Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘PSV en Feyenoord overwegen aan te kloppen bij Willem II’

Laatste update:

Daniel Crowley zet komende zomer mogelijk een stap binnen de Eredivisie. De middenvelder van Willem II staat volgens de Daily Mail namelijk op de radar van zowel PSV als Feyenoord. Naast de twee Nederlandse clubs zijn de kwaliteiten van de jongeling ook bekend bij enkele clubs uit Duitsland en de Engelse Championship.

De Engelsman is volgens de krant intensief gescout door PSV en Feyenoord. Crowley staat sinds de zomer van 2017 onder contract in Tilburg, nadat hij eerder jarenlang actief was bij Arsenal. Vorig seizoen werd Crowley een halfjaar uitgeleend aan SC Cambuur, maar deze voetbaljaargang is hij actief bij het eerste van Willem II.

Dit seizoen heeft Crowley 31 wedstrijden gespeeld voor de formatie van trainer Adrie Koster, waarvan 26 in de Eredivisie. In deze duels kwam de middenvelder zes keer tot scoren, terwijl hij tien keer een medespeler in stelling wist te brengen. De 21-jarige aanvallende middenvelder ligt nog tot de zomer van 2020 vast.

Technisch directeur Joris Mathijsen zou graag verlengen met de Brit, maar het kan dus zijn dat Crowley vanaf volgend seizoen in een ander shirt speelt, aangezien de club graag een transfersom ontvangt. Op 5 mei kan Crowley geschiedenis schrijven met Willem II, als de club het in De Kuip opneemt tegen Ajax in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Verwacht jij dat Daniel Crowley na dit seizoen vertrekt bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk spelertje met lef, creativiteit en veel risico in zijn spel. Als hij dit weet te koppelen aan rendement en continuiteit, kan hij zomaar een aanwinst zijn voor Feyenoord.

27 maart 2019 om 10:21

Al hebben ze afgelopen zomer met Ryan Thomas al een vergelijkbare speler gehaald. Misschien is het beter om eerst te kijken hoe hij het volgend seizoen oppakt na zijn blessure.

28 maart 2019 om 08:48

Ryan Thomas speelt bij Psv.

Sowieso niet PSV. Dat heeft opties te over in de middenlinie. Zelfs na een vertrek van Pereiro, Rigo en Hendrix heeft het Gutiérrez, Ihattaren, Rosario, Thomas, Sadílek, Mauro en daarachter nog Lonwijk.

27 maart 2019 om 08:18

Hoe kom je er bij dat Rigo gaat vertrekken? En Crowley is beter dan Mauro of Lonwijk. Lijkt me een prima aanvulling op het middenveld.

27 maart 2019 om 09:04

Rigo is aan het einde van het seizoen transfervrij. Heeft tot op heden nog niet bijgetekend.

27 maart 2019 om 11:02

Crowley lijkt me een typisch gevalletje subtop, zoals Ryan Thomas dat ook leek en lijkt. Met meer ervaring weliswaar onderhand, maar zeker niet met meer talent dan Mauro en Lonwijk. Van Bommel kennende vertrouwt hij eerder op jongens uit de eigen jeugd dan dat hij zich hard zal maken voor een lichtgewicht van Willem II als breedteversterking.

27 maart 2019 om 11:13

Ik vind dat je hem daarmee te kort doet. Crowley werd in de jeugd bij Arsenal gezien als een van de toptalenten. En nu bij Willem II onderscheidt hij zichzelf ook gewoon. Het is afwachten hoe hij het hogerop doet maar hij heeft in mijn ogen duidelijk meer talent dan Mauro of Lonwijk.

27 maart 2019 om 08:42

Het zou me niet verbazen als Mauro en Guti aangeven te willen vertrekken na dit seizoen. Ze zijn door van Bommel toch aardig aan de kant geschopt. En hij lijkt niet in ze te geloven. Als van Bommel blijft is de toekomst bij psv voor deze twee spelers niet echt rooskleurig. Ik zie van Bommel volgens seizoen niet ineens heel anders spelen.

27 maart 2019 om 11:08

Dat vraag ik me af. Volgens mij is Van Bommel geen trainer die zijn spelers echt laat vallen; hij is gewoon heel standvastig in zijn keuzes. Het kan maar zo zijn dat een vertrek van Pereiro en Hendrix heel nieuwe inzichten bij hem geeft en Gutiérrez volledig de ruimte krijgt op linkshalf. Dat onder Van Bommel Rosario, Sadilek en Ihattaren zijn doorgebroken en zich tot basiswaardige spelers hebben opgewerkt, wil natuurlijk niet zeggen dat dat middenveld in beton gegoten is. Zo denderend loopt die linie momenteel ook weer niet en Van Bommel weet heus wel dat er meer creativiteit vereist is daar. Bovendien, hoeveel interlands kan de coach überhaupt nog het veld in sturen zonder Guti wanneer het gaat om de middenvelders. Het lijkt me toch sterk als hij in de Champions League een vuist denkt te gaan maken met een middenveld van gemiddeld 19 jaar? Zeker niet wanneer Gakpo, Malen en Lammers of Romero de ook al erg jonge vervangers lijken te worden bij een waarschijnlijk vertrek van Psv's huidige voorhoede.

27 maart 2019 om 08:52

Denk idd dat PSV niet de beste optie is. Vraag me af of hij zich daar in de basis kan spelen

Veel te licht voor PSV, en voor Feyenoord lijkt het me ook geen zekeheidje.

28 maart 2019 om 08:51

Gebaseerd op ??
Gezien zijn geschiedenis heeft hij genoeg talent om het te halen. Alleen de mentaliteit ontbrak echter lijkt hij deze weer terug gevonden te hebben. PSV heeft genoeg opties dus daar lijkt het erg lastig te worden. Bij Feyenoord daarentegen heeft hij de potentie om zich in de basis te spelen.

Goede speler. Ik weet niet of hij de stap aan kan maar ik zie hem graag komen bij PSV. Een gokje die goed uit zou kunnen pakken.

Psv heeft hem niet nodig. Bij Feyenoord is het ook geen topper, maar in het kader van budget opbouwen kan het nuttig zijn. Hij kost weinig, is 21. Als hij drie keer meedoet en je kunt hem over twee jaar voor vijf miljoen verkopen heb je toch weer wat verdiend.

27 maart 2019 om 10:05

@ Moridin

En juist daarom zou hij zijn contract bij Willem II moeten verlengen! Bij clubs als PSV en Feyenoord wordt hij gezien als handelswaar, terwijl hij voor ons goud waard is. Mocht hij dan toch constant goed blijven presteren kan hij altijd nog een overstap maken.

Dit soort spelers moet PSV niet meer gaan halen. Schieten we niks mee op. Hij doet het leuk, maar niet dat ik nu denk: "tjonge jonge jonge daar loopt iemand zeg!" Dat Feyenoord vist in deze vijver is eigenlijk al triest genoeg. PSV heeft al genoeg spelers van kaliber.

27 maart 2019 om 09:51

Feyenoord kan niet anders dan in deze vijver vissen. Wij hebben de financiële middelen gewoon niet om risico's uit het buitenland aan te trekken. Dan ga je voor spelers die uitblinken bij de lagere clubs in de Eredivisie en dat vind ik niet eens zo'n gekke gedachte. Echter zie ik liever een Wouter Burger of El Bouchataoui doorschuiven dan een aankoop.

De Daily Mail. Dan weet je al genoeg lijkt mij..

Gezien de hoeveelheid middenvelders die PSV heeft plus het aanwas aan talenten lijkt het me bijzonder sterk dat zij concrete interesse hebben voor Crowley.

Het zou een typische Feyenoord aankoop zijn, in het straatje Ayoub, Amrabat en de overige twijfelachtige Eredivisie aankopen van ome Martin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren