Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-beul lacht: ‘Toch mooi dat je je kan meten met Barcelona en Inter’

Laatste update:

RKC Waalwijk zorgde dinsdagavond voor een stunt door in de tweede ronde van de KNVB Beker PSV uit te schakelen: 2-3. Trainer Mark van Bommel besloot in het Philips Stadion met zijn reserves voor de dag te komen en dat heeft RKC vakkundig afgestraft, zo luidt de conclusie van Darren Maatsen, die twee keer scoorde.

“Het is toch mooi”, zegt de aanvaller na afloop voor de camera van FOX Sports. “We zijn de enige ploeg die PSV tot nu toe heeft laten verliezen. En dan op deze manier! Het was een mooi avondje", aldus Maatsen, die van verslaggever Jan Joost van Gangelen eraan wordt herinnerd dat Barcelona en Internazionale ook hebben gewonnen van PSV.

"Toch mooi dat je je kan meten met Barcelona en Inter", grapt de aanvaller, die constateert dat RKC koel bleef onder de snelle tegentreffer van Érick Gutiérrez. “We zijn niet in de war geraakt van die vroege treffer, maar ik voelde de bui al hangen. We hebben het boven verwachting gedaan. Voor rust kwamen we nog op gelijke hoogte dus we gingen met een goed gevoel rusten.”

“Wonder boven wonder hebben we de overwinning over de streep kunnen trekken. We hebben dit met z'n alle gedaan, met Fred Grim (trainer, red.) aan de leiding”, besluit Maatsen. Naast de aanvaller was ook Ingo van Weert trefzeker voor de bezoekende ploeg. Namens de regerend landskampioen vonden Gutiérrez en Mauro Júnior het net.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 oktober 2018 om 22:37

Hoogmoed wordt weer afgestraft. Onvoorstelbaar hoe er met die beker wordt omgesprongen.
Laat die jongen toch. Hij maakt gewoon een geintje. Doe niet zo moeilijk

30 oktober 2018 om 22:41

Maakt dat uit A team of niet?
Ze liggen er uit en daar gaat het om!

31 oktober 2018 om 00:09

Ja dat maakt zeker uit. Denk jij dat ze zouden winnen als psv met hun A team zou spelen. En trouwens dit is geen arogantie. Dit moet PSV wel doen ze spelen voor de kampioenschap en nog CL. Het is geen ajax die een hele sterke bank heeft.

31 oktober 2018 om 04:56

Mwah, op papier kun je een sterk 2e team neerzetten normaal gesproken.

Room, Behich, Sainsbury, Isimat, Teze, Guti, Ramselaar, Mauro, Malen, Romero, Gakpo maakt toch wel een goed team.

Dat zijn 4 internationals, plus een speler die het too gedaan heeft in Argentinie, een die het top gedaan heeft in Frankrijk, een Braziliaans jeugdinternational, en Malen, Teze, en Gakpo zijn ook zeker de gekste talenten niet.

31 oktober 2018 om 08:28

Ik bedoel maar.
Kom zeg een b team moet Rkc gewoon op rollen daar ben je Psv voor.

31 oktober 2018 om 08:29

Pff wat praat jij een onzin zeg!
Een B -Team Psv moet dit RKC gewoon oprollen.
Ze moeten zich kapot schamen.

31 oktober 2018 om 06:10

Als je de beker niet serieus neemt en dit elftal opstelt, dan kan je verwachten dat je de deksel tegen de neus krijgt. Dan moet je ook niet zitten piepen als daar felle kritiek opkomt. In dit geval is het met een knipoog, ik kan hem geen ongelijk geven.
Ik heb niet zoveel moeite met de uitschakeling, meer met de woorden van van Bommel vooraf. Tot nu toe kwam hij over als een rustige oprechte trainer, maar daar is wel een deukje ontstaan. Wees gewoon eerlijk en geef aan dat je vanwege het drukke programma de beker niet als prioriteit ziet. Dat is in andere competities niet anders, maar claimen dat je de beker wil winnen en dan met dit op de proppen komen... nee, erg jammer.

Is inderdaad met een dikke knipoog..

Prima humor! En dan zijn er nog psv’ers die hier serieus op ingaan 😂😂

30 oktober 2018 om 22:54

Die jongen krijgt de enige kans van zn leven om het te roepen en mensen begrijpen nog steeds niet dat hij alles behalve serieus is. Wat een denkniveau

30 oktober 2018 om 23:08

Mooie reactie inderdaad

Tjongejonge Jan Joost... wat een treurige journalistiek. Alsof RKC van hetzelfde PSV heeft gewonnen als Barcelona en Inter zeg.

Ik kan er nog steeds niet bij dat Van Bommel dit over zich heeft afgeroepen. Dat het PSV mee zit qua flow is duidelijk, maar je hoeft niet te denken dat alles wat je aanraakt in goud veranderd. Dan kan hij wel benadrukken zoveel vertrouwen te hebben in zijn B-garnituur, maar behalve Gutiérrez en Malen heeft nauwelijks iemand uit dat deel selectie zicht op speeltijd. PSV wint wedstrijden met grote cijfers in Nederland; misschien wordt het tijd om bij een zekere 3-0 voorsprong toch eens wat haast te maken met het brengen van andere jongens. Als je tegen die tijd nog een half uur hebt, is de kans daar om Obispo, Mauro, Romero, Rigo en Gakpo eens aan het werk te zien. Als dat in een verder optimale basisploeg kan is dat ook wel zo eerlijk voor die jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren