Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV aast op contractverlenging: ‘Gat tussen vraag en aanbod nog vrij groot’

Laatste update:

PSV heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Isaac Babadi over de verlenging van zijn contract. Volgens het Eindhovens Dagblad is het verschil tussen vraag en aanbod momenteel nog groot. Het achttienjarige talent zou zelf wel de intentie hebben om zijn toekomst langer aan PSV te binden.

De naam van Babadi komt voor in alle lijstjes met Europese ‘wonderkids’. PSV zal er de komende maanden echter alles aan moeten doen om de middenvelder annex aanvaller te behouden. Het contract van Babadi loopt in de zomer van 2024 af en er zijn veel buitenlandse clubs met interesse. Onder meer Brentford, Eintracht Frankfurt en Stade Rennes zouden nu al bereid zijn een miljoenenbedrag neer te tellen voor Babadi. De rechtspoot wil naar verluidt graag bij PSV verlengen, maar volgens PSV-watcher Rik Elfrink zit er tussen ‘vraag (van de agenten) en aanbod nog wel een behoorlijk verschil’.

Babadi wist zich tijdens de voorbereiding van PSV op het komende seizoen in positieve zin te onderscheiden. Peter Bosz posteerde de jongeling recent in de basis tijdens de gewonnen oefenduels met FC Augsburg (1-2) en Nottingham Forest (1-0). Nu Xavi Simons is vertrokken bij PSV en Guus Til nog niet fit is, lijkt het erop dat Babadi vrijdagavond gaat starten wanneer de Eindhovenaren het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal opnemen tegen Feyenoord.

Toch wilde Bosz in aanloop naar het duel met Feyenoord hier nog geen uitsluitsel over geven. “Het kan zijn dat Babadi gaat starten. Hij zit bij de selectie en hij geeft altijd honderd procent op de training. Na het vertrek van Simons heeft hij zijn kans goed gegrepen.” De 59-jarige oefenmeester liet zich eerder tegenover het Eindhovens Dagblad ook al lovend uit over zijn pupil. “Bij Isaac zou je niet zeggen dat het een jeugdspeler is, die draait gewoon goed mee. Ik kende hem niet en las in de krant wel dat allerlei ploegen belangstelling voor hem hadden. Dan raak je nieuwsgierig naar hem en ga je voor het eerst met hem trainen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gevalletje, bakkali?

3 augustus 2023 om 15:32

Beetje vreemde opmerking, niet? Bakkali debuteerde op heel jonge leeftijd en scoorde twee prachtige goals tegen NEC. Met als gevolg dat hij extreem gehypt werd en zelfs te jong international werd zodat hij voor België in plaats van Marokko zou uit komen. Met alle gevolgen van dien. Babadi bewandeld een rustiger traject en mag dit seizoen vechten voor zijn kans. Totaal niet met elkaar te vergelijken.

3 augustus 2023 om 15:35

Investeer het vrijgekomen geld van Simons in hem en als hij niet voor het begin van het seizoen wil bijtekenen haal een concurrent en zet hem op de bank. Als je hem laat spelen zonder contractverlening dan weet je zeker dat hij weggaat.

3 augustus 2023 om 15:37

De vergelijking gaat in deze op omdat deze jongen van amper 18 jaar zichzelf blijkbaar te groot voelt om zijn contract te verlengen zonder noemswaardige optredens in het 1e.
Psv zal hem toch niet uitbetalen in consumptie bonnetjes neem ik aan.

3 augustus 2023 om 15:38

PSV moet hem gewoon een contract aanbieden die ze aan alle Jong spelers aanbieden die net bij het eerste zitten. Eventueel aangevuld met prestatiebonussen en een salarisverhoging bij x aantal wedstrijden of goals/assists. Wil hij meer, meteen elders laten cashen.

3 augustus 2023 om 15:43

@tinus
Tsja, Rik Elfrink meldt het. Die zit er wel vaker faliekant naast en heeft met zijn leugens flink ingeboet aan geloofwaardigheid. Het kan ook gewoon een normale onderhandeling zijn en een verlenging a la Madueke, Gakpo of Teze. De tijd zal het leren.

3 augustus 2023 om 15:51

Rik zit er vrijwel nooit naast en als dat wel zo is zijn het geen leugens vanuit hemzelf.

Heb er overigens wel vertrouwen in dat Babadi zal verlengen.

3 augustus 2023 om 15:54

Benzema
Nee hij zit er nooit naast inderdaad. Alleen al het casus Simons. Geen clausule, wel clausule, 12mil clausule, 6mil clausule.

3 augustus 2023 om 16:06

Ja goed, als dat het enige voorbeeld is wat je kunt bedenken zit hij er inderdaad wel vaak faliekant naast zeg.

3 augustus 2023 om 16:26

Welke leugens heeft Elferink verteld?

3 augustus 2023 om 18:52

Ben je echt niet op de hoogte of wil je het niet zijn.
Bij elke uitgaande transfer noemt hij een bedrag dat te hoof is.
Bij elke inkomende transfer noemt hij een bedrag dat te laag is.
De clausule van simons was er niet, was heel hoog, etc...
Iedereen wil naar psv (maar komt toch niet) en niemand wil weg (maar gaan toch).
Elfrink is de pr man van psv geworden. Check zijn tijdlijn op Twitter, dan zie je het snel genoeg

Als hij de intentie heeft om te blijven, lijkt het me dat ze er wel uit zullen komen. Te meer omdat PSV op die positie ook dringend behoefte heeft aan spelers met talent. Het zal voorlopig nog even aftasten zijn en zien wie als eerste toegeeft en water bij de wijn doet.

3 augustus 2023 om 16:58

De vraag is of hij echt die intentie heeft. Ik weet niet hoe lang de onderhandelingen al gaande zijn en hoe die verlopen, maar het is voor een voetballer natuurlijk enorm lucratief om transfervrij te zijn

Noem mij een populist maar ik vind het geen goede zaak dat je een 18-jarig talent - die niet van de buitencategorie is - een basisplaats toedicht op het moment dat hij geen aanstalten maakt om zijn aflopende contract te verlengen. Die jongen mag heel erg blij zijn dat hij met zijn kwaliteiten al zoveel kansen in het betaalde voetbal heeft gekregen bij PSV. Ziet hij dat anders of stelt hij onredelijke eisen? Prima natuurlijk, zijn goed recht. Maar dan kun je wat mij betreft vertrekken zodat PSV in ieder geval nog wat aan je overhoudt. Dat je als PSV voor de allergrootste talenten soms een oogje moet dichtknijpen ontkom je niet aan, maar dat is Babadi niet. Echt niet

3 augustus 2023 om 15:36

Volledig mee eens. Als hij voor zijn carrière wil kiezen zit hij op de juiste plek. Vanuit de jeugd vlieguren mogen maken in Jong PSV en nu mag hij zijn kans grijpen in het eerste. Aan speelminuten zal het niet liggen. Als hij nu al een dik contract wil en zichzelf geschikt vind voor een grotere club kan die beter meteen weg. Het pamperen van jeugdspelers heeft PSV al genoeg gezeik opgeleverd.

3 augustus 2023 om 15:38

Eens, ze hebben hem nu in een te lekkere onderhandelingspositie laten komen

3 augustus 2023 om 16:29

Ik weet niet hoe goed de onderhandelingspositie van deze jongen is. PSV heeft ook wel wat te vertellen. PSV kan hem verkopen. Dan is PSV ook blij als ze paar miljoen kunnen vangen voor een 18 jarige speler. Als hij niet wilt verlengen en niet verkocht wordt, dan kan PSV hem ook een jaar banken bij Jong PSV. Lekker op maandagavond naar Groningen om daar 90 minuten op de bank te zitten. Dat zal heel goed zijn voor die jongen zijn carriere.

3 augustus 2023 om 16:05

Je moet het ook van de andere kant bekijken. Hij kan nu bewijzen dat hij waard is wat zijn zaakwaarnemer wil. Hij heeft duidelijkheid wat betreft zijn positie binnen de selectie, als hij nu verkast worden het waarschijnlijk uitleentrajecten en dergelijke. Het kan er dus ook voor zorgen dat ie vanwege het perspectief juist bijtekend. Daarnaast zorgt het ook voor een hogere transferwaarde wat in het voordeel is bij eventuele verkoop.

Deze jongen moet nog niet aan geld denken, maar meer aan zijn ontwikkeling. Ik denk dat PSV een geweldige leerschool is voor talenten. Het beste is dat hij daarom blijft en bijtekent. De Eredivisie en Europa Cup voetbal voor de komende jaren doet hem goed en beter dan bankzitten in het buitenland.

Ziet er naar uit dat ze agenten te veel willen profiteren door ook intresse van andere clubs. Zou als speler zelf zo snel mogelijk weg willen bij zulke mensen (als hij zelf wilt blijven). Die gaan je kapot maken

3 augustus 2023 om 16:31

PSV heeft al genoeg zeik gehad met spelers met hebberige zaakwaarnemers (labyad, Bakkali). Ik zou daar als PSV heel makkelijk in zijn: Je tekent bij voor een salaris dat wij conform vinden (dus wat andere jonge spelers die net bij PSV 1 aansluiten ook krijgen), je wordt verkocht, of je wordt een jaar op de bank gezet bij Jong PSV.

heb je er weer 1... 18 jaar, nu al omringt door geldwolven.

heb medelijden met die jongen, die wel wss gewoon alleen maar voetballen op dit moment

3 augustus 2023 om 16:32

Als die jongen een beetje persoonlijkheid heeft en inderdaad alleen maar wilt voetballen dan zegt hij tegen die agenten dat ze op kunnen donderen. Wiw werkt nu voor wie? Die voetballer voor die agenten of andersom?

3 augustus 2023 om 17:01

Ongelooflijk. zien die families niet het grotere plaatje?

4 augustus 2023 om 04:33

Ja je vergeet alleen dat er via via natuurlijk dat er veel dikkere contracten voor hem liggen te wachten als hij nog een jaar wacht.

Ik zou ook altijd voor mijn toekomst kiezen maar 2-3x zoveel salaris in 3-4 jaar tijd is natuurlijk heel aantrekkelijk

Veel zal afhangen van hoeveel speeltijd hij krijgt en dan vanaf de aftrap. Af en toe 5a10 minuten zal niet genoeg zijn en kiest hij voor vertrek met een beter salaris voor dezelfde minuten. Of hij wacht tot zijn contract afloopt en ontvangt een vette tekenbonus.

Eerst nieuw contract dan spelen.

Vraag mij af wie deelnemende partijen zijn bij contractbesprekingen. Agenten zijn niet neutraal dezen werken op basis van procenten, of niet soms. En de club is ook niet neutraal,
deze wilt lage contracten.
In het belang van de speler moet een neutrale partij betrokken zijn. Aangezien niet alle ouders in staat zijn om deze besprekingen te voeren denk ik aan juristen van de spelersvakbond. Deze jongens worden zo leeggetrokken. Maar alles draait om geld het zal me niet verbazen dat zo een constructie niet aan gedacht is, dat ze zich voor de domme houden. Zo ja bied ik gelijk mijn excuus aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren