Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-fans kunnen veelgenoemde naam wegstrepen: ‘Staat niet op onze lijst’

Laatste update:

Jesper Karlsson zal in ieder geval niet naar PSV komen, zo bevestigt algemeen directeur Marcel Brands rondom de oefenwedstrijd die de club vrijdag speelde tegen AC Milan (3-0 winst). PSV zoekt momenteel uit alle macht naar een vervanger voor Cody Gakpo, maar daarvoor is de linksbuiten van AZ volgens de algemeen directeur niet eens in beeld. "Jesper Karlsson is een goede speler, maar hij staat niet op ons lijstje", aldus Brands tegenover Veronica.

Voorlopig is Anwar El Ghazi de aangewezen man om Gakpo links voorin bij PSV te vervangen. Dat deed de Nederlands-Marokkaanse aanvaller ook in het oefenduel met Milan. "Met het aantrekken van Anwar hebben we er al op geanticipeerd", zegt Brands. "Anwar heeft kunnen acclimatiseren, hij is opgetraind, hij is nu fit en klaar. Hij kan er ook staan en die plek overnemen. Dat is positief, maar het is dun daar. Wat achter Anwar, Luuk de Jong en Noni Madueke zit, is piepjong, dat is eigen jeugd." Laatstgenoemde maakte vrijdag veel indruk met twee fraaie goals tegen Milan.

Volgens Fabrizio Romano is PSV in vergevorderde onderhandelingen met Molde FK over tweevoudig Noors international Ola Brynhildsen, al wordt dat door de hoofdscout van die club ontkend. De naam van Brynhildsen valt niet in het interview met Brands. Wel wordt de directeur gevraagd naar Borussia Dortmund-spits Donyell Malen. "Dat is een héél goede speler, die naam lees ik ook, maar hij is hier pas net weg. We hebben nog niemand benaderd."

Witte rook lijkt er voorlopig niet aan te komen in het Philips Stadion. "We doen het rustig aan en overleggen met onze coach Ruud van Nistelrooij over wat de meest verstandige beslissing is. Maar het kan alleen als er een speler is die ons versterkt. Een nieuwe Cody zullen we niet gaan halen, want Cody is Cody." Brands gunt Gakpo zijn toptransfer. "Aan de ene kant ga je Cody sportief natuurlijk missen. Aan de andere kant is het voor hem een fantastische club."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig. Heeft het niveau niet, en is bovendien zo duur, dat de noodzakelijke verkoop van Gakpo je onder de streep niets oplevert. Maar je zal wel een vervanger moeten halen. De spoeling is wel heel dun, en met El Ghazi ipv Gakpo doe je wel heel veel jasjes uit.

30 december 2022 om 23:37

Denk dat Karlsson het niveau prima heeft/kan hebben, maar is simpelweg veel duur voor wat je er voor krijgt. Wat overigens volkomen het goed recht van AZ is natuurlijk. Hopelijk kunnen ze hem komende zomer alsnog voor een mooi bedrag verkopen, maar niet aan PSV. Ben benieuwd waar PSV wél mee gaat komen. El Ghazi is prima, maar komt wel tekort voor de basis denk ik. Al is het wel een fijne tegenspeler voor Madueke. Ene kant een creatieve doelpuntenmaker. Andere kant een wat meer balvaste speler met een voorzet voor Luuk de Jong. Zeker in combinatie met Max kan dat in theorie prima werken, maar er moet ook echt een linksbuiten bij.

31 december 2022 om 00:39

Natuurlijk heeft Karlsson het niveau wel. Of je het moet willen betalen is een tweede. Maar qua niveau is het een zéér waardig vervanger

Het zal mij benieuwen waar Brands mee komt. Karlsson leek me gezien de prijs/kwaliteitsverhouding sowieso geen goede keuze, dus dat is prima dat hij in ieder geval niet komt. Dat er iemand nodig is, is duidelijk, het is in de breedte nog veel te dun. Er moet dus hoe dan ook een extra linksbuiten bij. Alleen El Ghazi als specialist op die positie is niet genoeg.

31 december 2022 om 01:43

Ik zou als PSV gaan voor een ouderwetse linksbuiten met een linkerbeen. Met Luuk de Jong als spits kun je voorzetten gebruiken en Max komt er tegenwoordig te weinig overheen. Misschien dat Willems wel transfervrij aangetrokken kan worden en je dus kan combineren tussen Max en de linksbenige linksbuiten en een rechtspoot als El Ghazi en Willems die er voor de voorzetten is. In de Eredivisie moet je het daar mee kunnen redden.

El ghazi is leuk als back-up, maar die wil je toch niet voor de basis hebben. Komt geen itt cody geen man voorbij, en moet het vooral hebben van zijn schot. Ik zie luuk met de huidige flanken niet veel voorzetten krijgen.

Goh is dat niet de Marcel Brands die niet de baan van John de Jong zou overnemen? John die ontslagen is omdat hij weigerde Cody Gakpo voor 30 miljoen te verkopen en daarmee 20 miljoen veilig stelde… zo doorzichtig het spelletje om Brands weer op die plek terug te krijgen…

31 december 2022 om 02:10

@hoogdrukzetten John de Jong is ook om andere redenen ontslagen dus stellen dat Marcel op zijn baan uit was is onzin. Laagdrukzetten!

31 december 2022 om 10:57

Marcel brands vervult die rol tijdelijk tot er een vervanger is, hij had al aangegeven dit niet vast te willen doen.

Staat weer lekker te liegen. El Ghazi was als vervanger van Madueke aangetrokken. Niet als opvolger van Gakpo.

31 december 2022 om 11:40

El Ghazi werd toch aangetrokken omdat men er van uit ging dat Gakpo tóch zou vertrekken afgelopen zomer?

Hmm dit neigt toch een beetje als: we hebben vertrouwen in deze spelers en er hoeft niet perse iemand bij te komen. Terwijl ik denk dat er een linksbuiten en een spits bij moet komen. Spits kun je huren want maxi komt in de zomer weer terug. Als die niet geblesseerd raakt word dat echt een goeie.

31 december 2022 om 00:26

Heb je daar nog vertrouwen in ja? In Argentinië doet hij het niet bijzonder goed ofzo.

31 december 2022 om 09:00

Ik weet niet hoe hij het daar doet maar wat ik hier zag van hem vond ik hem echt wel een goeie voetballende spits.

31 december 2022 om 09:44

Hij is alleen maar geblesseerd geweest dus veel heb je er niet van gezien.

Ik zou Lang wel eens kans willen geven. Als hij zijn gewenste trsnsfer naar een topclub niet vindt, zou hij het wel eens dichterbij op kunnen gaan zoeken, al heeft hij vast een voorkeur voor Ajax. Toch houd ik hoop.

Sebastian Villa is een winger met goede stats bij Boca Juniors. Het enige probleem is zijn leefrijd: 27, dus geen restwaarde. Een gedreven Colombiaan die ook op mentaal gebied een impuls zou toe kunnen voegen aan onze selectie.

Als Dortmund besluit dat het niet meer gelooft in Donyell Malen, zouden we hem kunnen benaderen. Ik zie hem geen gewenste club vinden in de PL, BuLi of LaLiga, dus tenzij hij een transfer naar Frankrijk of Italië vindt, zie ik hem wel terugkeren.

Adnan Januzaj is na een paar maanden al uit de gratie geraakt bij Sevilla, die ook nog eens dichrbij een degradatieplek zijn. Hij is opgegroeid in België, dus het zou fijn voor hem kunnen zijn hier in ons kikkerlandje te spelen. Een ervaren speler die ons over dode momenten zou kunnen helpen.

Verder is het te hopen dat Ocampos nog de motivatie heeft op hoog niveau te spelen, in dat geval wil ik hem ook wel een jaartje op links zien. Heeft toch talent, met momenten van genialiteit.

Dat, of we moeten een goede linkervleugelspeler vinden in de jeugd, of ergens wegplukken bij een topclub, zoals met Malen en Simons.

Karlsson kost tussen de 15 en 20 miljoen.
Maar El Ghazi maak ons niet kampioen. Mocht je hem van AZ wel halen en je word daarmede kampioen dan heb je hem al terug verdiend.
Gelukkig zag ik Noni best goed spelen.

31 december 2022 om 11:42

En Karlsson maakt je wel kampioen? Een leuke speler hoor en AZ heeft gelijk dat ze hoog inzetten, maar ik zie in Karlsson niet de nieuwe PSV ster.

"mocht je hem van AZ wel halen en je word daarmede kampioen dan heb je hem al terug verdiend."
Dit geldt natuurlijk voor elke aanvallende aankoop.

31 december 2022 om 11:48

Dat geldt inderdaad voor iedere aanvaller Rutger, maar in het geval van Karlsson is het dubbel zo relevant, omdat hij extra veel kost, snap je. Dat is het punt dat Pesso probeert te maken. Het gaat 'm om te afweging.

Bij een goedkope aanvaller (of in een andere linie gepositioneerde speler) zou hij dit niet benoemen

Je gaat geen 20 miljoen, of een bedrag in de buurt hiervan betalen, voor een speler van AZ. Je zult wel op korte termijn een adequate vervanger moeten halen die er meteen staat, dus ik zou altijd kiezen voor huren. Dan heb je nog een half jaar om je te oriënteren op de juiste aankoop. Er zijn voldoende goede spelers die bij een topclub er net niet aan te pas komen en die bij PSV het verschil kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren