Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG verslikt zich na oogstrelende hakbal in seizoensverrassing Stade Brest

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich zondag verslikt in Stade Brest. De lijstaanvoerder van de Ligue 1 verspeelde vlak voor tijd een 2-1 voorsprong, waardoor men zich tevreden moet stellen met een punt: 2-2. Nochtans blijft PSG fier aan kop gaan met zes punten voorsprong op nummer twee OGC Nice. Stade Brest blijft de verrassende nummer drie.

Het was al even geleden dat PSG níét won. Half december verspeelde de ploeg van Luis Enrique voor het laatst punten, op bezoek bij Lille OSC, en ook zondag leek er lang nergens voor gevreesd te hoeven worden.

PSG had de controle en brak een kleine vijf minuten voor rust de ban. Marco Asensio volleerde met een stuit raak na een fenomenaal stiftje van Bradley Barcola.

Met de 2-0 nog voor de onderbreking leken de Parijzenaren op rozen te zitten. Na een onderschepping op het middenveld combineerde PSG razendsnel richting de vijandige zestien, waar Randal Kolo Muani op de juiste plek stond om binnen te tikken achter Brest-goalie Marco Bizot.

Het leek een lange avond voor Bizot te worden, tot zijn ploeg plots de aansluitingstreffer maakte. Danilo Pereira probeerde een Brestse poging te blokkeren, maar zag de bal tot zijn frustratie via zijn eigen lichaam achter Gianluigi Donnarumma belanden.

Brest kreeg de geest en werd tien minuten voor tijd beloond voor de ijver. De goal was er een om in te lijsten: invaller Mathias Pereira Lage had een heerlijke hakbal in huis na een pass van Martín Satriano.

De emoties zaten hoog bij PSG, en Barcola werd nog van het veld gestuurd met zijn tweede gele kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Team of the season Marco Bizot incoming.

Ach ja weer kampioen dit jaar maakt toch niks uit.
-.-

Brest thuis altijd lastig met zo miljoenen elftal.

5 keer gelijkspel en 1 keer verloren met zo elftal in zo competitie. Tsja.

28 januari 2024 om 23:09

Nou draait Brest dit seizoen echt alleraardigst en hebben ze een aantal hele leuke spelers hoor. Staan 3e en boven clubs als Monaco, Marseille, Lille, Stade Rennes, etc.

28 januari 2024 om 23:36

Daar doe je Brest echt tekort mee. Staan niet voor niets derde. Samen met Girona, Leverkusen, Stuttgart en Aston Villa gewoon één van de grote verrassingen dit seizoen.

29 januari 2024 om 09:23

Vind het een beetje een sneue reactie van je, Real wint toch ook niet elke wedstrijd en die geven ook genoeg uit toch?

Vind het echt de treurigste club van Europa. Ze spelen dan ook nog in een oersaaie competitie.

Mag hopen dat Mbappé voor de sportieve stap kiest.
Real of Liverpool

28 januari 2024 om 23:54

Doe maar dan liever Liverpool.

29 januari 2024 om 04:57

Oersaaie competitie ? De lique 1 is juist een leuke competitie waar iedereen van elkaar kan winnen en zonder PSG zou je elk jaar een andere kampioen hebben. PSG heeft de competitie verpest maar ondanks dat is het nog steeds een leuke competitie

Niet zo heel veel aan de hand voor PSG. Ze staan toch nog steeds met een riante voorsprong op de 1e plek. Leuke ploeg trouwens dat Brest dit seizoen. Doen het uitstekend bovenin en hebben zich kranig verweerd vandaag uit bij de koploper. Kijken of ze dit vast kunnen houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren