ritzmaaier al beter is.

17 juli 2015 om 21:13

Ritzi is even matig als vloet en ook nonchalante Hendrix is niet echt op niveau.

17 juli 2015 om 21:18

Hem vind ik beter dan die Vloet. Ritzmaaier heeft tenminste nog een prima trap techniek. Vloet lijkt amper uit te blinken in iets.

Het nieuws el sharaawi naar Monaco heb ik helemaal gemist. Zal wel aan mij liggen maar monaco is wel in stootkracht toegenomen.

17 juli 2015 om 21:26

die ferreira carrasco is vertrokken en ocampos (was al min of meer weg).
daarbij hebben ze ook voor kondogbia aardig wat centen gepakt.

el shaarawy is nu gehuurd met optie tot koop

17 juli 2015 om 21:32

Zoals Oreely ook al aangeeft, ondanks de komst van El Shaarawy zijn er ook een aantal sterkhouders van Monaco vertrokken. Vooral het vertrek van Kondogbia gaat gemerkt worden denk ik. Verder vind ik Ferreira Carrasco ook niet veel onderdoen voor El Shaarawy, dus echt een toename in stootkracht zou ik het niet noemen. Daarvoor zouden er meer namen aangetrokken moeten worden.

Tsjonge jonge wat heb ik me geirriteerd om Vloet , Hendrix en zoet !
Hendrix blonk uit in de eerste helft met domme passjes , vloet die geen bal kan aannemen en dat zelfde geld ook voor Zoet. Heletijd speelde de verdediging de bal naar zoet die er niks mee kon doen .. maar wel hele tijd 'druk' aan het coachen man man man. Was blij toen schaars in viel hij speelde de bal wel gewoon normaal naar voren. Scheidsrechter die ook het niveau van z'n land aangeeft. Calaveiro ging liggen om extra kracht achter de bal te zetten om euhm voor te geven raakt zegmaar uit balans en psv krijgt zomaar een penalty tegen.
Davy Propper speelde erg sterk met ook een super pass op lestienne waarna psv de 1-1 maakt door een geweldige goal van Loca. Pereiro heeft nog niks kunnen laten zien kreeg amper de bal en z'n speeltijd was ook te kort. Laaste minuten was het een schiet tent voor Monaco .. goed om te weten dat Arias en Guardado nog gaan aan sluiten en dat er een extra verdediger komt.

Redelijke 2e helft en prachtgoal van locadia! Moet wel echt een goede cv bij komen. Bruma / Isimat is te apathisch!

Ik heb Ajax gekeken, kan een Psv'er mij het één en ander over deze wedstrijd vertellen? Hoe speelde Psv, en wat vonden jullie van de nieuwkomers? Ben erg benieuwd naar Lestienne en Pereiro!

17 juli 2015 om 21:19

Lestienne gaf de assist op Locadia, Pereiro was (nog) niet erg aanwezig; Propper speelde heel aardig met wat mooie bewegingen op het middenveld. Verder was het een wedstrijd van niks, Brenet en De Wijs waren heel zenuwachtig wat resulteerde in balletjes breed en heel veel ballen die ingeleverd werden bij Zoet.

17 juli 2015 om 21:22

Oké ik verwacht van Lestienne echt wel dreiging, was in België een goede speler!
Pereiro is natuurlijk ook pas net bij de club, ben erg benieuwd naar die jongen als straks de eredivisie weer begint. Je betaald natuurlijk niet zomaar 6 miljoen!

Brenet en de Wijs zijn natuurlijk niet de vaste backs van Psv.

Bedankt voor de info in ieder geval

17 juli 2015 om 21:26

1e helft lag het tempo veel te laag, 2e helft ging dit omhoog. Ook was er in de 1e helft te veel balverlies door nonchalante passjes. Hendrix, Vloet en Brenet zwaar ondermaat. Bruma had ook weer las van balletjes door het midden geven balverlies. 2e helft was het een stuk beter.

Lestienne en Pereiro vallen beide niet echt te beoordelen. Niet veel aan de bal geweest. Pröpper had wel een paar mooie passjes en acties. Zeflde geld voor Maher. Gaat dit seizoen knallen verwacht ik.

PSV speelde daarnaast ook eigenlijk met een B-elftal. Van de basisspelers stonden de meeste er niet in. Het gemis van Guardado, Willems en Arias is duidelijk te zien. Daarnaast moeten nieuwelingen natuurlijk nog wennen. Zijn alle 3 pas een paar dagen bij de ploeg. Het inspelen op elkaar zal nog even duren.

17 juli 2015 om 21:52

De nieuwkomers kwamen er laat in de tweede helft pas in. Pröpper heeft nog wel wat leuke dingen laten zien en passeerde een tegenstander met een prachtige pirouette en Lestienne nog een shot op doel en de assist op Locadia. Pereiro die kwam 10 minuten voor tijd pas binnen de lijnen en heeft eigenlijk amper de bal gehad.

Verder was het eigenlijk niet om aan te zien, de hele tijd balletje breed en balletje terug. Brenet moet echt vertrekken die jongen is onzeker als de pest en kan gewoon niet voetballen. Jordie de Wijs vind ik wel een groot talent maar die hoort niet op linksback te spelen wat hij vandaag wel deed, dat ging ook niet zo lekker. Ik zie hem het liefst met Isimat in de verdediging spelen i.p.v Bruma. Ritzmaier en Vloet speelde ook niet goed. Vloet heb ik ook eigenlijk nog niet zo vaak zien spelen maar Ritzmaier wel en ik vind hem nogal nonchalant overkomen. De jong was ontzichtbaar en Locadia die speelde ook niet bepaald sterk op links. Narsingh idem dito.

Kortom, werk aan de winkel voor Cocu want het ziet er uit als een ongemotiveerde bende. Vloet is nog niet klaar voor het echte werk en Ritzmaier moet gewoon lekker naar Cambuur of PEC evenals Brenet. Het frustreert mij ook enigszins dat juist spelers als Ritzmaier en vloet en in mindere mate Locadia er de kantjes een beetje vanaf lijken te lopen terwijl ze juíst harder zouden moeten werken. Als Gerbrands en Brands slim zijn dan investeren ze nog in de verdediging want een ervaren CV en een fatsoenlijke back-up voor Arias zijn broodnodig i.m.o.

17 juli 2015 om 22:24

Moeilijk voor Ritzi om goed te spelen als hij niet eens mee speelde ..

Al was die 1-0 die penalty wel totaal onterecht natuurlijk, verder niet zo'n bijzondere wedstrijd

Hopelijk realiseren ze bij PSV nu wat ik al die tijd al heb gezegd: Er moet een verdediger bij, een kwalitatief goede!
Ook Vloet verhuren graag, die komt echt nog te kort en ik zie nog steeds niet of dat ooit goed komt.

17 juli 2015 om 21:23

Hector Moreno zou ik een prima aankoop vinden, maar volgens mij heeft hij z'n middenvoetsbeentje gebroken dus die zal een tijd niet in actie kunnen komen.

17 juli 2015 om 23:52

Ja Moreno zou ik zeker zien zitten. Ik vrees echter dat hij onhaalbaar is.
Zijn contract is geloof ik maar tot 2016 maar ik denk dat andere clubs hem ook graag willen.

18 juli 2015 om 00:05

Scheelt wel dat z'n vrindjes Marcel Brands en Guardado bij PSV zitten en dat we dit seizoen eindelijk weer eens Champions League spelen. Zou het ook niet erg vinden als er weer een gehuurde verdediger voor dit seizoen bij zou komen, Alberto gaat zeker een basisspeler worden maar die is nog lang niet klaar voor het echte werk.

Fantastische actie van Pröpper en Stijn Schaars is nog altijd een uitstekende voetballer. Met Schaars, Guardado, Maher en Pröpper heeft Cocu in principe de beschikking over vier topmiddenvelders voor drie posities. Hendrix is duidelijk de vijfde middenvelder in de pikorde. Op de vleugels heeft PSV nu naast Lestienne en Pereiro nog altijd de beschikking over Narsingh en het supertalent Steven Bergwijn. Locadia is als pure afmaker misschien nog wel beter dan de completere spits Luuk de Jong. Alleen achterin moet er duidelijk nog versterking komen. Als Arias geblesseerd raakt, heeft PSV een probleem. Brenet is namelijk slechter dan Manolev. Verder is er nu geen goede opbouwer. Haal Moreno dus maar snel op uit Barcelona.

17 juli 2015 om 21:27

Lestienne speelde dramatisch

17 juli 2015 om 21:33

Hahah met 4 balcontacten ? waarvan 1 een assits .. euhm jaa.

17 juli 2015 om 22:06

Ik sluit me volledig bij je aan Patriot. Schaars speelde sterk en je merkte gelijk dat iemand min of meer de leiding nam. Ik moet zeggen dat ik Wijnaldum wel heel erg mis, meer nog als Depay. Ik denk dat Lestienne een prima vervanger is en anders hebben we altijd nog Bergwijn die ik vorig seizoen al hoog had zitten en het alleen nog maar meer bevestigd. Met Maher, Schaars Pröpper en Guardado heb je een sterk middenveld, Hendrix daar nog achter en verder misschien af en toe een talent inbrengen. Brenet vind ik echt de zwakke schakel in dit elftal, ik snap ook niet dat hij nog bij PSV speelt want hij liet vorig jaar al zien niet capabel te zijn. Wat betreft Locadia, ik vond hem 2 of 3 seizoenen toen hij concurreerde met Matavz een hele sterke indruk maken maar hij heeft zijn talent voor mij nog niet echt waar weten te maken gedurende een heel seizoen. Desalniettemin een goede spits al vraag ik me af of hij nog wel zin heeft om bij PSV te spelen wat ik best kan begrijpen maar het is graag óf niet. Ik denk met enkele versterkingen voor de breedte van de selectie in de verdediging en een vervanger voor Bruma dat ze de selectie helemaal compleet is.

Zoet
Arias
Wijs/Alex
Isimat
Willems
Pröpper
Maher
Guardado
Pereiro
de Jong
Lesti/Bwijn

Als psv nog twee goeie verdedigers halen, hebben ze echt een top selectie.

Als Arias geblesseerd raakt moet je met Brenet spelen...
Ff serieus dat kan toch niet?

17 juli 2015 om 21:28

Lestienne speelt als een kip zonder kop

17 juli 2015 om 21:35

Hij heeft de bal niet eens 5x aangeraakt man. (En toch een assist)

17 juli 2015 om 23:03

ff serieus Brenet speelde afgelopen seizoen ik dacht 16 competitie wedstrijden , en wat zijn wij: Kampioenen !

18 juli 2015 om 02:04

Brenet speelde eind van seizoen paar prima potten.
Hij is niet 1e keus maar als invaller en voor de eredivisie is hij prima.

Bergwijn kreeg rust gegund. Zuinig omgaan met hem is het devies. De late tegentreffers geven zeker stof tot nadenken. Ik snap persoonlijk niet waarom men zo lovend was over de koop van Isimat. Was vorig jaar duidelijk back-up van Bruma en Rekik. Bruma daarentegen blijft te boek staan als een onbetrouwbare factor. Hij kan geen sturing geven aan anderen, omdat hij zelf niet eens optimaal rendeert. Hopelijk komt PSV er middels deze wedstrijden achter, dat er geïnvesteerd moet worden in een betrouwbare verdediger. Eentje die er direct staat. Het gemis van Arias en Guardado laat zich ook voelen. Dat moet wellicht worden meegenomen, zeker de aanwezigheid van Guardado. Ik hoop van harte dat hij de aanvoerdersband krijgt. Het zou me enorm verbazen als Cocu anders kiest.

We kunnen wel concluderen dat het niveauverschil binnen de selectie echt enorm is. De Wijs, Brenet en Vloet kunnen absoluut niet mee op dit niveau. Daarnaast vind ik Bruma en Brenet prutsers die sowieso nooit bij Psv in het eerste zouden mogen staan. Komt bij dat ik niet weet waar Hendrix allemaal mee bezig is. Schaars was ook ontzettend zwak.

Verder heb ik een prima wedstrijd gezien, haha. Nee serieus het lichtpuntje was toch wel Propper. Die man heeft in 10 minuten meer gevaar gesticht dan de rest in 90 minuten. Het blijft me overigens verbazen waarom je in de hele voorbereiding tot nu toe nog geen minuut met je potentiële basis team hebt gespeeld. In de vorige wedstrijd worden de hoekschoppen door Ritzmaier genomen, iemand die weggaat. Dat kan ik echt niet begrijpen. De voorbereiding is al zo kort.

17 juli 2015 om 22:17

Ik ben het grotendeels met je eens, echter vind ik wel dat je de Wijs niet kunt afrekenen op deze wedstrijd. Het feit dat hij centraal verdediger is zegt al wel genoeg, die jongen is een beer en hij doet me erg aan Jaap Stam denken. Cocu zette hem echter neer als linksback en daar bakte hij inderdaad niet zoveel van dat ben ik met je eens. Schaars vond ik wel degelijk een prima wedstrijd spelen, hij gaf een beetje sturing en zat er fel bovenop. Bruma vind ik ook een prutser net zoals Ritzmaier en Vloet hoewel ik Vloet nog zou verhuren, misschien als hij veel speeltijd krijgt dat hij beter gaat spelen. Brenet moet gewoon lekker een ander vak gaan kiezen. Normaal gesproken vind ik Hendrix altijd wel goed spelen en ik heb hem ook graag bij de selectie maar vandaag stelde hij me ook teleur.

Dat Cocu niet met de basis elf start komt ook deels omdat spelers als Arias en Guardado nog niet zijn terug gekeerd van hun interland periode.

Locadia is on fire! Hij oogt veel gretiger en geprikkelder dan ooit. Zijn skills om af te maken zijn misschien wel beter dan die van de Jong. De Jong is wel beduidend een betere kopper en zijn aanwezigheid in de spits zorgt er ook vaak voor dat PSV aan het voetballen komt. Iets wat Locadia niet echt kon bewerkstelligen. Maar hij oogt nu wel bonkiger. Locadia dient zich wel echt aan nu met 2 goals tegen Lyon en 1 goal tegen Monaco tegenover 0 goals van L. de Jong.

17 juli 2015 om 22:00

Vind ik ook ja. Vind Luuk de Jong niet meer zo onomstreden. Locadia heeft echt een geweldige traptechniek veel beter dan Luuk.

17 juli 2015 om 23:06

Luuk is bruikbaar bij goede ballen vanaf de vleugel ( Willems ) en bruikbare vanuit t middenveld ( Guardado en dit seizoen Propper ) en deze speelden allen niet samen met De Jong vandaag.

1e helft was gewoon slecht, ook weinig ervaring bij het 1e elftal.
2e helft was stukken beter en ik vond ons toen zelf beter dan Monaco. Beetje jammer van die slotfase.

Maar we moeten er niet meer van maken dan dat het is.

owat kan je hierover zeggen , je speelt zonder : Willems Poulsen ( Moreno ? ) Arias Guardado en daarnaast speelden Pereiro Propper en Lestienne vandaag hun eerste minuten. Er zullen in de competitie zo'n 7 andere spelers aan de start staan dan vandaag.

En toch wéér Locadia die scoort. Gewoon een goede speler, Cocu zou met het spitsen duo denk ik wat meer moeten wissel qua wedstrijden. Want Locadia is gewoon een goede spits

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren